Vizionet Teen Trajtimi

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Rishikimi i Trajtimit të Adoleshentëve të Vizioneve

Vizionet Teen Trajtimi u hap në 2002 me synimin për të ndihmuar familjet të përfshihen më shumë dhe të mbështesin përvojën e trajtimit të të dashurit të tyre. Visions Teen Treatment u themelua nga Amanda dhe Chris Shumow. Çifti ka punuar me zell me adoleshentët që luftojnë me çrregullime dhe probleme të shëndetit mendor për dy dekada.

 

Si qendër trajtimi, Visions Teen Treatment është rritur organikisht gjatë viteve duke shtuar staf shtesë kur është e nevojshme për të punuar me popullsinë e saj në rritje të klientëve. Visions Teen Treatment kupton se puna me adoleshentët është krejtësisht e ndryshme nga puna me të rriturit. Është ky fokus që ka ndihmuar që Trajtimi të bëhet një qendër trajtimi ideale për prindërit që të dërgojnë fëmijët e tyre. Trajtimi për adoleshentët ndryshon në krahasim me punën që bëhet me të rriturit. Adoleshentët janë ende në zhvillim emocional dhe mjedisor.

 

Ju mund të prisni një qasje holistike nga Vision Teen Treatment. Kryen vlerësime diagnostike dhe psikologjike për të kuptuar nevojat e çdo klienti. Ju do t'i nënshtroheni një përzierjeje trajtimesh holistike gjatë qëndrimit në Trajtim. Planet e trajtimit përfshijnë terapi eksperimentale dhe modalitete trajtimi të bazuara në dëshmi. Ju mund të përjetoni terapi të sjelljes dialektike, terapi individuale dhe terapi grupore.

 

Vizionet morën akreditim nga Komisioni i Përbashkët dhe është anëtar i Shoqatës Perëndimore të Shkollave dhe Kolegjeve (WASC). Terapia, Terapia Familjare dhe Zhvillimi Social dhe Emocional.

Si është në Visions Teen Treatment?

Ekipi i ekspertëve të Vision mund të ndihmojë adoleshentët që vuajnë nga një mori varësish dhe çrregullimesh të shëndetit mendor. Së bashku me varësinë, klientët mund t'i nënshtrohen terapisë për çrregullime të përbashkëta dhe çështje të shëndetit mendor si bipolar, çrregullime të të ngrënit, vetëlëndim, PTSD dhe OCD. Ka një fokus të fortë në rritjen emocionale të klientëve, marrëdhëniet dhe ndërveprimet familjare dhe shëndetin psikologjik. Sipas Visions Teen Treatment, këto janë tre fusha kyçe në të cilat duhet të ndodhë shërimi.

 

Për shkak të tre fushave kryesore që janë kaq të rëndësishme për varësinë e klientit dhe shërimin e shëndetit mendor, Visions Teen Treatment këmbëngul që një kujdestar ligjor ose anëtar i familjes duhet të përfshihet në procesin e trajtimit dhe rimëkëmbjes. Kujdestarët dhe anëtarët e familjes marrin një rol udhëheqës në rrugëtimin e rikuperimit duke i dhënë adoleshentit njohuri se kur të përfundojë procesi i trajtimit, jeta nuk duhet të kthehet në mënyrën si ka qenë dikur.

 

Ju mund të takoni mentorë alumni në Visions gjatë qëndrimit tuaj. Mentorët e Trajtimit janë ish-klientë të cilët tani janë pjesë e ekipit që ndihmojnë banorët e rinj. Së bashku me mentorët, do të ndihmoheni nga terapistë, psikiatër, specialistë të çrregullimeve të të ngrënit dhe imazhit të trupit, specialistë të pikëllimit dhe traumës dhe dietologë.

 

Banorët janë çiftuar me një ekip profesionistësh për trajtim. Ekipi juaj do të përbëhet nga një psikiatër, terapist i licencuar i shëndetit mendor dhe një këshilltar. Ekziston një këshillim për DBT dhe një program me 12 hapa, të cilin banorët inkurajohen ta ndjekin gjashtë ditë në javë.

 

Do t'i nënshtroheni terapisë familjare pesë orë në javë. Të shtunën, terapisti familjar i Vision-it drejton një sesion grupi me shumë familje mbi tema të tilla si kufijtë dhe komunikimi. Nga Trajtimi organizohen edhe udhëtime në grup. Ekziston një shkollë ditore që lejon adoleshentët të vazhdojnë shkollimin e tyre.

Rishikimet e trajtimit të adoleshentëve të Vizioneve
Vizionet Teen Trajtimi
Ankesat e Vizionit për Trajtimin e Adoleshentëve
Kostoja e trajtimit të vizioneve për adoleshentët
Vizionet Teen Rehab
Vizionet Trajtimi i Çrregullimeve të Ushqimit për Adoleshentët

Përmbledhje Ekzekutive e Vizioneve Teen Rehab

Akomodimi për trajtimin e adoleshentëve Visions

 

Kampusi kryesor i Visions Teen Treatment përbëhet nga dy ndërtesa të vendosura në 25 hektarë pasuri të paluajtshme në Malibu. Është një nga vendet më të bukura në zonë dhe ideale për adoleshentët që kërkojnë shërim. Vendndodhjet e Trajtimit në Mulholland dhe Latigo mund të strehojnë deri në dhjetë adoleshentë në të njëjtën kohë. Ekskluziviteti i Trajtimit do të thotë që adoleshentët kanë mjaft kohë për t'u takuar me specialistët e Vizionit.

 

Ndërtesat e Trajtimit ofrojnë një atmosferë shumë të relaksuar. Ekziston një pishinë ku klientët mund të pushojnë kur nuk janë në seanca. Klientët qëndrojnë në akomodim të përbashkët. Çdo dhomë ka përmasa të mëdha. Visions rregullisht i ngatërron shokët e dhomës për të parandaluar që klientët të ndihen shumë rehat me ndonjë person të vetëm. Ka hapësirë ​​të bollshme jashtë që u mundëson banorëve të eksplorojnë pak natyrën. Ekziston edhe një palestër për të ushtruar.

 

Banorët qëndrojnë në strehim të përbashkët. Çdo dhomë gjumi është e madhe dhe u ofron klientëve hapësirë ​​të mjaftueshme për të lëvizur. Meshkuj dhe femra rezidente mbahen në dhoma të veçanta fjetjeje në Trajtim. Klientëve u sigurohen ushqime ushqyese të cilat përgatiten nga kuzhinierët e Trajtimit. Snacks ofrohen gjatë gjithë qëndrimit, por ëmbëlsirat dhe ushqimet e pashëndetshme janë të ndaluara.

Privatësia e Vizioneve të Trajtimit të Adoleshentëve

 

Visions i përmbahet ligjeve të shtetit të Kalifornisë në lidhje me privatësinë dhe konfidencialitetin. Klientët mund të jenë të sigurt se informacioni i tyre mjekësor do të mbahet privat dhe qëndrimi i tyre në Visions Teen Treatment i matur.

 

Vizionet Teen Trajtimi Modalitetet

 

Ju do t'i nënshtroheni planeve të trajtimit që përfshijnë një kombinim të metodave të terapisë së bisedës, trajtimeve dhe mjekimeve. Çdo klient është i ndryshëm; prandaj banorët kanë planin e tyre të specializuar të trajtimit. Planet e trajtimit ndërtohen rreth nevojave, rrethanave dhe interesave tuaja. Banorët janë gjithashtu në gjendje të marrin mësime për të vazhduar studimet e tyre gjatë qëndrimit. Komponenti familjar i Trajtimit është një nga aspektet më të rëndësishme të qëndrimit të një banori. Komponenti i familjes inkurajon anëtarët e familjes që të përfshihen në planin e trajtimit të çdo banori.

 

Vendosja e trajtimit të vizioneve për adoleshentët

 

Visions ka vendndodhje të shumta në Kaliforninë jugore. Kampusi i tij kryesor është në Malibu. Ambienti Malibu i Treatment ofron një atmosferë të bukur natyrore dhe të qetë. Objektet rezidenciale janë të nivelit të lartë dhe u ofrojnë klientëve një ndjenjë komode për mirësjelljen e shtëpive të mëdha ku Treatments ndodhen brenda. Klientët do të ndihen në shtëpi nga shtëpia gjatë një qëndrimi. Rezidenca Malibu mbulon 25 hektarë pronë.

 

Kostoja e trajtimit të vizioneve për adoleshentët

 

Banorët e moshës 13 deri në 18 vjeç janë të mirëpritur në Visions Teen Treatment. Qëndrimi tipik është 45 deri në 90 ditë në varësi të planit të rimëkëmbjes dhe trajtimit të një banori. Një qëndrim 45-ditor në objektin e Trajtimit kushton 40,500 dollarë. Çmimi përfshin një sërë terapish dhe trajtimesh, strehim rezidencial dhe shkollë ditore.

 

Një nga rehabilituesit më të mirë të adoleshentëve në botë

 

Visions Teen Treatment është e specializuar në trajtimin e adoleshentëve që vuajnë nga varësia, problemet e shëndetit mendor dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Programet gjithëpërfshirëse dhe mbështetëse të trajtimit rezidencial të adoleshentëve të Trajtimit janë ideale për familjet që kanë të bëjnë me abuzimin me substancat dhe varësinë. I ndodhur në qytetin e bukur të Malibu, klientët do t'i nënshtrohen një trajtimi holistik për t'u rikthyer nga problemet shkatërruese të shkaktuara nga shtimi dhe problemet e shëndetit mendor.

Rishikimi i Qendrës së Trajtimit të Adoleshentëve Visions për Rehab

Visons Specializimet Adoleshente

 • Varësia nga Meta
 • Ankth
 • Benzodiazepine
 • dypolar
 • Çrregullime të përbashkëta
 • kokainë
 • Varësia ndaj drogës
 • Ekstazë
 • Varësia nga heroina
 • Dhimbje kronike
 • Varësia e lojrave
 • heroinë
 • LSD, psikodelik
 • Marihuanë
 • methamphetamine
 • Opioids
 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Anoreksi
 • bulimia
 • Droga sintetike
 • PTSD
 • Droga me recetë
 • Droga sintetike
 • Traumë

Vizionet Teen Rehab Facilities

 • Durim
 • not
 • Sportiv
 • Plazh
 • internet
 • Shiko Oqeanin
 • TV
 • Qasja në natyrë
 • Yoga
 • Ushqim
 • Dalje aventureske
 • Shëtitjet në plazh
 • hiking
 • Fitness fizike
 • Vende pune me pagesë
 • hiking
 • Masat për COVID-19
 • Programi Ekzekutiv
 • Programi për të rriturit e rinj
 • pishinë
 • Dhoma private ose të përbashkëta

Qendra e Trajtimit të Adoleshentëve Visions

 • Psikoedukimi
 • Psikoterapia
 • EMDR
 • Këshillim shpirtëror
 • Mindfulness
 • Terapia dialektike e sjelljes (DBT)
 • Ballafaqimi me ndjenjat dhe emocionet
 • Ushqim
 • CBT
 • Psikologji pozitive
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • Terapia Narrative
 • Aftesi komunikimi
 • Grupet mbështetëse
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Lehtësimi me dymbëdhjetë hapa
 • Programi i rimëkëmbjes
 • Një mënyrë jetese e shëndetshme, synime dhe synime
 • Vlerësimi psikiatrik
 • Vlerësimi psikosocial

Kujdesi i mëtejshëm i Qendrës së Trajtimit të Adoleshentëve Visions

 • Mjekimi ambulator
 • Sesionet vijuese (online)
 • Shoqërues nëse kërkohet
Ankesat e Vizionit për Trajtimin e Adoleshentëve

Numri telefonit

+ 1866 750-1146

Webfaqja

Rishikimi i Qendrës së Trajtimit të Adoleshentëve Visions

Si qendër trajtimi, Visions Teen Treatment është rritur organikisht gjatë viteve duke shtuar staf shtesë kur është e nevojshme për të punuar me popullsinë e saj në rritje të klientëve. Visions Teen Treatment kupton se puna me adoleshentët është krejtësisht e ndryshme nga puna me të rriturit.

+ 1 866 750-1446

Qendra e Trajtimit të Adoleshentëve Visions, Telefon

Hapuni orët 24

Qendra e Trajtimit të Adoleshentëve Visions, Orari i punës

flamur

Kë trajtojmë
Të rriturit e rinj
LGBTQ +

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

krevat

zënie
1-12

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.