Me autor Pin Ng

Redaktuar nga Daniel Hochman MD

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Vetë Rimëkëmbja

 

Vetë Rimëkëmbja është një program privat, në internet për rikuperimin e varësisë. Shumica e rehabilitimeve në mbarë botën ofrojnë kujdes spitalor, rezidencial ose ambulator, në të cilin klientët ndjekin seancat ose jetojnë në vend. Daniel Hochman MD dhe ekipi në Self Recovery po ndryshojnë modelin tradicional të rehabilitimit të abuzimit me substanca luksoze dhe klientët po gjejnë se metodat e tij unike janë jashtëzakonisht të suksesshme.

 

Vetë Rimëkëmbja është një program privat rehabilitimi që është 100% në internet. Programi i rikuperimit të varësisë është i bazuar në prova dhe klientët marrin një program sipas kërkesës duke përdorur një qasje holistike. Në vend që të ndjekin një program rehabilitimi personal, Self Recovery u ofron klientëve një platformë që fokusohet në nevojat e tyre individuale.

 

Klientët mund të marrin pjesë në seancat online dhe të përfundojnë programin me ritmin e tyre. Platforma ofron strategji të provuara për individët që luftojnë me abuzimin me substancat dhe varësinë. Është një mënyrë unike që individët të marrin ndihmën e nevojshme dhe të çlirohen nga abuzimi me substancat.

 

Bota vazhdon të lëvizë drejt programeve dhe platformave online për aspekte të ndryshme të jetës. Vetë Rimëkëmbja tani po e bën më të lehtë për individët që të marrin ndihmë me varësinë dhe për një pjesë të çmimit të ndjekjes së programeve të shtrenjta të rehabilitimit rezidencial.

Si funksionon Vetë Rimëkëmbja?

 

Dr Daniel Hochman krijoi Vetë Rimëkëmbjen. Dr Hochman është një psikiatër, psikoterapist dhe folës publik. Ai përdor përvojën e tij të madhe për të ndihmuar individët që vuajnë nga varësia.

 

Sistemi i Vetë Rimëkëmbjes është vendosur ndryshe nga modeli tradicional i rehabilitimit rezidencial. Dr Hochman ka ndërtuar një program jo të bazuar në turp për të fuqizuar klientët. Ndërsa rehabilitimet rezidenciale kanë përfitimet e tyre, ato gjithashtu kanë veshjet e tyre. Një nga problemet më të mëdha që klientët përballen me rehabilitimin rezidencial është rikthimi. Vetëm një në 15 njerëz është me sukses esëll një vit pasi i është nënshtruar kujdesit të shtrenjtë rezidencial.

 

Vetë Rimëkëmbja zvogëlon koston e rehabilitimit pasi klientët mund t'i nënshtrohen programit nga privatësia e shtëpisë së tyre. Kostoja e një qëndrimi tre mujor të rehabilitimit rezidencial kushton mesatarisht deri në 90,000 dollarë. Ndërsa është një investim për t'u përmirësuar, jo të gjithë mund t'i nënshtrohen rehabilitimit. Platforma e Vetë Rimëkëmbjes i mundëson pothuajse kujtdo që t'i nënshtrohet terapisë së varësisë në internet.

 

Një nga aspektet më të rëndësishme të Vetë Rimëkëmbjes është privatësia që marrin klientët. Ju mund të studioni të gjithë programin në shtëpi. Ju mund t'i bëni programet në kohën tuaj dhe askush nuk duhet të dijë për të. Rehabilitimi rezidencial nuk është vetëm i shtrenjtë, por ju duhet të largoheni nga puna ose shkolla për të marrë pjesë. Jo vetëm që nuk jeni në gjendje të vazhdoni me detyra të rëndësishme, por njerëzit mund të mësojnë për qëndrimin tuaj në rehabilitim.

 

Programi i Vetë Rimëkëmbjes do t'ju mësojë për varësinë, shkaqet e saj dhe efektet e abuzimit me substancat. Programi synon t'ju japë edhe një herë kontrollin e jetës suaj.

Moduli i një rehabilitimi në internet të vetë-rikuperimit
Moduli i dytë i rehabilitimit në internet të vetë-rikuperimit
Moduli i tretë i rehabilitimit në internet të vetë-rikuperimit
Moduli 4 rehabilitimi në internet
moduli 5 rehabilitimi në internet i vetë-rikuperimit
moduli 6 rehabilitimi në internet nga vetë-rikuperimi

Qasja e Vetë Rimëkëmbjes ndaj varësisë

 

Varësia mund t'i ndodhë kujtdo. Varësia është një mënyrë që ju të lehtësoni stresin ose të përballeni me situata të caktuara që nuk janë në kontrollin tuaj.

 

Vetë Rimëkëmbja përdor një metodë holistike për të zbuluar çështjet që shkaktojnë varësi. Do të mësoni rreth marrëdhënieve, punës/punësimit, disponimit, përvojave të kaluara dhe shumë më tepër për të kuptuar abuzimin tuaj me substancat. Vetë Rimëkëmbja fokusohet në të kuptuarit e problemit dhe të mos fajësojë veten. Programi përdor elementë të provuar shkencërisht për të shëruar klientët në internet.

 

Udhëtimi juaj drejt maturisë fillon në Vetë Rimëkëmbjen në një mënyrë shumë të lehtë dhe të relaksuar. Thjesht duhet të regjistroheni për një nga programet e disponueshme në SelfRecovery.org. Ekzistojnë pesë programe të ndryshme për të zgjedhur dhe secili përdor metodologji të bazuara në dëshmi.

Rehab Online nga Vetë Rimëkëmbja mund të trajtojë kushtet e mëposhtme

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • & me shume
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • & me shume
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Abuzim me substanca
 • & me shume

Përmbledhja më e mirë e Rehab Worlds e Vetë Rimëkëmbjes nga Daniel Hochman MD

 

Cilat janë programet e vetë-rikuperimit?

 

Ekzistojnë pesë programe të disponueshme për t'u blerë në Vetë Rimëkëmbjen. Ju mund të eksploroni programet e disponueshme dhe të zgjidhni atë që përshtatet më mirë në jetën tuaj. Programet janë të niveluara për klientët që kërkojnë lloje të ndryshme ndihme.

 

Të gjitha programet janë sipas kërkesës dhe ju mund t'i merrni kurset kur ato përshtaten në orarin tuaj. Rehabilitimi rezidencial ju detyron të përshtateni në orarin e tij, dhe jo anasjelltas. Vetë Rimëkëmbja nuk ia vë fajin klientëve dhe as nuk e menaxhon procesin e rehabilitimit.

 

Self Recovery ofron për klientët sfidën 6-ditore të zakonit, e cila kushton vetëm 6 dollarë. Programi me ritëm të pavarur ju çon në një model rikuperimi efektiv. Ai ofron pyetje që provokojnë mendime dhe këshilla rikuperimi. Programi është i shkurtër dhe i thjeshtë dhe ju jep mundësinë të zhytni gishtat e këmbëve në ujin e rikuperimit.

 

Programi tjetër është Kutia e Veglave të Rimëkëmbjes së Varësisë, e cila është një kurs rehabilitimi fillestar. Kushton 79 dollarë dhe kërkon deri në dy ditë për t'u përfunduar. Ju do të studioni kursin e shkurtër dhe do të mësoni rreth shkencës së varësisë, miteve kulturore dhe se si zhvillohet varësia. Ekziston edhe një hyrje në terapitë holistike.

 

Nëse jeni gati për të çuar udhëtimin tuaj të rimëkëmbjes në nivelin tjetër, atëherë Programi i plotë i Vetë Rimëkëmbjes është i disponueshëm. Programi është përvoja kryesore e rehabilitimit të Vetë Rimëkëmbjes. Duhen më shumë se tre muaj për të përfunduar programin dhe ju do të merrni një certifikatë në përfundim. Programi me ritëm të pavarur do t'ju çojë në një udhëtim që është plotësisht privat dhe nën kontrollin tuaj. Do t'ju duhet të kontaktoni Self Recovery për të mësuar rreth çmimit për Programin e Plotë.

 

Vetë Rimëkëmbja gjithashtu ofron programe për mjekët, miqtë dhe familjen. Këto programe ndihmojnë individët e tjerë të mësojnë aftësi dhe mjete për të përballuar të dashurit që vuajnë nga varësia.

 

Përfitimet e rehabilitimit në internet me Vetë Rimëkëmbjen

 

Teleterapia është një nga llojet e mjekësisë me rritje më të shpejtë në dispozicion dhe përfshin ndihmë mjekësore për çështje mendore dhe fizike. Rehabilitimi online bie në fushën e teleterapisë.

 

Ka një mori përfitimesh nga rehabilitimi në internet që mund t'ju ndihmojnë të jeni të matur. Hulumtimet kanë zbuluar se terapia online është po aq efektive sa seancat e terapisë ballë për ballë. Terapitë si CBT dhe DBT mund të kryhen me klientët në internet, duke bërë të mundur arritjen e qëllimeve si kurrë më parë.

 

Një program online ofron të njëjtën përmbajtje si rehabilitimet rezidenciale. Megjithatë, ju mund ta konsumoni programin nga privatësia e shtëpisë tuaj. Ju gjithashtu mund t'i nënshtroheni programit me ritmin tuaj. Mësimi nga shtëpia mund të jetë më i përshtatshëm se çrrënjosja e jetës suaj dhe ndjekja e një programi rehabilitimi personal.

 

Kostoja e rehabilitimit rezidencial është një nga pengesat që individët kanë për të qenë të pastër dhe të matur. Programet e Vetë Rimëkëmbjes ju ofrojnë një platformë me çmime të arsyeshme për të studiuar. Ju gjithashtu mund ta përshtatni programin në jetën tuaj të zënë. Ju mund të mos keni kohë për të ndaluar punën, shkollën ose familjen dhe për të marrë pjesë në rehabilitimin rezidencial. Një orar fleksibël ju lejon të ndiqni mësimet kur është koha e duhur.

 

Programi i Vetë Rimëkëmbjes së Dr Hochman do të revolucionarizojë përvojën e rehabilitimit. Nuk keni më nevojë të ndiqni programe të shtrenjta rezidenciale për të marrë ndihmë. Vetë Rimëkëmbja ju ofron të njëjtën qasje holistike, por në një format online lehtësisht të aksesueshëm.

 

Verifikimi i palës së tretë

 

Logoja e rehabilitimit më të mirë në botë

 

Worlds Best Rehab Magazine ka folur gjatë me Daniel Hochman MD dhe ka verifikuar që emri, vendndodhja, informacioni i kontaktit dhe leja për të vepruar për këtë ofrues të Rehab Online janë të përditësuara. Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.

Çmuar Rehabimi më i mirë në internet 2022

Self Recovery iu dha Rehabimi më i mirë në internet nga Worlds Best Magazine 2022 në njohje të programit të tyre të jashtëzakonshëm dhe me kosto efektive që ka ndihmuar mijëra individë në mbi 30 vende të gjejnë maturi afatgjatë.

 

Daniel Hochman MD është një psikiatër, psikoterapist dhe filantrop i cili beson në bërjen e programit të tij të rehabilitimit në internet sa më të aksesueshëm që të jetë e mundur për të ndihmuar numrin më të madh të njerëzve të prekur nga varësia.

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.