Të mirat dhe të këqijat e Online-Therapy.com

  1. Author: Matthew Idle  Redaktor: Aleksandër Bentli  Rishikuar: Michael Por
  2. Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Ekspertët tanë të lëndës janë të specializuar në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë.
  3. Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.
  4. Fitimet: Nëse blini diçka përmes reklamave tona ose lidhjeve të jashtme, ne mund të fitojmë një komision.

Ndërmarrjet kryesore

  • Online-Therapy.com është për këdo që kërkon ndihmë me problemet e tyre të shëndetit mendor.

  • Online-Therapy.com fokuson terapinë e saj në metodat CBT

  • Platforma është një shërbim i bazuar në abonim

  • Klientët që kërkojnë një seancë të drejtpërdrejtë në javë do të paguajnë 59.99 dollarë, ndërsa dy seanca live në javë janë 79.99 dollarë për planin premium.

  • Terapistët e Online-Therapy.com nuk janë në gjendje të përshkruajnë ilaçe

Duke përdorur Shërbimin Online-Therapy.com

 

Bota e terapisë online ka ndryshuar lojën për individët që vuajnë nga probleme të shëndetit mendor. Pavarësisht nëse është ankthi, depresioni, PTSD ose një problem tjetër i shëndetit mendor, platformat e terapisë me bazë interneti kanë ndihmuar miliona njerëz në mbarë botën.

 

Online-Therapy.com është një nga platformat më të mëdha të terapisë në internet në dispozicion. Filluar në vitin 2009, Online-Therapy.com ka ndihmuar njerëzit nga e gjithë bota të merren me çështjet e shëndetit mendor në një mënyrë më pozitive.'

 

Platforma thotë se është "këtu për t'ju ndihmuar të bëheni më të lumtur tani!" Është një deklaratë e guximshme dhe një deklaratë që kompania i qëndron. Ka shumë pro dhe kundër Online-Therapy.com, por në pjesën më të madhe, jetëgjatësia e platformës tregon se ajo ka funksionuar për shumë nga klientët që e kërkojnë atë.

 

Kush është Online-Therapy.com?

 

Platforma e terapisë e bazuar në internet u krijua në vitin 2009 nga Carl Nordstrom, një bankier investimesh, duke kërkuar të ndihmojë të tjerët me probleme të shëndetit mendor. Është e jashtëzakonshme që Nordstrom krijoi Online-Therapy.com shumë përpara se ideja e trajtimit të shëndetit mendor të ishte në rrymë.

 

Në të vërtetë, vetëm 10 vjet pas themelimit të Online-Therapy.com, bota e pa rëndësinë e ofruesve të kujdesit shëndetësor mendor në internet. Nordstrom themeloi platformën pas hulumtimit të studimeve të bazuara në terapinë konjitive të sjelljes në internet (CBT) dhe aftësinë e saj për të përfituar individët në mënyra të ngjashme me seancat personale. Nordstrom krijoi platformën si një mënyrë për të gjithë për të fituar terapi.

 

Online-Therapy.com fillimisht u krijua së bashku me një ekip terapistësh të kualifikuar që ofronin seanca CBT përmes internetit për klientët. Që atëherë, mijëra klientë janë trajtuar nga terapistët e platformës.

Çfarë u ofron klientëve Online-Therapy.com?

 

Online-Therapy.com u ofron klientëve seanca video chat si dhe thirrje audio. Këto u ofrojnë klientëve mundësinë për të folur me terapistë të kualifikuar për problemet e tyre të shëndetit mendor.

 

Klientët janë në gjendje të rezervojnë seancat e thirrjeve video ose audio me terapistët e tyre. Seancat zgjasin 45 minuta dhe mund të rezervohen deri në dy seanca në javë. Sidoqoftë, seancat varen nga plani i abonimit që kanë blerë klientët.

 

Nëse jeni duke kërkuar terapi individuale ose terapi çiftesh, mund ta gjeni me Online-Therapy.com. Pavarësisht nëse ndodheni jashtë Shteteve të Bashkuara, Online-Therapy.com ka terapistë ndërkombëtarë të aftë të punojnë me ju dhe nevojat tuaja.

 

Si ofron terapinë Online-Therapy.com?

 

Platforma është një shërbim i bazuar në abonim. Klientëve do t'u sigurohen seanca të vazhdueshme terapie nga terapistë të kualifikuar për një tarifë anëtarësimi/abonimi. Platforma mund të aksesohet nëpërmjet faqes së internetit të Online-Therapy.com. Klientët mund të vizitojnë faqen e internetit përmes një pajisjeje ose kompjuteri inteligjent.

 

Ka një shumëllojshmëri mjetesh në duart e secilit klient. Platforma është në dispozicion 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Mjetet e disponueshme për t'u përdorur përfshijnë fletë pune, ditar, planifikues aktivitetesh, teste, klasa joga dhe klasa meditimi. Klientët gjithashtu mund t'i dërgojnë mesazh terapistit të tyre përmes tekstit.

 

Klientët janë në gjendje të rezervojnë seancat e thirrjeve video ose audio me terapistët e tyre. Seancat zgjasin 45 minuta dhe mund të rezervohen deri në dy seanca në javë. Megjithatë, seancat varen nga abonimet që kanë blerë klientët.

 

Një nga aspektet më të mira të Online-Therapy.com, janë programet suplementare që ofrohen në shoqërues të terapisë. Seancat e meditimit dhe jogës janë të disponueshme për t'u përdorur për të ndihmuar në përmirësimin e shëndetit mendor. Videot, fletët e punës dhe revistat janë gjithashtu mjete të vlefshme.

 

Duhet të theksohet se Online-Therapy.com e fokuson terapinë e saj në metodat CBT. Nëse klientët po kërkojnë CBT për të përmirësuar shëndetin e tyre mendor, atëherë kjo është platforma ideale për të zgjedhur.

Për kë është Online-Therapy.com?

 

Online-Therapy.com është për këdo që kërkon ndihmë me problemet e tyre të shëndetit mendor. Më konkretisht, platforma synon individët që kanë nevojë për ndihmë me problemet e shëndetit mendor që duan të fokusohen në trajtimin CBT.

 

Një nga mënyrat që Online-Therapy.com dallohet nga lista në rritje e platformave të terapisë në internet është Toolbox e saj. Kjo përfshin një gamë të gjerë mjetesh për të ndihmuar klientët të përmirësojnë shëndetin e tyre mendor. Platforma merr një qasje holistike ndaj trajtimit të shëndetit mendor. Klientët marrin një kombinim të fletëve të punës dhe detyrave të udhëhequra nga vetë së bashku me terapinë e bisedës.

 

Individëve të lumtur të punojnë vetë në detyra dhe të konsultohen me terapistët e tyre një ose dy herë në javë, duhet ta pëlqejnë platformën Online-Therapy.com. Megjithatë, nëse jeni dikush që nuk ju pëlqejnë detyrat e vetë-drejtuara ose dëshironi të përqendroheni më shumë në të folurit me dikë, atëherë mund të dëshironi të provoni një ofrues tjetër të kujdesit shëndetësor mendor.

 

Duhet theksuar se seancat zgjasin vetëm 45 minuta. Klientët që kanë nevojë për seanca më të gjata për të zgjidhur problemet e tyre mund të dëshirojnë të kërkojnë një ofrues tjetër. Sidoqoftë, seancat 30-45 minuta janë standardi i artë për platformat e terapisë në internet. Përveç kësaj, terapistët që punojnë me Online-Therapy.com nuk janë në gjendje t'u përshkruajnë ilaçe klientëve.

Të mirat dhe të këqijat e Online-Therapy.com

 

Ka një sërë arsyesh për të pëlqyer platformën Online-Therapy.com dhe shërbimet që ofron. Për një, klientët mund të marrin terapi individuale ose në çift. Për më tepër, platforma merr një qasje holistike duke ju dhënë mundësinë për të shëruar mendjen dhe trupin tuaj.

 

Kutia e mjeteve të Online-Therapy.com është plot me burime. Këto burime variojnë nga fletët e punës deri te klasa e jogës dhe çdo mjet mund të ofrojë ndihmë shtesë ndërsa punoni me çështjet e shëndetit mendor.

 

Platforma fokusohet në terapinë e bisedës CBT. Kjo është e shkëlqyeshme për individët që duan të flasin për problemet e tyre me një profesionist të trajnuar dhe të kualifikuar. Megjithatë, klientët që kërkojnë një lloj tjetër terapie nuk do të mund ta gjejnë atë.

 

Terapistët e Online-Therapy.com nuk janë në gjendje të përshkruajnë ilaçe, gjë që pengohet të bëjnë të gjitha ose pothuajse të gjitha platformat e shëndetit mendor në internet. Nëse keni nevojë për mjekim për t'u marrë me problemet tuaja të shëndetit mendor, atëherë vizita te një terapist personal është mënyra më e mirë për ta bërë këtë.

 

Kostoja Online-Therapy.com

 

Një nga arsyet kryesore pse Online-Therapy.com ka marrë vlerësime nga përdoruesit është kostoja. Kostoja e një abonimi konsiderohet "nën mesataren" në sektorin e shëndetit mendor në internet. Sipas udhëzuesit më të fundit të çmimeve në 2022, plani bazë i Online-Therapy.com është vetëm 39.99 dollarë. Megjithatë, kjo nuk përfshin seancat e drejtpërdrejta.

 

Klientët që kërkojnë një seancë të drejtpërdrejtë në javë do të paguajnë 59.99 dollarë, ndërsa dy seanca live në javë janë 79.99 dollarë për planin premium.

 

Online-Therapy.com ka ekzistuar për më shumë se një dekadë. Ishte një nga platformat e para që ndihmoi njerëzit të merren me çështjet e shëndetit mendor në internet. Ai i ka qëndruar provës së kohës dhe ka ndihmuar njerëzit nga e gjithë bota të merren me një sërë problemesh duke përdorur CBT. Ai ofron tre plane abonimi dhe një shumëllojshmëri mjetesh për të plotësuar seancat e drejtpërdrejta.

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.