Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Zbuloni Seasons Beach Cottage

 

Seasons Beach Cottage është një qendër trajtimi për shëndetin mendor e vendosur në kryeqytetin e terapisë luksoze të rehabilitimit, Malibu, Kaliforni. Qyteti është shtëpia e disa prej rehabilitimeve më luksoze në botë, dhe Seasons Beach Cottage është një nga objektet më të mira që zona ka për të ofruar.

 

Qendra e trajtimit të shëndetit mendor punon me klientë që vuajnë nga një gamë e gjerë problemesh të shëndetit mendor. Seasons Beach Cottage është e specializuar në depresion, ankth, traumë dhe PTSD. Megjithatë, qendra punon edhe me klientët që vuajnë nga probleme të tjera të shëndetit mendor si pikëllimi, varësia, ADHD, çrregullimi bipolar dhe shumë më tepër.

 

Klientët do të ndjekin seancat e terapisë në një vilë të bukur në Malibu, e vendosur në zemër të qytetit jugor të Kalifornisë. Vila është vetëm disa minuta larg plazhit dhe klientët mund të nuhasin zonën e kripur të detit nga jashtë ndërsa bëjnë pushime nga seancat e terapisë.

 

Vendndodhja e Seasons Beach Cottage është pjesë e procesit të shërimit. Kombinimi i diellit dhe detit u ofron klientëve një sfond të veçantë. Klientët e Inside Seasons Beach Cottage do të gjejnë profesionistë të dhembshur. Çdo anëtar i stafit të Seasons Beach Cottage punon shumë për t'u ofruar klientëve përvojën më të mirë të mundshme.

Si funksionon Seasons Beach Cottage 

 

Seasons Beach Cottage u themelua në vitin 2008. Shtëpia në plazh për shëndetin mendor ofron kujdes mjekësor të nivelit të lartë për klientët që vuajnë nga një gamë e gjerë problemesh. Depresioni dhe ankthi janë dy çështjet më të zakonshme të shëndetit mendor. Seasons Beach Cottage punon me klientët që shfaqin këto probleme, por edhe me individë që përjetojnë kushte të tjera që ndryshojnë jetën.

 

Vetëm vitet e fundit bota e ka kuptuar fuqinë e mendjes dhe shëndetin mendor. Seasons Beach Cottage është fokusuar prej kohësh në shëndetin mendor dhe puna e tij me klientët ka ndihmuar në formimin e punës që bën sot.

 

Klientët do të kenë një program trajtimi të krijuar për nevojat e tyre. Në varësi të çështjeve të shëndetit mendor që përjeton një klient, Seasons Beach Cottage do të ndërtojë një program për të adresuar ato nevoja. Seasons është i akredituar dhe i licencuar nga CARF. Është një institucion i pavarur i shëndetit mendor i fokusuar në trajtimin e shëndetit mendor.

stinët kuzhinë vilë plazhi
stinët dhoma gjumi vilë plazhi
stinët ushqim vilë plazhi
stinët pamje nga vilë plazhi

Trajtimi i varësisë nga vilë plazhi në stinët

 

Seasons Beach Cottage përdor programe rimëkëmbjeje të bazuara në prova për të trajtuar të gjithë personin. Vilë ka pamje nga një plazh privat, duke u dhënë klientëve mundësinë për të shijuar disa herë ajrin e pastër të detit shumë të nevojshëm.

 

Klientët do të jetojnë në vend në një rezidencë private dhe të sigurt. Stafi i Seasons do të kujdeset për gjithçka, nga ushqimet e përgatitura nga shefat e kuzhinës deri te pastrimi. Banorët mund të vizitojnë plazhin privat duke përdorur një shteg vetëm për shtëpinë në vilë. Stafi punon 24 orë në ditë për të siguruar që banorët të kenë gjithçka që u nevojitet.

 

Përveç terapisë së rregullt, banorët do të kenë aktivitete të tilla si joga për të ndërtuar aftësi të mëtejshme përballuese. Ditët filluan me shëtitje në plazh, joga dhe mëngjes. Seancat dhe aktivitetet e terapisë zhvillohen gjatë ditës dhe banorët do të qarkullojnë rreth gropës së zjarrit të oborrit të shtëpisë për një seancë terapie në grup gjatë natës.

 

Sezonet 7 Hapat drejt Rimëkëmbjes

 

Seasons ka shtatë hapa drejt suksesit që klientët i përjetojnë. Çdo klient i nënshtrohet një vlerësimi gjithëpërfshirës përpara fillimit të terapisë. Klientët do të fillojnë menaxhimin e ilaçeve dhe mjekësinë alternative sapo të bëhet një diagnozë nga stafi i kualifikuar i qendrës.

 

Seasons ofron mjekësi tradicionale perëndimore për klientët, por gjithashtu i lejon klientët të përdorin një qasje jo-mjekësore. Qasjet jo-mjekësore mund të përfshijnë joga, akupunkturë dhe vëmendje.

 

Klientët më pas mund të kalojnë në një program trajtimi të individualizuar. Qendra e shëndetit mendor ofron deri në 54 orë terapi individuale. Jo shumë programe të trajtimit të shëndetit mendor mund të ofrojnë kaq shumë kujdes një-në-një. Banorët do të marrin gjithashtu trajtim familjar dhe mbështetje pas kujdesit

Cottage Beach at Seasons Specializimet e Trajtimit

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Abuzim me substanca

Trajtimit

 • Psikoedukimi
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia njohëse e sjelljes
 • Ushqim
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • fizioterapi
 • Terapia e fokusuar në zgjidhje
 • Terapia e sjelljes dialektike
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Unqiue Lehtësimi me 8 hapa
 • Terapia Rekreative
 • Terapia në grup
 • Kujdesi shpirtëror

Përmbledhja më e mirë e rehabilitimit në botë të stinëve të vilës së plazhit

Si pjesë e familjes së famshme të rehabilitimeve luksoze Seasons in Malibu, Seasons Beach Cottage beson në trajtimin e të gjithë sistemit. Fokusi i qendrës së trajtimit është në krijimin e një zhvendosjeje te sistemi dhe jo vetëm te personi. Programi i trajtimit funksionon për të ndihmuar si individin ashtu edhe njerëzit përreth tyre.

 

Duke edukuar të gjithë për kompleksitetin e çështjes së shëndetit mendor, klientët mund të ndihmojnë më tej. Përveç kësaj, klientët ndjejnë nivele më të mëdha lehtësimi, pasi më shumë njerëz e kuptojnë gjendjen e tyre të vështirë.

 

Seasons përdor programe trajtimi holistike të bazuara në dëshmi. Klientët do të përjetojnë programe të ndryshme, duke përfshirë EMDR, DBT, EFT, Brainspotting, Terapitë Somatike, Trajnimin e Aftësive Sociale dhe CBT. Seasons punon me familjen dhe miqtë për të ndërtuar një rrjet mbështetës të mirëkuptimit.

 

Pasi klientët të kenë përfunduar programin Seasons Beach Cottage, një klient mund të marrë pjesë në programin e kujdesit të mëvonshëm. Sezonet fillojnë të punojnë në programin e kujdesit të mëtejshëm të një klienti ditën që ata fillojnë trajtimin. Programi i rregullt është themeli për suksesin afatgjatë të rikuperimit të shëndetit mendor. Programi i kujdesit të mëtejshëm vazhdon punën e ndërtimit.

 

Klientët mund të lidhen me profesionistë të kujdesit të shëndetit mendor për të çuar më tej shërimin e tyre. Shkarkimi nga stinët nuk e ndalon procesin e shërimit. Programi i kujdesit pasues thjesht vazhdon procesin e shërimit dhe e forcon atë. Vuajtja nga problemet e shëndetit mendor nuk duhet të jetë një pengesë për të jetuar një jetë të suksesshme. Shëndeti mendor është diçka që një person mund ta kapërcejë me ndihmën e duhur.

 

Programi i Trajtimit Worlds Class në Beach Cottage nga Seasons Malibu

 

Banorët do të kenë një menaxher rasti që mbikëqyr qëndrimin e tyre në Seasons. Çdo menaxher rasti është i arsimuar në nivelin master. Banorët kanë një menaxher të rastit të caktuar personalisht që do t'i ndihmojë gjatë qëndrimit. Klientët do t'i nënshtrohen një vlerësimi pas mbërritjes përpara se të kalojnë në terapitë e ndryshme të disponueshme në programin e tyre unik. Seasons ofron terapi restauruese si akupunktura dhe masazhi për të ndihmuar trupin të ndihet më së miri.

 

Seasons Beach Cottage ofron një përzierje eklektike të terapive për klientët duke përfshirë parandalimin e rikthimit, krijimin e afatit kohor, hartimin e trupit, edukimin e trajtimit familjar dhe seancat individuale të psikoterapisë. Numri i terapive të ofruara nga Seasons është i jashtëzakonshëm dhe madje ka terapi me kuaj, terapi me shkrim dhe hipnoterapi për të shkuar së bashku me ofertat standarde si CBT dhe DBT. Banorët do të përjetojnë një prezantim të diplomimit në fund të rehabilitimit të tyre.

 

Të gjithë banorët do t'i nënshtrohen trajtimit individual gjatë gjithë qëndrimit të tyre. Klientët e bukur të vilës që e quajnë shtëpi do të jenë baza për të gjithë shërimin e tyre. Aktivitete të tilla si joga, tenisi, kayaking, dhe më shumë janë në dispozicion të banorëve. Një qëndrim në Seasons Beach Cottage është një përvojë si asnjë tjetër për individët që kanë nevojë për ndihmë për shëndetin e tyre mendor.

 

Verifikimi i palës së tretë

 

Logoja e rehabilitimit më të mirë në botë

 

Revista Worlds Best Rehab ka verifikuar që emri, vendndodhja, informacioni i kontaktit dhe leja për të vepruar për këtë ofrues trajtimi janë të përditësuara. Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të listuar.

 

 

Carf i akredituar

The Beach Cottage at Seasons në Malibu është një qendër luksoze e trajtimit të shëndetit mendor që është e akredituar nga CARF. Kjo do të thotë se ata përmbushin standarde të larta për cilësinë e kujdesit. Seasons Beach Cottage trajton një shumëllojshmëri të gjerë të çrregullimeve të shëndetit mendor, të tilla si varësia, depresioni, çrregullimi bi-polar, ankthi, PTSD dhe trauma.

Sipas Seasons Beach Cottage, më shumë se 95% e klientëve të tyre11.S. Malibu, Trajtimi i Shëndetit Mendor – Çrregullimi Bipolar, Depresioni, Ankthi – Malibu CA, The Beach Cottage at Seasons në Malibu.; Marrë më 11 tetor 2022, nga https://seasonsbeachcottage.com/ thonë se do t'ia rekomandonin këtë objekt trajtimi një miku ose të dashurit. Kjo është një dëshmi e shkëlqyer për trajtimin e dhembshur dhe të klasit botëror nga Seasons Beach Cottage.

Cottage at Seasons Malibu

Seasons ofron një përzierje eklektike të terapive për klientët duke përfshirë parandalimin e rikthimit, krijimin e afatit kohor, hartimin e trupit, edukimin e trajtimit familjar dhe seancat individuale të psikoterapisë. Numri i terapive të ofruara nga Seasons është i konsiderueshëm.

Adresa: 27901 W Winding Way, Malibu, CA 90265, Shtetet e Bashkuara

Kontakt: Webfaqja

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
LGBTQIA +
Executives

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

 • 1
  1.S. Malibu, Trajtimi i Shëndetit Mendor – Çrregullimi Bipolar, Depresioni, Ankthi – Malibu CA, The Beach Cottage at Seasons në Malibu.; Marrë më 11 tetor 2022, nga https://seasonsbeachcottage.com/

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.