Spitali Las Encinas

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Rishikimi i rehabilitimit të spitalit Las Encinas

Spitali Las Encinas është një strukturë rehabilitimi që fokusohet në Programin Briar. Programi Briar është i specializuar në rikuperimin e abuzimit me substancat dhe është një nga atraksionet kryesore të Spitalit Las Encinas. Megjithëse klientët kërkojnë Spitalin Las Encinas për Programin Briar, nuk është arsyeja e vetme që klientët qëndrojnë në qendrën e rehabilitimit.

 

Qendra e Rimëkëmbjes Spitalore Las Encinas u themelua në vitin 1904 nga themeluesi Dr James McBride. Që nga krijimi i saj, ajo është angazhuar për të ndërtuar optimizëm dhe shpresë në jetën e banorëve. Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas u ofron klientëve një gamë të gjerë planesh për trajtimin e shëndetit mendor dhe varësisë kimike. Spitali punon me adoleshentë dhe të rritur.

 

Rehabilitimi është në pronësi të Aurora Behavioral Health dhe fokusohet gjithashtu në trajtimin e traumës dhe abuzimit me substancat. Spitali Las Encinas shtrihet në 30 hektarë tokë në Pasadena, Kaliforni. Klientët janë në gjendje të hyjnë në objektin e mrekullueshëm të rehabilitimit rezidencial në një nga qytetet më të bukura të Kalifornisë. Spitali Las Encinas ofron kujdes akut psikiatrik për klientët. Ai përbëhet nga tre ndërtesa banimi dhe pranon 22 klientë në çdo kohë.

 

Rehabimi i Spitalit Las Encinas është nën mbikëqyrjen e drejtorit tim mjekësor Dr Daniel Suzuki. Ai ka mbledhur një staf ekspertësh për të trajtuar klientët që vuajnë nga abuzimi me substancat, traumat dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Klientët do t'i nënshtrohen detoksifikimit të asistuar mjekësor, vlerësimit psikiatrik dhe psikologjik dhe do t'u jepet një plan trajtimi të personalizuar. Klientët do t'i nënshtrohen seancave të terapisë grupore dhe individuale, CBT, klasa të ndërgjegjes dhe meditim. Ekzistojnë forma të tjera të terapisë në dispozicion duke u dhënë klientëve mundësinë për t'u shëruar plotësisht.

Si është një ditë në Qendrën e Rimëkëmbjes Las Encinas?

Dita zakonisht fillon rreth orës 7:30 të mëngjesit me mëngjes. Më pas, klientët ushtrohen, kanë një kohë pushimi personal, përjetojnë grupet e tyre të terapisë dhe seancat individuale me një psikiatër dhe kanë orë vizitash me të ftuarit. Klientët e përfundojnë ditën në orën 8:30.

 

Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas e bazon trajtimin e banorëve në modelin me 12 hapa. Programi Briar ofrohet nga rehabilitimi duke u dhënë klientëve një qasje tërësore shëruese. Programi përfshin ndërhyrje për të përmirësuar shërimin e një banori. Gjatë programit fokusohen aspektet thelbësore të shëndetit fizik, mendor, emocional dhe shpirtëror të një banori.

 

Çdo klient ka një plan rikuperimi të individualizuar. Banorët do të përjetojnë terapi një-për-një, seanca në grup, stërvitje, ndërgjegje, CBT dhe terapi të bazuara në prova. Në vend ka edhe klasa muzikore, hortikulturës dhe terapisë së artit.

 

Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas ofron një periudhë detoksifikimi prej shtatë ditësh pasi një klient pranohet. Pas përfundimit të programit shtatëditor të detoksifikimit, klientët kalojnë në pjesën rezidenciale afatgjatë të qëndrimit të tyre. Programe të individualizuara zhvillohen nga stafi i Qendrës së Rimëkëmbjes Las Encinas për të përmbushur nevojat e banorëve.

 

Çdo ditë, banorët ndjekin deri në katër seanca terapi grupore, terapi rekreative, dhe psikoedukimi. Qëllimi i qendrës është që klientët të angazhohen në seancat e tyre dhe të fokusohen në rikuperimin. CBT, DBT dhe Intervistimi Motivues janë në dispozicion dhe takimet me 12 hapa zhvillohen mbrëmjeve në vend. Klientët mund të marrin kujdes të mëtejshëm deri në një vit pas diplomimit në Las Encinas.

Imazhet e spitalit Las Encinas

Ankesat në spitalin e Las Encinas
Spitali Las Encinas
las encinas rehabilitimi
ankesat për rehabilitimin e las encinas

Përmbledhje Ekzekutive e Spitalit Las Encinas

Akomodimi në Rehab në Spitalin Las Encinas

 

Spitali mund të strehojë deri në 22 banorë në të njëjtën kohë në tre ndërtesat e tij në kampus. Banorët afatgjatë të Programit Briar janë vendosur në një ndërtesë me qëndrim të zgjatur. Ka një ambient shtëpiak, miqësor. Klientët nuk do të ndihen sikur janë ngecur në një mjedis spitalor steril.

 

Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas ofron një zgjedhje të dhomave. Banorët mund të zgjedhin midis akomodimit me dy banesa dhe dhomave me krevate private. Dhomat e banimit të dyfishtë vijnë me banjo private. Dhomat me krevate private janë më të shtrenjta se dhomat me dy banesa.

 

Banorët do të gjejnë një sërë zonash komunale në kampus. Këto janë vende ideale për klientët që të mblidhen dhe të përzihen me individë të tjerë gjatë kohës së lirë. Ekziston edhe një hapësirë ​​e jashtme dhe pishinë të cilat janë perfekte për banorët që të njihen më tej me njëri-tjetrin.

 

Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas ka rregulla në lidhje me telefonat celularë dhe pajisjet elektronike të personave pasi mysafirët nuk lejohen t'i përdorin ato. Klientëve u sigurohet një telefon i përbashkët për të kontaktuar me të dashurit. Vaktet dhe ushqimet ushqimore ofrohen nga kafeteria e spitalit.

 

Banorët kanë një zgjedhje të dhomave. Banorët mund të zgjedhin midis akomodimit me dy banesa dhe dhomave me krevate private. Dhomat e banimit të dyfishtë vijnë me banjo private. Dhomat me krevate private janë më të shtrenjtat se dhomat me dy banesa.

 

Privatësia e Qendrës së Rimëkëmbjes Las Encinas

 

Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas ruan të gjitha informacionet e klientit të sigurta dhe konfidenciale. Spitali i përmbahet rregullave EMTALA që do të thotë se të gjitha informacionet e banorit ruhen me konfidencialitetin më të rreptë.

 

Modalitetet e Spitalit Las Encinas

 

Banorët marrin programe të kujdesit të individualizuar me trajtim të bazuar në prova si CBT, DBT dhe Intervista Motivuese. Mjekimi u jepet klientëve që vuajnë nga çrregullime të përbashkëta. Janë të disponueshme klasa për përballimin dhe aftësitë e jetës dhe çdo natë, në kampus zhvillohen takime me 12 hapa.

 

Vendosja e Qendrës së Rimëkëmbjes Las Encinas

 

Qendra e rimëkëmbjes me bazë në Pasadena është e vendosur në 30 hektarë tokë të mrekullueshme në një nga zonat e banuara të pasura të zonës. Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas përbëhet nga tre kampus dhe banorë afatgjatë qëndrojnë në objektin e Programit Briar. Spitali mund të strehojë deri në 22 klientë në të njëjtën kohë dhe pranon adoleshentë dhe të rritur.

 

Kostoja e spitalit Las Encinas

 

Klientët mund të rezervojnë ose një dhomë të përbashkët për 25,000 dollarë për 30 ditë ose një dhomë private për 42,000 dollarë për një qëndrim 30-ditor. Spitali pranon shumicën e sigurimeve PPO dhe HMO. Klientët mund të përdorin MediCare dhe MediCal në varësi të programit që hyjnë. Trajtimi i varësisë kimike në spital mbulohet nga MediCal ose Medicare. Trajtimi rezidencial nuk mbulohet as nga MediCare as nga MediCal. Përveç kësaj, Las Encinas pranon vetëpagesë.

 

Një nga rehabilituesit më të mirë në botë

 

Me qendër në Pasenda, Kaliforni, Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas ka qenë në biznes që nga viti 1904 kur u themelua nga Dr James McBride. Jetëgjatësia dhe kujdesi për pacientët e spitalit kanë çuar në suksesin e tij. Në vitet e fundit, Spitali Las Encinas u shfaq në VH1 Celebrity Rehab me protagonist Dr Drew Pinsky, i cili ishte drejtor mjekësor i spitalit në atë kohë.

Rishikimi i rehabilitimit të spitalit Las Encinas

Specializimet e spitalit Las Encinas

 • Varësia nga Meta
 • Ankth
 • Benzodiazepine
 • dypolar
 • Çrregullime të përbashkëta
 • kokainë
 • Varësia ndaj drogës
 • Ekstazë
 • Varësia nga heroina
 • Dhimbje kronike
 • Varësia e lojrave
 • heroinë
 • LSD, psikodelik
 • Marihuanë
 • methamphetamine
 • Opioids
 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Anoreksi
 • bulimia
 • Droga sintetike
 • PTSD
 • Droga me recetë
 • Droga sintetike
 • Traumë

Objektet e rehabilitimit të spitalit Las Encinas

 • Durim
 • not
 • Sportiv
 • Plazh
 • internet
 • Shiko Oqeanin
 • TV
 • Qasja në natyrë
 • Yoga
 • Ushqim
 • Dalje aventureske
 • Shëtitjet në plazh
 • hiking
 • Fitness fizike
 • Vende pune me pagesë
 • hiking
 • Masat për COVID-19
 • Programi Ekzekutiv
 • Programi për të rriturit e rinj
 • pishinë
 • Dhoma private ose të përbashkëta

Qendra Spitalore e Trajtimit Las Encinas

 • Psikoedukimi
 • Psikoterapia
 • EMDR
 • Këshillim shpirtëror
 • Mindfulness
 • Terapia dialektike e sjelljes (DBT)
 • Ballafaqimi me ndjenjat dhe emocionet
 • Ushqim
 • CBT
 • Psikologji pozitive
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • Terapia Narrative
 • Aftesi komunikimi
 • Grupet mbështetëse
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Lehtësimi me dymbëdhjetë hapa
 • Programi i rimëkëmbjes
 • Një mënyrë jetese e shëndetshme, synime dhe synime
 • Vlerësimi psikiatrik
 • Vlerësimi psikosocial

Kujdesi i mëtejshëm i Qendrës Spitalore Las Encinas

 • Mjekimi ambulator
 • Sesionet vijuese (online)
 • Shoqërues nëse kërkohet
Spitali Las Encinas

Numri telefonit

+ 877-579 8140-

Webfaqja

Rishikimi i spitalit Las Encinas

Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas u krijua në 1904 nga themeluesi Dr James McBride. Që nga krijimi i saj, ajo është angazhuar për të ndërtuar optimizëm dhe shpresë në jetën e banorëve. Qendra e Rimëkëmbjes Las Encinas u ofron klientëve një gamë të gjerë planesh për trajtimin e shëndetit mendor dhe varësisë kimike. Spitali punon me adoleshentë dhe të rritur.

+ 1 877-579-8410

Spitali Las Encinas, Telefon

Hapuni orët 24

Spitali Las Encinas, Orari i punës

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
Të rriturit e rinj
LGBTQ +

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

krevat

zënie
16-30

Shkrimet e fundit

Shtypni për të lexuar më shumë

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.