Sierra Tucson

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Rishikimi i Sierra Tucson Rehab

Sierra Tucson është një qendër rehabilitimi rezidenciale e vendosur në Tucson, Arizona. E hapur në vitin 1983, jetëgjatësia e Sierra Tucson si një strukturë më e mirë rehabilitimi e ka bërë atë një nga objektet e preferuara për individët që kërkojnë ndihmë me varësinë. Rehabilitimi luksoz u ofron klientëve një program gjithëpërfshirës intensiv të trajtimit që synon varësinë, dhimbjen, disponimin dhe traumën.

 

Qendra e trajtimit është një strukturë e përbashkët që lejon burrat dhe gratë të integrohen gjatë shërimit të tyre. Sierra Tucson ndodhet në Catalina Mountain Ranger në 160 hektarë tokë të mrekullueshme të shkretëtirës. Do të keni një program plotësisht të përshtatur për mirëqenien dhe rimëkëmbjen tuaj. Stafi shumë i trajnuar i qendrës është i aftë për trajtimin e varësisë, dhimbjes, humorit dhe traumës. Kjo i lejon ata të punojnë ngushtë me klientët dhe të sigurojnë shërim afatgjatë.

 

Programi juaj i rimëkëmbjes ofron trajtime të bazuara në prova. Ju mund të merrni trajtim për një sërë çështjesh, duke përfshirë shëndetin e sjelljes, abuzimin me substancat dhe çrregullimet e shëndetit mendor që ndodhin së bashku. Sierra Tucson ofron një vlerësim të plotë mjekësor dhe vlerësim të mjekimit për çdo klient. Ju mund t'i nënshtroheni detoksifikimi i mbikëqyrur nga mjekësia pas mbërritjes përpara se t'i bashkoheni programit të rikuperimit të plotë.

Si është një ditë në Sierra Tucson Rehab?

Sierre Tucson mund të strehojë deri në 182 klientë në të njëjtën kohë në programin e saj rezidencial. Ju nuk pritet të bëni punë ose punët rreth e rrotull kampus i madh si në disa qendra rehabilitimi. Kjo ju lejon të përqendroheni në detyrën në fjalë - duke u përmirësuar dhe duke i dhënë fund çështjeve të varësisë, dhimbjes, humorit ose traumës.

 

Sierra Tucson ka një staf prej mbi 100 anëtarësh që punojnë me popullatën e klientëve. Pavarësisht se ka hapësirë ​​për kaq shumë klientë në të njëjtën kohë, stafi i Sierra Tucson bën të mundur që ju të merrni kujdesin individual të nevojshëm. Ju nuk do të jeni një numër ose nuk do të humbni në riorganizimin në rehabilitimin.

 

Shumica e klientëve qëndrojnë në Sierra Tucson deri në 30 ditë, por programi rezidencial mund të zgjatet. Programi i trajtimit dhe orari i përditshëm i çdo klienti është unik. Programi juaj i rikuperimit do të jetë i ndryshëm nga klientët e tjerë. Kjo u jep klientëve njohurinë se interesat e tyre më të mira po kujdesen. Ju do të përjetoni një paketë trajtimi holistik. Ai merr parasysh çdo person dhe kujdeset për nevojat dhe situatën e tij specifike.

 

Ka një ekip mjekësh dhe mjekësh psikiatër në staf. Çdo banor merr një vlerësim dhe përjeton një sërë terapish. Programet e trajtimit të Sierra Tuscon duke përfshirë Terapia konjitive e sjelljesTerapia e sjelljes dialektike, terapi individuale dhe grupore, terapi me kuaj, trajtim me asistencë mjekësore, terapi ushqimore, kujdes të vazhdueshëm, 12-hapa, psikodrama dhe Lëvizja e syve dhe ripërpunimi i desensibilizimit. Këto nuk janë të vetmet terapi të ofruara dhe ju do të mund të zgjidhni nga një mori programesh të tjera. Para se të filloni trajtimin tuaj të terapisë, do të vlerësoheni për të parë se cili i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Fotografitë e Sierra Tucson Rehab

terapi me kuaj në Sierra Tucson
Sierra Tucson
sierra tucson woo woo
ankesat sierra tucson
sierra tucson
ankesat për rehabilitimin sierra tucson
kosto sierra tucson
dhoma sierra tucson

Përmbledhje Ekzekutive e Sierra Tucson

Akomodimi në Sierra Tucson

 

Deri në 182 klientë mund të marrin pjesë në programin rezidencial në vend në të njëjtën kohë. Sierra Tucson ndodhet në 160 hektarë tokë të mrekullueshme të shkretëtirës dhe arkitektura e saj përzihet në rrethinat e saj me një pamje unike jugperëndimore. Dhoma juaj është plotësisht e mobiluar dhe do t'ju ofrojë një vend të rehatshëm për t'u tërhequr në fund të ditës.

 

Dhomat vijnë me krevate dyshe ose të plotë. Banorët kanë mundësinë e dhomave teke ose të përbashkëta në varësi të preferencës së tyre. Shokët e dhomës mund të jenë kundërproduktive për rikuperimin e një personi dhe stafi siguron që klientët që kanë nevojë për hapësirën e tyre për rikuperim ta kenë atë.

 

Sierra Tucson ofron një pishinë dhe palestër në vend për të punuar jashtë. Të dyja lehtësitë janë jetike për të ndihmuar klientët të rehabilitojnë mendjet dhe trupat e tyre. Ju do të inkurajoheni të stërviteni gjatë qëndrimit tuaj. Pishina dhe palestra janë në dispozicion në oraret e planifikuara. Seancat në grup mbahen gjithashtu në pishinë dhe palestër.

 

Do të keni mundësinë të shikoni televizor ose të telefononi miqtë dhe familjen. Megjithatë, oraret e televizionit dhe telefonit duhet të planifikohen. Masazhet, shëtitjet dhe ngjitjet në shkëmb janë aktivitete që klientët mund të planifikojnë gjatë qëndrimit të tyre.

 

Dhomat vijnë me krevate dyshe ose të plotë, dhe banorët kanë mundësinë e dhomave teke ose të përbashkëta. Ka një pishinë dhe palestër në dispozicion, por mysafirët duhet të planifikojnë përdorimin e tyre. Do të gjeni gjithashtu kohë për të shijuar televizionin ose për të bërë telefonata me familjen dhe miqtë. Këto të dyja duhet të planifikohen. Ekziston një kuzhinier në vend për të përgatitur të gjitha ushqimet.

 

Privatësia e Sierra Tucson

 

Sierra Tucson ka qenë në biznes për gati 40 vjet. Përkushtimi i rehabilitimit ndaj klientëve të tij dhe aftësia për të ofruar një rikuperim të qëndrueshëm janë dy arsyet pse ai është ende në biznes. Klientët do të kenë një qëndrim të sigurt, të sigurt dhe privat në Sierra Tucson falë stafit të saj shumë të trajnuar. Vendndodhja e tij në malet dhe shkretëtirën e Arizonës ju ofron mundësinë për t'u larguar nga mjedisi që shkaktoi varësi, humor, trauma ose probleme me dhimbje.

 

Modalitetet e Sierra Tucson

 

Menuja e programeve të trajtimit të Sierra Tucson është e madhe. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh terapie. Stafi do t'ju ndihmojë të gjeni opsionin e terapisë që ju përshtatet më së miri. Disa nga opsionet e trajtimit të disponueshme janë Terapia e Sjelljes Kognitive, Terapia e Sjelljes Dialektike, terapia individuale dhe grupore, terapia me kuaj, trajtimi me asistencë mjekësore, terapia ushqimore dhe, 12-hapash.

 

Cilësimi i Sierra Tucson

 

Rehabilitimi ndodhet pak jashtë Tucson, Arizona në jugperëndim të Amerikës. Ajo u ndërtua e rrethuar nga një peizazh i mrekullueshëm shkretëtirë. Arkitektura e rehabilitimit e lejon atë të përzihet me mjedisin lokal dhe ofron një atmosferë rinovimi dhe rikuperimi.

 

Kostoja e Sierra Tucson

 

Si një nga qendrat më gjithëpërfshirëse të trajtimit në Shtetet e Bashkuara, Sierra Tucson është shumë e kërkuar nga klientët që kërkojnë t'i japin fund çështjeve të varësisë, dhimbjes, humorit dhe traumës. Një qëndrim 30-ditor në rehabilitimin luksoz kushton midis 20,000 dhe 45,000 dollarë. Programi rezidencial është një investim në të ardhmen tuaj.

 

Një nga rehabilituesit më të mirë në botë

 

E hapur në vitin 1983, Sierra Tucson vazhdon të ecë nga forca në fuqi. Rehabilitimi luksoz ofron trajtime të klasit botëror që janë të personalizuara për çdo banor. E vendosur në 160 hektarë tokë të bukur në Amerikën jugperëndimore, Sierra Tuscon përmbush premtimet e saj për të ndihmuar klientët t'i japin fund çështjeve të tyre përmes një sërë opsionesh terapie.

Rishikime të pavarura të rehabilitimit të Sierra Tucson

Specializimet e Sierra Tucson

 • Varësia nga Meta
 • Ankth
 • Benzodiazepine
 • dypolar
 • Çrregullime të përbashkëta
 • kokainë
 • Varësia ndaj drogës
 • Ekstazë
 • Varësia nga heroina
 • Dhimbje kronike
 • Varësia e lojrave
 • heroinë
 • LSD, psikodelik
 • Marihuanë
 • methamphetamine
 • Opioids
 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Anoreksi
 • bulimia
 • Droga sintetike
 • PTSD
 • Droga me recetë
 • Droga sintetike
 • Traumë

Objektet e Sierra Tucson

 • Durim
 • not
 • Sportiv
 • Plazh
 • internet
 • Shiko Oqeanin
 • TV
 • Qasja në natyrë
 • Yoga
 • Ushqim
 • Dalje aventureske
 • Shëtitjet në plazh
 • hiking
 • Fitness fizike
 • Vende pune me pagesë
 • hiking
 • Masat për COVID-19
 • Programi Ekzekutiv
 • Programi për të rriturit e rinj
 • pishinë
 • Dhoma private ose të përbashkëta

Opsionet e trajtimit të Sierra Tucson

 • Psikoedukimi
 • Psikoterapia
 • EMDR
 • Këshillim shpirtëror
 • Mindfulness
 • Terapia dialektike e sjelljes (DBT)
 • Ballafaqimi me ndjenjat dhe emocionet
 • Ushqim
 • CBT
 • Psikologji pozitive
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • Terapia Narrative
 • Aftesi komunikimi
 • Grupet mbështetëse
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Lehtësimi me dymbëdhjetë hapa
 • Programi i rimëkëmbjes
 • Një mënyrë jetese e shëndetshme, synime dhe synime
 • Vlerësimi psikiatrik
 • Vlerësimi psikosocial

Sierra Tucson Rehab Care pas

 • Mjekimi ambulator
 • Sesionet vijuese (online)
 • Shoqërues nëse kërkohet

Videot e rishikimit të Sierra Tucson

sierra tucson

Numri telefonit

+ 1 520-825-2967

Webfaqja

Rishikimi i Sierra Tucson

Qendra e trajtimit është një strukturë e përbashkët që lejon burrat dhe gratë të integrohen gjatë shërimit të tyre. Sierra Tucson ndodhet në Catalina Mountain Ranger në 160 hektarë tokë të mrekullueshme të shkretëtirës. Do të keni një program plotësisht të përshtatur për mirëqenien dhe rimëkëmbjen tuaj.

Sierra Tucson, Adresa: 39580 S Lago Del Oro Pkwy, Tucson, AZ 85739, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Sierra Tucson, Telefon: +1 520-825-2967

Sierra Tucson, Orari i punës: 24/7

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
Të rriturit e rinj
LGBTQ +

Akreditimi: Komisioni i Përbashkët

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

krevat

zënie
15-30

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.