Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Ilaç mirëqenien

Remedy® Mirëqenia

 

Remedy Wellbeing nuk është thjesht një ikje nga një jetë e varur. Është kthimi në një jetë të jetuar mirë.

Aty ku luksi i thyer takohet me lirinë terapeutike. Një vend për t'u lidhur me diçka më të madhe se vetja.

Një strehë private për të talentuarit, krijuesit, të guximshëm dhe enigmatikë për t'u rilidhur me veten dhe për t'i dhënë fund varësisë.

Arri me zemër të hapur dhe largohu i ndryshuar përgjithmonë. Ky është rikuperimi me një qëllim. Një destinacion me kuptim. Ky është REMEDY®

 

Rehabilitimi më i mirë luksoz në botë 2022

 

Remedy Wellbeing është vlerësuar si numër një në 2022 nga Revista Worlds Best Rehab dhe është padyshim Rehab më ekskluziv dhe luksoz në botë.

 

Programi vërtet i jashtëzakonshëm dhe i klasit botëror i Remedy përfshin përvoja rehabilitimi të tilla si një jaht privat, hipur në kalë dhe terapi me kuaj në plazh, peshkim me shtizë, zhytje të lirë me apnea, aventura 'Robinson Crusoe' në ishujt e shkretë dhe aventura me hidroavion në tokat e largëta, të gjitha të mbushura me madhështi. 5* luks.

 

Kur trajtohen klientët në baza të vërteta individuale, nuk mund të mbështetet tek asnjë qasje ose modalitet i vetëm terapeutik për të dhënë rezultatet e dëshiruara. Nuk ka asnjë metodë rikuperimi tërheqëse, dhe sigurisht asnjë plumb argjendi për t'i dhënë fund varësisë.

 

Ekipi i Remedy Wellbeing punon mbi parimin se asnjë modalitet i vetëm nuk mund t'i japë fund sjelljes shkatërruese të varësisë dhe kështu të marrë një qasje vërtet të integruar ndaj trajtimit, me sukses të jashtëzakonshëm.

 

MJEKËSIA® është një gamë e gjerë metodash psiko-terapeutike kryesore. Të ofruara nga këndvështrimi psikiatrik dhe terapeutik, i gjithë ekipi në Remedy beson në krijimin e një rikuperimi afatgjatë të qëndrueshëm, duke e vendosur klientin në qendër të ofertës së tyre të trajtimit të klasit botëror.

 

Remedy Family Program

 

Programi i trajtimit REMEDY mund të përfshijë një program ribashkimi të jashtëzakonshëm dhe unik me një klient dhe familjen e tyre të mirëpritur në jahtin 125 metra të vetë Remedy për të lundruar për aventura magjike nëpër ishuj të pabanuar.

 

Këtu, me një ekip ekspertësh klinikë dhe mjekësh 24/7, familjet e të gjitha moshave mund të riparojnë qarkun e prishur të jetës gjatë lundrimit në ujëra të kristalta, zhytjes, snorkeling, biçikletave me avion dhe duke pasur mundësinë të rilidhen nën drejtimin e ekspertëve të familjes sonë. ekipi i terapisë.

 

Terapia familjare dhe përvojat e ribashkimit mund të organizohen gjithashtu si një përvojë e pavarur gjatë lundrimit në ishujt e Karaibeve, në Oqeanin Mesdhe me gaz ose në detin e mrekullueshëm Andaman.

Arri me zemër të hapur dhe largohu i ndryshuar përgjithmonë. Ky është rikuperimi me një qëllim. Një destinacion me kuptim. Ky është REMEDY®

MJEKËSIA Çmimi i mirëqenies

 

Remedy Wellbeing është struktura më e shtrenjtë dhe ekskluzive e trajtimit në botë dhe me një investim mujor prej 304,000 USD në javë, ekipi në Remedy e ka ngritur me të vërtetë nivelin me programet e tyre të lezetshme, duke ofruar sukses të jashtëzakonshëm rikuperimi afatgjatë.

 

Programi i trajtimit REMEDY® evoluoi me të dhëna klinike, mediale dhe holistike nga disa prej mendjeve më të mira dhe mendimtarëve të lirë në hapësirën luksoze të Wellness. Kohëzgjatja mesatare e provuar e qëndrimit për shërim të plotë është nga tetë deri në gjashtëmbëdhjetë javë. Opsionet intensive dy javore mund të përshtaten për t'iu përshtatur rrethanave individuale dhe mund të organizohen qëndrime për një javë.

MJEKËSIA @ Home

 

Kur bëni një jetë të ngarkuar, balancimi i përgjegjësive të rëndësishme në shtëpi dhe punë, gjetja e një momenti për të vizituar një terapist personalisht mund të jetë e vështirë. Dhe marrja e gjerësisë së brezit për të marrë një ose dy muaj për të vizituar një vendstrehim është shpesh e pamundur për shumë individë dhe familje.

 

REMEDY @ Home është programi ynë i plotë i trajtimit dhe mbështetja intensive, në programin e parë luksoz të rimëkëmbjes në botë. Ndërsa shumë programe në internet janë një mendim i mëvonshëm, në Remedy Wellbeing këto programe janë projektuar dhe arkitekturuar nga themeli; nga platformat tona në përputhje me HIPPA dhe GDPR te ekipet tona të specializuara shumë të aftë, programet Remedy @ Home ofrohen nga Qendrat tona Ndërkombëtare të Ekselencës, nga të njëjtat ekipe që ofrojnë modelet tona novatore të trajtimit një person në një kohë.

 

Privatësia dhe fleksibiliteti janë themeli i të gjitha programeve Remedy Wellbeing dhe platformat tona në internet janë krijuar për të rritur sigurinë maksimale. Ekspertët tanë të operacioneve dhe logjistikës sigurojnë që programet të integrohen në jetën e klientit, në vend që një klient të duhet të pezullojë jetën e tij për të ndjekur trajtimin rezidencial.

 

REMEDY @ Home është një program mujor me një investim midis 45.000 dhe 75.000 USD në muaj

 

Programi Intensiv i Nënshkrimeve Remedy

 

Programi Remedy Wellbeing's Signature është një program online afatgjatë, i krijuar ekskluzivisht për drejtuesit e zënë, individë me vlerë të lartë neto, profesionistë sportivë, politikanë dhe ata që përjetojnë një kontroll intensiv mediatik. Çështjet e mirëqenies të trajtuara përfshijnë djegien, rraskapitjen, varësitë nga substancat, ankthin, depresionin dhe restaurimin e të ushqyerit.

 

Programi Remedy Wellbeing Signature është krijuar për fleksibilitet maksimal rreth nevojave të klientëve të tij, nga 18.000 USD në muaj

 

Rreth Remedy Wellbeing

 

Remedy Wellbeing është vendi ku personat e famshëm, biznesi, anëtarët e familjes mbretërore, individët dhe familjet e HNW dhe UHNW trajtohen në luks sublim me një qëllim: Shërim të plotë dhe largim nga varësia dhe sjellja shkatërruese.

 

Objektet tona janë zhvilluar së bashku me mjekët, mjekët dhe praktikuesit më të mirë, dhe ne mbetemi të përkushtuar për të krijuar terren të ri, veçanërisht në fushën e një qasjeje Bio-Farmaceutike ndaj trajtimit të varësisë dhe çrregullimeve të shëndetit mendor që ndodhin bashkë.

 

Qasja e Mjetit

 

Remedy Wellbeing përdor një qasje që është konfidenciale, diskrete dhe jo gjykuese me synimin për të identifikuar shpejt traumat themelore dhe shkaktimin e varësisë. Ekipi shqyrton çdo element të modeleve të sjelljes jofunksionale për të trajtuar me sukses veten mendore, fizike dhe shpirtërore.

 

MJEKËSIA® mbulon shtyllat kryesore të trajtimit:

 

 1. Mbikëqyrja mjekësore
 2. Psikoterapi intensive
 3. Vlera, Përcaktimi dhe Qasja e Procesit
 4. Restaurimi biomolecular
 5. Mjekimi Bio-Farmaceutik
 6. Mjekësia ortomolekulare
 7. Metodat holistike 360 ​​gradë
 8. Lidhja shpirtërore

 

Përpara se të fillojnë këto shtylla kryesore të trajtimit, klientët zakonisht i nënshtrohen një detoksikimi të plotë mjekësor në një mjedis të veçantë. Detox mbikëqyret nga ana mjekësore nga mjekë kryesorë të Detox-it dhe një Ekip i plotë Mbështetës i Kujdesit Kritik. MJEKËSIA® është më efektiv kur përshtatet sipas nevojave të klientit, për një kohëzgjatje nga 30 deri në 360 ditë.

 

Qasje jo me 12 hapa

 

Rehabilitimet tradicionale ende ndjekin të njëjtin model me 12 hapa të konceptuar në Amerikën e mesme perëndimore të viteve 1930 dhe rëndësia e tij për klientët më të pasur të sotëm është vënë seriozisht në pikëpyetje gjatë dekadës së fundit. Shumë klientë kanë provuar modelin me 12 hapa në objekte të tjera dhe kanë rikthyer; një tregues i dështimeve të modelit në mjedisin e sotëm. Së bashku me vetëm një pjesë të vogël të objekteve të përzgjedhura, Remedy Wellbeing ka zhvilluar modalitetet e veta të trajtimit, bazuar në vite të tëra të kërkimit të mundimshëm dhe zhvillimit shkencor.

 

Remedy Wellbeing refuzon kategorikisht idenë e rehabilitimeve private që kërkojnë tarifa të konsiderueshme për një model me 12 hapa. Kjo qasje mund të shihet shpesh në Rehabs luksoze të nivelit të parë dhe të dytë, duke ndërthurur derën rrotulluese të rikthimit dhe rehabilitimit. Remedy Wellbeing punon vetëm me mjekët, terapistë dhe psikiatër më të mirë në botë për të krijuar një plan trajtimi të individualizuar për një rezultat vërtet të suksesshëm. Modaliteti terapeutik përfshin MJEDIMIN® e rimëkëmbjes dhe qasja VDP e vlerës, përcaktimit dhe procesit.

 

Remedy Wellbeing është vendi ku do të gjeni stafin më të mirë, teknikat terapeutike më të avancuara dhe një sërë qasjesh shkencore dhe holistike për të mbështetur dhe qetësuar individët përmes një metamorfoze të restaurimit të plotë fizik dhe emocional.

 

Trajtimi i shëndetit mendor

 

Çrregullimet mendore janë shpesh të lidhura ngushtë me çekuilibrat biokimikë dhe çështjet e neurotransmetuesve në trup dhe këto disbalanca shërohen me një program të qëndrueshëm të restaurimit bio-molekular, mjekësi ortomolekulare dhe receta bio-farmaceutike për të plotësuar episodet intensive të lindjeve psiko-terapeutike. I gjithë personeli mjekësor dhe terapistët janë ekspertë në Diagnozën e Dyfishtë dhe trajtimin e gjendjeve shoqëruese.

 

Ilaçi pranimet për mirëqenien

 

Remedy Wellbeing operon mbi një bazë rreptësisht konfidenciale dhe kërkon një Marrëveshje të nënshkruar për mos zbulimin dhe dokumentacionin KYC përpara diskutimeve në lidhje me pranimin. Remedy Wellbeing preferon komunikimin e drejtpërdrejtë me një individ, familjen e tij, organin e korporatës ose zyrën e familjes. Pas diskutimit, një vlerësim fillestar do të kryhet nga një psikiatër ose psikoterapist dhe ekipi ynë ekzekutiv, i cili mund të vizitojë klientin kudo në botë.

 

Pasi të jetë rënë dakord për pranimin, një specialist do të shoqërojë klientin në program në Evropë, Azi ose Antigua. Vendndodhjet janë fleksibël, megjithëse Remedy Wellbeing trajton vetëm një klient, në çdo vendndodhje, në çdo kohë.

Rehab Luksoz Remedy
Ilaçi Wellbeing Wellness luksoz

Rishikimi profesional i mirëqenies së ilaçit

Klientëve u caktohet një ekip shumë-disiplinor terapistësh klinikë, mjekë dhe psikiatër privatë, shkencëtarë biokimikë, infermierë, kuzhinierë, kujdestarë dhe mbi njëzet praktikues holistik në krye të profesioneve të tyre.

Remedy Wellbeing mbron ashpër identitetin e klientëve të tyre, duke kërkuar nënshkrimin e një marrëveshjeje të ndërsjellë të mos zbulimit përpara se t'i përgjigjet edhe një hetimi, megjithëse me 1 milion dollarë në muaj për trajtim, klientela e tyre është mirënjohëse për procedurat e fshehta dhe të sigurisë në fuqi.

 

Trajtimi në Remedy Wellbeing

 

Terapeutikisht, ekipi në Remedy Wellbeing janë pionierë si në modalitet ashtu edhe në stilin e trajtimit. Teknikat më të fundit përdoren në një mënyrë vërtet të integruar, për të ofruar një rikuperim të qëndrueshëm.

 

Terapia intensive, e kombinuar me Restaurimin Bio-Kimik dhe Mjekësinë e Molekularitetit formon bazën për një plan trajtimi vërtet të integruar dhe të personalizuar. Trajtimi zakonisht zgjat nga katër deri në 52 javë dhe fillon me një vlerësim të plotë mjekësor të gjerë, duke përfshirë punën laboratorike, një test gjaku me spektër të plotë, elektrokardiograme, ekzaminime renale, koronare dhe të qarkullimit të gjakut, si dhe teste endokrine dhe GI.

 

Testimi psikiatrik është i gjerë dhe vlerësimet holistike përfshijnë analizën pioniere të ADN-së, e cila shikon thellë në renditjen e gjenomit dhe krahason rezultatet në disa baza të dhënash, mjete dhe burime online, për të lejuar rekomandime mjekësore shumë të specifikuara.

 

Programi për mirëqenien

 

Programet kryesore të Remedy Wellbeing janë ndërtuar mbi një regjim trajtimi me ndikim të gjerë, nëntë orë në ditë. Programi trajton çdo element të funksionit dhe mirëqenies njerëzore dhe përfshin psikoterapi, kondicionim neurologjik të bazuar në vlera, terapi traumatike përmes EMDR, përvojë somatike, CBT, NFB, terapi familjare dhe punë të ndërgjegjes.

 

Ndërsa këto janë qasjet 'thelbësore', shumë teknika alternative si r-TMS, përdoren gjithashtu për të mbajtur modalitetet e trajtimit sa më të gjera që të jetë e mundur brenda mjedisit individual.

 

Shumë prioritet i jepet trajtimit të stilit të jetesës dhe të ushqyerjes, me restaurimin biokimik që luan një rol kyç në programin e rimëkëmbjes Remedy Wellbeing.

 

Stafi i mirëqenies së ilaçeve

 

Gjatë qëndrimit rezidencial të klientëve, jo më pak se 19 profesionistë ndërveprojnë pa probleme në një ekip të harmonizuar, me saktësi operacionale të menaxhuar nga një shef klinik. Ekipi i Remedy Wellbeing përbëhet nga një mjek kryesor, psikiatër, specialistë të familjes dhe një ekip psikoterapistësh 24/7. Për më tepër, një ekip i kujdesit kritik është në gatishmëri operacionale gjatë qëndrimit të klientëve, si dhe një ICU celular nëse kërkohet.

 

Remedy Wellbeing Strehim

 

Vendi ku qëndroni gjatë trajtimit thjesht duhet të jetë më shumë se një vend i shenjtë. Ajo thjesht duhet të bëhet një përvojë. Një mënyrë e re jetese. Çdo detaj në dhomat tona – çarçafë të bardhë të pastër në shtretërit tanë me tendë, çokollatë e punuar me dorë në frigorifer, pamje gjithëpërfshirëse panoramike të oqeanit Indian – janë krijuar për t'ju bërë të ndiheni si në shtëpi, por të transportuar plotësisht.

 

Jeta pas shërimit

 

Remedy Wellbeing përdor praktika terapeutike të avancuara me efekt të mahnitshëm. Të diplomuarit e kaluar kanë raportuar se ndjejnë një ndjenjë të re motivimi euforik për jetën në rikuperim të plotë dhe një liri nga varësia edhe për rastet më ekstreme të abuzimit me substancat dhe varësisë ndaj proceseve shkatërruese. Remedy Wellbeing është një strukturë rezidenciale e specializuar që trajton çrregullimet që ndryshojnë disponimin tonë dhe ndryshojnë mënyrën se si ndihemi për veten tonë.

 

Wellness luksoz më i mirë në botë

 

Remedy Wellbeing eklipson çdo program tjetër trajtimi në planet. Me përkushtimin e tyre për rimëkëmbjen, vendndodhjet e jashtëzakonshme dhe objektet luksoze, ekipi i Worlds Best Rehab është krenar t'i japë Remedy Wellbeing çmimin e Worlds Best Rehab 2022, duke u mbështetur në vlerësimin e tyre të mëparshëm të Klinikës Më Luksoze Rehab në 2021.

Me një ekip ekspertësh klinikë dhe mjekësh 24/7, familjet e të gjitha moshave mund të riparojnë qarkun e prishur të jetës, në Rezidencat tona ose gjatë lundrimit në ujëra të kristalta, zhytjeje, snorkeling, biçikleta me avion dhe duke pasur mundësinë për t'u rilidhur si familje. Nën drejtimin dhe mbikëqyrjen e ekipit tonë të ekspertëve të terapisë familjare.

Specializime për trajtimin e mirëqenies

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Shizofreni
 • Bi-polare
 • Çrregullimi i personalitetit kufitar
 • Sociopatologjia
 • Psikopatologjia kriminale
 • Mbijetesa e marrëdhënieve narcisiste
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • morfinë
 • Kodin
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia nga Interneti
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Marihuanë
 • MDMA
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • hidromorfon
 • meperidine
 • metadon
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Seks varësisë
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Presioni i të famshëmve / Famës
 • Abuzim me substanca

Mjetet e mirëqenies shëruese

 • Mësime surfimi nga një profesionist
 • Vala private
 • Mësime PADI
 • Fushë tenisi
 • Masazh Personal
 • Yogini personal
 • Teatër në natyrë
 • hidroavion
 • Noti në oqean
 • Trajner Personal
 • me vela
 • Pilates
 • Ngrënie gjobë
 • Triathlon
 • Helikopter
 • Portier
 • Kirurgjia Kozmetike
 • Kundër plakjes
 • Rigjenerimi i qelizave
 • Remedy Yacht
 • Ishull duke u ndalur
 • Shef privat
 • Darka në natyrë
 • Chiropractor
 • Mjekësia kineze
 • Patinazhi në akull
 • Klub boulingu
 • Trampolina
 • Spa e gjerë
 • Shtigjet në këmbë
 • Gourmet Dining
 • Hyrje në internet
 • Sallë pritjeje në natyrë
 • pishinë
 • snorkelling
 • Biçikleta Jet
 • Kitesurfing
 • Trajnim Muay Thai
 • CrossFit
 • Golf
 • Bootcamp
 • Hot Yoga
 • Paddleboarding
 • Terapia zanore
 • Shtigje biçikletash malore
 • Fitness Center
 • Qendër Biznesi, Kompjutera
 • Xhennete

Zgjidhja e opsioneve të trajtimit të mirëqenies

 • Psikoedukimi
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Terapia e artit
 • Therapy Music
 • Terapia e kafshëve
 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia njohëse e sjelljes (CBT)
 • Aftësitë e jetës
 • Restaurimi Bio-Kimik
 • Stimulimi magnetik i përsëritur transkranial
 • Terapia e kafshëve
 • Karrige Satori
 • Terapia me elektroshok
 • Terapia Narrative
 • Ibogaine
 • Tabernanthe Iboga
 • Voacanga Africana
 • Psilocibinë
 • Mikro-doza psikodelike
 • Ushqim
 • Terapi e fokusuar në zgjidhje, e orientuar drejt qëllimit
 • Terapitë e asistuara me mjekim
 • Trajtimi i asistuar me mjekim
 • fizioterapi
 • Terapia e Sjelljes Kognitive (CBT)
 • Terapia e fokusuar në zgjidhje
 • Terapia e sjelljes dialektike (DBT)
 • Terapia e lëvizjes së syrit (EMDR)
 • Hormone Rritja e Njeriut
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Lehtësimi me dymbëdhjetë hapa
 • Terapia Rekreative
 • Këshillim familjar
 • Terapia në grup
 • Kujdesi shpirtëror
 • Intervistë motivuese (MET)
 • Intervistë motivuese
 • Terapia e Molekularitetit
 • Psikoedukimi
 • Psikoterapi intensive
 • Terapia njohëse e sjelljes (CBT)
 • Aftësitë e jetës
 • Mjekësia Ortomolekulare
 • Kirurgjia Kozmetike

Mjekimi i mirëqenies pas kujdesit

 • Mjekimi ambulator
 • Mbledhjet Mbështetëse
 • Traineri i rikuperimit
 • Kontrolli i barnave
 • Mbështetje profesionale për rihyrje
 • Aftësia për të thirrur një këshilltar
 • Sesionet vijuese (online)
 • Seancat vijuese (personalisht)
 • Këshillim vijues familjar
 • Trajtim dytësor luksoz
 • Specialist Riintegrimi 24/7
 • Shoqërues terapeutik
Remedy Luxury Wellness Center
Ky është Remedy Wellbeing

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.