Rimëkëmbja e Rosglas

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Rimëkëmbja e Rosglas

Rimëkëmbja e Rosglas

 

Që nga fillimi në 2015, Rosglas Recovery është vendosur në mënyrë të vendosur si një pionier në trajtimin e vërtetë të rimëkëmbjes një për një. Nën drejtimin e Anthony O'Brien, skuadra në Rosglas ka vazhduar të mbledhë forcë dhe ritëm në ofrimin efektiv të modaliteteve bazë të trajtimit me qëllimin e rikuperimit të plotë.

 

RosGlas Recovery është e specializuar në substancat dhe çrregullimet e shëndetit mendor që ndodhin së bashku me një program terapeutik të krijuar nga specialistë të klasit botëror me kredenciale të patëmetë. Ekipi në Rosglas përfshin psikologë klinikë me përvojë të klasit botëror, psikologë këshillues, psikiatër, ekspertë të CBT, specialistë të sjelljes, ekspertë të varësisë, këshilltarë shpirtërorë, këshilltarë arti, terapistë muzikorë, mentorë dhe ekspertë të ushqyerjes

 

Për më tepër, klientët pajisen me një terapist në vend, menaxher rasti, shërbëtor, kuzhinier, shofer dhe shërbëtore.

 

I gjithë ekipi në Rosglas beson në lehtësimin e rikuperimit të plotë afatgjatë dhe me një shkallë suksesi që përputhet me reputacionin e tyre po aq yjor, klientët mund të sigurohen për mjedisin më inovativ, pionier, mbështetës dhe edukues.

Kostoja e rikuperimit të Rosglas

 

Rosglas Recovery ofron trajtim të jashtëzakonshëm, duke përfshirë një sërë modalitetesh klinike dhe terapeutike për një bazë të vërtetë klientësh ndërkombëtare.
Kostoja plotësisht përfshirëse e trajtimit rezidencial fillon nga 37,500 € në javë mbi një bazë plotësisht përfshirëse 5*.

 

Trajtimi i Rimëkëmbjes Rosglas

 

Programi i Trajtimit të Rimëkëmbjes Rosglas është krijuar rreth individit në një bazë vërtet të personalizuar. Objekti është i përkushtuar për trajtimin e vetëm një klienti në të njëjtën kohë, dhe së bashku me vetëm një pjesë të vogël të rehabilitimeve të tjera ekskluzive, është një qasje që ka qenë vazhdimisht e suksesshme, me qëllimin përfundimtar të rikuperimit të plotë.

 

Trajtimi i vetëm një klienti në një kohë mundëson që programi i trajtimit të jetë fleksibël, i përgjegjshëm dhe i adaptueshëm ndaj nevojave individuale të klientëve. Dhe qasja siguron që ekspertiza e klasit botëror në objekt është e fokusuar 100% në vetëm një klient në çdo kohë të caktuar.

 

Rosglas Recovery jep një çmim javor, megjithëse si çdo program trajtimi, ai do të jetë më efektiv gjatë episodeve të trajtimit nga 28 deri në 120 ditë.

 

Rosglas u themelua në vitin 2015 dhe ka qenë pionier i trajtimit 1:1 në Evropë

Ekspertët kryesorë klinikë në Rosglas Recovery

Rimëkëmbja e Pradeep Chada Rosglas

Dr Pradeep Chada
psikiatër
Psikiatria PGDip

Rimëkëmbja e Tony O'Brien Rosglas

Anthony O'Brien
Psikologu Klinik
MSc (Psikika e varësisë)

Rimëkëmbja e Alistair Richardson Kent Rosglas

Alistair Richardson
Terapist
MSc (varësi)

Rishikimi Profesional i Rimëkëmbjes Rosglas

I ndodhur në një zonë të rrethuar nga bukuri natyrore dërrmuese, Rosglas Recovery ofron trajtim të jashtëzakonshëm në një mjedis vërtet të porositur 1:1. Ekipi i Klasit Botëror trajton vetëm një klient në një kohë dhe ka qenë pionier i kësaj qasjeje që nga viti 2015, duke shkaktuar një efekt të valëzuar midis rehabilituesve më ekskluzivë në botë që ndjekin shembullin.

Si një Rehab i vërtetë luksoz, RosGlas Recovery ofron komoditete të jashtëzakonshme në mes të një zone me bukuri natyrore të jashtëzakonshme. Fshat dramatik të Kilarney vendos një sfond të mrekullueshëm dhe mahnitës për një periudhë të gjatë vetë-reflektimi, rritje personale dhe shërim të plotë nga varësia.

 

Trajtimi në Rosglas Recovery

 

Programi klinik në Rosglas u konceptua dhe u zhvillua mbi parimin 'një klient në një kohë'. Klientët në Rosglas janë të akomoduar në luks të qetë dhe objekte të gjera të nivelit të lartë, të cilat tërheqin një bazë të vërtetë klientësh ndërkombëtarë nga e gjithë bota. Përkthyesit janë të disponueshëm në çdo gjuhë, si dhe një sërë terapistësh ndërkombëtarë, të cilët të gjithë janë udhëheqës të industrisë dhe të mendimit të varësisë në zonat e tyre.

 

Programi i rimëkëmbjes në Rosglas është ndërtuar rreth klientit, me çdo program të individualizuar të përshtatur me qëllimin e rikuperimit të plotë. Shumë shpesh, shumë objekte rehabilitimi detyrojnë një klient në programin e tyre, në vend që ta përshtatin programin me klientin. Me Rosglas Recovery, qasja e tyre "Një klient në një kohë" do të thotë që nevojat e klientëve vendosen në krye të gjithçkaje që ata bëjnë, si klinikisht ashtu edhe profesionalisht.

 

Nga pranimi deri te shkarkimi dhe kujdesi pasues, ekipi klinik përdor një sërë modalitetesh trajtimi, të dizajnuara për secilin klient individual, në vend që të adoptojë qasjen 'një trajtim që i përshtatet të gjithëve' të miratuar nga institucionet e trajtimit.

 

Klientët marrin një terapi intensive 6-8 orë psikologjike dhe plotësuese në baza ditore, me një terapist të drejtpërdrejtë 24/7 gjithmonë në dispozicion për të ofruar kujdes dhe vëmendje të pandarë.

 

Në thelb, fuqia e Rosglas Recovery është në shtrirjen dhe thellësinë e ekspertizës së saj klinike dhe ndërsa Rosglas ofron një hyrje në modelin me 12 hapa, qasja e tij terapeutike shkon shumë më thellë, për të trajtuar dhe trajtuar shkaqet e traumës si dhe simptomat e menjëhershme që manifestohen në sjellje destruktive.

 

Gjatë një kohe të klientëve me ekipin Rosglas, ata gjithashtu do të kërkojnë të identifikojnë, zbulojnë dhe trajtojnë çrregullimet e shëndetit mendor që ndodhin bashkë dhe diagnozën e dyfishtë.

 

Restaurimi biokimik

 

Me origjinën e tij në trajtimin zviceran të varësive, Restaurimi Biokimik është çelësi për qasjen në qendër të klientit 360 gradë në Rosglas.

 

Restaurimi biokimik përfshin mikroanalizën e detajuar të një biokimia dhe ADN-ja e individëve. Përmes punës së gjerë të gjakut, pështymës dhe shumë testeve të tjera të detajuara, ekspertët në Rosglas fitojnë një kuptim të detajuar të shkaqeve që ndikojnë në shëndetin dhe mirëqenien emocionale të një personi.

 

Rosglas Recovery Luxury Rehab

 

Të gjitha akomodimet luksoze në Rosglas janë 100% private. Nuk ka ambiente të përbashkëta dhe klientët nuk do të takojnë një klient tjetër Rosglas gjatë qëndrimit të tyre.

 

Pas mbërritjes, klientët dërgohen me shofer në akomodime luksoze private dhe të caktuara në mënyrë të shkëlqyer, ku ata do të takojnë terapistin e tyre personal dhe menaxherin e rastit. Të gjitha lokacionet janë të klasit botëror me dekor luksoz, të pajisur me TV dhe internet super të shpejtë, si dhe akses në një pishinë, spa dhe palestër. Klientët inkurajohen të shijojnë një gamë të gjerë aktivitetesh zhytëse, duke përfshirë hipur në kalë, skifterë, ekskursione në natyrë, jaht, muzikë dhe arte.

 

Privatësia në Rosglas

 

Klientët mund të sigurohen për konfidencialitetin e plotë në RosGlas dhe klientët me prejardhje veçanërisht të ndjeshme mund të përdorin një pseudonim për kohëzgjatjen e trajtimit të tyre.

Lista e metodave të trajtimit në Rosglas Recovery
Pamjet që mbërrin në Rosglas Rehab me helikopter
Vendndodhja e Rimëkëmbjes Rosglas
Pamje nga Rosglas Recovery
Shembuj të Akomodimit të Rimëkëmbjes Rosglas
Lista e objekteve të rimëkëmbjes Rosglas
Shofer privat Rosglas Recovery
Tarifat e rikuperimit të Rosglas
Dhoma e gjumit e Rimëkëmbjes Rosglas

Specializimet e trajtimit të rimëkëmbjes Rosglas

 • Gambling Addiction
 • Varësia nga heroina
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Vetëdëmtimi
 • Varësia ndaj marihuanës
 • Varësia nga MDMA
 • PTSD

Objektet e Rimëkëmbjes RosGlas

 • sallon
 • Fushë tenisi
 • Teatër
 • Xhennete
 • Gjykata e Volejbollit
 • Transferet Aeroporti
 • Qasja në natyrë
 • Darka në natyrë
 • Spa
 • Shtigjet në këmbë
 • Gourmet Dining
 • Hyrje në internet
 • Objekte luksoze
 • pishinë
 • Butler privat
 • Fitness Center
 • Terapist 24/7
 • Xhennete

Opsionet e trajtimit të Rosglas Rehab

 • Terapia e Traumës
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Terapia e artit
 • Therapy Music
 • Terapia e kafshëve
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Lehtësimi me dymbëdhjetë hapa
 • Terapia Rekreative
 • Këshillim familjar
 • Terapia zanore
 • Terapia e masazhit

Kujdesi pas rimëkëmbjes Rosglas

 • Mjekimi ambulator
 • Mbledhjet Mbështetëse
 • Traineri i rikuperimit
 • Kontrolli i barnave
 • Mbështetje profesionale për rihyrje
 • Aftësia për të thirrur një këshilltar
 • Sesionet vijuese (online)
 • Seancat vijuese (personalisht)
 • Këshillim vijues familjar
 • Shoqërues i matur
 • Retreats Rimëkëmbjes
 • Vizitat e kthimit

Lajmet e Rimëkëmbjes Rosglas

Rimëkëmbja e Rosglas

Duke zënë një pozicion befasues në fshatin rrotullues të Kilarney, i rrethuar nga fshati dramatik irlandez, Rosglas Recovery është një nga objektet më të mira të rehabilitimit me porosi në botë.

Qarku Kerry,
Irlandë

Rimëkëmbja Rosglas, Adresa

+353 1 458 3575

Rimëkëmbja Rosglas, Telefon

Hapuni orët 24

Rimëkëmbja RosGlas, Orari i punës

Moti Lokal i Rimëkëmbjes Rosglas

Faktet kryesore të Rimëkëmbjes Rosglas

flamur

Kë trajtojmë
Burrat dhe gratë
Gratë shtatzëna
HNW / UHNW
Personat me paaftësi të lehta fizike dhe ose intelektuale
Trajtimi Ekzekutiv

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian
ndërkombëtarisht

krevat

zënie
Banimi i vetëm

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.