Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Përmbledhje e Rimëkëmbjes së Casa

 

Casa Recovery është një qendër rehabilitimi e fokusuar në shëndetin mendor e vendosur në San Juan Capistrano, Kaliforni. Qendra luksoze e rehabilitimit ofron programe të shëndetit mendor dhe diagnostikimit të dyfishtë për të trajtuar klientët që vuajnë nga një mori problemesh.

 

E themeluar në vitin 2009, rehabilitimi është bërë një nga qendrat kryesore në Kaliforninë Jugore. Klienti gëzon një orar ditor plotësisht të individualizuar. E rëndësishmja, planet e individualizuara të trajtimit mbulojnë një spektër të plotë të problemeve të shëndetit mendor duke përfshirë traumën, ankthin, depresionin dhe PTSD. Për më tepër, individët që vuajnë nga çrregullimet bipolare, abuzimi me substancat dhe çrregullimet që ndodhin së bashku do të marrin gjithashtu ndihmë në Casa Recovery.

 

Ekipi u ofron klientëve një staf me përvojë të përbërë nga psikolog, psikiatër, terapist familjar, infermiere dhe specialistë të tjerë për të ndihmuar individët të përmirësojnë mirëqenien e tyre. Prandaj, qasja e Casa Recovery fokusohet në trajtimin e të gjithë personit dhe praktikat holistike janë pjesë e programit të trajtimit.

 

Klientët do të marrin pjesë në aktivitete të tilla si meditimi dhe joga për të përmirësuar mendjen dhe trupin si një. Casa Recovery punëson një terapist masazhi dhe dietologu, sepse ndërtimi i një diete më të mirë mund t'i ndihmojë individët mendërisht dhe fizikisht.

Si është një ditë në Casa Recovery?

 

Rehabilitimi luksoz i Kalifornisë Jugore përdor një qasje të bazuar në prova për trajtimin e individëve. Casa Recovery punon me klientët me një mori problemesh dhe programet e individualizuara të trajtimit u japin atyre ndihmën e nevojshme për të rifituar kontrollin e jetës. Mjedisi i rehabilitimit u krijua me dhembshuri nga individë të kujdesshëm dhe ofron një hapësirë ​​të sigurt për shërim, duke i lejuar klientët të përqendrohen tek vetja.

 

Casa Recovery është e përqendruar te familja dhe ofron një program trajtimi bashkëpunues. Qasja e individualizuar u jep klientëve një përvojë unike. Në vend që të vendosë të gjithë klientët përmes të njëjtave programe për rikuperim, Casa Recovery ofron programe të specializuara për të ndihmuar klientët të arrijnë qëllimet e tyre personale.

 

Gjithçka në Casa Recovery është krijuar për të ndihmuar klientët. Specialistët e marrjes së rehabilitimit do t'i ndihmojnë klientët të zbulojnë problemet që duhet të adresohen. Më pas banorët do të marrin pjesë në seancat që adresojnë nevojat e tyre. Specialistët e pranimit do të vlerësojnë banorët e rinj dhe do të ofrojnë një plan trajtimi të përshtatur. Plani do të përfshijë psikiatrinë, terapinë individuale, menaxhimin e rasteve, menaxhimin e medikamenteve, ushqimin, terapinë në grup, ndërtimin e aftësive të jetës dhe aktivitete holistike si joga, masazh, art dhe terapi muzikore.

 

Casa Recovery ofron trajtim të plotë ditor dhe të pjesshëm. Individët do të përjetojnë një program të strukturuar rezidencial me terapi tre herë në javë. Në mënyrë të veçantë, struktura e programit siguron që banorët të qëndrojnë të përqendruar gjatë qëndrimit të tyre.

 

Të rriturit do t'i nënshtrohen metodave të trajtimit të bazuara në prova si terapia e sjelljes dialektike (DBT), terapia konjitive e sjelljes (CBT), EMDR dhe terapia e pranimit dhe angazhimit (ACT). Specialistët e Casa Recovery do të mund të vendosin çdo banor në programin e individualizuar të terapisë që u përshtatet atyre.

Vendndodhja e Rimëkëmbjes së Casa
Suksesi i Rimëkëmbjes së Casa
Çmimi i Rimëkëmbjes së Casa
Trajtimi i varësisë për rikuperimin e kazave
Pajisjet e Rimëkëmbjes së Casa
Dhoma gjumi Casa Recovery

Vendndodhja e Rimëkëmbjes së Casa

 

Rehab ndodhet në San Juan Capistrano, Kaliforni. Klientët do të jetojnë në kampus në objektin, i cili ndodhet pranë plazhit. Vendndodhja e Casa Recovery është e përsosur pasi shtrihet afër bregut të Paqësorit dhe maleve të Kalifornisë.

 

Banorët kanë një gamë ideale të aktiviteteve për të shijuar rreth qendrës. Vendndodhja e shkëlqyer natyrore e Casa Recovery u ofron banorëve mundësinë për të eksploruar zonën dhe për t'u bërë një me natyrën. Kalimi i kohës jashtë gjatë rikuperimit mund të ndihmojë në procesin e rikuperimit. Banorët do të investojnë në të ardhmen e tyre me qëndrim në rehabilitim. Qendra e rikuperimit thekson të qenit i shëndetshëm dhe aktiv dhe përfshirja e banorëve në procesin e rehabilitimit që në fillim.

 

Casa Recovery përdor shumë motin e Kalifornisë Jugore. Rehabilitimi dëshiron që klientët të dalin jashtë sa më shumë që të jetë e mundur për të thithur vitaminën D. Banorët mund të shijojnë motin gjatë gjithë vitit dhe aktivitete të tilla si noti, ecja dhe ecja janë rregullisht në axhendë.

 

Akomodimi

 

Casa Recovery ka tre prona të ndryshme banimi. Të tre vendet janë shtëpi të bukura të Kalifornisë Jugore të vendosura në periferi. Vendndodhja e çdo prone i largon klientët nga streset e jetës. Banorët përfitojnë nga vendndodhja e akomodimit, pasi është shumë ndryshe nga ku vijnë shumë klientë.

 

Mysafirët mund të zgjedhin midis dhomave teke dhe dyshe. Sepse të kesh një shok dhome u jep klientëve mundësinë për të bashkëvepruar me të tjerët gjatë qëndrimit të tyre. Megjithatë, banorët mund të zgjedhin të jetojnë vetë për të fituar më shumë privatësi.

 

Qendra e rehabilitimit ka banjo private dhe të përbashkëta. Ekziston një sallë pritjeje e përbashkët që u lejon banorëve të kalojnë kohën e tyre joproduktive duke parë TV, duke lexuar ose duke folur. Banorët do të darkojnë në kuzhinë dhe mund të përgatisin ushqimet e tyre. Dhe pushoni në dhomën e lojërave, hapësirat e jashtme dhe pishinat në prona.

 

Mbi të gjitha, banorët do të kenë një përvojë të pavarur ndërsa jetojnë në Casa Recovery. Përveç kësaj, Casa Recovery pret që të gjithë banorët të jenë të vetë-mjaftueshëm. Jetëgjatësia e rehabilitimit tregon punën pozitive që ka bërë që nga hapja e tij.

Specializime të Trajtimit të Rimëkëmbjes Casa

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Abuzim me substanca

Trajtimit

 • Psikoedukimi
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia njohëse e sjelljes
 • Ushqim
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • fizioterapi
 • Terapia e fokusuar në zgjidhje
 • Terapia e sjelljes dialektike
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Unqiue Lehtësimi me 8 hapa
 • Terapia Rekreative
 • Terapia në grup
 • Kujdesi shpirtëror

Përmbledhja më e mirë e rehabilitimit botëror të Casa Recovery, CA

 

Casa Recovery preferon që klientët të qëndrojnë në vend dhe t'i nënshtrohen trajtimit afatgjatë. Rehabilitimi afatgjatë rezidencial është zbuluar se i ndihmon individët t'i japin fund abuzimit të substancave dhe çrregullimeve që ndodhin më shumë se qëndrimet afatshkurtra. Prandaj, qëndrimi në Casa Recovery është një minimum prej 30 ditësh, por klientët shpesh qëndrojnë në vend deri në 90 ditë. Programet e bazuara në dëshmi janë vërtetuar se funksionojnë për banorët. Ndërsa planet e individualizuara të hartuara nga stafi i rehabilitimit së bashku me aktivitetet holistike u japin banorëve mjetet e nevojshme për të pasur sukses.

 

Vendndodhja në San Juan Capistrano ofron pajisje plazhi dhe një atmosferë të përgjithshme luksi dhe shërimi. Përvoja dhe kualifikimet e çdo anëtari të stafit ndihmojnë përparimin e rikuperimit të rrjedhë pa probleme. Ata nuk janë larg nga aeroportet ndërkombëtare si LAX dhe aeroportet e tjera rajonale, dhe me transport të siguruar, arritja atje është e lehtë.

 

Trajtimi i klasit botëror

 

Opsionet intensive të trajtimit të ofruara nga Casa Recovery përfshijnë shërbimet rezidenciale, intensive ambulatore dhe të kujdesit pasues. Brenda këtyre niveleve të kujdesit, janë të disponueshme një sërë programesh trajtimi, duke përfshirë shëndetin mendor, traumën dhe shërbimet familjare. Casa Recovery thekson trajtimin e shkaqeve themelore të varësisë, kjo është arsyeja pse ata vendosin një theks të fortë në shëndetin mendor dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Një kombinim i terapive konvencionale dhe holistike e bën trajtimin plotësisht të individualizuar për çdo klient.

 

Me një staf të aftë të terapistëve, psikiatërve, infermierëve dhe menaxherëve të rasteve në Casa Recovery garanton që klientët të marrin kujdes të lartë dhe të vendosen për sukses të qëndrueshëm. Ata ofrojnë transport ditor midis katër objekteve të tyre mbështetëse të jetesës dhe qendrës së tyre klinike. Casa Recovery i jep përparësi terapisë për shëndetin mendor dhe abuzimin me substancat.

 

Casa Recovery janë të njohur për kompetencën e tyre klinike dhe nivelet e ndryshme të trajtimit për mbështetjen e diagnozës së dyfishtë. Stafi i tyre zhvillon plane të individualizuara trajtimi për traumën, depresionin, ankthin, çrregullimin bipolar, çrregullimin e personalitetit kufitar, çrregullimin skizoafektiv dhe çrregullimin obsesiv-kompulsiv, si dhe njëkohësisht për çrregullimet e përdorimit të alkoolit dhe substancave.

 

Verifikimi i palës së tretë

 

Logoja e rehabilitimit më të mirë në botë

 

Revista Worlds Best Rehab ka folur gjatë me këtë qendër trajtimi dhe ka verifikuar që emri, vendndodhja, informacioni i kontaktit dhe leja për të vepruar për këtë ofrues trajtimi janë të përditësuara. Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të listuar.

 

 

logoja e komisionit të përbashkët

 

Casa Recovery ofron një program trajtimi bashkëpunues, të fokusuar te klienti, i përkushtuar ndaj përsosmërisë klinike dhe kujdesit cilësor. Për më tepër, si një strukturë në pronësi të familjes, ata kanë prioritet ofrimin e një mjedisi terapeutik. Ata mendojnë se kërkohet një strategji e personalizuar për të trajtuar nevojat dhe pengesat e ndryshme të secilit klient. Programet në Casa Recovery ofrojnë strategji trajtimi shumë të përshtatura që përfshijnë bashkëpunimin midis ekipeve të tyre të trajtimit klinik dhe mjekësor.

Casa Recovery Rehab

Casa Recovery ka tre prona të ndryshme banimi. Të tre vendet janë shtëpi të bukura të Kalifornisë Jugore të vendosura në periferi. Vendndodhja e çdo prone i largon klientët nga streset e jetës. Banorët përfitojnë nga vendndodhja e akomodimit, pasi është shumë ndryshe nga ku vijnë shumë klientë.

Adresa: 31877 Del Obispo St #104, San Juan Capistrano, CA 92675, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kontakt: Webfaqja

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
LGBTQIA +
Executives

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.