Rikuperimi i gjatësive të valëve

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Rishikimi i Rimëkëmbjes së gjatësisë së valës

Wavelengths Recovery është një qendër rehabilitimi luksoze e vendosur në Huntington Beach, Kaliforni. Qendra e trajtimit të rimëkëmbjes është një organizatë shumëplanëshe e fokusuar në ndihmën e burrave dhe grave që po luftojnë me varësinë dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Wavelengths Recovery është një qendër rehabilitimi e akredituar dhe e ka fituar akreditimin e saj përmes Komisionit të Përbashkët. Ju mund të merrni trajtim afatshkurtër rezidencial, detoks, kujdes ambulator dhe shërbime të jetesës së matur nga Wavelength Recovery.

 

Do të gjeni lehtësira të shumta jetese të matura të ofruara nga Wavelengths Recovery. Secili ofron trajtim në një ambient plazhi. Objektet e grupit në Huntington Beach janë një nga objektet kryesore të tij dhe ju do të merrni kujdes të cilësisë së lartë për pacientin gjatë qëndrimit. Ju do të keni një orar të strukturuar ditor të trajtimit dhe aktiviteteve për të shëruar varësinë dhe çështjet që ndodhin bashkë.

 

Rikuperimi i gjatësive të valëve u ofron klientëve programe trajtimi të bazuara në dëshmi dhe holistike. Nuk ka asnjë program të vetëm për të gjithë në Rimëkëmbjen e gjatësisë së valëve. Secili nga programet e rehabilitimit dhe planet e trajtimit individualizohet në bazë të klientit për klient. Do të gjeni një sërë programesh trajtimi të bazuara në dëshmi. Ju mund t'i nënshtroheni trajtimit CBT, Intervistimit Motivues dhe/ose DBT. Treshja e trajtimeve janë më të përdorurat në Rimëkëmbjen e gjatësisë së valës.

 

Së bashku me planet e individualizuara të trajtimit, do të keni akses në parandalimin e rikthimit, terapinë grupore, terapinë individuale dhe aktivitetet për të përmirësuar shëndetin mendor dhe fizik. Programi është i plotë për të trajtuar të gjithë pacientët bazuar në nevojat e tyre.

 

Kontakti i Rimëkëmbjes së gjatësisë së valës

301 Main St Suite 201, Huntington Beach, CA 92648, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

+ 1 844-325-5468

 

Kë trajtojmë

Por
Gratë
Të rriturit e rinj
LGBTQ +

 • Akreditimi: Komisioni i Përbashkët
 • Gjuhe: Anglisht
 • Përdorimi: 16-30

Si është një ditë në Rimëkëmbjen e gjatësisë së valës?

 

Wavelengths Recovery transporton çdo klient në qendrën e rehabilitimit për të filluar trajtimin intensiv. Ky është programi primar i terapisë grupore të qendrës së rehabilitimit. Ju gjithashtu do t'i nënshtroheni seancave individuale, psikoedukimi, dhe mbështetje për çrregullime të përbashkëta nga stafi shumë i trajnuar i profesionistëve të qendrës. Nëse keni ndonjë nevojë për mjekim, Wavelengths Recovery do ta menaxhojë atë për ju.

 

Do të gjeni një sërë programesh trajtimi të bazuara në dëshmi. Ju mund t'i nënshtroheni trajtimit CBT, Intervistimit Motivues dhe/ose DBT. Treshja e trajtimeve janë më të përdorurat në Rimëkëmbjen e gjatësisë së valës.

 

Përpara fillimit të trajtimit, ju do të merrni pjesë në një vlerësim para trajtimit. Kjo i mundëson stafit të përgatisë planin tuaj të rimëkëmbjes. Terapia individuale dhe grupore kryhet çdo ditë. Ka edhe takime me 12 hapa. Së bashku me rikuperimin e alkoolit, klientët mund të marrin ndihmë me varësinë nga opioidet. Klientët janë gjithashtu në gjendje t'i nënshtrohen detoksifikimi me asistencë mjekësore para fillimit të planit të tyre të trajtimit. Kujdesi spitalor dhe ambulator u ofrohet klientëve.

 

Një qëndrim në Wavelengths Recovery ndryshon në varësi të nevojave të klientit. Edhe pse qëndrimi mesatar në klinikën Vala është për rreth 30 ditë, klientët që kanë nevojë për ndihmë të mëtejshme mund të zgjasin qëndrimin e tyre. Rehabilitimi fokusohet në fusha të tjera të jetës së një klienti. Nuk ka të bëjë vetëm me terapi dhe seanca të vazhdueshme. Klinika e Rimëkëmbjes së gjatësisë së valës vë theksin në ushqimin, kujdesin për veten dhe mirëqenien e përgjithshme.

 

Ju do të merrni pjesë në stërvitje dhe meditim të rregullt. Ekzistojnë gjithashtu sesione terapie holistike duke përdorur muzikë dhe art. Për më tepër, ju mund të merrni klasa për të mësuar aftësi për të përmirësuar aftësinë tuaj për punësim.

rikuperimi i gjatësive të valëve plazhi i Huntingtonit
ankesat për rikuperimin e gjatësive valore
Kostoja e rikuperimit të gjatësisë së valës
Rikuperimi i gjatësive të valëve

Përmbledhje Ekzekutive e Rimëkëmbjes së gjatësive të valëve

Akomodimi i Rimëkëmbjes së gjatësive të valëve

 

Rimëkëmbja e gjatësisë së valës drejton një sërë qendrash në zonën e Huntington Beach. Objekti i tij kryesor i rehabilitimit, i cili ndodhet gjithashtu në Huntington Beach, u ofron klientëve dhoma gjysmë private. Qendra mirëpret deri në gjashtë klientë në të njëjtën kohë. Dy deri në tre klientë do të ndajnë një dhomë gjysmë private me një banjë të përbashkët të madhësisë së plotë.

 

Wavelengths Recovery ndodhet në një shtëpi me dekor modern dhe orendi prej pelushi. Do të keni një krevat me madhësi të plotë, komodinë dhe hapësirë ​​të përbashkët gardërobë. Shtepia ka edhe ambjente te perbashketa me televizion kabllor. Një oborr spanjol i bashkangjitur me pamje nga deti mund të gjendet jashtë duke ju dhënë mundësinë për të marrë ajër të pastër. Ju gjithashtu do të gjeni një kuzhinë plotësisht të pajisur. Klientëve u shërbehen tre vakte në ditë. Ka një fokus të madh në të ushqyerit, shëndetin e përgjithshëm dhe mirëqenien.

 

Objektet e rehabilitimit në të gjithë plazhin Huntington janë të gjitha të stilit turistik. Do të qëndroni në kushte të larta jetese. Pajisjet janë të teknologjisë moderne. Ballkonet e shtëpisë ofrojnë pamje nga oqeani. Një dhomë e pajisur plotësisht palestër dhe palestër janë në vend. Do të gjeni gjithashtu një zonë joga për të punuar si në mendjen ashtu edhe në trupin tuaj. Trajnimi i arteve marciale ofrohet në vend.

 

Privatësia e rikuperimit të gjatësisë së valës

 

Gjatësia e valës i përmbahet ligjeve HIPAA të Kalifornisë. Klientët mund të jenë të sigurt se informacioni i tyre privat mbahet sekret dhe konfidencial. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për informacionin e pagesës ose identitetin e një klienti, Rimëkëmbja e gjatësisë së valës shkon në lidhje të shkëlqyera për t'i mbajtur private të gjitha informacionet e banorëve.

 

Trajtimi për rikuperimin e gjatësisë së valës

 

Ju do të përjetoni një vlerësim të marrjes pas mbërritjes. Stafi i rehabilitimit do të zhvillojë planin tuaj të individualizuar të kujdesit në këtë kohë. Çdo klient ka një plan kujdesi të ndërtuar rreth nevojave të tij specifike, por banorët do të përjetojnë terapi individuale dhe terapi grupore në baza të rregullta. Klientët do të kenë gjithashtu trajtim të bazuar në prova si CBT. Ka programe me 12 hapa dhe praktika të tjera trajtimi si joga, ushtrime dhe meditim.

 

 Vendosja

 

Wavelengths Recovery ndodhet në një pronë luksoze të stilit turistik në Huntington Beach. Objekti është një nga qendrat më të mira të rehabilitimit në jugperëndim të Shteteve të Bashkuara. Klientët mund të shijojnë vendndodhjen e plazhit të rehabilitimit çdo ditë duke kaluar kohë jashtë. Pamjet e detit të ofruara nga ballkonet e shtëpisë ofrojnë relaksim gjatë rikuperimit.

 

Kosto

 

Rimëkëmbja e gjatësisë së valës pranon sigurime private dhe opsione të vetëpagesës. Rimëkëmbja e gjatësisë së valës nuk zbulon informacionin e çmimit të saj në internet. Klientët e mundshëm duhet të kontaktojnë rehabilitimin me telefon në (844) 392-8342 ose me email në [email mbrojtur] për të pyetur për çmimin e një qëndrimi. Një qëndrim në Rimëkëmbjen e gjatësisë së valës varet nga nevojat e secilit klient.

 

Akomodimi

 

Klientëve u jepet një krevat me madhësi të plotë, bufe dhe një hapësirë ​​e përbashkët gardërobë në dhomat e tyre të gjumit. Dhomat e gjumit janë gjysmë private me dy deri në tre banorë që ndajnë një dhomë. Klientët kanë gjithashtu zona të përbashkëta ku mund të shikojnë televizor dhe të pushojnë. Rehabilitimi ofron një kuzhinë të pajisur plotësisht dhe tre vakte në ditë. Ekziston edhe një palestër e pajisur plotësisht që ju jep mundësinë të stërviteni dhe të përmirësoni mirëqenien tuaj mendore dhe fizike.

 

Një nga rehabilitimet më të mira në botë

 

Wavelengths Recovery u themelua nga specialisti i varësisë Warren Boyd me synimin për të ndihmuar individët t'i japin fund varësisë së tyre dhe çrregullimeve që ndodhin bashkë. Rehabilitimi është vendosur në komunitetin e bukur të plazhit të Huntington Beach, Kaliforni, duke u dhënë klientëve një nga objektet më luksoze për t'u rikuperuar nga problemet e tyre. Gjatësia e valës përdor një sërë terapish dhe trajtimesh të bazuara në prova për të ndihmuar klientët të fitojnë lirinë nga varësia për të cilën kanë nevojë dëshpërimisht.

Komentet e Rimëkëmbjes së gjatësisë së valës

Specializimet e Klinikës Vala

 • Varësia nga Meta
 • Ankth
 • Benzodiazepine
 • dypolar
 • Çrregullime të përbashkëta
 • kokainë
 • Varësia ndaj drogës
 • Ekstazë
 • Varësia nga heroina
 • Dhimbje kronike
 • Varësia e lojrave
 • heroinë
 • LSD, psikodelik
 • Marihuanë
 • methamphetamine
 • Opioids
 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Anoreksi
 • bulimia
 • Droga sintetike
 • PTSD
 • Droga me recetë
 • Droga sintetike
 • Traumë

Pajisjet e rikuperimit të gjatësisë së valës

 • Durim
 • not
 • Sportiv
 • Plazh
 • internet
 • Shiko Oqeanin
 • TV
 • Qasja në natyrë
 • Yoga
 • Ushqim
 • Dalje aventureske
 • Shëtitjet në plazh
 • hiking
 • Fitness fizike
 • Vende pune me pagesë
 • hiking
 • Masat për COVID-19
 • Programi Ekzekutiv
 • Programi për të rriturit e rinj
 • pishinë
 • Dhoma private ose të përbashkëta

Opsionet e trajtimit të rikuperimit të gjatësisë së valës

 • Psikoedukimi
 • Psikoterapia
 • EMDR
 • Këshillim shpirtëror
 • Mindfulness
 • Terapia dialektike e sjelljes (DBT)
 • Ballafaqimi me ndjenjat dhe emocionet
 • Ushqim
 • CBT
 • Psikologji pozitive
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • Terapia Narrative
 • Aftesi komunikimi
 • Grupet mbështetëse
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Lehtësimi me dymbëdhjetë hapa
 • Programi i rimëkëmbjes
 • Një mënyrë jetese e shëndetshme, synime dhe synime
 • Vlerësimi psikiatrik
 • Vlerësimi psikosocial

Kujdesi pas rikuperimit të gjatësisë së valës

 • Mjekimi ambulator
 • Sesionet vijuese (online)
 • Shoqërues nëse kërkohet
Rikuperimi i gjatësive të valëve

Numri telefonit

+ 1 844-325-5468

Webfaqja

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.