Rimëkëmbja Crosspointe

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Crosspointe Recovery California

Crosspointe Recovery California ndodhet në Los Anxhelos, i zhytur në kodrat që rrethojnë qytetin e engjëjve. Vendndodhja e rehabilitimit luksoz u mundëson klientëve të gjejnë izolim dhe privatësi për t'u larguar nga problemet e tyre të abuzimit me substancat dhe shkaktarët që e përjetësojnë atë. Vendndodhja e Crosspointe Recovery është mjedisi i përsosur për klientët që kërkojnë anonimitet dhe arratisje.

 

Atmosfera e qetë, e sigurt dhe relaksuese e rehabilitimit e bën atë ideal për qëndrim afatgjatë rezidencial. Rehabilitimi është i mbyllur, gjë që i pengon të huajt të hyjnë në pronë. Masat e sigurisë të zbatuara nga Crosspointe Recovery lejojnë profesionistët, të famshëm dhe individë të tjerë që kërkojnë izolim gjatë rehabilitimit të gjejnë paqe.

 

Crosspointe Recovery California ka funksionuar për më shumë se 20 vjet. Jetëgjatësia e tij në industrinë e rehabilitimit është dëshmi e shërbimeve me cilësi të lartë që ofron. Themeluesit e Crosspointe Recovery krijuan rehabilitimin për të ofruar ndryshime pozitive në jetën e njerëzve që vuajnë nga alkoolizmi, varësia nga droga dhe të gjitha llojet e tjera të abuzimit me substancat.

 

Crosspointe Recovery California është e përkushtuar të mbështesë banorët gjatë gjithë procesit të rikuperimit të abuzimit me substancat. Rehabilitimi ofron një atmosferë të sigurt dhe të kujdesshme me një staf klinik dhe mjekësor me shumë përvojë. Anëtarët e stafit të Crosspointe Recovery janë këshilltarë të trajnuar për abuzimin e substancave të aftë për të ndihmuar banorët në kapërcimin e betejave të tyre me abuzimin me substancat.

Banorët do të gjejnë zona të bollshme komunale. Në vend ka një palestër e cila u mundëson banorëve të marrin aktivitetin fizik të nevojshëm për të përmirësuar mirëqenien e tyre. Një dhomë lojërash është gjithashtu në vend me një tavolinë pishinë, pingpong dhe lojëra të tjera. Ka një dhomë media ku banorët mund të shikojnë filma ose televizion. Një kuzhinë e pajisur plotësisht është në vend për ushqim dhe ushqime. Akomodimi në dhomën e gjumit ndahet nga klientët.

Si është një ditë në Crosspointe Recovery California?

 

Si një rehabilitim luksoz me 5 yje, Crosspointe Recovery California pranon se çdo individ është i ndryshëm dhe po ashtu edhe çështjet e tyre të varësisë. Për shkak të dallimeve në klientët dhe kompleksitetit të abuzimit me substanca, Crosspointe Recovery personalizon paketat e tij të trajtimit për çdo klient. Nuk ka asnjë metodë që i përshtatet të gjithëve në Crosspointe Recovery.

 

Klientëve u përshkruhet një program trajtimi i bazuar në prova. Përdoret Crosspointe Recovery trajtime të bazuara në dëshmi për shkak të efektivitetit të tyre në trajtimin e abuzimit me substancat. Përveç kësaj, klientët do të marrin një vazhdimësi të plotë të kujdesit gjatë qëndrimit të tyre.

 

Rehabilitimi synon të identifikojë shkaqet kryesore të varësisë. Pasi të përcaktohen shkaqet rrënjësore, stafi ekspert i Crosspointe Recovery ndihmon klientët duke u mësuar atyre mjetet e nevojshme për maturi afatgjatë. Klientët edukohen, informohen, shërohen dhe mbështeten nga stafi i rehabilitimit në baza ditore. Praktikat tradicionale dhe holistike përdoren për të shëruar klientët nga çrregullimi i përdorimit të substancave.

 

Klientëve u ofrohet menaxhim i mjekimit, këshillim në grup, terapi një-për-një, seanca këshillimi për shëndetin mendor, Takime me 12 hapa, dhe angazhimin në aktivitete rekreative dhe vetëkujdesjeje gjatë qëndrimit të tyre. Klientët zakonisht qëndrojnë për 28 ditë, por mund të qëndrojnë në vend për të marrë trajtim bazuar në nevojat e tyre të vazhdueshme.

 

Crosspointe Recovery California u ofron klientëve shërbime detoksifikimi pas mbërritjes. Pasi klientët të përfundojnë detoksifikimin, ata mund të përparojnë në programin e rikuperimit të rezidentit. Crosspointe Recovery gjithashtu ofron programe ambulatore për klientët. Klientët i nënshtrohen vlerësimit pas pranimit për të përcaktuar rrugën e duhur të kujdesit. Një qasje konjitive-sjellëse përdoret nga rehabilitimi për të ndihmuar klientët.

Crosspointe Rehab Rehab
Crosspointe Recovery California
Objektet e Rimëkëmbjes Crosspointe
Crosspointe Recovery Residence
Dështimi i rikuperimit Crosspointe
Suksesi i rimëkëmbjes Crosspointe

Përmbledhje Ekzekutive e Crosspointe Recovery California

Crosspointe Recovery Kaliforni Akomodimi

 

Klientët do të arrijnë në Crosspointe Recovery California përmes portave të rehabilitimit. Udhëtimi drejt vendndodhjes së qetë do t'i transportojë banorët nga ngutja dhe nxitimi i jetës së tyre të përditshme dhe në një hapësirë ​​të sigurt për shërim. Rehabilitimi ndodhet në një shtëpi të mrekullueshme, moderne.

 

Nga jashtë prona është e papërlyer. Klientët e brendshëm do të vlerësojnë dyshemetë e drurit dhe atmosferën shtëpiake. Aktualisht, rehabilitimi ndihet ose duket si një institucion klinik, mjekësor. Përkundrazi, Crosspointe Recovery California ofron një mjedis të relaksuar. Kjo atmosferë u mundëson banorëve të pushojnë plotësisht.

 

Rehabilitimi ofron zona të bollshme komunale. Klientët kanë mundësinë të shoqërohen me banorë të tjerë kur nuk janë në seancë. Ekziston një palestër në vend, e cila u mundëson klientëve të marrin aktivitetin fizik të nevojshëm për të përmirësuar mirëqenien e tyre. Një dhomë lojërash ofrohet gjithashtu duke u dhënë klientëve mundësinë për të luajtur pishinë, pingpong dhe më shumë lojëra. Kjo jo vetëm që është një mënyrë e shkëlqyer për të kaluar kohë me klientët e tjerë, por u ofron banorëve mundësinë për t'u çlodhur pas seancave grupore dhe individuale.

 

Ekziston një dhomë media ku klientët mund të shikojnë filma ose televizion. Klientët do të gjejnë gjithashtu një hapësirë ​​luksoze në natyrë me karrige, divane dhe jastëkë. Një kuzhinë e pajisur plotësisht është në vend për ushqim dhe ushqime. Klientët ndajnë dhomat e gjumit, por madhësia e dhomave në Crosspointe Recovery California do të thotë se ata nuk do të kenë vështirësi për hapësirë.

 

Privatësia e Rimëkëmbjes Crosspointe

 

Crosspointe Recovery California i përmbahet të gjitha ligjeve aktuale shëndetësore dhe mjekësore të Kalifornisë. Rehabilitimi e merr seriozisht privatësinë e klientit dhe siguron që të gjithë banorët të marrin kujdesin dhe vëmendjen e nevojshme për të fituar maturi.

 

Banorët do të gjejnë vendndodhjen e Crosspointe Recovery California në kodrat e Los Anxhelosit si vendin ideal për të shpëtuar nga presionet e shtëpisë. Rehabilitimi ofron një komunitet të sigurt dhe të mbyllur për të frymëzuar shërimin.

 

Trajtimi i Rimëkëmbjes Crosspointe

 

Rehabilitimi bashkëgjinor ofron një shumëllojshmëri të gjerë opsionesh trajtimi. Crosspointe Recovery ofron detoksifikimin për të ardhurit e rinj përpara se të vendoset një plan i personalizuar për rikuperim. Në rehabilitim përdoret një qasje konjitive-sjellëse. Disa nga metodat e përdorura në Crosspointe Recovery përfshijnë 12 hapa, këshillimin e lidhur me traumën, intervistimin motivues, parandalimin e rikthimit dhe shumë më tepër.

 

Cilësimi i Rimëkëmbjes Crosspointe në Kaliforni

 

Klientët do të gjejnë Crosspointe Recovery në Los Angeles Hills me pamje nga qyteti i engjëjve. Rehabilitimi ndodhet në një truall të mrekullueshëm me bimësi të harlisur që e rrethon. Banorët mund të shijojnë hapësirat e jashtme dhe ajrin e pastër në zonat e gjera të jashtme të rehabilitimit.

 

Kostoja e Rimëkëmbjes Crosspointe

 

Crosspointe Recovery pranon sigurime nga ofruesit duke përfshirë Anthem Blue Cross, Cigna, AmeriHealth dhe shumë të tjera. Një qëndrim 28-ditor në Crosspointe fillon me 56,000 dollarë. Banorët mund të qëndrojnë për më shumë se 28 ditë nëse është e nevojshme.

 

Një nga rehabilituesit më të mirë në botë?

 

Klientët që kërkojnë një qendër trajtimi të personalizuar do ta gjejnë atë në Crosspointe Recovery. Stafi i rehabilitimit është shumë me përvojë dhe i trajnuar mirë për çrregullimin e përdorimit të substancave. Ofrohen trajtime të bazuara në prova, duke u dhënë banorëve mundësinë për t'u shëruar. Objektet janë të nivelit të lartë dhe klientët do të kenë hapësirën e tyre gjatë gjithë ditës për t'u çlodhur.

Rimëkëmbja Crosspointe

Banorët do të gjejnë zona të bollshme komunale. Në vend ka një palestër e cila u mundëson banorëve të marrin aktivitetin fizik të nevojshëm për të përmirësuar mirëqenien e tyre. Një dhomë lojërash është gjithashtu në vend me një tavolinë pishinë, pingpong dhe lojëra të tjera.

 

Ka një dhomë media ku banorët mund të shikojnë filma ose televizion. Një kuzhinë e pajisur plotësisht është në vend për ushqim dhe ushqime. Akomodimi në dhomën e gjumit ndahet nga klientët.

14888 Valley Vista Blvd, Sherman Oaks, CA 91403, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Crosspointe Recovery, Adresa

+ 1 888-615-7589

Crosspointe Recovery, Telefon

Hapuni orët 24

Crosspointe Recovery, Orari i punës

Crosspointe Recovery California

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

krevat

zënie 1-12

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.