Rehabs në Malibu Kaliforni

Rehabs në Malibu, Kaliforni
Zgjidhni nga qendrat më të mira të verifikuara të rehabilitimit në botë

Rehabs në Malibu

 

Qyteti i Malibu ka një numër të madh objektesh rehabilitimi që kujdesen për një shumëllojshmëri të varësive dhe çrregullimeve të shëndetit mendor. Dikush mund të pyesë veten pse Malibu ka kaq shumë rehabilitime. Përgjigjet për këtë pyetje janë të thjeshta. Malibu është një qytet i bukur plazhi që u ofron individëve mundësinë për t'u çlodhur, reflektuar dhe rehabilituar. Për më tepër, afërsia e Malibu me Los Angeles-in i lejon personazhet e famshëm dhe punonjësit e industrisë së argëtimit të qëndrojnë afër shtëpisë ndërsa kërkojnë rehabilitimin për të cilin kanë aq shumë nevojë.

 

Rehabimi në Malibu nuk është i lirë pasi shumë yje të filmave të Hollivudit kanë hyrë në objektet e qytetit.

 

Pavarësisht çmimit të lartë të ndjekjes së rehabilitimit në Malibu, klientët vazhdojnë të kërkojnë ndihmë nga rehabilituesit në qytet. Këtu janë disa arsye pse Malibu mbetet qyteti më i popullarizuar për t'u rikuperuar.

 

Qyteti i Rimëkëmbjes në SHBA

 

Malibu ka qenë prej kohësh i njohur për bukurinë e tij, por shpejt është etiketuar si Qyteti i Rimëkëmbjes. Në vitin 2013, u raportua se Malibu ishte shtëpia e 35 qendrave të rehabilitimit të licencuara nga shteti. Qyteti ka gjithashtu qendra jetese të kthjellëta që, pavarësisht se nuk janë të licencuara, ndihmojnë individët të shërohen nga varësia. Shumë nga rehabilitimet ofrojnë më shumë se thjesht shërim nga droga dhe alkooli. Janë të disponueshme rehabilitimet për lojërat e fatit dhe varësinë nga interneti, ndërsa ka edhe objekte që ndihmojnë me çrregullimet e shëndetit mendor.

 

Gjithçka që duhet për tu rikuperuar

 

Shumëllojshmëria e rehabilitimit të Malibu do të thotë se ka një qendër për pothuajse të gjithë. Sigurisht, çmimet mund të diktojnë se cilat objekte mund të merrni pjesë, por pavarësisht, lehtësitë e disponueshme janë në gjendje të përmirësojnë rikuperimin. Disa nga lehtësitë që ofrohen për një qëndrim janë pishinat, ambientet e stërvitjes, trajnerët personalë, instruktorët e jogës dhe kuzhinierët që përgatisin vakte ushqyese. Kombinimi i këtyre shtesave i ndihmon mysafirët të rikuperohen gjatë një situate shumë intensive dhe stresuese.

 

Ambient relaksues

 

Stresi mund ta bëjë qëndrimin në rehabilitim një përvojë të tmerrshme dhe disa njerëz mund ta lënë rehabilitimin për shkak të ankthit që ndjejnë. Malibu është në plazh dhe mjedisi i tij i qetë ndihmon në lehtësimin e stresit që shumë klientë kanë gjatë një qëndrimi. Një mjedis i qetë dhe relaksues mund ta bëjë përvojën e rehabilitimit një përvojë të suksesshme. Moti i ngrohtë dhe peizazhi i harlisur në Malibu mund të transformojnë qëndrimin e një mysafiri duke e bërë më të lehtë se sa në rehabilitim diku tjetër.

 

Trajtimi i specializuar

 

Reputacioni i Malibu për rehabilitimin në pothuajse çdo cep të rrugës do të thotë që klientët mund të gjejnë trajtim të specializuar. Qoftë seksi, interneti, bixhozi apo varësia ndaj alkoolit, klientët mund të gjejnë një rehabilitim që plotëson nevojat e tyre. Vizitori mund të gjejë programe trajtimi të bazuara në gjithçka, nga 12 hapa deri te programet holistike të rimëkëmbjes së mirëqenies.

 

Rehabilitimet më të mira në botë

 

Nëse jeni duke kërkuar për qendrat më të mira të rehabilitimit në botë, atëherë Malibu është vendi ku duhet të shkoni. Qyteti ka qendra rehabilitimi të vlerësuara shumë të specializuara në një gamë të larmishme çështjesh nga varësia deri te çrregullimet e shëndetit mendor. Disa rehabilitues i ngjajnë më shumë një resorti luksoz me pesë yje sesa rehabilitimit tradicional. Edhe pse këto qendra kritikohen, reputacioni i tyre për të ndihmuar klientët nuk mund të injorohet.

 

Malibu është një destinacion popullor për individët që kërkojnë ndihmë me varësitë e tyre. Nuk ka asnjë destinacion si Malibu përsa i përket zgjedhjes së rehabilitimit dhe kjo është arsyeja pse është qyteti i përsosur për t'u vizituar për ndihmë.

Zgjidhni një qendër nga Rehabs tona në Malibu, Kaliforni (Verifikuar)

 

Më poshtë është një përmbledhje e zgjedhur me dorë e Rehab-eve më të mira në Malibu, Kaliforni dhe qendrave të trajtimit të abuzimit me substancat që shërbejnë në zonën e Malibu, Kaliforni. Si një burim i pavarur, me politika të forta editoriale ne listojmë çdo qendër rehabilitimi që shërben në Malibu, Kaliforni që përputhet me standardet tona të larta të kritereve të trajtimit, duke siguruar që ata që kërkojnë trajtim në Malibu, Kaliforni të kenë një listë gjithëpërfshirëse të opsioneve më të mira të disponueshme në nivel lokal dhe më gjerë në Shtetet e Bashkuara.

 

Një program rehabilitimi nga varësia në Kaliforni, ose shkurt rehabilitimi, është një formë e mbikëqyrur trajtimi që është krijuar për t'i dhënë fund varësisë së një personi ndaj drogës dhe/ose alkoolit. Rehabilituesit në Malibu, Kaliforni dhe zonat përreth fokusohen tradicionalisht në ndihmën e një individi për të marrë ndihmë nga droga dhe alkooli; megjithatë, më shumë programe janë krijuar për të ndihmuar njerëzit me një sërë çështjesh të tilla si shqetësimet e shëndetit mendor, depresioni, ankthi, çrregullimet e të ngrënit, kumari dhe varësia ndaj lojërave video.

 

Rehabilitimet me cilësi të lartë nuk trajtojnë vetëm simptomat e një personi, por mund të trajtojnë problemet themelore që i kanë shkaktuar ato në radhë të parë. Programet e trajtimit të rehabilitimit në Malibu, Kaliforni dhe zonat përreth u ofrojnë klientëve mundësinë për të mësuar të jetojnë pa substancat që i lidhin ata.

 

Shfaqja e rehabilituesve më të mirë të abuzimit me substancat që shërbejnë në Malibu, Kaliforni, të disponueshme me sigurim ose me vetëpagesë. Zgjedhur me dorë dhe verifikuar për shkallën e suksesit, stilin e trajtimit, mjedisin terapeutik, objektet, koston dhe vlerën. Këto qendra trajtimi ofrojnë përvoja të personalizuara rikuperimi, me qëllimin e rikuperimit të plotë.

 

Qendrat e rehabilitimit në Malibu, Kaliforni

 

Hulumtimet kanë zbuluar se 22.5 milionë njerëz që jetojnë në Shtetet e Bashkuara mbi moshën 11 vjeç, kanë marrë ndihmë nga rehabilitimi i drogës dhe/ose alkoolit në vitin 2020.1https://www.statista.com/topics/3997/substance-abuse-treatment-and-rehabilitation-in-the-us/, me një numër të konsiderueshëm njerëzish nga Malibu, Kaliforni. Shifra është tronditëse dhe tregon problemin që Malibu, Kalifornia dhe më gjerë SHBA kanë me abuzimin me substancat. Gjeni Rehabs në Kaliforni këtu

Përmirësimi në rehabilitim në Malibu, Kaliforni

 

Malibu, Kaliforni ka një sërë qendrash rehabilitimi rezidenciale. Çdo qendër rehabilitimi përdor metodat e veta të bazuara në prova për të trajtuar individët. Klientët do të gjejnë staf mikpritës dhe ekspertë me vite njohurish të aftë për të ndihmuar. Programet e trajtimit do të ndryshojnë sipas qendrës dhe shumë rehabilitues do të hartojnë trajtim rehabilitues rreth klientit. Disa nga programet e disponueshme nga rehabilitimi në Florida përfshijnë Terapinë e Angazhimit të Pranimit (ACT), Terapinë Njohëse të Sjelljes (CBT), Terapinë Ndërpersonale (IT), Terapinë e Përqendruar në Zgjidhje (SFT), Programet me 12 hapa, dhe më shumë.

 

Trajtimi i abuzimit me substancat pranë Malibu, Kaliforni

 

A është rehabilitimi në Malibu, Kaliforni i duhuri për ju? Zona është etiketuar si më e mira për rehabilitimin në SHBA falë stafit mjekësor ekspert dhe lehtësive të ofruara në natyrë.

 

 

Këshilla për zgjedhjen e një prej rehabilituesve tanë pranë Malibu, Kaliforni

 

Nuk ka pasur kurrë më shumë opsione në Malibu, Kaliforni për keqpërdorimin e substancave dhe trajtime të shëndetit mendor sesa ka sot. Mund të jetë krejtësisht dërrmuese kur më në fund uleni dhe kërkoni një program rikuperimi në Malibu ose shikoni për zgjedhjen e rehabilitimit të duhur. Ju ose të dashurit tuaj mund të pyesni veten se si do të gjeni ndonjëherë ofruesin e duhur të trajtimit në Malibu, Kaliforni. Gjetja e ofruesit të duhur nuk duhet të jetë e vështirë dhe ndjekja e disa këshillave mund t'ju japë ndihmën e nevojshme.

 

 • Kuptoni se nevojitet ndihma
 • Merrni një vlerësim nga një profesionist në Malibu, Kaliforni
 • Gjetja e një ofruesi rehabilitimi pranë Malibu
 • Vizitoni rehabilitimin
 • Filloni rehabilitimin në Malibu, Kaliforni sa më shpejt që të jetë e mundur

Ka një sërë objektesh rehabilitimi në zonën e Malibu, Kaliforni dhe këto qendra ofrojnë një sërë programesh për individët që kërkojnë shërim nga abuzimi me drogën dhe alkoolin.

 

Rehabilitimet në Malibu ofrojnë nivele të ndryshme kujdesi. Jo të gjitha objektet e rehabilitimit në Malibu janë të njëjta dhe as nuk ofrojnë të njëjtën sasi kujdesi.

 

Përpara se të zgjidhni një nga rehabilitimet në Malibu, Kaliforni ose ndërshtetërore, duhet të merrni parasysh disa aspekte:

 

 

Një nga aspektet më të rëndësishme për t'u marrë parasysh kur zgjidhni një nga rehabilituesit kryesorë në Malibu janë strategjitë e tij për maturi afatgjatë. Shumë shpesh, individët marrin pjesë në rehabilitime në Malibu, Kaliforni ose ndërshtetërore, por rikthehen kur kthehen në shtëpi. Një strukturë rehabilitimi me cilësi të lartë do t'ju japë mjetet nevojiten për të vazhduar maturinë gjatë pas daljes nga objekti.

 

Pse zgjodhët rehabilitimin në Malibu?

 

Rehabatorët në Malibu, Kaliforni mirëpresin njerëz nga e gjithë bota dhe me prejardhje të ndryshme. Për shkak të numrit të individëve që kërkojnë të jenë të kthjellët dhe të eliminojnë kushtet e tyre themelore, një numër i konsiderueshëm i rehabilitimeve në Malibu janë krijuar.

 

Një shumëllojshmëri qendrash rehabilitimi në Malibu, Kaliforni

 

Malibu ka një sërë qendrash trajtimi rehabilitimi të gjitha në një vend. Shteti është një nga të paktët që ofron klinika të ketaminës. Një klinikë ketamine është e specializuar në terapinë me infuzion IV të ketaminës për trajtimin e depresionit, ankthit, OCD, PTSD, sindromës komplekse të dhimbjes rajonale (CRPS/RSD) dhe dhimbjeve të tjera kronike.

Rehabs në Malibu, Kaliforni

Qendrat e rehabilitimit të alkoolit në Malibu, Kaliforni

Më në fund keni vendosur që keni nevojë për ndihmë me varësinë tuaj ndaj alkoolit. Ndoshta po konsideroni një nga qendrat e shumta të rehabilitimit të alkoolit në Malibu, Kaliforni për veten ose një të dashur. Pavarësisht se në cilën kategori bëni pjesë, dëshironi të merrni pjesë në një qendër rehabilitimi për alkoolin që është më e përshtatshme për nevojat tuaja, pavarësisht nëse është në Malibu, Kaliforni apo një zonë tjetër.

Trajtimi profesional mund t'ju ndihmojë të shëroheni nga sëmundja e alkoolizmit në Malibu, por jo të gjitha qendrat e rehabilitimit të alkoolit në Malibu, Kaliforni ofrojnë të njëjtën përvojë. Disa objekte rehabilitimi për alkoolin ofrojnë një program të një madhësie që i përshtatet të gjithëve, ndërsa të tjerët ndërtojnë një program rreth jush. Pasi të keni marrë hapin kryesor për t'u angazhuar në një program trajtimi të alkoolit në Malibu, mund të vendosni se cili lloj rehabilitimi në Malibu është më i miri për nevojat tuaja.

 

Një nga artikujt kryesorë të ofruar nga shumë qendra rehabilitimi të alkoolit në Malibu, Kaliforni është detoksikimi mjekësor. Detoksiku mjekësor ndihmon klientët me simptomat e tërheqjes së alkoolit. Alkooli mund të krijojë një varësi mendore dhe fizike. Lënia e duhanit pa ndihmën e profesionistëve mund ta bëjë tërheqjen më keq dhe madje edhe kërcënuese për jetën. Detoksikimi mjekësor në Malibu ju lejon të lehtësoni alkoolin dhe të largoni toksinat nga trupi juaj.

 

Objektet e rehabilitimit rezidencial në Malibu, Kaliforni janë të njohura me klientët që kërkojnë një kurë nga abuzimi me alkoolin. Trajtimi në spital gjithashtu u mëson klientëve mjetet e nevojshme për të qëndruar të matur për një kohë të gjatë. Ju mund të merrni pjesë në terapi të ndryshme, klasa dhe aktivitete të tjera gjatë qëndrimit. Programet e kujdesit rezidencial në Malibu zgjasin të paktën 28 ​​ditë dhe mund të vazhdojnë për mbi 90 ditë.

 

Klientët mund të përjetojnë një program ditor për rikuperimin e alkoolit me mirësjellje të shtrimit të pjesshëm në spital. Një program spitalor i pjesshëm (PHP) në Malibu, Kaliforni u ofron klientëve rreth katër deri në pesë orë kujdes në ditë. Klientët mund të kthehen në shtëpi pas përfundimit të trajtimit.

 

Programet intensive ambulatore (IOP) në Malibu, Kaliforni janë gjithashtu të disponueshme për klientët. Këto programe IOP janë të shkëlqyera për individët që nuk kanë nevojë për kujdes ose mbikëqyrje gjatë gjithë kohës. Klientët mund të vazhdojnë të jetojnë dhe punojnë jashtë rehabilitimit, ndërkohë që ndjekin një numër të vogël seancash terapie në javë.

Rehabilitimet më të mira luksoze të botës mund të gjenden këtu nëse jeni duke kërkuar më larg për trajtimin tuaj.

 

Terapistët e varësisë në Malibu, Kaliforni

 

Terapia e varësisë në Malibu është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të trajtuar shkaktarët, për të shmangur kujtimin euforik dhe për të ndihmuar në shërimin e traumave të së kaluarës.

Malibu, Kaliforni Rehab

Nëse nuk keni vendosur ende nëse do të merrni pjesë në rehabilitimin rezidencial në Malibu apo larg shtëpisë, mund të merrni parasysh disa nga të mirat dhe të këqijat e rehabilitimit në Malibu, Kaliforni më poshtë.

 

Përfitimet e Rehabs në Malibu, Kaliforni:

 

 • Kosto-efektive
 • Njohur me burime dhe mjete
 • Krijimi i rrjetit mbështetës
 • Përfshirja e familjes
 • Më shumë programe dhe opsione afatgjata
 • Shumëllojshmëri opsionesh ambulatore në Malibu
 • Strategjitë e përballimit

 

Të këqijat e rehabilitimit në Malibu, Kaliforni

 

Nëse po përpiqeni të largoheni një marrëdhënie abuzive dhe merrni trajtim në të njëjtën kohë, një rehabilitim në Malibu mund të mos sigurojë distancën e nevojshme për t'u larguar nga një partner abuziv. Siguria është jetike për burrat dhe gratë që kërkojnë distancë nga një partner abuziv. Vizita e një rehabilitimi më larg mund të sigurojë një distancë të sigurt për individin. Gjithashtu mund t'u japë atyre distancën dhe kohën për të kuptuar se jeta është më e mirë pa partnerin abuziv në jetën e tyre.

 

Problemet me rehabilituesit në Malibu, Kaliforni

 

 • Shkaktarë të shumtë të drogës
 • Opsione të kufizuara trajtimi
 • Më shumë shpërqendrime
 • Mungesa e anonimitetit
 • Mungesa e sigurisë
 • Më e lehtë për të lënë

Trajtimi i varësisë nga alkooli në Malibu, Kaliforni

Trajtimi i varësisë nga alkooli në Malibu zakonisht kërkohet kur një individ ka krijuar një marrëdhënie të varur me alkoolin. Tani e njohur më shpesh si një sëmundje, varësia në të vërtetë formohet nga ndryshimet në rrugët nervore të trurit. Tek një i varur, truri bëhet i mësuar me praninë e vazhdueshme të alkoolit, që do të thotë se tërheqja mund të shkaktojë simptoma të rëndësishme dhe të pakëndshme. Ndërsa shumica e të varurve në Malibu janë viktimë e varësisë së tyre, gjë që i bën ata të kërkojnë substancën e varur, ashpërsia e mundshme e tërheqjes do të thotë që disa të varur do të zgjedhin në mënyrë aktive varësinë.

 

Pavarësisht se është një sëmundje e dokumentuar mirë, varësia ndaj alkoolit në Malibu ende nuk është kuptuar plotësisht. Arsyet pse, pavarësisht disponueshmërisë së gatshme të alkoolit në shumicën e vendeve, vetëm disa njerëz bëhen të varur ndërsa të tjerët mund të mbajnë një marrëdhënie të shëndetshme mbeten të paqarta. Megjithatë, ka prova në rritje se mund të ketë një lidhje fiziologjike që lidhet me trurin dhe se modele, si rritja e rrezikut ku ka një histori familjare të varësisë ose alergjisë ndaj akloholit, mund të jetë rezultat i faktorëve të trashëguar dhe jo të mjedisit.

 

Çfarë është trajtimi i varësisë ndaj alkoolit në Malibu?

 

Shërimi nga varësia ndaj alkoolit është një proces i përjetshëm, pavarësisht nëse një pacient ndjek trajtimin e varësisë ndaj alkoolit në Malibu, Kaliforni apo gjetkë. Qëllimi i trajtimit nuk është thjesht detoksifikimi i një pacienti, por përgatitja e tij për të jetuar në një botë ku përdorimi i alkoolit është i zakonshëm dhe shpesh një pjesë integrale e kulturës. Pjesët e hershme të trajtimit të varësisë nga alkooli në Malibu janë gjithashtu të vështira dhe është e rëndësishme që ai të bëhet me mbikëqyrje mjekësore.

 

Trajtimi i varësisë nga alkooli në Malibu, Kaliforni ka tre faza të gjera, megjithëse këto mbivendosen: detoksifikimi, rehabilitimi dhe rikuperimi. Mënyra se si duken këto do të ndryshojë jashtëzakonisht, në varësi të faktorëve si ashpërsia dhe gjatësia e varësisë dhe faktorëve fizikë si madhësia dhe gjinia. Megjithatë, edhe kur një mjek ose profesionist i varësisë në Malibu ka të gjithë informacionin, është e pamundur të garantohet në një nivel individual se si do të shkojë trajtimi dhe për shkak të efekteve anësore të rënda të tërheqjes, është e rëndësishme të zgjidhni llojin e trajtimit të alkoolit dhe trajtimin. objekt në Malibu, me kujdes.

Emri i Biznesit Vleresim Kategoritë Numri i telefonit Adresa
Ngritja në MalibuNgritja në Malibu
komente 16
Mjekësia e Varësisë, Naturopatike/Holistike, Qendra e Rehabilitimit +18662295267 27551 Bregu i Paqësorit Hwy, Malibu, CA 90265
Qendra e Trajtimit Nova VitaeQendra e Trajtimit Nova Vitae
komente 11
Qendër Rehabilitimi, Këshillim dhe Shëndet Mendor, Mjekësi e Varësisë +18188246839 5985 Topanga Canyon Blvd, Woodland Hills, CA 91367
Rimëkëmbja e drurit të egërRimëkëmbja e drurit të egër
komente 6
Qendër rehabilitimi, këshillimi dhe shëndeti mendor +18054935741 Thousand Oaks, CA 91360
Valley Detox CenterValley Detox Center
komente 14
Qendra e rehabilitimit +18444023505 5316 Lubao Ave, Los Angeles, CA 91364
Droga Rehab Westlake Village - Qendra e Rimëkëmbjes LakehouseDrug Rehab Westlake Village - Qendra e Rimëkëmbjes Lakehouse
komente 12
Qendra e rehabilitimit +18777623707 1800 Bridgegate St, Ste 204, Westlake Village, CA 91361
Samiti i MalibuSamiti i Malibu
komente 13
Qendër Rehabilitimi, Këshillim dhe Shëndet Mendor, Mjekësi e Varësisë +13107421882 27026 Sea Vista Dr, Malibu, CA 90265
Qendra e Shëndetit të BrendshëmQendra e Shëndetit të Brendshëm
komente 65
Qendrat për humbje peshe, koloni, sauna +18188818400 6047 Tampa Ave, Ste 309, Tarzana, CA 91356
Sallë pritjeje djerseSallë pritjeje djerse
komente 24
sauna +18053721935 5655 Lindero Canyon Rd, Bldg 700, Ste 705, Westlake Village, CA 91362
LA LeechesLA Leeches
komente 23
Naturopatike/Holistik +13108901799 Pacific Palisades, CA 90272
PAUSEPAUSE
komente 117
Float Spa, Sauna, IV Hidratim +13104391972 13353 W Washington Blvd, Venecia, CA 90066

Llojet e rehabilitimit në Malibu, Kaliforni

Malibu, Kaliforni Teleshëndetësia

 

https://www.worldsbest.rehab/Malibu-California-Telehealth/

 

Qendrat e Wellness Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Malibu-California-Wellness-Center/

 

Kostoja e rehabilitimit në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Cost-of-Rehab-in-Malibu-California/

 

Qendrat e trajtimit të çrregullimeve të të ngrënit në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Eating-Disorder-Treatment-Centers-in-Malibu-California/

 

Tërheqje të shëndetit mendor në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Mental-Health-Retreat-Malibu-California/

 

Rehab Online në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Online-Rehab-in-Malibu-California/

 

Qendrat e trajtimit të depresionit në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Depression-Treatment-Centers-in-Malibu-California/

 

Rehabsimi i drogës në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Drug-Rehabs-in-Malibu-California/

 

Klinikat Suboxone në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Suboxone-Clinic-in-Malibu-California/

 

Qendrat e trajtimit të ankthit në Malibu, Kaliforni

 

Qendrat e trajtimit të ankthit në Malibu, Kaliforni

 

Rehabs të financuara nga shteti në Malibu, Kaliforni

 

Rehabilitimet e financuara nga shteti në Kaliforni

 

Psikiatrit kryesorë në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Top-Psychiatrists-in-Malibu-California/

 

Qendrat e rehabilitimit të krishterë në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Christian-Rehab-Centers-in-Malibu-California/

 

Terapi neurofeedback në Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Neurofeedback-Therapy-Malibu-California/

 

Rehab adoleshent në Malibu, Kaliforni

 

Rehab adoleshent në Malibu, Kaliforni

 

Shkolla me konvikt terapeutik në Malibu, Kaliforni

 

Shkollë me konvikt terapeutik në Malibu, Kaliforni

 

Qendra e rehabilitimit pranë Malibu, Kaliforni

 

https://www.worldsbest.rehab/Rehabilitation-Center-Near-Malibu-California/

Rehabilitime luksoze në Malibu, Kaliforni

Malibu ( MAL-ih-boo; Spanjisht: Malibu; Chumash: Humaliwo) është një qytet plazh në malet Santa Monica rajoni i Los Angeles County, California, i vendosur rreth 30 milje (48 km) në perëndim të qendrës së Los Anxhelosit. Është i njohur për klimën e tij mesdhetare dhe brezin 21 milje (34 km) të bregut të Malibu, i përfshirë në vitin 1991 në qytetin e Malibu. Kolonia ekskluzive e Malibu ka qenë historikisht shtëpia e të famshëmve të Hollivudit. Njerëzit në industrinë e argëtimit dhe banorë të tjerë të pasur jetojnë në të gjithë qytetin, megjithatë shumë banorë janë të klasës së mesme. Shumica e banorëve të Malibu jetojnë nga një gjysmë milje deri në disa qindra metra të autostradës së Bregut të Paqësorit (Rruga Shtetërore 1), e cila përshkon qytetin, me disa banorë që jetojnë deri në një milje larg nga plazhi deri në kanione të ngushta. Sipas regjistrimit të vitit 2010, popullsia e qytetit ishte 12,645.

I mbiquajtur "Bu" nga surfistët dhe vendasit, plazhet përgjatë bregut të Malibu përfshijnë: Plazhi Topanga, Big Rock Beach, Las Flores Beach, Plazhi La Costa, Surfrider Beach, Dan Blocker Beach, Malibu Beach, Zuma Beach, Broad Beach, Point Dume Beach dhe County Line. Parqet dhe plazhet shtetërore në bregun e Malibu përfshijnë Parkun Shtetëror të Malibu Creek, Plazhin Shtetëror Leo Carrillo dhe Parkun, Parku Shtetëror Point Mugu dhe Plazhi Shtetëror Memorial i Robert H. Meyer, me plazhe individuale: El Pescador, La Piedra dhe El Matador. Parqet e shumta brenda Zonës Kombëtare të Rekreacionit të Maleve të Santa Monica shtrihen përgjatë kreshtave mbi qytet së bashku me parqet lokale që përfshijnë Malibu Bluffs Park (dikur Malibu Bluffs State Park), Trancas Canyon Park, Las Flores Creek Park dhe Legacy Park.

Tabelat rreth qytetit shpallin "21 milje bukurie piktoreske", duke iu referuar kufijve të inkorporuar të qytetit. Qyteti përditësoi tabelat në vitin 2017 nga gjatësia historike 27 milje (43 km) e bregut të Malibu që shtrihet nga kanioni i Tunës në juglindje deri në Point Mugu në qarkun Ventura në veriperëndim. Për shumë banorë të zonave të kanioneve të pa inkorporuara, Malibu ka qendrat më të afërta tregtare dhe ato përfshihen në kodet postare të Malibu. Qyteti kufizohet nga Topanga në lindje, malet Santa Monica (Agoura Hills, Calabasas dhe Woodland Hills) në veri, Oqeani Paqësor në jug dhe Solromar në Qarkun Ventura në perëndim.

Rehabilitimi i trajtimit të varësisë në Malibu, Kaliforni

 • 1
  https://www.statista.com/topics/3997/substance-abuse-treatment-and-rehabilitation-in-the-us/

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.