Rehabilitimi më i shtrenjtë

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Aleksandër Bentli

Shqyrtuar nga Michael Por

Rehabilitimi më i shtrenjtë

 

Varësia është një sëmundje që prek jetën e një individi në mënyra të shumta. Varësia mund të shkëpusë familjet dhe të shkatërrojë karrierat duke bërë që të sëmurët të dalin jashtë kontrollit duke iu drejtuar edhe më shumë drogës dhe alkoolit.

 

Remedy Wellbeing është i njohur me shkaqet e varësisë ndaj dhimbjes dhe u ofron klientëve mundësinë për të hyrë në rehabilitim për varësitë e tyre. Megjithatë, Remedy Wellbeing nuk është një qendër rehabilitimi mulliri ku pacientët marrin pjesë në takime dhe ulen në dhomat e tyre gjatë gjithë ditës.

 

Rehab luksoz i mirëqenies ofron një gamë të gjerë trajtimesh progresive dhe moderne. Klientët mund t'i nënshtrohen trajtimit për abuzim të substancave, çrregullime të procesit, probleme të shëndetit mendor që ndodhin së bashku, si dhe programe të mirëqenies luksoze, kundër plakjes dhe përtëritje.

 

Qendra ofron një arratisje private për individë të talentuar, krijues, të guximshëm dhe enigmatikë, të cilët janë gati të rilidhen me veten dhe t'i japin fund një herë e mirë varësisë.

 

Programet e trajtimit në Remedy Wellbeing nuk janë të njëjta si në qendrat e tjera të rehabilitimit. Specialistët e trajtimit të qendrës pranojnë se varësia e çdo personi është e ndryshme që do të thotë se programi i rikuperimit duhet të përshtatet për t'iu përshtatur nevojave të një individi.

 

Cilësitë unike të qendrës janë të dukshme në Programin e saj Familjar, i cili lejon një klient dhe familjen e tyre të përjetojnë trajtim në bordin e një jahti luksoz 125 metra që lundron në detin Andaman. Çdo program trajtimi ka kontribut klinik, medial dhe holistik nga ekspertë në industrinë e rehabilitimit.

 

Puna e Remedy Wellbeing është pranuar nga ekspertë të fushës dhe së fundmi iu dha nderimet e Rehabit më të Mirë dhe Më Ekskluzive në Botë 2022 nga Revista Botërore e Rehabimit më të Mirë.

 

Qendra e mëparshme më e shtrenjtë e rehabilitimit në botë ishte Kusnacht Practice e vendosur në Zvicër. Remedy Wellbeing u ofron klientëve shumë më tepër se klinikat e tjera. Opsionet e tij të trajtimit, përvojat luksoze dhe opsionet e shëndetit mjekësor nuk barazohen me asnjë institucion tjetër rehabilitimi në botë11.AB Kryetar dhe CEO Remedy Wellbeing, REMEDY Wellbeing® – Rehabimi më Unik dhe Ekskluziv në Botë, Remedy Wellbeing.; Marrë më 24 shtator 2022, nga https://remedywellbeing.com.

 

Programet e trajtimit të Remedy Wellbeing shkojnë përtej asaj që shumica e njerëzve presin nga një qendër rehabilitimi ndaj varësisë. Remedy Method® është një model trajtimi i personalizuar brenda shtëpisë i ndërtuar rreth shtyllave kryesore të Rimëkëmbjes:

 

 1. Mbikëqyrja mjekësore
 2. Psikoterapi intensive
 3. Vlera, Përcaktimi dhe Qasja e Procesit
 4. Restaurimi biomolecular
 5. Mjekimi Bio-Farmaceutik
 6. Mjekësia ortomolekulare
 7. Metoda holistike 360 ​​gradë
 8. Lidhja ekzistenciale

 

Sipas Institutit Kombëtar për Abuzimin me Drogën, vlerësohet se 40 deri në 60 për qind e individëve shërohen nga rikthimi i varësisë. Remedy Wellbeing Luxury Rehab synon të zvogëlojë këtë numër me trajtimin e tij të veçantë për t'i dhënë fund varësisë dhe për të lehtësuar shkallën anormalisht të lartë të vdekjeve që prek industritë krijuese, mediat, drejtuesit e sallës së këshillit, anëtarët e familjes mbretërore dhe individët me vlerë neto ultra të lartë.

 

Previous: Çdo gjë e gabuar me rehabilitimin luksoz

Next: Rehabs luksoze

 • 1
  1.AB Kryetar dhe CEO Remedy Wellbeing, REMEDY Wellbeing® – Rehabimi më Unik dhe Ekskluziv në Botë, Remedy Wellbeing.; Marrë më 24 shtator 2022, nga https://remedywellbeing.com
Webfaqja | + postime

Alexander Bentley është CEO i Worlds Best Rehab Magazine™, si dhe krijuesi dhe pionieri i Remedy Wellbeing Hotels & Retreats dhe Tripnotherapy™, duke përqafuar bio-farmaceutikë psikedelikë 'NextGen' për të trajtuar djegien, varësinë, depresionin, ankthin dhe shqetësimin psikologjik.

Nën udhëheqjen e tij si CEO, Remedy Wellbeing Hotels™ mori vlerësimin e Fituesit të Përgjithshëm: International Wellness Hotel of the Year 2022 nga International Rehabs. Për shkak të punës së tij të pabesueshme, hotelet luksoze individuale janë qendrat e para ekskluzive të mirëqenies në botë me vlerë 1 milion dollarë, duke ofruar një arratisje për individët dhe familjet që kërkojnë diskrecion absolut si të famshëm, sportistë, ekzekutivë, mbretër, sipërmarrës dhe ata që i nënshtrohen një shqyrtimi intensiv mediatik. .

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.