Rehabilituesit më të mirë

Trajtimi më i mirë në botë për rehabilitimin dhe varësinë

REMEDY® Wellbeing - Qendra më ekskluzive e trajtimit në botë.

MJEKËSIA Mirëqenia është rehabilitimi më ekskluziv në botë.

 

A jeni në një pikë ku e dini se jeta juaj duhet të ndryshojë? A po kërkoni më shumë paqe, përmbushje dhe një ndjenjë qëllimi? MJEKËSIA ekziston për t'i ndihmuar mysafirët të gjejnë qetësi sipas vlerave tuaja më të larta, çfarëdo qofshin ato vlera. Trajtime pa stres, pa gjykim të mirëqenies emocionale, fizike dhe psikologjike. REMEDY mbështet një gamë të gjerë çështjesh të mirëqenies, duke përfshirë varësitë, ankthin, pagjumësinë, depresionin, djegien, traumën, humbjen e peshës, përtëritjen dhe anti-plakjen, si dhe restaurimin biokimik dhe ekuilibrin ushqyes.

Programi i plotë online | REMEDY @ Home është një program mujor me një investim midis 45.000 dhe 75.000 USD në muaj

 

Programi i nënshkrimit të mirëqenies së ilaçit | Projektuar për fleksibilitet maksimal në internet rreth nevojave të klientëve të saj, nga 18.000 USD në muaj

 

Koncepti i plotë i banimit | REMEDY kushton nga 304,000 USD në javë

Tripnoterapia™

Tripnoterapia™

Klinika Les Alpes

Klinika Les Alpes

Qendra aToN

Qendra aToN

Frymëzoni Malibu

Frymëzoni Malibu

Klinika Menninger

Klinika Menninger

Shtëpia Oro

Shtëpia Oro

Avalon Malibu

Avalon Malibu

Qendra e Trajtimit Fairwinds

Qendra e Trajtimit Fairwinds

Shërimi i rrënjëve

Shërimi i rrënjëve

Detoksifikimi i shpejtë i metodës Waismann

Detoksifikimi i shpejtë i metodës Waismann

Terapia e Wilderness WinGate

Terapia e Wilderness WinGate

Qendra e Trajtimit Hills

Qendra e Trajtimit Hills

Pika e Kthimit të Tampës

Pika e Kthimit të Tampës

Sierra Tucson

Sierra Tucson

lisat e holmës

lisat e holmës

Vizionet Teen Trajtimi

Vizionet Teen Trajtimi

Brigje të qeta

Brigje të qeta

Rehabimi i Cumberland Heights

Rehabimi i Cumberland Heights

Hacienda Paradiso

Hacienda Paradiso

Serenity Vista

Serenity Vista

Villa Paradiso Tunizi

Villa Paradiso Tunizi

Paradigma e Trajtimit të Adoleshentëve

Paradigma e Trajtimit të Adoleshentëve

Alpha Sober Living

Alpha Sober Living

Cirque Lozha

Cirque Lozha

Banyanët
Praktika Kusnacht

Praktika Kusnacht

Duffys Rehab

Duffys Rehab

Betty Ford Center

Betty Ford Center

Klinika Les Alpes

Klinika Les Alpes

Cottonwood

Cottonwood

Stinët Malibu

Stinët Malibu

Rimëkëmbja e Rosglas

Rimëkëmbja e Rosglas

Prive zvicerane

Prive zvicerane

Akademia e Njuportit (Rehabimi i Adoleshentëve)

Akademia e Njuportit (Rehabimi i Adoleshentëve)

Sanctuary Bayron Bay

Sanctuary Bayron Bay

Praktika Kusnacht

Praktika Kusnacht

Boca Recovery New Jersey

Boca Recovery New Jersey

Boca Recovery (Boca Raton)

Boca Recovery (Boca Raton)

Noosa Konfidenciale

Noosa Konfidenciale

Boca Recovery Pompano Beach

Boca Recovery Pompano Beach

Po Ne Mund Klinikat Rinore

Po Ne Mund Klinikat Rinore

Rehabimi i Livadheve

Rehabimi i Livadheve

Rimëkëmbja e burimeve malore

Rimëkëmbja e burimeve malore

Klinika Manor

Klinika Manor

Dunes East Hampton

Dunes East Hampton

Cottage at Life punon

Cottage at Life punon

Udhëkryq Antigua

Udhëkryq Antigua

Kliffside Malibu

Kliffside Malibu

Kalaja Craig

Kalaja Craig

Rimëkëmbja e Paracelsusit

Rimëkëmbja e Paracelsusit

Pastroni Detox

Pastroni Detox

Shto këshillë

Shto këshillë

Villa Paradiso Spanjë

Villa Paradiso Spanjë

Kalaja Smarmore

Kalaja Smarmore

Drita e Brendshme Marbella

Drita e Brendshme Marbella

Ibiza e qetë

Ibiza e qetë

PROMIS Hay Farm

PROMIS Hay Farm

Istana Jiwa Ibiza

Istana Jiwa Ibiza

Ngritja në Malibu

Ngritja në Malibu

Sierra buzë detit

Sierra buzë detit

Oceanside Malibu

Oceanside Malibu

Brigjet e Monarkut

Brigjet e Monarkut

Qendra e terapisë në plazh

Qendra e terapisë në plazh

Fari Bali
Projekti i Rimëkëmbjes së Bashkuar

Projekti i Rimëkëmbjes së Bashkuar

Ura Marbella

Ura Marbella

Jeta e Re Marbella

Jeta e Re Marbella

Rimëkëmbja Camino

Rimëkëmbja Camino

Solice Spanjë

Solice Spanjë

Programet Phoenix

Programet Phoenix

Rehabimi PARC

Rehabimi PARC

PROMIS Rehab Londër

PROMIS Rehab Londër

Hope House Scottsdale

Hope House Scottsdale

Detoksifikimi i Luginës së Perëndimit

Detoksifikimi i Luginës së Perëndimit

Farma e Rimëkëmbjes së Sunrise

Farma e Rimëkëmbjes së Sunrise

Qendra e Rimëkëmbjes Spring Hill

Qendra e Rimëkëmbjes Spring Hill

Kujdesi për varësinë në shtëpi të Liberty

Kujdesi për varësinë në shtëpi të Liberty

Shtëpizë Cypress Lakes

Shtëpizë Cypress Lakes

Mrekullitë e Azisë

Mrekullitë e Azisë

Lanna Rehab

Lanna Rehab

Rehabimi i Lumenjve Binjakë

Rehabimi i Lumenjve Binjakë

Rehabimi i rimëkëmbjes së së ardhmes

Rehabimi i rimëkëmbjes së së ardhmes

Samiti i Malibu

Samiti i Malibu

Qetësi Malibu

Qetësi Malibu

Qendra Hanley në Origins

Qendra Hanley në Origins

Sivana Bali

Sivana Bali

Ngushëlloni Azinë

Ngushëlloni Azinë

Manor i lumit të bardhë

Manor i lumit të bardhë

Shëndeti Lakeview

Shëndeti Lakeview

Headwaters at Origins

Headwaters at Origins

Qendra e Rimëkëmbjes Oasis

Qendra e Rimëkëmbjes Oasis

Klinika Harmonia

Klinika Harmonia

Qendra e Burimeve Wellness

Qendra e Burimeve Wellness

Rimëkëmbja e Willow Springs

Rimëkëmbja e Willow Springs

Kampusi i rehabilitimit Dana Point

Kampusi i rehabilitimit Dana Point

Capo buzë detit

Capo buzë detit

Rikuperimi i gjatësive të valëve

Rikuperimi i gjatësive të valëve

Shtëpia e shelgut

Shtëpia e shelgut

Rrugë e butë

Rrugë e butë

Qendra e tërheqjes në Rio

Qendra e tërheqjes në Rio

Qendra e Rimëkëmbjes së Pamjeve të Serenity

Qendra e Rimëkëmbjes së Pamjeve të Serenity

Meadows Ranch

Meadows Ranch

Kodrat dhe vargmalet private

Kodrat dhe vargmalet private

Shtëpia Houghton

Shtëpia Houghton

Qendra e Trajtimit Malibu Hills

Qendra e Trajtimit Malibu Hills

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii

Më ndihmo të ndaloj

Më ndihmo të ndaloj

Pemishtja në Brazos

Pemishtja në Brazos

Shërimi i varësisë nga Brookdale Premier

Shërimi i varësisë nga Brookdale Premier

Të gjitha Pikat Veriore

Të gjitha Pikat Veriore