Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Rehabilituesit kryesorë në {Ustate}

Më të mirët nga rehabilituesit më të mirë në Nebraska

Zgjidhni një qendër nga Rehabs tona në Nebraska

Më poshtë është një përmbledhje e zgjedhur me dorë e rehabilituesve më të mirë në Nebraska. Si një burim i pavarur, me politika të forta editoriale ne rendisim çdo qendër rehabilitimi që i shërben Nebraskës që përputhet me standardet tona të larta të kritereve të trajtimit, duke siguruar që ata që kërkojnë trajtim në Nebraska të kenë një listë gjithëpërfshirëse të opsioneve më të mira të disponueshme.

 

Një program rehabilitimi në Nebraska, ose shkurt rehabilitimi, është një formë e mbikëqyrur trajtimi që është krijuar për t'i dhënë fund varësisë së një personi ndaj drogës dhe/ose alkoolit. Rehabilituesit në Nebraska tradicionalisht fokusohen në ndihmën e një individi për të marrë ndihmë nga droga dhe alkooli; megjithatë, më shumë programe janë krijuar për të ndihmuar njerëzit me një sërë çështjesh si shqetësimet e shëndetit mendor, depresioni, ankthi, çrregullimet e të ngrënit, bixhozi, dhe varësia nga videolojërat.

 

Rehabilitimet me cilësi të lartë nuk trajtojnë vetëm simptomat e një personi, por mund të trajtojnë problemet themelore që i kanë shkaktuar ato në radhë të parë. Programet e trajtimit të rehabilitimit në Nebraska u ofrojnë klientëve mundësinë për të mësuar të jetojnë pa substancat që i lidhin ata. Mjetet e mësuara lejojnë klientët të largohen nga rehabilitimi në Nebraska dhe të kthehen në jetën e tyre të përditshme të aftë për të jetuar më shëndetshëm, duke përqafuar plotësisht rimëkëmbjen afatgjatë.

 

Shfaqja e rehabilituesve më të mirë në Nebraska të disponueshme me sigurim ose vetëpagesë. Zgjedhur me dorë dhe verifikuar për shkallën e suksesit, stilin e trajtimit, mjedisin terapeutik, objektet, koston dhe vlerën. Këto qendra trajtimi ofrojnë përvoja të personalizuara rikuperimi, me qëllimin e rikuperimit të plotë.

 

Këshilla për zgjedhjen e një prej rehabilituesve tanë në Nebraska

 

 

Të dish se ke nevojë për ndihmë për t'i dhënë fund abuzimit me substancat dhe marrja e asaj ndihme janë dy gjëra shumë të ndryshme. Mund të jetë e lehtë të identifikoni se keni nevojë për ndihmë për të hequr qafe keqpërdorimin e substancave dhe/ose problemet e shëndetit mendor. Në fakt, gjetja e një programi rikuperimi dhe ndjekja e rehabilitimit në Nebraska mund të jetë përfundimisht çështja që ju pengon të gjeni shërim afatgjatë.

 

Nuk ka pasur kurrë më shumë opsione në Nebraska për keqpërdorimin e substancave dhe trajtime të shëndetit mendor sesa ka sot. Mund të jetë krejtësisht dërrmuese kur më në fund uleni dhe kërkoni një program rikuperimi në Nebraska ose shikoni për zgjedhjen e rehabilitimit të duhur. Ju ose të dashurit tuaj mund të pyesni veten se si do të gjeni ndonjëherë ofruesin e duhur të trajtimit të Nebraskës. Gjetja e ofruesit të duhur nuk duhet të jetë e vështirë dhe ndjekja e disa këshillave mund t'ju sjellë ndihmën e nevojshme.

 

1. Kuptoni se nevojitet ndihma

Është jetike që të mos prisni shumë për të marrë ndihmën e nevojshme ose për të ndihmuar një person të dashur.

 

2. Merrni një vlerësim nga një profesionist në Nebraska

Ju mund të merrni një vlerësim profesional nga një psikiatër në Nebraska ose një ofrues i shëndetit mendor përpara se të angazhoheni në një program rehabilitimi në Nebraska. Takimi me një këshilltar për mbështetjen e shëndetit mendor ju lejon të bëni pyetje dhe të mësoni rreth opsioneve të mundshme të rehabilitimit të Nebraskës.

 

3. Gjetja e një ofruesi të rehabilitimit në Nebraska

 • A duket rehabilitimi rezidencial në Nebraska i sigurt, i rehatshëm dhe a i plotëson nevojat tuaja për sa i përket mjedisit?
 • Çfarë terapish ofrojnë?
 • Çfarë komoditetesh kanë?
 • Sa banorë kanë?

 

4. Vizitoni rehabilitimin në Nebraska

Nuk është gjithmonë e mundur, por nëse mund të vizitoni qendrën e rehabilitimit të Nebraskës, mund t'ju ndihmojë të vendosni përfundimisht se ku të shkoni.

 

5. Filloni rehabilitimin në Nebraska sa më shpejt që të jetë e mundur

Pasi të zgjidhni një rehabilitim në Nebraskë, duhet të zgjidhni një datë fillimi. Rehabilitimi nuk është një festë, kështu që fillimi sa më shpejt është mënyra ideale për të marrë ndihmë. Pasi të zgjidhni datën tuaj të fillimit, komunikoni me qendrën e rehabilitimit rezidencial në Nebraska për të zbuluar se çfarë duhet të sillni me vete.

Rehabatorët më të mirë në Nebraska

PIKA KTHIMORE e TAMPA-s që shërben në Nebraskën, SHBA dhe Global

Rehabilitimi që shërben në Nebraskën

Pika kthese e Tampës është lloji i vendit që do të ndihmojë të siguroheni që kjo të ndodhë për ju ose për të dashurin tuaj. Turning Point of Tampa është një strukturë trajtimi që fokusohet në kujdesin me cilësi të lartë të orientuar nga 12 hapa. Të gjitha opsionet e tyre ofrohen në një kampus.

Specializime | Qendra e rehabilitimit për varësinë nga alkooli në Nebraska, trajtimi i traumës në Nebraska, Qendra e trajtimit të abuzimit me substancat në Nebraska, shërimi i rehabilitimit nga droga në Nebraska, rehabilitimi i adoleshentëve në Ustate}

Çmimi | 45,000 dollarë (në muaj)

SIERRA TUCSON që shërben në Nebraskën, SHBA dhe Global

Rehabilitimi që shërben në Nebraskën

Qendra e trajtimit është një strukturë e përbashkët që lejon burrat dhe gratë të integrohen gjatë shërimit të tyre. Sierra Tucson ndodhet në Catalina Mountain Ranger në 160 hektarë tokë të mrekullueshme të shkretëtirës. Do të keni një program plotësisht të përshtatur për mirëqenien dhe rimëkëmbjen tuaj. Stafi shumë i trajnuar i qendrës është i aftë për trajtimin e varësisë, dhimbjes, humorit dhe traumës. Kjo i lejon ata të punojnë ngushtë me klientët dhe të sigurojnë shërim afatgjatë.

Specializime | Qendra e rehabilitimit për varësinë nga alkooli në Nebraska, trajtimi i traumës në Nebraska, Qendra e trajtimit të abuzimit me substancat në Nebraska, shërimi i rehabilitimit nga droga në Nebraska, rehabilitimi i adoleshentëve në Ustate}

Çmimi | 45,000 dollarë (në muaj)

LAS ENCINAS që i shërben Nebraskës dhe Amerikës së Veriut më të madhe

Rehabilitimi që shërben në Nebraskën

Rehabimi i Spitalit Las Encinas është nën mbikëqyrjen e drejtorit tim mjekësor Dr Daniel Suzuki. Ai ka mbledhur një staf ekspertësh për të trajtuar klientët që vuajnë nga abuzimi me substancat, traumat dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Klientët do t'i nënshtrohen detoksifikimit të asistuar mjekësor, vlerësimit psikiatrik dhe psikologjik dhe do t'u jepet një plan trajtimi të personalizuar.

Specializime | Trajtimi i alkoolizmit, varësia ndaj opiateve, depresioni, ankthi, bixhozi, varësia ndaj alkoolit, anoreksia, varësia nga kokaina, droga sintetike, marihuanë

Çmimi | 42,000 dollarë (në muaj)

TRANQUIL SHORES që i shërben Nebraskës dhe Amerikës së Veriut më të madhe

Rehabilitimi që shërben në Nebraskën

Tranquility Shores përdor praktika të bazuara në prova dhe banorët takohen me terapistët e tyre të paktën dy herë në javë. Këshillimi një për një mund të përfshijë EFT dhe Terapinë me Rezolucionin e Përshpejtuar. Këto përdoren për të punuar në trauma dhe çrregullime të tjera që ndodhin bashkë. Terapia me rezolucion të përshpejtuar mund të jetë një deri në pesë seanca dhe fokusohet në psikoterapi duke përdorur lëvizje të relaksuara të syve. Klientëve u jepen mjekime kur nevojitet për të lehtësuar procesin e rehabilitimit.

Specializime | Qendra e rehabilitimit për varësinë nga alkooli në Nebraska, trajtimi i traumës në Nebraska, Qendra e trajtimit të abuzimit me substancat në Nebraska, shërimi i rehabilitimit nga droga në Nebraska, rehabilitimi i adoleshentëve në Ustate}

Çmimi | 22,500 dollarë (në muaj)

LARTËSITË CUMBERLAND

Rehabilitimi që shërben në Nebraskën

Cumberland Heights Rehab ofron një program trajtimi me 12 hapa për detoksifikimin dhe kujdesin rezidencial. Ekziston gjithashtu një kujdes i zgjeruar për të rriturit dhe një program intensiv ambulator. Rehab ofron programe trajtimi si për të rriturit ashtu edhe për adoleshentët. Rehabilitimi për të rriturit ndodhet në parcelën kryesore prej 177 hektarësh të Cumberland Heights. Adoleshentët marrin trajtim në një parcelë të veçantë me 67 harqe aty pranë.

Specializime | Qendra e rehabilitimit të varësisë nga alkooli në Nebraska, trajtimi i traumës në Nebraska, qendra e trajtimit të abuzimit me substanca në Nebraska, shërbimi për rehabilitimin e drogës në Nebraska

Çmimi | 22,500 dollarë (në muaj)

RIKURTIMI I GJATESISË VALORE

Rehabilitimi që shërben në Nebraskën

Wavelengths Recovery është një organizatë shumëplanëshe e fokusuar në ndihmën e burrave dhe grave që po luftojnë me varësinë dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Nuk ka asnjë program të vetëm për të gjithë në Rimëkëmbjen e gjatësisë së valëve. Secili nga programet e rehabilitimit dhe planet e trajtimit individualizohet në bazë të klientit për klient.

Specializime | Trajtimi i abuzimit me substancat në Nebraska, varësia ndaj bixhozit, varësia ndaj seksit, depresioni, ankthi, trajtimi i çrregullimeve të sjelljes, rehabilitimi i alkoolit në Nebraska

Çmimi | 90,000 dollarë (në muaj)

RIKURTIMI I FIZISËS®

Rehab në Nebraska

Metoda e Fizës® është një gamë e gjerë metodash psiko-terapeutike kryesore. Të ofruara nga këndvështrimi psikiatrik dhe terapeutik, i gjithë ekipi në Physis beson në krijimin e një rikuperimi të qëndrueshëm afatgjatë, duke e vendosur klientin në qendër të ofertës së tyre të trajtimit të klasit botëror.

Specializime | Qendra e rehabilitimit për varësinë nga alkooli në Nebraska, trajtimi i traumës në Nebraska, Qendra e trajtimit të abuzimit me substanca në Nebraska, ankthi, depresioni, kriza e jetës së lojërave të fatit, trajtimi i çrregullimeve të të ngrënit Nebraska, Rehabilitimi sekondar, ndërprerja e duhanit, varësia nga proceset (ndër të tjera)

Çmimi | 22,000 dollarë (në muaj) + 365 ditë kujdes pasues FALAS

RIKURTIMI I SHTEPIS ORO

Malibu, CA në shërbim të Nebraskës

Misioni i Qendrave të Rimëkëmbjes ORO House Malibu është të përdorin 'lidhjen, jo kontrollin' për të ndihmuar klientët të arrijnë autonominë, fuqizimin dhe ndjenjën e komunitetit.

Specializime | Rehabilitues që shërbejnë në Nebraskë, varësisë nga meta, ankthi, benzodiazepina, bipolare, çrregullime që ndodhin bashkë, kokainë, qendrat e trajtimit të alkoolit në Nebraska

Çmimi | 42,000-64,000 dollarë në muaj

ATON CENTER që shërben në Nebraskën

Encinitas, CA

Qendra AToN është një nga klinikat më të mira të trajtimit në botë. Duke i shërbyer me krenari Nebraskës dhe më gjerë të Shteteve të Bashkuara, rehabilitimi i alkoolit dhe varësisë përbëhet nga pesë shtëpi që ndodhen mbi një kampus prej 10 hektarësh. Çdo shtëpi mund të strehojë deri në gjashtë mysafirë në të njëjtën kohë. Klientët do të gjejnë pajisje të klasit botëror për çdo shtëpi të ngjashme me një vendpushim me pesë yje.

Specializime | Qendra e rehabilitimit për varësinë nga alkooli në Nebraska, trajtimi i traumës në Nebraska, Qendra e trajtimit të abuzimit me substanca në Nebraska, ankthi, depresioni, kumari, trajtimi i çrregullimeve të të ngrënit Nebraska, rehabilitimi sekondar, ndërprerja e duhanit, Nebraska

Çmimi | Qendra AToN pranon shumicën e sigurimeve PPO dhe janë në rrjet me të himn. Qëndrimet me financim privat kushtojnë 2,000 dollarë në ditë.

TRAJTIM PARADIGMË, rehabilitimi adoleshent që shërben në Nebraskë

Los Angeles, CA

Trajtimi i paradigmës është i specializuar për të ndihmuar të rinjtë dhe familjet e tyre të identifikojnë dhe adresojnë çështjet që pengojnë aftësinë e tyre për të jetuar jetë produktive, kuptimplote dhe të ndërlidhur.

Specializime | Rehabimi i adoleshentëve në Nebraska, ADHD, ADD, Alkooli, Zemërimi, Ankthi, Stresi kronik, Çrregullimet që ndodhin së bashku

Çmimi | 59,500 dollarë në muaj

stinët MALIBU

Malibu, Kaliforni, SHBA dhe në shërbim të Nebraskës

La Stinët në Malibu ngjan me një vilë të harlisur me ndikim spanjoll nga jashtë. Nga pozicioni i saj, qendra ka pamje nga Plazhi Shtetëror El Matador që ofron pamje mahnitëse të Oqeanit Paqësor. Dhomat janë prej pelushi me shtretër të mëdhenj të rehatshëm, banja të bollshme me vaska relaksuese dhe veranda që lejojnë mysafirët të ulen jashtë për të kapur diellin e ndritshëm të Kalifornisë.

Specializime | Trajtimi i varësisë nga alkooli në Nebraska, Çrregullimet e të ngrënit, Qendra e trajtimit të abuzimit me substanca në Nebraska

Çmimi | 83,000 dollarë pasdite

VIZIONET TRAJTIM ADOLESHOR për Nebraskën dhe SHBA

SHBA dhe në shërbim të Nebraskës

Ekipi i ekspertëve të Vision mund të ndihmojë adoleshentët që vuajnë nga një mori varësish dhe çrregullimesh të shëndetit mendor. Së bashku me varësinë, klientët mund t'i nënshtrohen terapisë për çrregullime të përbashkëta dhe çështje të shëndetit mendor si bipolar, çrregullime të të ngrënit, vetëlëndim, PTSD dhe OCD. Ka një fokus të fortë në rritjen emocionale të klientëve, marrëdhëniet dhe ndërveprimet familjare dhe shëndetin psikologjik. Sipas Visions Teen Treatment, këto janë tre fusha kyçe në të cilat duhet të ndodhë shërimi.

Specializime | Trajtimi i varësisë nga alkooli në Nebraska, Çrregullimet e të ngrënit, Qendra e trajtimit të abuzimit me substanca në Nebraska

Çmimi | 83,000 dollarë pasdite

QENDRA TË RIKURTIMIT TË AMERIKËS

Nebraska

Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës kanë vendndodhje të shumta nëpër Shtetet e Bashkuara. Përkushtimi i organizatës ndaj trajtimit të lokalizuar e bën atë një nga rehabilitimet më të mira në botë. Ndihma e lokalizuar i lejon klientët të qëndrojnë afër shtëpisë. Gjithashtu i jep familjes dhe miqve mundësinë për të marrë pjesë në kujdesin e klientit.

Specializime | Trajtimi i abuzimit me substancat në Nebraska, varësia ndaj bixhozit, varësia ndaj seksit, depresioni, ankthi, trajtimi i çrregullimeve të sjelljes, rehabilitimi i alkoolit në Nebraska

Çmimi | Kontaktoni Rehab për çmimet

BOCA RECOVERY CENTRE POMPANO BEACH

Qendra e Rimëkëmbjes Boca Pompano Beach

Qendra e Rimëkëmbjes Boca është një program për Çrregullimet e Përdorimit të Substancave që ofron përsosmëri në trajtimin mjekësor dhe klinik të varësisë nga droga dhe alkooli, si dhe problemet e shëndetit mendor që ndodhin bashkë.

Specializime | Varësia nga droga, Çrregullimet e të ngrënit, Trauma

Çmimi | 15,000 dollarë në muaj

LOZHA E CIRKUT

Provo, Juta dhe shërbimi i Nebraskës

Cirque Lodge u ofron klientëve shërim afatgjatë me trajtimet e tij individuale dhe të specializuara. Qendra e rehabilitimit nuk ofron një program që i përshtatet të gjithëve, përkundrazi zhvillon programe bazuar në nevojat e secilit klient.

Specializime | ADHD, Përdorimi i alkoolit, Ankthi, Çështjet e Sjelljes, Çrregullimi Bipolar, Rikthim kronik, Kodevarësia

Çmimi | nga 30,000 dollarë në muaj

REHABIMI I DUFFY

Calistoga, CA dhe Nebraska

Duffy's Napa Valley Rehab ofron detoksifikimin, një program rezidencial dhe plane afatgjata rikuperimi për klientët. Programet e trajtimit janë të përqendruara rreth terapive të bazuara në prova si terapia e sjelljes dialektike (DBT) dhe Terapia njohëse e sjelljes (CBT).

Specializime | Rehab Alkool Nebraska, Varësia nga bixhozi, Depresioni, Ankthi, Trajtimi i Çrregullimeve të Sjelljes

Çmimi | 27,750-55,500 dollarë

COTTONWOOD TUCSON REHAB

Tucson, Arizona, Shtetet e Bashkuara

La Cottonwood Tucson programi i rimëkëmbjes mbështetet shumë në neurobiologjinë dhe neuroshkencën e bazuar në prova për të zhvilluar programe trajtimi novatore, të përgjegjshme ndaj pacientëve për varësitë dhe çrregullimet e shëndetit mendor që ndodhin bashkë.

Specializime | Rehabimi i alkoolit në Nebraska, Çështje të Sjelljes, Abuzimi me Substancat

Çmimi | nga 35,000 dollarë në muaj

SERENITY VISTA PANAMA ideale për Nebraskën

Panama

Serenity Vista u ofron vizitorëve një përvojë të individualizuar me vetëm një maksimum prej gjashtë klientësh në çdo kohë. Programet mund të zgjasin deri në 90 ditë, por numri i të ftuarve nuk i kalon gjashtë. Ky program është ideal për këdo në mbarë botën që flet anglisht. Njerëzit nga Amerika Veriore, Jugore dhe Qendrore, Evropa dhe Australia janë të mirëseardhur. Individë nga të gjitha sferat e jetës, duke përfshirë shumë profesionistë, vijnë në Serenity Vista nga e gjithë bota duke kërkuar një trajtim holistik shumë privat, të matur dhe jashtëzakonisht efektiv të varësisë.

Specializime | Trajtimi i alkoolizmit, varësia ndaj opiateve, depresioni, ankthi, bixhozi, varësia nga kokaina, anoreksia, varësia nga kokaina, droga sintetike, varësia ndaj marihuanës

Çmimi | 14,850 dollarë për 45 ditë / 23,100 dollarë për 70 ditë / 29,700 dollarë për 90 ditë

QENDRA BETTY FORD

Rancho Mirage, CA

Klinikat Betty Ford janë një sektor i Fondacionit Hazelden Betty Ford. Është ofruesi më i madh jofitimprurës i rimëkëmbjes dhe trajtimit të Shteteve të Bashkuara. Ka 16 klinika në të gjithë SHBA-në në Kaliforni, Minesota, Oregon, Illinois, Nju Jork, Florida, Massachusetts, Kolorado dhe Teksas.

Specializime | Varësia nga bixhozi, varësia ndaj seksit, depresioni, ankthi, trajtimi i çrregullimeve të sjelljes

Çmimi | 32,000 dollarë për 30 ditë

PRIVE SWISS

Rehab në Nebraska

Rehabilitimi ultra-luksoz i Privé-Swiss e merr seriozisht privatësinë. Të ftuarit nuk marrin pjesë në seancat e grupit. Klientët kanë paqe mendore duke e ditur se çdo ditë do të takohen privatisht me këshilltarët, një për një për të eksploruar dhe trajtuar shkaqet e varësisë.

Specializime | Trauma, Menaxhimi i Zemërimit, Abuzimi me Substancat

Çmimi | 120,000 dollarë (në muaj)

DUNAT EAST HAMPTON

East Hampton, Nju Jork, Shtetet e Bashkuara

E vendosur në East Hampton, Nju Jork, The Dunes u krijua për t'i dhënë fund imazheve që shumë individë kanë nga rehabilitimi. Vendndodhja e saj mes pemëve të gjelbra dhe me ajër të pastër të pastër është një botë larg qendrave rehabilituese të ngjashme me burgun që ofrojnë programe me 12 hapa për klientët.

Ai i ndan mysafirët nga jeta e tyre dhe stili i jetesës që ata kanë krijuar me dhoma dhe aktivitete komode për të ndërtuar aftësi fizike.

Specializime | Skizofrenia, Menaxhimi i Zemërimit, Abuzimi me Substancat

Çmimi | 75,000 dollarë (në muaj)

REHABIMI I LIVADEVE

Wickenburg, Arizona, Shtetet e Bashkuara

Për më shumë se 40 vjet, Meadows ka trajtuar klientët dhe jetëgjatësia e tij në industrinë e rehabilitimit dëshmon se është një nga qendrat më të mira të rehabilitimit në dispozicion, për ata që kërkojnë një stil të caktuar tradicional rikuperimi.

Specializime | Alkooli, Çrregullimet e të ngrënit, Abuzimi me substancat

Çmimi | 54,000 dollarë në muaj

QENDRA E RIKULLIMIT BOCA NJU JERSEY

New Jersey, SHBA

Qendra e Rimëkëmbjes Boca është një program për Çrregullimet e Përdorimit të Substancave që ofron përsosmëri në trajtimin mjekësor dhe klinik të varësisë nga droga dhe alkooli, si dhe problemet e shëndetit mendor që ndodhin bashkë.

Specializime | Abuzimi me drogën, Çrregullimet e të ngrënit, Trauma

Çmimi | 15,000 dollarë (në muaj)

TË GJITHA PIKAT REHABIMI VERIOR

Edwards, Kolorado, Shtetet e Bashkuara

Kampusi i All Points North Rehab është 77,000 metra katrorë dhe ndodhet në 30 hektarë shpat mali të harlisur të Kolorados. All Points North ofron pishina, një palestër moderne dhe spa Wellness.

Specializime | Çrregullim ankthi dhe sulm paniku, alkoolizëm, varësi ndaj shpenzimeve

Çmimi | 100,000 dollarë në muaj

KLIFFSIDE MALIBU

Malibu, Kaliforni, SHBA

Cliffside Malibu është më shumë i ngjashëm me një hotel butik me pesë yje që banon në një shtëpi të mrekullueshme në plazh në Malibu. Mysafirët mund të zgjedhin midis akomodimit të përbashkët dhe dhomave private të pajisura me luks. Çdo dhomë në Cliffside vjen me një TV plazma, Wi-Fi dhe çarçafë pambuku egjiptian.

Specializime | Alkooli, Depresioni, Abuzimi me Substancat

Çmimi | 83,000 dollarë pasdite

NEWPORT ACADEMY

Adoleshentët rehabilitues në Nebraska

Ofrimi i klientëve mundësinë për t'u bërë të pastër dhe të matur është vetëm një pjesë e apelit të Newport Academy. Banorët janë në gjendje të fitojnë kredite për shkollën e mesme dhe të përgatiten për kolegj përmes orëve në qendrën me pesë yje.

Specializime | Trauma, Alkoolizmi, Abuzimi me Substancat, Konvikti Terapeutik në Nebraska, Zemërimi, BPD, ADHD, Qendrat e shëndetit mendor adoleshentësh në Nebraska

Çmimi | 50,000 dollarë (në muaj)

KRYQËZIMI ANTIGUA

St. John's, Antigua & Barbuda

I vendosur në ishullin e mrekullueshëm të Karaibeve të Antiguas, Crossroads është një nga qendrat më unike të rehabilitimit në dispozicion. Ajo u krijua nga muzikanti legjendar Eric Clapton pasi ai filloi të kalonte kohë në ishull gjatë shërimit të tij.

Specializime | Varësia nga lojërat, Çrregullimet e të ngrënit, Abuzimi me substancat

Çmimi | 24,000 dollarë në muaj

SHTËPI E SHELGUT

Wickenburg, AZ

Willow House është krijuar për klientët femra që vuajnë nga varësia seksuale, varësia nga dashuria dhe çrregullimet e intimitetit. Willow House u ofron grave strehën e tyre për t'i dhënë fund ciklit të varësisë, ashtu siç bën qendra e Livadhit Gentle Path për klientët meshkuj.

Specializime | Varësia nga lojërat, Çrregullimet e të ngrënit, Abuzimi me substancat

Çmimi | 37,000 dollarë në muaj

CLAUDIA BLACK CENTRE

Wickenburg, AZ

Qendra Claudia Black Young Adult u ofron individëve të moshës 18 deri në 26 vjeç trajtim ekspert për varësinë, traumat emocionale dhe shëndetin mendor. Claudia Black Center ndodhet në të njëjtat ambiente me objektin e rehabilitimit Meadows. Ai ofron një program trajtimi të veçantë për klientët bazuar në hulumtimin e Dr. Black.

Specializime | Varësia nga lojërat, çrregullimet e të ngrënit, abuzimi me substancat, rehabilitimi i alkoolit në Nebraska

Çmimi | 35,000 dollarë në muaj

QENDRA E RIKURTIMIT BOCA BOCA RATON

Qendra e Rimëkëmbjes Boca Boca Raton

Qendra e Rimëkëmbjes Boca është një program për Çrregullimet e Përdorimit të Substancave që ofron përsosmëri në trajtimin mjekësor dhe klinik të varësisë nga droga dhe alkooli, si dhe problemet e shëndetit mendor që ndodhin bashkë.

Specializime | Varësia nga droga, Çrregullimet e të ngrënit, Trauma

Çmimi | 15,000 dollarë në muaj

Rehabs në Nebraska

Ka një numër të madh rehabilitimesh në Nebraska. Megjithatë, mund të jetë e vështirë të dihet se cila qendër trajtimi në Nebraska do t'ju mundësojë të shëroheni plotësisht. Marrja e vendimit për të marrë pjesë në një nga rehabilitimet e shumta në Nebraska nuk është e lehtë. Në fakt, mund të jetë tepër dërrmuese.

Ka një sërë objektesh rehabilitimi në Nebraska dhe këto qendra ofrojnë një sërë programesh për individët që kërkojnë shërim nga abuzimi me drogën dhe alkoolin. Një nga pyetjet kryesore që mund të keni është, a duhet të merrni pjesë në rehabilitimin në Nebraska? Për shkak të vëllimit të lartë të rehabilitimeve në Nebraska, mund të keni objekte afër. Megjithatë, ju mund të zgjidhni të ndiqni një qendër trajtimi të alkoolit në një shtet tjetër.

Qendrat rehabilituese në Nebraska ofrojnë nivele të ndryshme kujdesi. Jo të gjitha objektet e rehabilitimit të Nebraskës janë të njëjta dhe as nuk ofrojnë të njëjtën sasi kujdesi.

 

Para se të zgjidhni një nga rehabilituesit në Nebraska, duhet të merrni parasysh disa aspekte:

 

Një nga aspektet më të rëndësishme për t'u marrë parasysh kur zgjidhni një nga rehabilituesit kryesorë në Nebraska janë strategjitë e tij për maturi afatgjatë. Shumë shpesh, individët marrin pjesë në rehabilitime në Nebraska, por rikthehen kur kthehen në shtëpi. Një strukturë rehabilitimi me cilësi të lartë do t'ju japë mjetet e nevojshme për të vazhduar maturinë shumë kohë pas largimit nga objekti. Të Stafi i rehabilitimit do t'ju mësojë teknika të ndryshme për të vazhduar rikuperimin.

 

Nebraska është një destinacion popullor për individët që kërkojnë të heqin dorë nga droga dhe alkooli. Rehabilitimet e Nebraskës kanë qenë shpëtimtari për mijëra individë që vuajnë nga të gjitha llojet e varësisë. Nga rehabilitimet private në Nebraska tek qendrat e financuara nga shteti, Nebraska është vendi ideal për njerëzit që të gjejnë ndihmën që u nevojitet.

 

Qoftë droga dhe alkooli, bixhozi, Internet dhe lojëra, apo forma të tjera për çrregullimet e shëndetit mendor, ka një rehabilitim në Nebraska me specialistë të aftë për të ndihmuar. Klientët mund të zgjedhin nga rehabilitimet spitalore dhe rezidenciale në Nebraska ose programet ambulatore. Ka gjithashtu shumë rehabilitime luksoze të nivelit të lartë në Nebraska që ofrojnë një ndjenjë hoteli me pesë yje që u japin individëve ndihmë të ekspertëve si në seancat një-me-një ashtu edhe në grup.

 

Rehab në Nebraska nuk është gjithmonë programi tradicional me 12 hapa që shumë individë presin të jetë. Programet e trajtimit janë të shumëllojshme dhe ofrojnë një sërë planesh me porosi të ndërtuara për të eliminuar për mirë varësinë dhe çrregullimet e shëndetit mendor.

 

Pse zgjodhët një rehabilitim në Nebraska?

Rehabilituesit në Nebraska mirëpresin njerëz nga e gjithë bota dhe me prejardhje të ndryshme. Për shkak të numrit të individëve që kërkojnë të jenë të kthjellët dhe të eliminojnë kushtet e tyre themelore, një numër i konsiderueshëm i rehabilitimeve në Nebraska janë krijuar. Shumë ekspertë të varësisë dhe shëndetit mendor janë zhvendosur në Nebraska për të punuar në qendrat e trajtimit. Pasja e ekspertëve në këtë fushë për të mbikëqyrur trajtimin e bën Nebraskën një shtrat të nxehtë për lehtësimin e varësisë.

 

Një shumëllojshmëri qendrash rehabilitimi në Nebraska

Nebraska ka një sërë qendrash trajtimi rehabilitimi të gjitha në një vend. Shteti është një nga të paktët që ofron klinika të ketaminës. A Klinika e ketaminës është e specializuar në terapinë IV me infuzion me ketamine për trajtimin e depresionit, vetëvrasjes, ankthit, OCD, PTSD, sindromës komplekse të dhimbjes rajonale (CRPS/RSD) dhe dhimbjeve të tjera kronike. Rehab në Nebraska nuk janë vetëm për të rriturit. Adoleshentët mund të gjejnë ndihmën që u nevojitet në shumë qendra rehabilitimi luksoze të Nebraskës. Nga çrregullimet e shëndetit mendor si ADHD ndaj lojërave video të varësisë, rehabilitimit të adoleshentëve qendrat u ofrojnë prindërve ndihmë kur fëmijët e tyre kanë shkuar në një rrugë shkatërruese.

 

Rehabilitimet luksoze në Nebraska ofrojnë një qëndrim të ngjashëm me një vendpushim me pesë yje. Banorët do të gjejnë terrene të harlisura, pishina të bukura dhe dhoma fitnesi që rrisin përvojën e rehabilitimit. Rehabilitimet rezidenciale në Nebraska kanë programe ekspertësh që trajtojnë të gjithë pacientin dhe jo vetëm varësinë për një kohë të shkurtër. Trajtimet holistike dhe të bazuara në prova u japin pacientëve mundësinë për të shëruar çështjet themelore që shkaktuan varësinë e tyre.

 

Qendrat e rehabilitimit me bazë në Nebraska ofrojnë terapi moderne. Individët mund të marrin terapinë më të mirë të mundshme dhe të përfundojnë ciklin e tyre të varësisë në Nebraska.

 

Rehabatorët më të mirë në Nebraska

Rehabatorët më të mirë në Nebraska

Fazat e rehabilitimit në Nebraska

Cilat janë fazat e rehabilitimit në Nebraska?

Marrja e vendimit për të hyrë në rehabilitimin në Nebraska nuk është e lehtë. Duhet shumë forcë për të kuptuar se nevojitet ndihmë për t'i dhënë fund ciklit të varësisë. Udhëtimi përmes rehabilitimit të Nebraskës ju çon në katër faza të ndryshme të rikuperimit.

 

Katër fazat e rehabilitimit në Nebraska përfshijnë: fillimin e trajtimit, abstinencën e hershme, ruajtjen e abstinencës dhe shërimin e avancuar.

 

Faza e parë: Fillimi i trajtimit në Nebraska

Faza e parë e rikuperimit fillon kur kërkoni ndihmë nga profesionistët e drogës dhe alkoolit. Në fillim, me shumë mundësi do të dëshironi të hiqni dorë nga shërimi dhe t'i ktheheni drogës dhe/ose alkoolit. Ju gjithashtu mund të besoni se problemet tuaja me drogën dhe/ose alkoolin janë nën kontroll dhe nuk janë një dëm për veten dhe të tjerët. Mohimi është i zakonshëm dhe një çështje e vështirë për t'u kapërcyer në ditët e para të rimëkëmbjes.

 

Faza e dytë: Rehabimet e hershme të abstinencës në Nebraska

Faza e dytë e rehabilitimit fillon pasi të merrni vendimin e vetëdijshëm për të vazhduar shërimin nga abuzimi me substancat. Abstinenca e hershme është një fazë e vështirë pasi kaloni nëpër faza të ndryshme brenda skenës. Ju mund të përjetoni simptoma të tërheqjes, dëshira mendore dhe fizike, shkaktarë që mund t'ju tundojnë të rikthimi, dhe varësi psikologjike nga droga dhe alkooli. Një specialist i trajnuar për varësinë do t'ju mësojë të përballeni me këto çështje. Do të fitoni mjete se si të jetoni një mënyrë jetese të matur.

 

Faza e tretë: Abstinenca e vazhdueshme në rehabilitimet në Nebraska

Faza e hershme e abstinencës zgjat rreth 90 ditë. Pasi të keni përfunduar këtë periudhë kohore të maturisë, do të hyni në fazën e vazhdueshme të abstinencës. Individët në trajtim rezidencial mund të kalojnë në pjesën ambulatore të programit sapo të hyjnë në fazën e abstinencës së vazhdueshme. Fokusi kryesor i shtetit është shmangia e rikthimit.

 

Një këshilltar i trajnuar do t'ju ndihmojë t'ju mësojë se si të parandaloni rikthimin. Do të mësoni gjithashtu mënyra për të përdorur mjetet e mësuara në fazat e mëparshme për të përballuar fusha të tjera të jetës dhe për të qëndruar të matur. Aftësi të reja përballuese do të mësohen duke ju lejuar të ndërtoni një mënyrë jetese të pastër, marrëdhënie të shëndetshme dhe të zhvilloni zakone të tjera të mira. Faza e vazhdueshme e rehabilitimit të abstinencës fillon rreth tre muaj pas programit të rimëkëmbjes. Duhen rreth pesë vjet maturi përpara se të kalojmë në fazën përfundimtare.

 

Faza e katërt: Rimëkëmbja e avancuar me Rehabs në Nebraska

Shërimi nga varësia ndaj drogës dhe alkoolit nuk ndodh brenda natës. Duhen pesë vjet abstinencë që një individ të kalojë në fazën e avancuar të rimëkëmbjes. Të gjitha mjetet, njohuritë dhe aftësitë që keni mësuar në rehabilitimin në Nebraska dhe këshillimin mund të përdoren tani për të krijuar një mënyrë jetese afatgjatë.

 

Ju do të jeni në gjendje të qëndroni të matur dhe të zotëroni aftësitë për të qenë një person më i shëndetshëm. Përveç kësaj, mjetet dhe njohuritë e fituara nga fazat e mëparshme të rehabilitimit do t'ju ndihmojnë të jeni një prind, person dhe/ose bashkëshort më i mirë. Shërimi nga varësia ndaj drogës dhe alkoolit është më shumë sesa thjesht të qëndrosh esëll.

Qendrat e rehabilitimit të alkoolit në Nebraska

Më në fund keni vendosur që keni nevojë për ndihmë me varësinë tuaj ndaj alkoolit. Ndoshta ju tashmë jetoni në Nebraska ose po konsideroni një nga qendrat e shumta të rehabilitimit të alkoolit në Nebraska për veten ose një të dashur. Pavarësisht se në cilën kategori bëni pjesë, ju dëshironi të merrni pjesë në një qendër rehabilitimi alkooli që është më e përshtatshme për nevojat tuaja, pavarësisht nëse është në Nebraska apo në një zonë tjetër.

Trajtimi profesional mund t'ju ndihmojë të shëroheni nga sëmundja e alkoolizmit në Nebraska, por jo të gjitha qendrat e rehabilitimit të alkoolit në Nebraska ofrojnë të njëjtën përvojë. Disa objekte rehabilitimi për alkoolin ofrojnë një program të një madhësie që i përshtatet të gjithëve, ndërsa të tjerët ndërtojnë një program rreth jush. Pasi të keni marrë hapin kryesor për t'u angazhuar në një program të trajtimit të alkoolit në Nebraskë, mund të vendosni se cili lloj rehabilitimi në Nebraska është më i miri për nevojat tuaja.

 

Një nga artikujt kryesorë të ofruar nga shumë qendra rehabilitimi të alkoolit në Nebraska është detoksikimi mjekësor. Detoksifikimi mjekësor i ndihmon klientët me simptoma të tërheqjes së alkoolit. Alkooli mund të krijojë një varësi mendore dhe fizike. Lënia e duhanit pa ndihmën e profesionistëve mund ta bëjë tërheqjen më keq dhe madje edhe kërcënuese për jetën. Detoksikimi mjekësor në Nebraska ju lejon të lehtësoni alkoolin dhe të largoni toksinat nga trupi juaj.

 

Objektet e rehabilitimit rezidencial në Nebraska janë të njohura me klientët që kërkojnë një kurë nga abuzimi me alkoolin. Trajtimi në spital gjithashtu u mëson klientëve mjetet e nevojshme për të qëndruar të matur për një kohë të gjatë. Ju mund të merrni pjesë në terapi të ndryshme, klasa dhe aktivitete të tjera gjatë qëndrimit. Programet e kujdesit rezidencial në Nebraska zgjasin të paktën 28 ​​ditë dhe mund të vazhdojnë për mbi 90 ditë.

 

Klientët mund të përjetojnë një program ditor për rikuperimin e alkoolit me mirësjellje të shtrimit të pjesshëm në spital. Një program spitalor i pjesshëm (PHP) në Nebraska u ofron klientëve rreth katër deri në pesë orë kujdes në ditë. Klientët mund të kthehen në shtëpi pas përfundimit të trajtimit.

 

Programet intensive ambulatore (IOP) në Nebraska janë gjithashtu të disponueshme për klientët. Këto programe janë të shkëlqyera për individët që nuk kanë nevojë për kujdes ose mbikëqyrje gjatë gjithë kohës. Klientët mund të vazhdojnë të jetojnë dhe punojnë jashtë rehabilitimit, ndërkohë që ndjekin një numër të vogël seancash terapie në javë.

 

Opsioni përfundimtar i rehabilitimit të alkoolit në Nebraska është një program ambulator. Ky është një takim tipik javor ose dy-javor në të cilin klientët mund të marrin ndihmë për varësinë e tyre ndaj alkoolit.

Emri i Biznesit Vleresim Kategoritë Numri i telefonit Adresa
Terapi Bar dhe GrillTerapi Bar dhe Grill
komente 7
Bare, amerikane (tradicionale) +14029333669 5059 S 108th St, Omaha, NE 68137
J28 Terapia e marrëdhënieveJ28 Terapia e marrëdhënieve
komente 2
Këshillim dhe Shëndet Mendor +14023129847 9140 West Dodge Rd, Ste 422, Omaha, NE 68114
Terapia me masazh PalmerPalmer Massage Therapy
komente 10
Terapia e masazhit +14025021775 2429 S 120th St, Omaha, NE 68144
Kiropraktikë dhe Akupunkturë në mbarë qytetinKiropraktikë dhe Akupunkturë në mbarë qytetin
komente 9
Kiropraktorë, Akupunkturë, Masazh Terapi +14029575242 8998 L St, Ste 125, Omaha, NE 68127
Instituti i Terapisë Fizike OmahaInstituti i Terapisë Fizike Omaha
komente 5
Terapi fizike +14029348688 625 N 144th Ave, Ste 102, Omaha, NE 68154
Shkoni në terapi fizikeGo Physical Therapy
komente 3
Terapi fizike +14029338333 18101 R Plz, Ste 106, Omaha, NE 68135
Klinika Behm Muscle & JointKlinika Behm Muscle & Joint
komente 6
Terapi fizike, kiropraktorë, mjekësi sportive +14022921450 3503 Samson Way, Ste 115, Bellevue, NE 68123
Terapia fizike Athletico – MillardAthletico Fizike Terapi - Millard
komente 3
Terapi fizike +14028295688 2953 S 168th St, Ste 100, Omaha, NE 68130
Premier Therapy AssociatesPremier Therapy Associates
komente 2
Terapi fizike, terapi profesionale +14029330100 1313 S Saddle Creek Rd, Omaha, NE 68106
Terapia Fizike dhe Performanca SportiveTerapia Fizike dhe Performanca Sportive
komente 4
Terapi fizike +14029334027 17660 Wright St, Suites 9/10, Omaha, NE 68130
Nebraska Ortopedike Physical & Occupational ThrpyNebraska Ortopedike Physical & Occupational Thrpy
komente 2
Terapi fizike +14026370750 2725 S 144th St, Ste 218, Omaha, NE 68144
Terapia fizike e Lindjes dhe PerëndimitTerapia fizike e Lindjes dhe Perëndimit
komente 2
Terapi fizike +14025043535 2919 S 120th St, Omaha, NE 68144
ProMove Chiropractic dhe PerformanceProMove Chiropractic dhe Performance
1 shqyrtim
Kiropraktorë, Terapi Fizikale, Trajner +14029154901 4638 Dodge St, Omaha, NE 68132
Terapi fizike e specializuar – Fshati i PaqësoritSpecialized Physical Therapy - Pacific Village
1 shqyrtim
Terapi fizike +14027638774 7611 Pacific St, Omaha, NE 68114
Terapia fizike Athletico - OmahaTerapia fizike Athletico - Omaha
komente 2
Terapi fizike +14025937345 9449 J St, Omaha, NE 68127
Athletico Fizike Terapi - NW OmahaAthletico Physical Therapy - NW Omaha
komente 2
Terapi fizike +14024964666 13110 Birch Dr, Ste 164, Omaha, NE 68164
Qendra e Trajnimit të Atletëve Performanca Sportive dhe Terapia FizikeQendra e Trajnimit të Atletëve Performanca Sportive dhe Terapia Fizike
komente 2
Fizoterapi, Trajner, Palestra +14029327111 13809 Industrial Rd, Omaha, NE 68137
Specialistët e terapisë fizike McGuiganSpecialistët e terapisë fizike McGuigan
komente 2
Terapi fizike +14028858855 4006 N 144th St, Omaha, NE 68116
Terapi fizike e specializuarTerapi fizike e specializuar
1 shqyrtim
Terapi fizike +14029397939 2728 N 108th St, Omaha, NE 68164
Terapia fizike aktive e shtyllës kurrizoreTerapia fizike aktive e shtyllës kurrizore
1 shqyrtim
Terapi fizike +14029322888 13220 Birch Dr, Ste 200, Omaha, NE 68164
Shëndeti i gjithëpërfshirës i sjelljesOmni Behavorial Health
1 shqyrtim
Nutricionistët, Këshillimi dhe Shëndeti Mendor +14023330898 8715 Oak St, Omaha, NE 68124
Zgjidhni terapi fizikeZgjidhni terapi fizike
1 shqyrtim
Terapi fizike +14023330539 2275 S 132nd St, Omaha, NE 68144
Procare3 Profesionale Fizike dhe LogopediProcare3 Physical Occupational & Speech Therapy
1 shqyrtim
Terapi fizike +14023303211 13336 Industrial Road Suite 105, Ste 105, Omaha, NE 68137
MultiCare MedicalMultiCare Medical
komente 4
Kiropraktorë, Menaxhimi i Dhimbjes, Terapi Fizioterapie +14025057989 701 Pinnacle Dr, Ste 105, Papillion, NE 68046
Fizika e legenitFizika e legenit
komente 2
Terapi fizike +14025028374 2806 S 110th Ct, Omaha, NE 68144
Terapia fizike Athletico – Omaha QendroreAthletico Physical Therapy - Central Omaha
komente 2
Terapi fizike +14024936808 7818 Dodge St, Omaha, NE 68114
Kiropraktika Qendrore OmahaKiropraktika Qendrore Omaha
komente 3
Chiropractors +14028355885 913 S 87th Ave, Omaha, NE 68114
Qendrat FYZICAL Therapy & BalanceQendrat FYZICAL Therapy & Balance
komente 2
Terapi fizike +14026142634 3876 Farnam St, Omaha, NE 68131
Qendra Kiropraktike Funksionale Omaha Spine & SportQendra Kiropraktike Funksionale Omaha Spine & Sport
komente 3
Kiropraktorë, Mjekësi Sportive, Terapi Fizike +14029334447 15615 Pacific St, Ste 106, Omaha, NE 68118
Amy Koch, MPT, COMTAmy Koch, MPT, COMT
1 shqyrtim
Terapi fizike +14023549070 8005 Farnam Dr, Ste 303, Methodist Health System, Omaha, NE 68114

Të mirat dhe të këqijat e Nebraska Rehab

Pas viteve të abuzimit me substancat dhe përjetimit të ciklit të varësisë, vizita në një rehabilitim rezidencial në Nebraska ose një qendër ambulatore është shansi për të filluar përsëri. Po, shkuarja në rehabilitim në Nebraska po e kthen faqen në një kapitull të ri të jetës suaj. Pavarësisht se ku merrni pjesë në rehabilitimin në Nebraska ose cilën qendër rehabilitimi zgjidhni; është një shans për të filluar nga e para.

 

Ndryshimi është pozitiv dhe rehabilitimi në Nebraska mund t'ju largojë nga zakonet tuaja të vjetra. Megjithatë, jo të gjithë njerëzit e pëlqejnë ndryshimin. Disa janë kundër ndryshimit dhe nuk e shohin atë të dobishëm. Përjetimi i një mjedisi të ri gjatë rehabilitimit në Nebraska mund të pengojë procesin e rikuperimit. Në vend që të përjetojnë ndryshime rreth tyre, këta individë preferojnë ndryshime nga brenda.

 

Nëse nuk keni vendosur ende nëse do të merrni pjesë në rehabilitimin rezidencial në Nebraska apo larg shtëpisë, mund të merrni parasysh disa nga të mirat dhe të këqijat e rehabilitimit të Nebraskës më poshtë.

 

Të mirat e Rehabs në Nebraska

Një nga arsyet më të njohura për zgjedhjen e një qendre rehabilitimi në Nebraskë është kostoja. Qëndrimi në një rehabilitim të Nebraskës për kujdes rezidencial ose ambulator mund të jetë shumë më kosto-efektiv sesa të shkosh në një rehabilitim jashtë shtetit ose jashtë shtetit. Distanca mund të jetë një faktor masiv në marrjen e ndihmës nga një person. Abuzimi me substancat e tyre mund të jetë aq i keq saqë largimi nga zona e Nebraskës është një nga arsyet më domethënëse që individi nuk merr ndihmë.

 

Ju mund të zbuloni se kostoja e rehabilitimit të drogës dhe alkoolit në Nebraska është e njëjtë me atë kudo tjetër. Megjithatë, këto nuk janë shpenzimet e vetme që do të bëni. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh koston e udhëtimit për të arritur në destinacionin përfundimtar të rehabilitimit në Nebraska. Kostoja e fluturimit ose e makinës për në një rehabilitim që nuk është në Nebraska mund ta bëjë të kushtueshme pjesëmarrjen në objekt. Sigurimi juaj mjekësor mund të mbulojë koston e qëndrimit të rehabilitimit në Nebraska, por është e rrallë që ofruesi i sigurimit të mbulojë koston e udhëtimit dhe akomodimit nëse është e nevojshme.

 

Një faktor tjetër për t'u marrë parasysh është se ndjekja e një rehabilitimi jashtë zonës së Nebraskës do të thotë që mund të mos keni miq ose familje për t'u rikthyer. Ka shumë rehabilitime në Nebraska që ofrojnë terapi familjare në ditët e sotme. Këto rehabilitime janë ideale nëse planifikoni të qëndroni afër shtëpisë. Kjo ju jep një shans për t'u rilidhur me miqtë dhe familjen me të cilët mund të keni humbur kontaktin. Udhëtimi në një rehabilitim parandalon miqtë dhe familjen të marrin pjesë në seancat e terapisë familjare. Mbështetja është jetike për dikë që të arrijë maturinë.

 

Qëndrimi në Nebraska ju lejon të përdorni burimet që rehabilitimi ka krijuar në një nivel rajoni të Nebraskës. Këto lidhje dhe burime që ka ndërtuar rehabilitimi mund të rezultojnë të jenë të dobishme për ju. Ka të ngjarë të ketë një rrjet këshilltarësh, takimesh, grupesh mbështetëse, programesh pune dhe sponsorësh me të cilët do të lidheni sapo të largoheni nga rehabilitimi. Kjo mund t'ju ndihmojë të qëndroni të matur, faleminderit për kujdesin afatgjatë që do të merrni.

 

Nëse ju duhet të qëndroni në shtëpi dhe të punoni dhe nuk mund t'i kushtoni rehabilitimit 24/7, programet ambulatore të qendrave të Nebraskës janë opsione të shkëlqyera. Këto lehtësisht ju lejojnë të merrni trajtim jetik të abuzimit me substanca ndërsa jetoni jetën tuaj pothuajse normale.

 

Përfitimet e Rehabs në Nebraska:

 • Kosto-efektive
 • Njohur me burime dhe mjete
 • Krijimi i rrjetit mbështetës
 • Përfshirja e familjes
 • Më shumë programe dhe opsione afatgjata
 • Shumëllojshmëri opsionesh ambulatore të Nebraskës
 • Strategjitë e përballimit

 

Të këqijat e rehabilitimit në Nebraska

Ashtu si me çdo gjë, ka disa të këqija për të mirat, dhe rehabilitimi i Nebraskës nuk është ndryshe. Një qendër rehabilitimi në Nebraskë mund të mos ju përshtatet për një sërë arsyesh. Ndoshta më e rëndësishmja është se mund të ofrojë shkas për rikthim. Rehabilitimi i Nebraskës nuk ju nxjerr plotësisht nga mjedisi që keni përjetuar. Kjo do të thotë, ju mund të largoheni nga rehabilitimi pas përfundimit të programit dhe menjëherë të ktheheni në rrethet e miqve dhe vendet që çuan në përdorimin e drogës fillimisht.

 

Ju mund të mos keni miq dhe familje që mund t'ju mbështesin sipas nevojës. Procesi fillestar i rikuperimit mund të jetë shumë i vështirë pa mbështetjen e duhur. Miqtë dhe familja juaj mund të kenë problemet e tyre të abuzimit me substancat. Nëse kanë nuk ka dëshirë për t'u pastër dhe esëll, kjo mund t'ju shkaktojë rikthim.

 

Nëse po përpiqeni të largoheni një marrëdhënie abuzive dhe merrni trajtim në të njëjtën kohë, një rehabilitim i Nebraskës mund të mos sigurojë distancën e nevojshme për t'u larguar nga një partner abuziv. Siguria është jetike për burrat dhe gratë që kërkojnë distancë nga një partner abuziv. Vizita e një rehabilitimi më larg mund të sigurojë një distancë të sigurt për individin. Gjithashtu mund t'u japë atyre distancën dhe kohën për të kuptuar se jeta është më e mirë pa partnerin abuziv në jetën e tyre.

 

Rehabilitimet në Nebraska mund t'ju shpërqendrojnë për t'ju parandaluar të përmirësoheni. Miqtë dhe familja janë më të afërt, shkaktarët mund të jenë më të bollshëm dhe mund të jetë e lehtë të vendosësh për të lënë trajtimin dhe rikthimin. Qëndrimi në një rehabilitim të Nebraskës e bën më të lehtë për ju që të largoheni nga trajtimi. Do t'ju duhet të merreni me çështjet e jetës në nivel lokal, të cilat mund të parandalojnë rikuperimin. Ekziston madje një shans që të shihni njerëz nga e kaluara juaj në rehabilitimin e Nebraskës, gjë që mund të ketë një ndikim negativ në shërimin tuaj.

 

Problemet me rehabilituesit në Nebraska

 • Shkaktarë të shumtë të drogës
 • Opsione të kufizuara trajtimi
 • Më shumë shpërqendrime
 • Mungesa e anonimitetit
 • Mungesa e sigurisë
 • Më e lehtë për të lënë

 

Pse shumica e njerëzve zgjedhin rehabilitimin në Nebraska?

Në përgjithësi, shumica e njerëzve që kërkojnë trajtim zgjedhin një qendër rehabilitimi për abuzimin me substancat në Nebraska. Arsyeja për zgjedhjen e një opsioni rehabilitimi të Nebraskës është për shkak të komoditetit dhe afërsisë që ofron me punën dhe shtëpinë. Ka një sërë faktorësh të tjerë që mund të kontribuojnë në vendimin për të marrë pjesë në rehabilitimin e Nebraskës, përveç të qenit pranë familjes dhe miqve.

 

Pavarësisht nga opsioni që zgjidhni, është e rëndësishme të keni një rrjet solid mbështetës miqsh me familjen. Kjo jo vetëm që e bën procesin e trajtimit më të mirë dhe më shpërblyes, por do të thotë që ka të ngjarë të qëndroni të matur pas përfundimit të rehabilitimit. Është gjithashtu jetike të zgjidhni një rehabilitim me mjete, burime dhe një rrjet grupesh për të punuar me ju pas trajtimit. Një program i kujdesit të mëvonshëm siç është një IOP është i rëndësishëm për të mbështetur rikuperimin.

Trajtimi i varësisë nga alkooli në Nebraska

Trajtimi i varësisë nga alkooli në Nebraska zakonisht kërkohet kur një individ ka krijuar një marrëdhënie të varur me alkoolin. Tani e njohur më shpesh si një sëmundje, varësia në fakt formohet nga ndryshimet në rrugët nervore të trurit. Në një të varur truri bëhet i mësuar me praninë e vazhdueshme të alkoolit, që do të thotë se tërheqja mund të shkaktojë simptoma të rëndësishme dhe të pakëndshme. Ndërsa shumica e të varurve në Nebraska janë viktimë e varësisë së tyre, gjë që i bën ata të kërkojnë substancën e varur, ashpërsia e mundshme e tërheqjes do të thotë që disa të varur do të zgjedhin në mënyrë aktive varësinë.

 

Pavarësisht se është një sëmundje e dokumentuar mirë, varësia ndaj alkoolit në Nebraska ende nuk është kuptuar plotësisht. Arsyet pse, pavarësisht disponueshmërisë së gatshme të alkoolit në shumicën e vendeve, vetëm disa njerëz bëhen të varur ndërsa të tjerët mund të mbajnë një marrëdhënie të shëndetshme mbeten të paqarta. Megjithatë, ka prova në rritje se mund të ketë një lidhje fiziologjike që lidhet me trurin, dhe se modelet, si rritja e rrezikut ku ka një histori familjare të varësisë ose alergjisë ndaj akloholit, mund të jetë rezultat i faktorëve të trashëguar dhe jo të mjedisit.

 

Çfarë është çrregullimi i përdorimit të alkoolit në Nebraska?

Edhe pse alkoolizmi në Nebraska është një term i përdorur zakonisht, madje edhe në komunitetin mjekësor, në fakt nuk është një term klinik. Pjesërisht kjo është për shkak se kuptimi i përgjithshëm i termit është i varësisë. Në vend të kësaj, termi klinik është çrregullimi i përdorimit të alkoolit.

 

Çrregullimi i përdorimit të alkoolit mbulon një sërë problemesh të përdorimit të alkoolit, jo vetëm varësinë dhe dikush me çrregullim të përdorimit të alkoolit mund ta shfaqë gjendjen në mënyra të ndryshme. Kjo mund të përfshijë varësinë, por gjithashtu përfshin çdo abuzim me alkoolin që nuk duhet të jetë konstant, për shembull dikush me çrregullim të përdorimit të alkoolit në Nebraska mund të ketë periudha të zgjatura abstinence, por përjeton dëshira gjatë asaj periudhe dhe, kur ata pinë një pije, zbulojnë se nuk janë në gjendje të kontrollojnë konsumin e tyre.

 

Diagnoza e çrregullimit të përdorimit të alkoolit mund të bëhet vetëm nga një profesionist mjekësor i kualifikuar ose në një nga qendrat e shumta të trajtimit të varësisë nga alkooli në Nebraska. Për të vendosur një diagnozë, ata do të marrin në konsideratë marrëdhënien historike dhe aktuale të një pacienti me alkoolin dhe do të bëjnë vlerësime kundrejt një sërë kriteresh diagnostikuese. Këto kritere do të përfshijnë faktorë që marrin parasysh qëndrimin e pacientit ndaj alkoolit, efektet e pirjes tek ai dhe ndikimin që ka në jetën e tyre më të gjerë. Kriteret vlerësohen në bazë të dymbëdhjetë muajve të mëparshëm, kështu që çrregullimi i përdorimit të alkoolit mund të diagnostikohet edhe nëse pacienti ka qenë i matur për një periudhë të konsiderueshme.

 

Sidoqoftë, varësia ndaj alkoolit dhe çrregullimi i përdorimit të alkoolit mund të shfaqen në shumë mënyra. Është e rëndësishme, nëse ka ndonjë shqetësim, t'i diskutoni këto me një profesionist mjekësor ose një qendër trajtimi të varësisë nga alkooli në Nebraska, i cili mund të ofrojë një vlerësim dhe diagnozë të duhur. Kjo mund të përfshijë gjithashtu një ekzaminim fizik dhe analizat e gjakut që nga varësia ndaj alkoolit mund të ketë efekte fizike të dallueshme.

 

Çfarë është trajtimi i varësisë ndaj alkoolit në Nebraska?

Shërimi nga varësia ndaj alkoolit është një proces i përjetshëm, pavarësisht nëse një pacient ndjek trajtimin e varësisë nga alkooli në Nebraskë apo diku tjetër. Qëllimi i trajtimit nuk është thjesht të detoksojë një pacient, por t'i përgatisë ata të jetojnë në një botë ku përdorimi i alkoolit është i zakonshëm dhe shpesh pjesë përbërëse e kulturës. Pjesët e hershme të trajtimit të varësisë nga alkooli në Nebraska janë gjithashtu të vështira dhe është e rëndësishme që ai të bëhet me mbikëqyrje mjekësore.

 

Trajtimi i varësisë nga alkooli në Nebraska ka tre faza të gjera, megjithëse këto mbivendosen: detoksifikimi, rehabilitimi dhe rikuperimi. Mënyra se si duken këto do të ndryshojë jashtëzakonisht, në varësi të faktorëve si ashpërsia dhe gjatësia e varësisë dhe faktorëve fizikë si madhësia dhe gjinia. Megjithatë, edhe kur një mjek ose profesionist i varësisë në Nebraska ka të gjithë informacionin, është e pamundur të garantohet në një nivel individual se si do të shkojë trajtimi dhe për shkak të efekteve anësore të rënda të tërheqjes, është e rëndësishme të zgjidhni llojin e trajtimit të alkoolit dhe trajtimin. objekt në Nebraska, me kujdes.

 

Pas detoksifikimit, i droguari do të fillojë rehabilitimin e varësisë nga alkooli në Nebraska. Kjo fazë mund të shihet më së miri si një kalim drejt rimëkëmbjes. Mund të fillojë në një qendër rehabilitimi për varësinë nga alkooli në Nebraskë dhe gradualisht të shohë pacientin të kthehet në jetën e përditshme, por gjithashtu ka të ngjarë të fillojë forma trajtimi që do të vazhdojë gjatë pas përfundimit të rehabilitimit, potencialisht për pjesën tjetër të jetës kur ata kthehen në shtëpi pas trajtimit, qoftë ajo në Nebraska apo më larg.

 

Terapia ka të ngjarë të jetë një pjesë kyçe e rehabilitimit, megjithëse ka disa medikamente që mund të përdoren gjithashtu për të ndihmuar në zbutjen e dëshirave, si acamprosate, ose për të vepruar si një parandalues ​​ndaj konsumit të alkoolit, si disulfirami.

 

Programe me dymbëdhjetë hapa, si alkoolistët anonimë, janë gjithashtu metoda të zakonshme të trajtimit të varësisë nga alkooli në Nebraska. Këto janë grupe të mbështetjes së kolegëve, kështu që nuk drejtohen nga profesionistë mjekësorë, por në vend të kësaj i ndihmojnë të varurit të kontrollojnë varësinë e tyre ndërsa ofrojnë një grup mbështetës.

 

Së fundi, mund të përdoret edhe terapi familjare. Kjo mund të jetë e dobishme në shërimin e marrëdhënieve të dëmtuara dhe ndërtimin e mbështetjes që do t'i duhet një të varur. Megjithatë, ai gjithashtu ndihmon në parandalimin e çdo sjelljeje mundësuese që anëtarët e familjes mund të kenë shfaqur, pa dashje ose jo.

 

Faza e fundit e trajtimit të varësisë nga alkooli në Nebraska është shërimi. Pas një viti esëll ndryshimi i rikthimit është vetëm 50%, dhe kjo bie në 15% pas qëndrimit esëll për pesë vjet.

 

Trajtimi për varësinë ndaj alkoolit në Nebraska nuk është i lehtë dhe mund të jetë tepër sfidues. Procesi i detoksifikimit, në veçanti, mund të jetë fizikisht dhe mendërisht kërkues dhe shqetësues. Megjithatë, me mbështetjen e duhur nga profesionistët e varësisë nga Nebraska, si dhe ata afër të varurit, shanset për të trajtuar me sukses varësinë ndaj alkoolit në Nebraska rriten shumë.

Detoksifikimi i alkoolit në Nebraska

Detoksifikimi i alkoolit në Nebraska

Detoksifikimi i alkoolit në Nebraska është shkurtimi i detoksifikimit dhe është procesi i largimit të toksinave nga trupi nga sistemi i tij. Ndërsa një proces krejtësisht i natyrshëm - trupi i njeriut po detoksifikohet vazhdimisht - kur toksina është një drogë që krijon varësi, ose një nënprodukt i metabolizuar i një droge, procesi mund të ketë efekte anësore të rëndësishme.1https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4085800/.

 

Procesi i detoksifikimit të alkoolit në Nebraska mund të jetë i vështirë. Megjithëse të gjithë janë të ndryshëm, dhe për këtë arsye përvojat e tyre të detoksifikimit janë të ndryshme, për disa njerëz simptomat e tërheqjes së alkoolit mund të jenë të rënda. Dhe në disa raste detoksikimi i alkoolit, kur nuk menaxhohet siç duhet nga një ekip mjekësor i Nebraskës, mund të jetë fatal.

 

Gjatë detoksifikimit të alkoolit në Nebraska, trupi së pari do të çlirohet nga alkooli. Megjithatë, ndërsa mëlçia metabolizon alkoolin, mund të krijojë më shumë toksina. Për këtë arsye, efektet më të këqija të tërheqjes së alkoolit mund të ndodhin kur nuk ka më alkool në sistem, por toksinat e mbetura do të vazhdojnë të kenë efekt ndërsa trupi merret me to. Detoksifikimi në Nebraska bëhet më i vështirë nga simptomat e tërheqjes që shumë do të përjetojnë. Për shkak se truri është mësuar me praninë e alkoolit, ai do të përgjigjet kur të hiqet alkooli, duke ndryshuar prodhimin e tij të kimikateve organike të cilat mund të kenë efekte fizike dhe mendore.

 

Pavarësisht se është një proces sfidues dhe kërkues, detoksikimi i alkoolit në Nebraska nuk është një kurë për një çrregullim të përdorimit të alkoolit. Në vend të kësaj, është një hap i parë i domosdoshëm për të filluar një jetë pa varësi.

 

Çfarë ndodh gjatë detoksifikimit të alkoolit në Nebraska?

Për shkak se është shumë kërkuese fizikisht dhe mendërisht, dhe jo pa rrezik, detoksifikimi i alkoolit në Nebraska duhet të kryhet gjithmonë me mbikëqyrje mjekësore. Kjo do të lejojë ndërhyrjen, nëse është e nevojshme, me administrimin e medikamenteve për të menaxhuar simptomat ose nëse pacienti është në ndonjë rrezik nga procesi i tërheqjes.

 

Ndërsa gjeldeti i ftohtë është perceptimi i zakonshëm i detoksifikimit dhe përdoret shpesh, në disa raste zvogëlimi mund të jetë i përshtatshëm për ta bërë tranzicionin më të lehtë për t'u menaxhuar. Ka të ngjarë të rekomandohet nëse një pacient ka tentuar më parë detoksifikimin ose në Nebraska ose diku tjetër dhe ka vuajtur simptoma të rënda të tërheqjes.

 

Një detoks i ftohtë i gjelit të detit në Nebraska zakonisht zgjat nga shtatë deri në dhjetë ditë. Megjithëse shumica e njerëzve nuk do të përjetojnë simptomat më të rënda, ashpërsia e simptomave të përjetuara tenton të rritet ndërsa procesi i tërheqjes vazhdon. Kjo mund ta bëjë detoksifikimin e alkoolit në Nebraska një përvojë ankthioze si për të varurit ashtu edhe për të dashurit. Për disa njerëz, procesi i tërheqjes dhe detoksifikimit është aq traumatik saqë do të preferojnë varësinë e vazhdueshme.

 

Tërheqja akute, java e parë, do të fillojë menjëherë pasi i varuri të ndalojë së piri. Kjo zakonisht do të jetë brenda disa orësh, edhe pse kjo mund të ndryshojë në bazë të faktorëve fiziologjikë dhe konsumit të tyre të alkoolit menjëherë përpara ndalimit. Gama e simptomave mund përfshijnë ankthin dhe depresionin, dridhjet, të përzierat, të vjellat, djersitjen, problemet me gjumin dhe, në raste ekstreme, dështimi i zemrës.

 

Simptomat e vogla janë të parat që shfaqen. Në mënyrë tipike të vogla, këto simptoma do të konsideroheshin lehtësisht të menaxhueshme nga shumica e njerëzve dhe përfshijnë gjëra të tilla si dhimbje koke dhe dridhje të lehta. Kjo do të pasohet nga simptoma të moderuara. Zakonisht duke filluar nga 12-24 orë pas pijes së fundit, këto simptoma mund të jenë më të rënda. Trupi do të përpiqet të largojë toksinat sado që të jetë e mundur. Ata që përjetojnë simptoma më të rënda mund të vuajnë gjithashtu ethe dhe konfuzion gjatë kësaj faze. Kjo është gjithashtu pika ku pacienti ka të ngjarë të ndjejë efektet psikologjike të tërheqjes. Tani alkooli është hequr, prodhimi i dopaminës është shpesh i kufizuar ose edhe ndalur, duke rezultuar në patentë ndjenja depresioni ose ankthi.

 

Simptomat e rënda do të fillojnë nga dy deri në katër ditë pas pirjes së fundit. Simptomat më të rënda janë delirium tremens, i njohur më mirë si DT. Kjo do të thotë se detoksikimi thelbësor i alkoolit në Nebraska është i mbikqyrur nga mjekësia.

 

Qendrat e detoksifikimit të alkoolit në Nebraska

Detoksifikimi i alkoolit në Nebraska nuk duhet të tentohet kurrë pa mbikëqyrje mjekësore. Në mënyrë ideale, detoksikimi duhet të bëhet në një nga qendrat rezidenciale të detoksifikimit të alkoolit me vlerësime më të mira në Nebraska. Ndërsa detoksikimi ambulator në Nebraska është i mundur, për shembull nëse varësia nuk ishte e rëndë dhe i droguari ka një sistem të fortë mbështetës në shtëpi, natyra e paparashikueshme e detoksifikimit do të thotë që trajtimi në spital është i preferueshëm dhe të paktën duhet të ketë një mënyrë. të ketë në dorë ndihmën mjekësore. Solo detoksina Nebraska nuk duhet të merret parasysh ose të tentohet në asnjë rrethanë.

 

Një detoks mjekësor i alkoolit në Nebraska do të përfshijë një marrje ose pranim. Pavarësisht se cila qendër e detoksifikimit të alkoolit në Nebraska do të bëhet detoksifikimi, kjo do të përfshijë një vlerësim të problemit. Kjo do të marrë parasysh gjëra të tilla si kohëzgjatja dhe ashpërsia e varësisë, përpjekjet e mëparshme të tërheqjes, historia familjare, struktura mbështetëse dhe shëndeti fizik dhe mendor. Kjo fazë do të marrë në konsideratë se si procesi i detoksifikimit mund të përparojë, duke marrë parasysh një tërheqje të zbehtë nëse duket se ka një rrezik të lartë nga marrja e gjelit të detit.

 

Sidoqoftë, mbështetja mjekësore për detoksifikimin në Nebraska është kryesisht e përgjegjshme. Është aty për të siguruar që rreziqet ose rreziqet janë identifikuar dhe menaxhuar menjëherë dhe në mënyrë të përshtatshme. Për fat të keq, ka pak ndërhyrje mjekësore në dispozicion për të ndihmuar procesin e detoksifikimit fizik. Megjithatë, disa ilaçe mund të përdoren për të ndihmuar në menaxhimin e simptomave.

 

Medikamentet më të zakonshme të ofruara janë benzodiazepinat. Këto funksionojnë në sistemin nervor qendror dhe mund të ndihmojnë në menaxhimin e dridhjeve dhe spazmave. Ata gjithashtu kanë një efekt kundër ankthit, kështu që mund të ndihmojnë në menaxhimin e disa prej simptomave psikologjike. Nëse një pacient ka një diagnozë të dyfishtë, atyre mund t'u jepet edhe mjekim për të menaxhuar gjendjen tjetër. Historikisht, ka pasur një ngurrim për të administruar drogë gjatë detoksifikimit dhe tërheqjes, por kohët e fundit pikëpamja ka ndryshuar, duke pranuar se trajtimi i të dyja kushteve në të njëjtën kohë ka tendencë të jetë më i suksesshëm.

 

Pjesa e fundit e procesit të detoksifikimit mjekësor të alkoolit është stabilizimi. Stabilizimi, si detoksikimi, nuk është një kurë, por përkundrazi krijimi i një pike fillestare të qëndrueshme për të filluar procesin e rehabilitimit dhe rimëkëmbjes në Nebraska. Kjo mund të përfshijë përdorimin e medikamenteve si naltreksoni, i cili ndihmon në reduktimin e dëshirave, ose acamprosate, të cilat mund të ndihmojnë trurin të riformojë rrugët.

 

Kalimi në rehabilitim dhe rikuperim në Nebraska

Pjesëmarrja në një nga qendrat e detoksifikimit të alkoolit në Nebraska është hapi i parë dhe, për shumë njerëz, do të jetë hapi më sfidues i rrugëtimit të tyre drejt një jete të matur. Marrja e mbështetjes së duhur për detoksifikimin është e rëndësishme, jo vetëm për shkak të rreziqeve dhe rreziqeve që ai përfshin, por sepse një detoksifikim i menaxhuar mirë mund të ndihmojë në krijimin e një periudhe të suksesshme në një nga rehabilitimet në Nebraska. Kjo është veçanërisht e rëndësishme me një diagnozë të dyfishtë, pasi trajtimi i varësisë dhe një gjendje së bashku siguron që efektet e secilit të merren parasysh dhe ndryshimet e suksesit janë shumë më të larta.

Detoks droga Nebraska

La Departamenti i Shëndetësisë dhe Shërbimeve Njerëzore të Shteteve të Bashkuara pranon tre hapa në një proces të detoksifikimit të drogës:

 

Fazat e detoksifikimit të drogës Nebraska

 1. Vlerësim: Me fillimin detoksifikimi i drogës në Nebraska, së pari testohet një pacient për të parë se cilat substanca specifike qarkullojnë aktualisht në gjakun e tyre dhe sasinë. Klinikët gjithashtu vlerësojnë pacientin për çrregullime të mundshme që ndodhin bashkë, diagnozë të dyfishtë dhe probleme mendore/sjellëse.
 2. Stabilizim: Në këtë fazë të detoksifikimit të Nebraskës, pacienti udhëhiqet përmes procesit të detoksifikimit.
 3. Drejtimi i pacientit në trajtim: Hapi i fundit i procesit të detoksifikimit të drogës në Nebraska është përgatitja e pacientit për procesin aktual të rimëkëmbjes. Duke qenë se detoksifikimi i drogës merret vetëm me varësinë fizike dhe varësinë ndaj drogës, ai nuk trajton aspektet psikologjike të varësisë ndaj drogës. Kjo fazë përfshin marrjen e marrëveshjes nga pacienti për të përfunduar procesin duke u regjistruar në një program rehabilitimi nga droga në Nebraska.

 

Detoksifikimi i drogës në Nebraska

Detoksifikimi i drogës në Nebraska është pjesa e parë e një programi gjithëpërfshirës që një individ kalon për rehabilitimin e abuzimit me substancat. Një program rehabilitimi nga droga dhe alkooli në Nebraska do t'ju ofrojë një grup të plotë mjetesh të nevojshme për rindërtimin dhe rikuperimin. Detoksifikimi i drogës në Nebraska mund të parandalojë që të ndodhin papritur ndjenja të pakëndshme ose rrethana fatale kur ndaloni përdorimin e drogës dhe alkoolit.

 

Qëllimi përfundimtar i një detoksifikimi nga droga në programin e Nebraskës është të sigurojë shërim fiziologjik pas varësisë afatgjatë nga droga dhe/ose alkooli. Kjo bëhet fillimisht nga stabilizimi i ndjekur nga një periudhë detoksifikimi. Pasi të përfundojë stabilizimi, fokusi i një programi të detoksifikimit të drogës në Nebraska ndryshon në monitorimin dhe mbështetjen e proceseve të ndryshme të trupit. Trupi duhet të nxjerrë drogat brenda tij. Një program detoksifikimi i drogës në Nebraska do të ndihmojë në menaxhimin e këtij procesi zakonisht të pakëndshëm të njohur si tërheqja.

 

Programet e detoksifikimit të drogës në Nebraska janë vendosur për të ndihmuar trupin të shërohet pas varësisë nga droga dhe/ose alkooli. Pasi të jetë bërë kjo, ju mund të kaloni në fazën tjetër. Pa detoksifikimin, nuk ka lëvizje në aspektet e tjera të rehabilitimit në Nebraska.

 

Procesi i tërheqjes mund të marrë ditë ose muaj për të përfunduar. Efekti i një droge tek ju dhe kohëzgjatja e përdorimit do të diktojë sasinë e kohës që ju nevojitet për të detoksikuar. Ka disa faktorë të tjerë që do të përcaktojnë kohëzgjatjen e tërheqjes suaj të drogës dhe/ose alkoolit në Nebraska. Kjo perfshin:

 • Substanca nga e cila jeni të varur
 • Për sa kohë ka zgjatur varësia
 • Thellësia e varësisë
 • Metoda juaj e abuzimit me drogën si gërhitja, pirja e duhanit, injektimi ose gëlltitja
 • Sasia e substancës që merrni në të njëjtën kohë
 • Histori familjare e keqpërdorimit të drogës dhe/ose alkoolit

 

A është e sigurt detoksifikimi i drogës në shtëpi në Nebraska?

Ju mund të bëni hapin për detoksifikimin në shtëpi në Nebraska. Shumë njerëz përpiqen të detoksohen nga privatësia e vendbanimit të tyre në Nebraska. Megjithatë, detoksikimi në shtëpi nuk është gjithmonë zgjidhja më e mirë. Në fakt, ka disa arsye që mund të jetë zgjedhja e gabuar në përgjithësi kur bëhet fjalë për detoksifikimin e drogës në Nebraska.

 

Për një, detoksifikimi në shtëpi në Nebraska mund të mos jetë i sigurt. Në një qendër rehabilitimi të drogës në Nebraska, ju keni profesionistë që mbikëqyrin qëndrimin dhe detoksifikimin tuaj. Nëse vendosni të qëndroni në shtëpi për të detoksifikuar, nuk ka gjasa që dikush të mbikëqyrë simptomat tuaja të tërheqjes – veçanërisht jo një profesionist mjekësor i trajnuar.

 

Një tjetër arsye pse detoksikimi në shtëpi mund të mos jetë ideal është se nuk funksionon gjithmonë. Dhimbja dhe shqetësimi që kalon një person gjatë detoksifikimit mund t'i shohë që ai shpejt të përfundojë procesin dhe të marrë drogë. Detoksifikimi mund të jetë i vështirë për shkak të simptomave të tërheqjes që përjetoni. Prandaj, mund të mos keni vullnetin tuaj për të vazhduar.

 

Së fundi, detoksifikimi në një rehabilitim të drogës të drejtuar në mënyrë profesionale në Nebraska është shumë më i sigurt pasi profesionistët mjekësorë dhe individë të trajnuar janë në dispozicion. Ata mund ta bëjnë procesin shumë më të rehatshëm sesa mund të jeni në shtëpi. Përveç kësaj, procesi në një rehabilitim është më efektiv me një individ të trajnuar që e mbikëqyr atë.

 

Çfarë ndodh gjatë detoksifikimit të drogës në Nebraska?

Duhet të kuptoni se faza fillestare e detoksifikimit të drogës është mjaft intensive. Në një institucion rehabilitimi, anëtarët e stafit mjekësor dhe psikiatrik do të jenë në dispozicion për të ofruar mbështetje të vazhdueshme. Disa nga simptomat më të zakonshme të tërheqjes gjatë detoksifikimit përfshijnë:

 • Djersitje, ndonjëherë me tepri
 • Zvarritje e tepruar
 • Ankth
 • Agjitacion dhe zhgënjim
 • Dhimbje të muskujve
 • Lotim i syve
 • rrufë
 • Pagjumësi
 • Luhatje humori
 • Dëshira për drogë

 

Këto simptoma mund të jenë shumë të pakëndshme, edhe pse zakonisht jo kërcënuese për jetën. Kujdesi psikiatrik dhe mjekësor gjatë detoksifikimit të drogës është i dobishëm. Një sërë çështjesh mund të paraqiten tek pacientët në orët e para të detoksifikimit. Stafi i rehabilitimit do të adresojë nevojat tuaja më urgjente derisa të stabilizoheni.

 

Çështjet që mund të paraqiten përfshijnë:

 • Dhunë
 • psikozë
 • plagosje
 • Sëmundje mjekësore
 • Kërcënimi për vetëdëmtim

 

Gjatë detoksifikimit të ndihmuar nga mjekësia, do t'ju jepet mjekim i kontrolluar për të ndihmuar në procesin e detoksifikimit. Fatkeqësisht, asnjë ilaç nuk është krijuar për të parandaluar simptomat e tërheqjes. Megjithatë, ka ilaçe që mund të ulin ndikimin e simptomave. Ilaçet administrohen për të lehtësuar depresionin dhe ankthin, për t'ju ndihmuar të flini dhe për të kompensuar probleme të tjera të zakonshme.

 

Pjesëmarrja në detoksifikimin e drogës

Ju nuk duhet të zgjidhni një program detoksifikimi të drogës bazuar në vendndodhjen e tij pranë jush. Në fakt, vendndodhja nuk duhet të merret kurrë parasysh. Për disa njerëz, ndjekja e një rehabilitimi që është larg dhe i largon ata nga shkaktarët lokalë. Për individët e tjerë, të qenit pranë familjes ndihmon. Në fund, vendimi juaj për të marrë pjesë në një rehabilitim specifik duhet të bazohet në aftësinë e programit për t'ju ndihmuar. Kjo përfshin çdo çrregullim të përbashkët që përjetoni.

 

Rreziqet e detoksifikimit të shpejtë

Disa mjekë rehabilitues reklamojnë detoksifikimin e shpejtë dhe ultra të shpejtë. Këto procese dhe programe kanë mjaft rreziqe për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm. Detoksifikimi i shpejtë largon drogat nga sistemi i një personi më shpejt sesa detoksifikimi i rregullt i drogës. Përkrahësit e detoksifikimit të shpejtë pretendojnë se procesi është një mënyrë më e shpejtë për të hequr drogat nga trupi. Përveç kësaj, ju lejon të shmangni simptomat e dhimbshme të tërheqjes.

 

Programet e rehabilitimit që ofrojnë detoksifikimin e shpejtë nuk janë të lira. Për më tepër, procesi mund të jetë i dëmshëm fizikisht dhe mendërisht. Gjatë programit të detoksifikimit duke përdorur detoksifikimin e shpejtë, ju qetësoheni me anestezi dhe ju jepen medikamente për të zëvendësuar barnat në trupin tuaj. Metoda u krijua fillimisht për pacientët e varur nga drogat opiate si heroina dhe qetësuesit e dhimbjeve. Megjithëse detoksikimi i shpejtë tingëllon i shkëlqyeshëm, rreziqet e tij zakonisht tejkalojnë përfitimet. Rreziqet e detoksifikimit të shpejtë mund të shkaktojnë:

 • Atak ne zemer
 • Paranojë
 • Temperatura e lartë e trupit
 • Infeksion
 • Të përzier
 • Të vjella
 • aspiratë
 • mbytje
 • Vdekje

 

Detoksifikimi është hapi i parë drejt trajtimit të varësisë nga droga. Thjesht detoksifikimi në vetvete është shpesh i pamjaftueshëm për një shërim të suksesshëm. Një plan i plotë trajtimi i ofruar nga një strukturë rehabilitimi me reputacion do t'ju mundësojë të rikuperoni plotësisht pas detoksifikimit.

Qendrat e shpejta të detoksifikimit në Nebraska

Çfarë është detoksikimi i shpejtë në Nebraska?

Detoksikimi i shpejtë në Nebraska është një temë e diskutueshme. Një pacient që i nënshtrohet një programi trajtimi të shpejtë detoksifikimi në Nebraska vihet nën anestezi deri në gjashtë orë. Gjatë kësaj kohe, një ilaç antagonist opioid si naltreksoni përdoret për të hequr ilaçet opioid nga trupi i pacientit. Detoksifikimi i shpejtë në Nebraska përdoret për të ndaluar një pacient të ndjejë efektet shkatërruese të tërheqjes. Qetësimi i pacientit dhe vendosja e tij nën anestezi i lejon ata të "flenë" gjatë procesit të tërheqjes dhe detoksifikimit.

 

A është i sigurt detoksikimi i shpejtë në Nebraska?

Ekspertët pohojnë se detoksikimi i shpejtë në Nebraska është një mënyrë e sigurt për të pastruar trupin. Është gjithashtu më e këndshme pasi individët që kalojnë përmes tërheqjes së opioideve mund të përjetojnë lëkundje, djersitje, të përziera dhe probleme të tjera për periudha të gjata.

 

Tërheqja e opioideve mund të marrë javë për t'u përfunduar plotësisht. Megjithatë, qendrat e shpejta të detoksifikimit në Nebraska mund t'u mundësojnë pacientëve të përfundojnë procesin e plotë të detoksifikimit në vetëm tre ditë. Ndërsa procesi i anestezisë zgjat vetëm disa orë, pacientët mund të mbahen në një klinikë mjekësore për monitorim më pas.

 

A funksionon detoksikimi i shpejtë në Nebraska?

Detoksikimi i shpejtë nuk mund të përdoret si zëvendësim për varësinë. Është një proces që ndihmon dhe i mundëson një personi të kalojë në shërim. Megjithatë, detoksifikimi i shpejtë nuk është një proces vetëm për rikuperim. Është thjesht një mënyrë për pastrimin e trupit, në mënyrë që pacientët të mund të kalojnë në rehabilitim.

 

Fusha mjekësore është e grisur nëse detoksikimi i shpejtë funksionon. Për shumicën e të varurve nga opioidet, pengesa më e madhe për të ndjekur rehabilitimin dhe për t'u shëruar nga varësia është tërheqja. Dhimbja dhe shqetësimi që mund të ketë një person nga tërheqja e gjelit të ftohtë mund t'i kthejë në përdorimin e opioideve. Prandaj, kufizimi ose ndalimi i simptomave fizike të një personi duke i lejuar ata të fokusohen në rikuperimin e plotë nëpërmjet rehabilitimit duhet të vlerësohet.

 

Çfarë ndodh pas detoksifikimit të shpejtë në Nebraska

Shumë kritikë të qendrave të detoksifikimit të shpejtë në Nebraska pretendojnë se detoksifikimi i shpejtë ndodh shumë shpejt ose se nuk siguron shërim të qëndrueshëm. Ajo që këta kritikë nuk arrijnë të kuptojnë është se detoksifikimi i shpejtë është vetëm hapi i parë në procesin e rehabilitimit të Nebraskës. Një person duhet të ndjekë trajtimin e tij të shpejtë të detoksifikimit me pjesëmarrjen në një nga rehabilitimet e shumta në Nebraska për të trajtuar problemet e tyre mendore, të sjelljes dhe emocionale.

 

Duke përfunduar një program rehabilitimi rezidencial në Nebraska pas detoksifikimit të shpejtë, individët mund të shërohen plotësisht nga varësia e tyre ndaj opioideve. Tërheqja nuk është një përvojë e këndshme dhe t'u ofrosh pacientëve mundësinë për të pakësuar ndjenjat e tyre shqetësuese fizike dhe mendore mund të përmirësojë shanset e dikujt për shërim.

koordinatat:

41 ° 32'16 "N 99 ° 47'42 "W / 41.5378 ° N 99.7951 ° W / 41.5378; -99.7951 (Shteti i Nebraskës)

Nebraska është një shtet në rajonin Midwestern të Shteteve të Bashkuara. Kufizohet me Dakotën e Jugut në veri; Iowa në lindje dhe Misuri në juglindje, të dyja përtej lumit Missouri; Kansas në jug; Kolorado në jugperëndim; dhe Wyoming në perëndim. Ai është i vetmi shtet i SHBA-së me dalje në det trefish.

Popujt indigjenë, duke përfshirë Omaha, Missouria, Ponca, Pawnee, Otoe dhe degë të ndryshme të fiseve Lakota (Sioux), jetuan në rajon për mijëra vjet përpara eksplorimit evropian. Shteti përshkohet nga shumë shtigje historike, duke përfshirë atë të ekspeditës Lewis dhe Clark.

Zona e Nebraskës është pak më shumë se 77,220 milje katrore (200,000 km2) me një popullsi prej mbi 1.9 milion. Kryeqyteti i saj është Lincoln dhe qyteti më i madh është Omaha, i cili ndodhet në lumin Misuri. Nebraska u pranua në Shtetet e Bashkuara në 1867, dy vjet pas përfundimit të Luftës Civile Amerikane. Legjislatura e Nebraskës është ndryshe nga çdo legjislaturë tjetër amerikane në atë që është njëdhomësh dhe anëtarët e saj zgjidhen pa ndonjë referencë zyrtare për përkatësinë e partisë politike.

Nebraska përbëhet nga dy rajone kryesore tokësore: Rrafshnalta e Disected Till dhe Plains e Madhe. Rajoni i Disected Till Plains përbëhet nga kodra që rrotullohen butësisht dhe përmban qytetet më të mëdha të shtetit, Omaha dhe Lincoln. Rajoni i Rrafshnaltës së Madhe, që zë pjesën më të madhe të Nebraskës perëndimore, karakterizohet nga preri pa pemë. Nebraska ka dy zona kryesore klimatike. Dy të tretat lindore të shtetit kanë një klimë të lagësht kontinentale (klasifikimi i klimës Köppen Dfa); një nëntip unik më i ngrohtë i konsideruar "i ngrohtë-i butë" ekziston pranë rrafshnaltave jugore, i cili është analog me atë në Kansas dhe Oklahoma, të cilat kanë një klimë subtropikale kryesisht të lagësht. Panhandle dhe zonat ngjitur në kufi me Kolorado kanë një klimë kryesisht gjysmë të thatë (Köppen BSk). Shteti ka variacione të gjera midis temperaturave të dimrit dhe verës, variacione që ulen duke lëvizur në jug brenda shtetit. Stuhitë e dhunshme dhe tornadot ndodhin kryesisht gjatë pranverës dhe verës dhe ndonjëherë në vjeshtë. Era Chinook tenton të ngrohë ndjeshëm shtetin në dimër dhe në fillim të pranverës.

Rehabilitime luksoze në Nebraska

Kur shumë njerëz mendojnë për qendrat e rehabilitimit në Nebraska, ata imagjinojnë objekte të zymta me pak pajisje, shumë si një spital. Sidoqoftë, ekzistojnë lloje të ndryshme qendrash rehabilitimi në Nebraska që plotësojnë nevojat e pacientëve të tyre. Një nga llojet në rritje të qendrave janë objektet luksoze të rehabilitimit në Nebraska, të cilat ofrojnë një mjedis luksoz për ata që kanë nevojë të merren me varësinë e tyre.

 

Rehabilitimet luksoze në Nebraska po rriten në popullaritet sepse ofrojnë më shumë se një mjedis të thjeshtë dhe të zymtë. Kjo lloj qendre nuk është për të gjithë, por ofron një zgjedhje për ata që kërkojnë trajtim gjatë muajit të ardhshëm deri në tre muaj, që është mesatarja e qëndrimit.

 

Cilat janë rehabilitimet luksoze në Nebraska?

Mbani në mend se termi "luks" nuk është i rregulluar që do të thotë se çdo qendër rehabilitimi në Nebraska mund të etiketohet si e tillë. Vetë termi zakonisht i referohet një qendre trajtimi luksoze që ofron një mjedis të rehatshëm shumë si një hotel luksoz. Për objektet e rehabilitimit që kualifikohen si qendra luksoze në Nebraska, ato zakonisht kanë të përbashkëtat e mëposhtme.

 • Pajisjet e dëshirueshme
 • Vendndodhja e shkëlqyer
 • Shërbimet e detoksifikimit në vend
 • Terapi të specializuara

 

Ndoshta tipari më i dukshëm në mesin e rehabilituesve luksoz në Nebraska është vendndodhja spektakolare në të cilën janë vendosur. Në fakt, takimi juaj i parë me reklamat për qendra të tilla shpesh do të shfaqë vendndodhjen e tyre që në fillim. Pajisjet e dëshirueshme shpesh përfshijnë vaska, zona ushtrimesh, pishina dhe çfarë mund të gjeni në një hotel luksoz.

 

Detoksifikimi kryhet shpesh në një spital në Nebraska ose në një strukturë të veçantë nga vetë qendra e rehabilitimit. Megjithatë, qendrat luksoze të rehabilitimit në Nebraska shpesh do të kenë detoksifikimin brenda shtëpisë, i cili kryhet pasi të kontrolloheni. Së fundi, shumë qendra luksoze do të kenë terapi specifike ose të specializuara që i veçojnë ato nga objektet e tjera. Terapi të tilla mund të përfshijnë akupunkturë, masazh, trajtime spa dhe më shumë. Ju gjithashtu mund të prisni të gjeni një staf shumë të kualifikuar, një program të plotë klinik përveç terapive të specializuara dhe një theks te konfidencialiteti.

 

Pse njerëzit zgjedhin rehabilitimin luksoz në Nebraska?

Siç mund të dyshoni, ka një kosto shtesë për të ndjekur një rehabilitim luksoz në Nebraska në krahasim me objektet tradicionale që lidhen me rehabilitimin nga varësia. Plus, mund të jetë më e vështirë të kesh sigurim që mbulon objekte të tilla luksoze, megjithëse kjo mund të jetë ende e mundur duke pasur parasysh llojin e sigurimit që zotëroni.

 

A është një rehabilitim luksoz në Nebraska i përshtatshëm për ju?

Kjo do të varet në masë të madhe nga lloji i trajtimit që ju nevojitet. Është e vërtetë që shumë opsione buxhetore në Nebraska ofrojnë kujdes të jashtëzakonshëm. Një qendër rehabilitimi luksoze në Nebraska mund të jetë një shpenzim i panevojshëm në krahasim. Megjithatë, ka përparësi që ofrojnë shumë objekte rehabilitimi luksoze në Nebraska që nuk mund të krahasohen me homologët e tyre buxhetorë.

 

Qendrat e rehabilitimit të abuzimit me substancat në Nebraska

Qendrat e rehabilitimit të abuzimit me substancat në Nebraska

Rehabilitimi i trajtimit të varësisë në Nebraska

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.