Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Përmbledhje e Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës

 

Misioni i Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës është të shpëtojë 1 milion njerëz që vuajnë nga sëmundja e varësisë duke i lejuar ata të bëjnë jetë produktive. Grupi përdor praktika të bazuara në prova dhe përvojë klinike për të ofruar kujdes të cilësisë së lartë ndaj klientit. Çdo klient është përshtatur në mënyrë specifike, duke i lejuar ata të shërohen në baza individuale. Të gjithë klientët kanë nevoja të ndryshme dhe Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës përqendrohen në filozofinë se nuk ka qasje të vetme për trajtimin e abuzimit me substancat.

 

Recovery Centers of America ka një ekip profesionistësh me përvojë që mbikëqyr të gjitha aspektet e programit të trajtimit. Programi është gjithëpërfshirës dhe ka një kurrikulë bazë klinike që e përjetojnë të gjithë klientët. Dr. Deni Carise është Shefi Shkencor i Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës. Ai ka punuar në shërimin e abuzimit me substancat për më shumë se tre dekada.

 

Organizata e trajtimit ka objekte të shumta në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Ajo ofron qendra të trajtimit të varësisë në Pensilvani, New Jersey, Maryland, Massachusetts, Illinois dhe Indiana. Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës janë të përkushtuara për të sjellë trajtim të klasit botëror të abuzimit me substancat në zonat lokale, gjë që i pengon individët të udhëtojnë në distanca të gjata për të marrë ndihmën jetike që u nevojitet.

 

Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës nuk e ndalojnë shërimin nga varësia kur një klient shkarkohet pas përfundimit të rehabilitimit. Objektet e organizatës që ofrojnë planifikim dhe mbështetje të kujdesit të mëpasshëm punojnë me pacientët për një rikuperim të qëndrueshëm afatgjatë. Duke planifikuar dhe bërë marrëveshje që klientët të kalojnë në një jetë të matur, Qendrat e Rimëkëmbjes Amerikane sigurojnë që individët të jetojnë pa substanca.

 

Si është një ditë në Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës

 

Çdo ditë në Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës u ofron klientëve një rutinë të caktuar. Mëngjeset fillojnë me meditim dhe një mëngjes ushqimor në orën 7 të mëngjesit, i ndjekur nga takime në komunitet dhe terapi në grup. Aktivitetet e mesditës përfshijnë sesione fitnesi, drekë dhe seminare në grup. Mbrëmja është një periudhë e ngarkuar në të cilën klientët hanë darkë, marrin pjesë në një takim me 12 hapa, vizitojnë një grup mbështetës për burra ose gra, marrin pjesë në një takim me komunitetin dhe e përfundojnë ditën me kohë të lirë.

 

Klientët marrin një formë gjithëpërfshirëse trajtimi. Klientët kalojnë nga një spital në spital me trajtim të personalizuar bazuar në nevojat e tyre. Ndërsa një klient rikuperohet dhe ndryshon gjatë gjithë shërimit, trajtimi ndryshon gjithashtu për të përmbushur nevojat gjithnjë e në ndryshim të pacientit. Në varësi të objektit që ndjek një klient, qendra ofron nivele të ndryshme të kujdesit ambulator. Klientët mund të gjejnë kujdesin që i përshtatet nevojave të tyre.

 

Pas mbërritjes në një strukturë të Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës, klientët do të hyjnë në një program të mbështetur detox nëse është e nevojshme. Pasi të përfundojë programi i detoksifikimit, klientët kalojnë në pjesën rezidenciale / spitalore të programit. Programet rezidenciale në Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës u ofrojnë klientëve strehim dhe ushqim së bashku me trajtimin e abuzimit me substancat.

 

Klientët do t'i nënshtrohen një programi gjithëpërfshirës 12 hapash gjatë qëndrimit të tyre. Qendra ka një fokus të fortë në mirëqenien dhe ofrohen klasa në joga, muzikë dhe terapi arti. Ekziston gjithashtu një fokus në ngrënien e ushqimeve të shëndetshme dhe stërvitjen në palestrën e pajisur mirë të ambienteve.

Pajisjet RCA

 

Jo të gjitha Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës janë të njëjta. Prandaj, disa objekte rikuperimi ofrojnë vetëm trajtim rezidencial afatshkurtër për klientët. Qendrat e tjera të Rimëkëmbjes së Amerikës ofrojnë trajtim afatgjatë, por ka disa lehtësira që u ofrojnë klientëve kujdes rezidencial si afatshkurtër ashtu edhe afatgjatë.

 

Klientët mund të presin akomodim privat dhe të izoluar në objektet e Rimëkëmbjes së Amerikës. Është e rëndësishme të theksohet se të gjitha Qendrat e Rimëkëmbjes së objekteve amerikane janë të ndryshme. Në varësi të objektit, ofrohet akomodimi afatgjatë dhe afatshkurtër.

 

Sipas Recovery Centers of America, shumica e klientëve të saj jetojnë brenda 40 milje nga vendndodhja e një objekti. Qasja e lokalizuar e Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës do të thotë që klientët janë ende përreth vendeve dhe njerëzve të njohur. Kjo u jep atyre një mjedis të rehatshëm për t'u shëruar. Për më tepër, të qenit afër shtëpisë lejon që familja dhe miqtë të jenë pjesë e procesit të trajtimit.

 

Privatësia e Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës

 

Klientët mund të presin nivelin më të lartë të privatësisë gjatë trajtimit të tyre në Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës. Stafi i grupit është shumë i trajnuar dhe me përvojë në ofrimin e trajtimit për klientët. Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës bëjnë përpjekje të mëdha për të mbajtur informacionin e klientit privat gjatë dhe pas trajtimit.

Kostoja RCA
RCA Rehab
RCA
qendrat e rimëkëmbjes së Amerikës
RCA Rehab Privacy
Terapia Rehab RCA

Modaliteti Terapeutik

 

Klientëve u ofrohet detoksifikimi i alkoolit dhe drogës përpara se të fillojnë rrugën e tyre drejt rikuperimit në objekt. RCA ofron kujdes spitalor dhe ambulator së bashku me trajtimin e asistuar mjekësor. Kujdesi u ofrohet klientëve në baza individuale dhe gjithmonë ndryshon për të përmbushur nevojat e personit.

 

Vendosja e Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës

 

Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës kanë vendndodhje të shumta në Shtetet e Bashkuara. Çdo objekt është i ndryshëm dhe ofron programet e veta. Disa qendra ofrojnë kujdes afatgjatë të pacientit, ndërsa të tjera ofrojnë vetëm shërbime afatshkurtëra spitalore.

 

Kostoja RCA

 

Ofruesit kryesorë të sigurimeve pranohen nga Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës. Organizata krenohet se është e arritshme dhe e përballueshme për klientët. Klientëve u ofrohet gjithashtu një plan fleksibël pagese. Klientët mund të paguajnë për qëndrimin e tyre me një kombinim të sigurimit dhe planit fleksibël të pagesave të qendrave. Për më shumë informacion mbi koston e Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës, ju lutemi telefononi 877-287-4876.

Specializimet e Qendrave të Rimëkëmbjes së Amerikës

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Abuzim me substanca

Trajtimit

 • Psikoedukimi
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia njohëse e sjelljes
 • Ushqim
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • fizioterapi
 • Terapia e fokusuar në zgjidhje
 • Terapia e sjelljes dialektike
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Unqiue Lehtësimi me 8 hapa
 • Terapia Rekreative
 • Terapia në grup
 • Kujdesi shpirtëror

Përmbledhja më e mirë e rehabilitimit botëror të qendrave të rimëkëmbjes së Amerikës

 

RCA ka lokacione të shumta nëpër Shtetet e Bashkuara. Përkushtimi i organizatës ndaj trajtimit të lokalizuar e bën atë një nga rehabilitimet më të mira në botë. Ndihma e lokalizuar i lejon klientët të qëndrojnë afër shtëpisë. Ai gjithashtu u jep familjes dhe miqve mundësinë për të marrë pjesë në kujdesin e një klienti.

 

Recovery Centers of America është një qendër kryesore e trajtimit të varësisë në Shtetet e Bashkuara. RCA është renditur nga Newsweek si qendra e dytë më e mirë e trajtimit të varësisë dhe objektet janë gjithashtu të akredituara nga Komisioni i Përbashkët, i cili është standardi më i lartë kombëtar për sigurinë dhe cilësinë e kujdesit.

 

Trajtimi i klasit botëror

 

Opsionet intensive të trajtimit të ofruara nga Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës përfshijnë shërbimet rezidenciale, intensive ambulatore dhe të kujdesit pasues. Brenda këtyre niveleve të kujdesit, janë të disponueshme një sërë programesh trajtimi, duke përfshirë shëndetin mendor, traumën dhe shërbimet familjare. RCA thekson trajtimin e shkaqeve themelore të varësisë, kjo është arsyeja pse ata vendosin një theks të fortë në shëndetin mendor dhe çrregullimet që ndodhin bashkë.

 

Verifikimi i palës së tretë

 

Logoja e rehabilitimit më të mirë në botë

 

Revista Worlds Best Rehab ka verifikuar që emri, vendndodhjet, informacioni i kontaktit dhe lejet për të vepruar për këtë ofrues trajtimi janë të përditësuara. Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të listuar.

 

 

logoja e komisionit të përbashkët

 

Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës ofrojnë një program trajtimi bashkëpunues, të fokusuar te klienti, i përkushtuar ndaj përsosmërisë klinike dhe kujdesit cilësor. Për më tepër, programet në Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës ofrojnë strategji trajtimi shumë të përshtatura që përfshijnë bashkëpunimin midis ekipeve të tyre të trajtimit klinik dhe mjekësor.

Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës

Ka nëntë vendndodhje rreth verilindjes së Amerikës. Çdo objekt u ofron klientëve një lloj qëndrimi të ndryshëm, megjithëse trajtimi në çdo qendër është i nivelit të lartë. Jo të gjitha objektet ofrojnë ambiente spitalore.

Adresa: 2701 Renaissance Blvd, Mbreti i Prusisë, PA 19406

Kontakt: Webfaqja

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
LGBTQIA +
Executives

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.