Boca Recovery Delray Beach

Boca Recovery Delray Beach

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Aleksandër Bentli

Shqyrtuar nga Dr Ruth Arenas Matta

Boca Recovery Delray Beach

 

I vendosur në komunitetin e bukur të plazhit në Florida të Delray Beach është një nga qendrat kryesore të rehabilitimit në Shtetet e Bashkuara. Boca Recovery Center Delray Beach ofron programe trajtimi për individët që kërkojnë një arratisje nga droga dhe alkooli. Vendndodhja e Qendrës së Rimëkëmbjes Boca Delray Beach është një nga katër të hapura dhe operuar nga grupi i Qendrës së Rimëkëmbjes Boca.

 

E themeluar në vitin 2016 nga Christopher Ferry, Qendra e Rimëkëmbjes Boca është rritur shpejt në objektin kryesor të rehabilitimit në bregun lindor të Shteteve të Bashkuara. Tani ka katër vendndodhje të Qendrës së Rimëkëmbjes Boca në bregun lindor me tre në Florida dhe një në New Jersey.

 

Ferry, një ish-i varur vetë, themeloi rehabilitimin për të ndihmuar të tjerët të luftojnë kundër abuzimit me drogën dhe alkoolin. Rehabilitimi ka mbledhur një ekip ekspertësh të klasit botëror për t'u dhënë klientëve ndihmën dhe mjetet që u nevojiten për shërim afatgjatë.

 

Qendra e Rimëkëmbjes Boca Delray Beach e kupton se nuk ka kurë 100% për varësinë nga droga dhe alkooli. Megjithatë, përmes punës së palodhur në rehabilitim dhe edukim, individët mund të largohen nga objekti në gjendje të jetojnë një të ardhme më të mirë.

 

Çfarë mund të presin klientët në Boca Rehab në Delray?

 

Objekti i Delray Beach i Qendrës së Rimëkëmbjes Boca ndodhet në zemër të komunitetit të plazhit. Klientët që jetojnë në banesat rezidenciale të rehabilitimit mund të gjejnë takime të matura të komunitetit në zonë, duke u dhënë atyre forcë të mëtejshme gjatë procesit të rimëkëmbjes.

 

Pjesa rezidenciale e Boca Recovery Center Delray Beach është e mirëmbajtur bukur. Objektet u japin klientëve mundësinë për t'u çlodhur dhe reflektuar pas terapisë. Rezidenca u ofron klientëve mundësinë për të zhvilluar aftësitë e jetës së nevojshme për t'u kthyer në jetën normale pa drogë dhe alkool.

 

Vendndodhja e Delray Beach është e përqendruar në ngritjen e individëve në këmbët e tyre. Fitimi i aftësive të reja të jetës është një pjesë thelbësore e procesit të rehabilitimit. Aftësimi i klientëve për një jetë të matur afatgjatë është çelësi i rehabilitimit dhe të ndihmosh individët të mësojnë të jetojnë pa substanca është një shtyllë e suksesit.

Çfarë e bën unik Boca Recovery Delray Beach?

 

Programi i rehabilitimit i ofruar nga Boca Recovery Delray Beach është unik dhe i ndryshëm nga rehabilituesit e tjerë nën ombrellën e organizatës. Klientët jo vetëm kanë banesën e tyre private, por u lejohet një celular. Atyre u jepen gjithashtu më shumë liri sesa individët në rehabilitimin tipik. Klientët mund të marrin pjesë në takime të matura dhe janë të lirë të zgjedhin grupin ku do të bashkohen.

 

Një pjesë interesante e programit është se klientët mund të kalojnë kohën e lirë në komunitet. Individët nuk janë nën të njëjtat rregulla që janë të ftuarit e rehabilitimit rezidencial. Sidoqoftë, ka rregulla që klienti duhet t'i përmbahet.

 

Çdo klient ka dhomën e tij të gjumit private të pajisur me një TV inteligjent dhe orendi komode. Rezidenca duhet të shihet nga klientët si një dritare drejt së ardhmes. Është shansi për të jetuar vetëm me mbështetje rreth tyre. Kjo është ajo që individët e jetesës së pavarur do të përjetojnë pasi të largohen përgjithmonë nga rehabilitimi.

 

Mysafirët në objektin e banimit do të kenë qasje në një palestër, dhomë lojërash dhe zonë BBQ. Argëtimi ofrohet në fundjavë duke i lejuar klientët të përqendrojnë mendjen dhe të qëndrojnë larg drogës dhe alkoolit. Gjithçka bëhet duke pasur parasysh të ftuarin që jeton esëll.

 

Rezidenca ka staf 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Klientëve u sigurohet transporti për në zyrat klinike të Qendrës së Rimëkëmbjes Boca. Transporti nënkupton që klientët do të jenë në gjendje të marrin pjesë në takimet dhe takimet e tyre në qendrën klinike.

 

Pse dikush do të zgjidhte Boca Recovery Delray Beach?

 

Qendra e Rimëkëmbjes Boca Delray Beach ofron trajtim për alkoolizmin, diagnozën e dyfishtë, çështjet e shëndetit mendor, abuzimin me drogën dhe varësinë nga opioidet. Stafi i saj është i klasit të parë dhe i aftë për të ndihmuar individët të gjejnë ndihmën për të cilën kanë aq shumë nevojë. Ndërsa fokusi i rehabilitimit të Delray Beach është te jeta e pavarur që u ofron miqve, qendra ofron shumë më tepër. Klientët mund të marrin detoksifikimin e asistuar mjekësor, të ndjekin programin intensiv ambulator ose spitalor, ose të marrin pjesë në programin e jetesës së matur. Qendra e Rimëkëmbjes Boca Delray Beach gjithashtu u ofron klientëve mbështetje për kujdesin e mëtejshëm për të vazhduar maturinë.

 

Mysafirët do të gjejnë një sërë opsionesh psikoterapie duke përfshirë terapinë konjitive të sjelljes (CBT) dhe terapinë e sjelljes dialektore (DBT). Rehabimi në Florida ofron terapi shtesë duke përfshirë terapinë e çifteve, terapinë e arteve krijuese, terapinë familjare, terapinë e çrregullimeve të të ngrënit dhe shumë më tepër.

 

Qendra e Rimëkëmbjes Boca beson se varësia është një sëmundje familjare. Stafi i saj shumë i trajnuar punon ngushtë me klientët dhe familjet e tyre për të mbështetur dhe udhëhequr procesin e shërimit. Nuk ka asnjë metodë që i përshtatet të gjithëve për t'i dhënë fund ciklit të varësisë nga droga dhe alkooli. Falë programeve të trajtimit të individualizuar të rehabilitimit, klientët kanë shpresë për një të ardhme të ndritur dhe të re që jetojnë esëll.

 

Të mirat dhe të këqijat e Boca Delray

 

Boca Recovery ka një reputacion të mirë për shërim dhe themeluesi është në një mision për të ndihmuar individët dhe familjet që luftojnë me varësinë. Boca Delray Beach ndodhet në një zonë shumë të njohur të Floridës dhe njerëzit tërhiqen nga Boca Recovery për atmosferën e rikuperimit. Sidoqoftë, mbani mend se Boca Delray nuk e promovon veten si një rehabilitim luksoz super luksoz, megjithëse nuk ishte menduar kurrë të ishte kështu, sepse vizioni për Boca Delary dhe në të vërtetë të gjitha qendrat e trajtimit të Boca është të ofrojë të ndershme, të besueshme dhe afatgjatë. trajtim për ata që kanë nevojë.

 

I mëparshëm: Abbeycare Rehab

Tjetër: Tërheqjet e Gjirit

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.