Philippa Gold

Philippa Gold në rehabilitimin më të mirë në botë

Çdo vit Worlds Best Rehab feston njerëzit kyç me ndikim që bëjnë valë në Rimëkëmbjen Ndërkombëtare. 50 individët në këtë listë po krijojnë shtigje të reja në rimëkëmbjen, shpëtimin dhe rindërtimin e jetëve përmes trajtimit inovativ, të përkushtuar dhe të përqendruar ndaj klientit. Lista e Recovery Rockstar nuk ka paragjykime gjeografike ose moshe dhe nuk favorizon asnjë metodë apo modalitet trajtimi. Këto janë ato që duhen parë në Global Treatment.

 

Gjatë vitit të kaluar, industrisë së trajtimit i është dashur të përshtatet shpejt ndërsa gjendja e shëndetit mendor global është përkeqësuar dhe ne kemi synuar të njohim ata që udhëheqin rrugën me drejtim dhe qëllim. Profesionistët e trajtimit në listën tonë janë edhe një herë më me ndikim në botë. Shumë prej tyre përfaqësojnë një pjesë të konsiderueshme të tregut të markave të trajtimit. Por ata janë më shumë se thjesht pronarë të suksesshëm të klinikave dhe profesionistë të trajtimit.

 

Ata kërkojnë të komunikojnë dhe të angazhojnë komunitetet me punë dhe veprime domethënëse që mund të bëjnë ndryshim. Si liderë të lartë në industri, gjysma e profesionistëve në këtë listë po shfaqen përsëri, pasi kanë fituar vijat e tyre në një vit sfidues.

 

Ndërsa lista ishte përsëri subjekt i shumë debateve dhe shumë raunde diskutimesh intensive midis redaktorëve të Worlds Best Rehab, ne jemi të sigurt se lista përfaqëson më të mirët nga më të mirët.

 

Urime Philippa Gold dhe të gjithë anëtarët e Listës së Fuqisë së Rehabimit më të Mirë të Botës 2022: Profesionistët më me ndikim dhe më të qëllimshëm të trajtimit.

Philippa Gold, Drejtoreshë Kryesuese Klinike REMEDY Wellness

Philippa Gold është Drejtoresha Kryesore Klinike e REMEDY Wellbeing dhe Praktikuese Kontribues në Revistën Worlds Best Rehab

 

Philippa Gold është Drejtoresha Klinike Ndërkombëtare e REMEDY Wellbeing dhe një eksperte ndërkombëtare për trajtimin e varësisë dhe integrimin e praktikave të bazuara në prova. Ajo mbikëqyr të gjitha praktikat ndërdisiplinore dhe standardet e kujdesit në Remedy.

 

Philippa është një redaktor i rregullt që kontribuon në Revista më e mirë e rehabilitimit në botë, ku ajo redakton dhe prodhon artikuj shumë të njohur për të ndihmuar individët dhe familjet që vuajnë nga varësia dhe problemet e shëndetit mendor të gjejnë trajtimin e duhur.