Miliona udhëtime pranimi trajtimi fillojnë në Worlds Best Rehab. Individët vijnë tek ne 24/7 me një qëllim të fortë për t'u përmirësuar. Pavarësisht nëse jeni qendër trajtimi, markë, mjek ose farmaci, Worlds Best Rehab është mjeti i blerjes që rrit biznesin tuaj.

Themeluar në vitin 2019, Worlds Best Rehab është rritur duke u bërë një nga faqet e internetit kryesore të qendrave të trajtimit në botë për sa i përket madhësisë dhe trafikut. Tai uebsajti i Worlds Best Rehab është në top 5% të faqeve të internetit të trajtimit të varësisë në botë. Me financimin e Serisë B të përfunduar, siti do të rritet edhe më tej si organikisht ashtu edhe përmes blerjes gjatë 12 muajve të ardhshëm. 

Për çfarë po flasim

Themeluar në vitin 2019, Worlds Best Rehab është rritur duke u bërë një nga faqet e internetit kryesore të qendrave të trajtimit në botë për sa i përket madhësisë dhe trafikut. Tai uebsajti i Worlds Best Rehab është në top 5% të faqeve të internetit të trajtimit të varësisë në botë. 

Do të donim të dëgjonim

Qendrat e trajtimit, këshilltarët e varësisë, trajnerët, psikiatër dhe terapistë që dëshirojnë të eksplorojnë duke përdorur platformën tonë për të rritur biznesin e tyre në nivel lokal, kombëtar ose ndërkombëtar. Ngrini një karrige, kapni një kafe dhe le të eksplorojmë disa sinergji.

Ajo që nuk na intereson

Ne jemi një burim kryesor i trajtimit të varësisë për individë dhe familje në Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë botën. Ne nuk jemi agjentë të durueshëm, as agjentë referimi dhe në përputhje me legjislacionin aktual, nuk jemi të interesuar për këto lloj mundësish partneri.

Kontaktoni: [email mbrojtur]