Ndihmoni më mirë këshillimin dhe terapinë në internet

 • Veçori në Këshillimin Betterhelp: Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Rishikuesit tanë janë të specializuar në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. Ne ndjekim udhëzime strikte kur kontrollojmë informacionin e fakteve dhe përdorim vetëm burime të besueshme kur citojmë statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin e rishikuar Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë.
 • Fitimet: Nëse blini diçka përmes reklamave tona ose lidhjeve të jashtme, ne mund të fitojmë një komision.
 • Merr ndihmë tani: Merrni kuizin dhe përfitoni 20% ulje në muajin e parë

BetterHelp është një nga ofruesit më të njohur të terapisë online në botë sot. Ju mund të keni dëgjuar për reklamën e Better Help në podkaste, radio ose keni lexuar për të në internet. Sipas statistikave më të fundit të ofruara nga BetterHelp, ofruesi i terapisë online ka afro 2 milionë klientë në mbarë botën. Baza e saj e klientëve e bën Better Help ofruesin më të madh në botë të terapisë online.

 

BetterHelp shënon shumë kuti për individët që kërkojnë ndihmë nga këshilltarë të kualifikuar. Platforma i lejon përdoruesit të lidhen me terapistë që mund të ndihmojnë me një sërë çështjesh si ankthi, depresioni dhe shumë më tepër.

 

 • Abonime deri në 65 dollarë/javë, të faturuara çdo 4 javë
 • Mbi 60 milion dollarë ndihmë financiare e ofruar
 • BetterHelp është i bazuar në abonim, kështu që ju mund ta anuloni anëtarësimin tuaj në çdo kohë
 • Terapia tradicionale mund të kushtojë midis 100-200 dollarë për seancë. BetterHelp kushton ndërmjet
 • $60 – $90 në javë, duke përfshirë biseda, tekst dhe video me terapistin tuaj

 

Për më tepër, BetterHelp ofron klasa dhe seminare së bashku me seanca të rregullta terapie një-për-një. Këto seanca synojnë të ndihmojnë klientët me probleme dhe të gërmojnë edhe më thellë në mirëqenien e shëndetit mendor. Ka shumë përfitime nga përdorimi i Ndihmës më të mirë me më të rëndësishmin koston. Megjithatë, BetterHelp Therapy ka edhe pro të tjera që tërheqin klientë të rinj dhe mbajnë të vjetrit.

 

Kush është BetterHelp?

 

BetterHelp u krijua në vitin 2013 dhe në vetëm një kohë të shkurtër, është bërë platforma më e madhe e terapisë e bazuar në internet në botë. Programi ofron terapi virtuale për klientët nga këshilltarë dhe terapistë të akredituar dhe të licencuar. Platforma funksionon me abonim mujor. Klientët paguajnë një tarifë fikse për BetterHelp për të marrë seanca. Mund të paguani për një sërë seancash ose të paguani ndërsa shkoni.

 

BetterHelp është shërbimi më i madh i terapisë në botë dhe është 100% në internet. Me BetterHelp, ju merrni të njëjtin profesionalizëm dhe cilësi që prisni nga terapia në zyrë, por me akses në një rrjet të madh terapistësh, më shumë fleksibilitet në planifikim dhe me një çmim më të përballueshëm

 

Këshillimi në internet me BetterHelp kushton midis 60 dhe 90 dollarë USD në javë, që përfaqëson një kursim kur krahasohet me shumë terapistë ballë për ballë. Për më tepër, lexuesit e Revistës Worlds Best Rehab mund të kërkojnë një zbritje prej 20% në muajin e tyre të parë duke përdorur këtë lidhje: 20% ulje në muajin e parë

 

Terapistët BetterHelp

 

 • Sepse BetterHelp është 100% online; ju keni akses në një rrjet më të gjerë terapistësh dhe mund ta keni më të lehtë të gjeni një ndeshje
 • BetterHelp ndjek një proces rigoroz shqyrtimi dhe verifikimi për të gjithë terapistët
 • Terapistët në BetterHelp janë psikologë të licencuar dhe të akredituar (PhD/PsyD), terapistë të licencuar për martesë dhe familje (LMFT), punonjës socialë klinikë të licencuar (LCSW/LMSW) ose terapistë profesionistë të licencuar (LPC); Të gjithë ata kanë një diplomë master ose një doktoraturë në fushën e tyre
 • Të gjithë terapistët janë të licencuar, të akredituar dhe me përvojë në një sërë çështjesh, duke përfshirë depresionin, ankthin, marrëdhëniet, traumën, pikëllimin dhe më shumë.

Çfarë u ofron klientëve Betterhelp?

 

Seancat e terapisë BetterHelp zhvillohen në internet duke përdorur thirrje video. Kjo ju jep mundësinë të jeni kudo në botë dhe të jeni në gjendje të flisni me një këshilltar të licencuar në Shtetet e Bashkuara, duke ju dhënë mundësinë të merrni terapi me një kosto më të ulët sesa nëse keni ndjekur seancat personalisht.

 

 • Seancat e drejtpërdrejta planifikohen çdo javë dhe bëhen përmes bisedës live, telefonit ose video-telefonatës
 • Dërgoni mesazhe terapistit tuaj në çdo kohë
 • Regjistrimi, caktimi i seancave të drejtpërdrejta dhe pagesa bëhen të gjitha në internet ose brenda aplikacionit
 • Ofrohet aplikacioni iOS dhe Android

 

Së bashku me seancat grupore të përmendura më parë që eksplorojnë tema të ndryshme çdo javë, BetterHelp ofron ditar, duke i lejuar klientët të shkruajnë për emocionet, ndjenjat dhe dëshirat e tyre. Ditarët shqyrtohen nga këshilltari i secilit klient me komente të dhëna për shumicën e hyrjeve.

 

BetterHelp vazhdon të zgjerojë shërbimet e saj. Ai punon me universitetet dhe bizneset për të ofruar seanca terapie me çmime të zbritura ose në disa raste, nëse grupi paguan për të, falas për individët. Ka gjithashtu uebsajte të tjera të drejtuara BetterHelp që ofrojnë terapi për të tilla si:

 

adoleshencë

LGBTIQ+

Çiftet

Terapia e bazuar në besimin e krishterë

Si ofron Better Help terapi dhe këshillim?

 

Të gjitha seancat e terapisë kryhen përmes thirrjes video, bisedës në internet ose telefonatës. Pjesa e bisedës në internet kryhet mbi platformë. Klientët duhet të regjistrohen në llogarinë e tyre që sesioni të zhvillohet. Seancat nuk kryhen në platforma të tjera, duke i penguar klientët dhe terapistët të lidhen jashtë BetterHelp.

 

Për veçorinë e bisedës së drejtpërdrejtë, do t'ju duhet të planifikoni një seancë bisede të drejtpërdrejtë. Klientët mund të flasin me terapistët përmes telefonatës. Kjo gjithashtu bëhet përmes platformës së faqes së internetit pasi gjithçka kryhet përmes aplikacionit BetterHelp.

 

Për kë është BetterHelp?

 

Ndihma më e mirë është për këdo që vuan nga probleme të shëndetit mendor. Pavarësisht nëse vuani nga ankthi, depresioni, çrregullimet e të ngrënit ose thjesht keni nevojë për dikë për të folur, BetterHelp mund t'ju bashkojë me një terapist të kualifikuar. Në vazhdën e pandemisë COVID-19, gjithnjë e më shumë njerëz kanë kërkuar shërbime për të ndihmuar me çështjet e shëndetit mendor. BetterHelp ka parë një rritje masive të njerëzve që kërkojnë ndihmë për shëndetin mendor gjatë dy deri tre viteve të fundit.

 

A është BetterHelp i mirë për të ndihmuar me varësinë?

 

Sipas Philippa Gold, i Worlds Best Therapy Magazine, “shumë nga terapistë të BetterHelp janë terapistë të varësisë të certifikuar në nivel kombëtar, të cilët specializohen në çrregullimet e përdorimit të substancave. Kjo do të thotë se ata mund të ofrojnë kujdes cilësor terapeutik në internet për klientët”.

 

Ndihmë më e mirë të mirat dhe të këqijat

 

Sipas Trustpilot, BetterHelp ka marrë 84% komente "Shkëlqyeshëm" nga 4,662 rishikues që nga gushti 2022. Vlerësimet për BetterHelp kanë qenë kryesisht pozitive nga klientët dhe ish-përdoruesit e platformës. Shumë nga vlerësimet negative të lidhura me BetterHelp në Trustpilot janë në lidhje me koston e platformës, e cila është e çuditshme duke pasur parasysh se kostoja e BetterHelp është 60-90 dollarë në javë, e cila kur krahasohet me terapinë tradicionale ballë për ballë është në fakt shumë e arsyeshme.

 

Për shumë njerëz, kostoja e terapisë personale është në të vërtetë ndaluese. Seancat personale mund të dalin shpejt jashtë kontrollit dhe BetterHelp zakonisht është shumë më pak i kushtueshëm sesa seancat personale me një terapist.

 

Një tjetër pro është përkushtimi ndaj terapisë. Ju nuk keni nevojë të bashkoheni me uebsajtin afatgjatë për të marrë ndihmë. Nëse preferoni, mund të paguani për seanca individuale.

 

Sidoqoftë, mbani mend se BetterHelp nuk mbulohet nga sigurimi dhe se këshilltarët dhe terapistët e BetterHelp nuk mund të përshkruajnë ilaçe ose të diagnostikojnë një problem të shëndetit mendor.

 

BetterHelp është platforma më e madhe në botë e terapisë online. Ka afro 2 milionë klientë në mbarë botën dhe mund t'i ndihmojë individët të merren me një sërë çështjesh të shëndetit mendor përmes internetit duke ju kursyer shumë para.

 

Zgjidhje e përshtatshme

 

Platforma e Terapisë Online është një zgjidhje e përshtatshme për arsyet e mëposhtme:

 

 • Planifikimi i lehtë dhe i përshtatshëm, edhe nëse duhet të takoheni në kohë të ndryshme çdo javë.
 • Mund t'i dërgoni mesazh terapistit tuaj në çdo kohë dhe të planifikoni seanca të drejtpërdrejta kur është e përshtatshme për ju.
 • Mund ta anuloni abonimin tuaj në çdo kohë.
 • Ndryshe nga terapia tradicionale, nuk ka lista pritjeje.
 • Nuk ka udhëtime, trafik ose dhoma pritjeje.
 • Të gjitha seancat tuaja janë në linjë nëpërmjet bisedës me video, telefonatës, tekstit të drejtpërdrejtë.
 • Platforma është krijuar për ta bërë të lehtë gjetjen e një terapisti.
 • Ju mund të bëni terapi nga shtëpia, dhoma apo edhe divani juaj.

 

Përparësitë e BetterHelp

 

 • Shumë mënyra për të hyrë në kujdesin e shëndetit mendor përmes teksteve, bisedës, telefonit dhe videove.
 • Akses 24/7 në shërbim.
 • Terapistët super të lehtë për t'u ndryshuar.
 • Asnjë angazhim dhe mund ta anuloni në çdo kohë.
 • Qasje te terapistë të kualifikuar dhe me përvojë.
 • Përballueshme.

 

Disavantazhet

 

 • Nuk mbulohet nga sigurimi.
 • Terapistët e BetterHelp nuk mund të diagnostikojnë një gjendje të shëndetit mendor ose të përshkruajnë ilaçe.

 

Cila është kostoja?

 

 • Abonime deri në 65 dollarë në javë, të faturuara çdo 4 javë.
 • 20% Zbritje në Muajin e Parë.
 • Ju mund ta anuloni anëtarësimin tuaj në çdo kohë.
 • Terapia tradicionale mund të kushtojë midis 100-200 dollarë për seancë.

 

Konkluzioni i këshillimit BetterHelp

 

Gjatë pesë viteve të fundit Betterhelp ka zgjeruar në mënyrë dramatike shërbimet e tyre dhe ndërsa shërbimet e tjera të terapisë në internet thjesht fokusohen në të qenit më të mirët në ofrimin e një lloji terapie, Betterhelp ka një bazë shumë të gjerë terapistësh dhe këshilltarësh në mbarë botën. Dhe nëse nuk shkoni mirë me një profesionist të shëndetit mendor, është e thjeshtë të kaloni tek një tjetër.

 

Si T'ia Fillohet

 

Në regjistrim, ju plotësoni një pyetësor të thjeshtë për t'ju ndihmuar të përshtateni me një terapist që i përshtatet objektivave, preferencave tuaja dhe llojit të çështjeve me të cilat po merreni. Nëse terapisti juaj nuk është i përshtatshëm për ndonjë arsye, ju mund të ndërroni terapistin në çdo kohë pa pagesë shtesë, duke ju ndihmuar të gjeni përputhjen tuaj të përsosur më shpejt se terapia tradicionale.

Betterhelp Specializimet e Terapisë Online

 • stres
 • ankth
 • marrëdhëniet
 • prindėrore
 • depresion
 • dhënie pas
 • ngrënie
 • duke fjetur
 • traumë
 • zemërim
 • konfliktet familjare
 • LGBTQIA +
 • hidhërim
 • Fe
 • vetëvlerësim

Merrni ndihmë për këshillim me kosto të ulët menjëherë - Shtypni Këtu