Matthew Idle

Matthew Idle në rehabilitimin më të mirë në botë

Çdo vit Worlds Best Rehab feston njerëzit kyç me ndikim që bëjnë valë në Rimëkëmbjen Ndërkombëtare. 50 individët në këtë listë po krijojnë shtigje të reja në rimëkëmbjen, shpëtimin dhe rindërtimin e jetëve përmes trajtimit inovativ, të përkushtuar dhe të përqendruar ndaj klientit. Lista e Recovery Rockstar nuk ka paragjykime gjeografike ose moshe dhe nuk favorizon asnjë metodë apo modalitet trajtimi. Këto janë ato që duhen parë në Global Treatment.

 

Gjatë vitit të kaluar, industrisë së trajtimit i është dashur të përshtatet shpejt ndërsa gjendja e shëndetit mendor global është përkeqësuar dhe ne kemi synuar të njohim ata që udhëheqin rrugën me drejtim dhe qëllim. Profesionistët e trajtimit në listën tonë janë edhe një herë më me ndikim në botë. Shumë prej tyre përfaqësojnë një pjesë të konsiderueshme të tregut të markave të trajtimit. Por ata janë më shumë se thjesht pronarë të suksesshëm të klinikave dhe profesionistë të trajtimit.

 

Ata kërkojnë të komunikojnë dhe të angazhojnë komunitetet me punë dhe veprime domethënëse që mund të bëjnë ndryshim. Si liderë të lartë në industri, gjysma e profesionistëve në këtë listë po shfaqen përsëri, pasi kanë fituar vijat e tyre në një vit sfidues.

 

Ndërsa lista ishte përsëri subjekt i shumë debateve dhe shumë raunde diskutimesh intensive midis redaktorëve të Worlds Best Rehab, ne jemi të sigurt se lista përfaqëson më të mirët nga më të mirët.

 

Urime Matthew Idle dhe të gjithë anëtarët e Listës së Fuqisë së Rehabimit më të Mirë të Botës 2022: Profesionistët më me ndikim dhe më të qëllimshëm të trajtimit.

Matthew Idle, Villa Paradiso Spanjë

Matthew Idle është terapisti kryesor klinik në grupin e njohur nga kritikët Villa Paradiso në Spanjë. Me mbi një dekadë përvojë në terapi klinike dhe mbështetje për individët që vuajnë nga dhënie pas dhe detyrimi obsesiv, Idle është një nga terapistët kryesorë në botë.

 

Idle është në krye të një ekipi të suksesshëm dhe profesional në Vila Paradiso. Stafi i rehabilitimit është plotësisht i fokusuar në sigurimin e rikuperimit afatgjatë për klientët që kanë nevojë për ndihmë. Villa Paradiso punon në problemet rrënjësore me të cilat përballen klientët në vend që të mbulojë çështjet e tyre sipërfaqësore. Nëpërmjet trajtimit të ofruar në një Villa Paradiso, Matthew Idle ka pasur një dorë në shpëtimin e jetëve të klientëve të panumërt. Ndihma e këtyre individëve ka pasur një efekt të dëmshëm, duke u mundësuar të dashurve të jetojnë një jetë shumë më të plotë.

 

Villa Paradiso jeton me filozofinë se çdo person është i ndryshëm, prandaj edhe varësia e tyre është e ndryshme. Qendra e rehabilitimit me pesë yje është në gjendje të ndihmojë klientët, sepse e përshtat ekspertizën e saj për çdo situatë personale.

 

Idle hyri në industrinë e rehabilitimit pasi fitoi një kualifikim në terapinë NLP. Ai gjithashtu mori CBT, zhvillimin personal dhe aftësitë e përballimit në udhëtimin e tij për të qenë një terapist klinik i plotë. Idle ka punuar për më prestigjiozët programet e rehabilitimit dhe trajtimit në Mbretërinë e Bashkuar. Për më tepër, Idle është drejtor i një nisme të fokusuar në trajtimin e rimëkëmbjes që ka një shkallë suksesi 96%. Nisma i ndihmon njerëzit të ruajnë shërimin e tyre duke qenë pjesë e projektit përpara se të kalojnë në ruajtjen e shërimit të tyre.

 

Përvoja e Matthew Idle duke punuar praktikisht me individë që kërkojnë trajtim nga varësia dhe detyrimi obsesiv, ka bërë që ai të jetë në komitetet e vlerësimit që studiojnë efektet e varësisë. Ai gjithashtu punon në mënyra të reja që profesionistët mund të punojnë me klientët me nevoja komplekse.

 

Terapisti klinik veteran iu bashkua shëndetit mendor dhe rikuperimi i abuzimit me substancat fushë pasi kaloi fëmijërinë e tij duke vuajtur nga çështje të ndryshme. Idle vuante nga ankthi dhe vetëvlerësimi i ulët. Sipas Idle, ai përdori substanca për të mpirë ndjenjat e ankthit dhe vetëbesimit të ulët për disa vite.

 

Idle gjeti ndihmë nga problemet e tij dhe bëri një të ardhme duke ndihmuar të tjerët. Duke kaluar përmes abuzimit të substancave dhe problemeve të shëndetit mendor, Idle i pa gjërat nga një këndvështrim tjetër. Ai gjithashtu i dha Idle një pasqyrë të mënyrës në të cilën individët vuajnë nga çështje të ndryshme.

 

Në Villa Paradiso, Matthew Idle drejton një ekip me përvojë që ofron trajtim efektiv të varësisë. Rehabilitimi u jep klientëve një mjedis privat dhe të matur për t'u rikuperuar. Stafi i Villa Paradiso i kupton nevojat e klientëve të saj. Klientët nuk gjykohen dhe asnjë problem nuk nënçmohet nga stafi. Çdo klient është i ndryshëm dhe çdo çështje trajtohet si e tillë.

 

Villa Paradiso Spain ndodhet në Marbella dhe u ofron klientëve anonimatin e plotë kur qëndrojnë në qendër. Bota dhe stafi e bëjnë qëndrimin e çdo klienti sa më relaksues dhe komod. Filozofia e Idle për të punuar dhe mbështetur të gjithë për të gjetur një mënyrë të re për të përballuar dhe për të vazhduar me një jetë më produktive, vazhdon ta bëjë Villa Paradiso një rehabilitim ideal.

 

Matthew Idle vazhdon të zhvillojë mënyra të reja për të punuar rreth zhvillimit të familjes dhe të kuptuarit të varësisë. Zhvillimi i tij si terapist klinik i mundëson Villa Paradiso të mbetet në krye të listës së rehabilituesve më të mirë në botë.