Rehab në Marbella

MJEKËSIA MJEKËSORE

Marbella, Ibiza dhe vendndodhjet ndërkombëtare

 

Remedy Wellbeing është vendndodhja e përsosur për individët që kërkojnë shërim në një vend luksoz dhe privat. Me fokus tek individët me vlerën më të lartë neto, Remedy Wellbeing ekziston për t'ju ndihmuar të gjeni qetësinë sipas vlerave tuaja më të larta, çfarëdo qofshin ato vlera. Trajtime pa stres, jo gjykues të mirëqenies emocionale, fizike dhe psikologjike. Remedy Wellbeing mbështet një gamë të gjerë çështjesh të mirëqenies, duke përfshirë varësitë, ankthin, pagjumësinë, depresionin, djegien, traumat, humbjen e peshës, përtëritjen dhe anti-plakjen, si dhe restaurimin biokimik dhe ekuilibrin ushqyes.

 

Specializime | Programi kryesor i rehabilitimit Remedy Wellbeing është ndërtuar mbi një regjim trajtimi me ndikim të gjerë, nëntë orë në ditë. Programi trajton çdo element të funksionit dhe mirëqenies njerëzore dhe përfshin psikoterapi, kondicionim neurologjik të bazuar në vlera, terapi traumatike përmes EMDR, përvojë somatike, CBT, NFB, terapi familjare dhe punë të ndërgjegjes.

 

Çmimi | 304,000 USD në javë

Rehab në Marbella; Luks, Ekskluzivitet, Privatësi

Pse të ndjekim rehabilitimin në Marbella?

 

Rajoni Marbella i Spanjës është një nga zonat më luksoze dhe është shtëpia e një numri vendpushimesh të klasit botëror. Vendpushimet e pushimeve në Marbella tërheqin individë nga e gjithë bota falë mjedisit dhe komoditeteve të tyre të jashtëzakonshme. Individët që kërkojnë një mjedis relaksues dhe të bukur plazhi mund të gjejnë rehabilitimin në Marbella si një zgjedhje ideale për rikuperim.

 

Marbella dhe zona përreth ju ofrojnë një shtëpi larg shtëpisë. Ambienti relaksues i Marbella shoqërohet nga qendra rehabilitimi me plane trajtimi të klasit botëror. Qendrat e rehabilitimit në Marbella rivalizojnë vendpushimet ku udhëtarët qëndrojnë gjatë pushimeve. Mjedisi i qytetit është i përsosur për procesin e rikuperimit dhe lehtëson trajtimin e varësisë nga droga dhe alkooli.

 

Këto janë Rehabs në Marbella për të cilët të gjithë flasin, duke përfshirë disa nga klinicistët më progresivë dhe me përvojë në botë. Marbella Rehabs janë të njohura për luksin, ekskluzivitetin dhe privatësinë. Ndërsa ka shumë rehabilitime në Marbella, është e rëndësishme të zgjidhni atë të duhurin që i përshtatet nevojave tuaja. Villa Paradiso Spain, për shembull, së fundmi iu dha çmimi prestigjioz i 'Rehab-it më të mirë në Evropë'.

 

Rehabilitimi rezidencial në Marbella

 

Varësia nga droga dhe alkooli mund të heqë gjithçka nga ju. Pjesëmarrja në një rehabilitim mund të jetë emocionalisht dhe fizikisht e lodhshme, dhe gjetja e një programi trajtimi në një mjedis të sigurt mund ta bëjë më të lehtë rikuperimin.

 

Rehab në Marbella u ofron klientëve plane trajtimi të klasit të parë për varësinë nga droga dhe alkooli. Planet e trajtimit përfshijnë terapinë konjitive të sjelljes (CBT), detoksifikimin e mbikëqyrur nga ana mjekësore, terapinë në grup dhe seancat e këshillimit individual dhe terapinë familjare. Ju do të gjeni programe trajtimi rehabilitimi që ofrojnë një kombinim të praktikave klinike dhe holistike.

 

Shumë nga programet e trajtimit të ofruara janë të personalizuara për çdo individ. Planet e porositura të rimëkëmbjes ju japin mundësinë për t'u shëruar plotësisht dhe për të promovuar rikuperimin afatgjatë. Rikuperimi i drogës dhe alkoolit nuk është një trajtim i vetëm. Shumë individë që ndjekin rehabilitimin me një plan rikuperimi të prerësit të biskotave i nënshtrohen shkaktarëve të varësisë sapo të kthehen në shtëpi. Rehab Marbella ju ofron mundësinë për të mësuar se si të përballeni me shkaktarët pasi të keni përfunduar programin.

 

Atmosferë dhe ambient i pamposhtur

 

Miliona udhëtarë që kërkojnë diell dhe argëtim vizitojnë Marbella çdo vit. Vetëm për shkak se jeni në rehabilitim, nuk do të thotë që nuk mund të shijoni mjedisin lokal. Moti i Marbella është një nga më të mirët në Evropë dhe udhëtarët do ta shohin atë si të përsosur për rikuperim.

 

Marbella merr 3,000 orë rreze dielli çdo vit dhe renditet si më me diell në Spanjë. Ju mund t'i kaloni ditët tuaja jashtë duke u zhytur në diellin shërues. Moti i mrekullueshëm mund të përmirësojë procesin e rikuperimit dhe kalimi i kohës jashtë në Marbella para dhe pas terapisë mund të jetë jashtëzakonisht shpërblyese.

 

Duke u përmirësuar në rehabilitimin në Marbella

 

Ju do të gjeni rehabilitimin Marbella për të pasur gjithçka që nevojitet për të bërë një shërim të plotë. Së bashku me praktikat klinike dhe holistike, do të gjeni shumë nga të njëjtat përfitime të shkëlqyera që resortet Marbella u ofrojnë mysafirëve. Ju do të keni një kuzhinier personal që do t'ju shërbejë ushqime ushqyese. Të mësuarit për të ngrënë ushqime të shëndetshme mundëson procesin e rikuperimit dhe ju mëson të jetoni një mënyrë jetese më të mirë.

 

Shumë qendra rehabilitimi ofrojnë gjithashtu aktivitete në natyrë falë motit dhe zonës bregdetare në Marbella. Nga shëtitjet në wakeboard e deri te noti, mund të gjeni një mënyrë për t'u rikthyer në të qenit personi që ishit përpara se të pushtonte droga dhe alkooli.

 

Planet e trajtimit terapeutik të Marbella ofrojnë programe të personalizuara në një mjedis të bukur për të përmirësuar procesin e rikuperimit. Me programe të personalizuara për klientët, rehabilitimi në Marbella është një mënyrë ideale për t'i dhënë fund varësisë suaj nga droga dhe alkooli.

 

Rehabilitimet e Marbella mbulojnë të gjitha modalitetet e trajtimit, nga ato që ndjekin një model rikuperimi me 12 hapa më të fokusuar në grup, drejtpërsëdrejti përmes spektrit të ofrimit të trajtimit deri në ato qendra që kanë pioniere në modalitetin e tyre të trajtimit larg nga qasja me 12 hapa në një model plotësisht holistik dhe terapeutik. model.

 

Marbella Rehab më i mirë

 

Rehab më të mirë në botë shfaqni një udhëzues për rehabilitimet më të mira në Marbella. Këto rehabilitime janë zgjedhur jo vetëm për luksin e tyre të gjithanshëm, por edhe për cilësinë e shërbimit dhe përkushtimin ndaj qëllimit të rikuperimit të plotë afatgjatë.

 

Rehabilitimi spitalor ose ambulator

 

Pasi të jetë marrë vendimi për të ndërmarrë një periudhë rehabilitimi, një nga vendimet e para do të jetë zgjedhja midis rehabilitimit spitalor ose trajtimit ambulator. Në Worlds Best Rehab ne jemi përkrahës të vendosur të modeleve të trajtimit të spitalit, duke pasur parasysh mundësinë më të madhe të shërimit të plotë afatgjatë.

 

Statistikisht, ata që zgjedhin trajtimin rezidencial në programet 48-ditore, 60-ditore ose 90-ditore kanë një shans më të madh për sukses afatgjatë. Modeli i rehabilitimit 28-ditor mund të jetë gjithashtu i suksesshëm, megjithëse mos harroni se nëse 28-ditëshi përfshin një periudhë detoksifikimi mjekësor, atëherë numri i përgjithshëm i 'ditëve terapeutike' do të reduktohet shumë. Pikërisht për këtë arsye shumë rehabilitues në Marbella kanë opsione të kujdesit pasues ose të trajtimit dytësor për të ndihmuar një klient të riintegrohet në jetën e tyre të re në rikuperim.

 

Marbella Detox

 

Faza e parë e rehabilitimit spitalor Marbella zakonisht fillon detoksifikimin dhe është faza e detoksifikimit të rikuperimit që paraqet simptomat fizike më brutale të varësisë. Detoksifikimi mund të ndërmerret në një mjedis detoksifikimi në shtëpi të mbikëqyrur nga mjekësia, megjithëse kjo duhet të jetë nën drejtimin dhe drejtimin e një mjeku rehabilitues Marbella. Një detoks i menaxhuar keq mund të jetë fatal pasi efektet potencialisht kërcënuese për jetën e lënies së papritur (tërheqjes) nga abuzimi me alkoolin dhe substancat mund të jenë shumë të rënda.

 

Për shumë njerëz është më e sigurta dhe e preferueshme të detoksohen nën mbikëqyrjen mjekësore në një institucion rehabilitimi Marbella.

 

Opsionet e rehabilitimit ambulator në Marbella

 

Trajtimi ambulator ndryshon në kohëzgjatje, në varësi të nevojave specifike të pacientit dhe mund të kërkojë 13-26 orë pjesëmarrje në trajtim në javë dhe mund të zgjasë nga 3 deri në 12 muaj. Trajtimi ambulator në Marbella mund të jetë i suksesshëm, për këtë nuk ka dyshim. Megjithëse shumë pacientë duhet të përdorin rezerva të mëdha të vetë-motivimit dhe vetëdisiplinës për t'u shëruar plotësisht. Dhe gjatë varësisë aktive, rezerva të tilla përgjithësisht janë shterur gjatë vetë ciklit të varësisë që e shtyn një pacient ose të dashurit e tyre të konsiderojnë rehabilitimin në Marbella si opsionin e vetëm.

 

Trajtimi i varësisë në Marbella

Trajtimi i varësisë në Marbella

 

Detoksifikimi i alkoolit në Marbella

Detoksifikimi i alkoolit në Marbella

 

Faza tjetër e Marbella Rehab

 

Pas një detoksifikimi të suksesshëm, përpjekjet terapeutike fillojnë me zell në rehabilitimin e zgjedhur në Marbella për të trajtuar simptomat dhe katalizatorët themelorë që çojnë në abuzimin e substancave dhe çrregullimin e sjelljes. Gjatë rehabilitimit spitalor Marbella, kjo fazë e rikuperimit përfshin terapi, këshillim, mbështetje nga bashkëmoshatarët dhe kujdes mjekësor nëse kërkohet.

 

Për më tepër, shumë terapi holistike dhe ushqyese mund të aplikohen në këtë fazë, duke përfshirë rehabilitimin ushqimor, restaurimin biokimik, terapinë e kuajve, terapinë e artit, jogën, stërvitjen dhe një sërë teknikash lokale dhe ndërkombëtare.

 

Kur të shkoni në Rehab në Marbella

 

Abuzimi me substancat dhe çrregullimet e shëndetit mendor që ndodhin së bashku janë përgjegjës për qindra mijëra vdekje globalisht, megjithëse kur bëhet fjalë për varësinë, mund të jetë shumë e vështirë të pranohet se ekziston një problem.

 

Si një udhëzues i përgjithshëm, nëse abuzimi me substancat dhe sjelljet e varësisë po shkaktojnë një efekt negativ në çdo aspekt të jetës suaj, atëherë është koha të merrni parasysh një periudhë rehabilitimi dhe rikuperimi. Nëse jeni duke pyetur nëse mund të keni nevojë për ndihmë për të rehabilituar jetën tuaj, atëherë ka shumë të ngjarë që të keni nevojë, veçanërisht nëse shqetësimet tuaja janë rreth alkoolit, opioideve ose ndonjë substance tjetër psikoaktive.

 

Kuptimi i ashpërsisë së varësisë në Marbella

 

Sipas Manual Diagnostik dhe Statistikor i Çrregullimeve Mendore (DSM), Varësia në Marbella është diagnostikuar në një spektër prej njëmbëdhjetë kriteresh, duke përfshirë:

 

 • Mungesa e kontrollit
 • Dëshira për të hequr dorë, por e paaftë
 • Kaloni shumë kohë duke u përpjekur për të marrë substancën
 • dëshirat
 • Mungesa e përgjegjësisë
 • Probleme me marrëdhëniet
 • Humbja e interesit
 • Përdorimi i rrezikshëm
 • Situata përkeqësuese
 • Tolerancë
 • Tërheqje

 

Ashpërsia përcaktohet nga sa kritere plotësoni. Për shembull, nëse dy deri në tre kritere zbatohen për ju, do të keni një çrregullim të lehtë të përdorimit të substancave. Por edhe nëse keni një diagnozë të lehtë, duhet të kërkoni ndihmën e profesionistëve të kualifikuar.

 

Procesi i pranimit për Marbella Rehab

 

Ka shumë rrugë të ndryshme drejt rehabilitimit në Marbella dhe ne ende besojmë se arritja e drejtpërdrejtë në rehabilitimin dhe qendrat e trajtimit është mënyra më e mirë.

 

Ju mund të referoheni nga specialisti juaj mjekësor ose ndërhyrja, por ia vlen të pyesni nëse ai mjek ose referues do të marrë një komision për pranimin tuaj. Sigurohuni që të mos pranoni rekomandimin e parë për një objekt rehabilitimi në Marbella dhe kontrolloni listën tonë të plotë të objekteve të zgjedhura dhe të verifikuara me profesionalizëm në Marbella.

 

Që nga bërja e kërkesës fillestare te një Marbella Rehab, qendrat tona të trajtimit të paraqitura do të punojnë me ju për të kuptuar natyrën e gjendjes së klientëve dhe për të vlerësuar nëse strukturat e tyre ose modelet e trajtimit janë më të përshtatshmet për nevojat dhe kërkesat individuale. Shpesh, një klient do të bazohet jashtë shtetit ose në të vërtetë ndërkombëtarisht dhe ekipi i rehabilitimit do të punojë ngushtë së bashku me agjencitë e tjera të transportit mjekësor dhe të matur për të siguruar një rrugë transporti të sigurt dhe të sigurt drejt pranimit.

 

Kostoja e rehabilitimit në Marbella

 

Rehabilitimi në Marbella mund të kushtojë midis 10,000 dhe 1 milion dollarë + në muaj në varësi të rehabilitimit individual.

 

Lidhu me botuesin tonë në LinkedIn

Autori: Zara Smith, Redaktore @ Worlds Best Rehab

Titulli: Rehab në Marbella

Emri i biznesit: Worlds Best Rehab
Adresa: Camden Business Center, 468 North Camden Drive, Beverley Hills, California, 90210. USA
Përshkrimi: Udhëzuesi përfundimtar për rehabilituesit më të mirë në botë
Fjalë kyçe: Rehab në Marbella / Rehab luksoz / Rehabilitimi më i mirë në botë

Politikat editoriale

 

Rehabilituesit më të mirë në botë

Rehab më të mirë në botë

 

Rehabilitues të tjerë në Spanjë
https://www.worldsbest.rehab/rehab-in-spain/