Kujdesi shëndetësor i rimëkëmbjes së së ardhmes

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Kujdesi shëndetësor i rimëkëmbjes së së ardhmes

Kujdesi shëndetësor i rimëkëmbjes së së ardhmes

 

Futures Recovery Healthcare është një strukturë e mrekullueshme rehabilitimi në stilin turistik, e vendosur në Tequesta, Florida. Kampusi i bukur ju ofron një arratisje relaksuese nga shtëpia duke marrë ndihmën e nevojshme për abuzimin me alkoolin dhe drogën. Rehabilitimi është i specializuar në trajtimin e burrave dhe grave mbi moshën 30 vjeç, të cilët kanë të bëjnë me abuzimin e substancave dhe çrregullimet që ndodhin bashkë.

 

E hapur në vitin 2012, Futures Recovery Healthcare ka jetëgjatësi në Tregu i rehabilitimit në Florida. Qendra mund të strehojë deri në 50 banorë në të njëjtën kohë falë kampusit të saj të madh. Futures Recovery Healthcare është i akredituar nga Komisioni i Përbashkët.

 

Një qëndrim në Futures Recovery Healthcare ju ofron mundësinë për të jetuar sikur të jeni me pushime. I vetmi ndryshim është se ju do t'i kaloni ditët tuaja duke ndjekur seancat e terapisë grupore dhe individuale për t'u shëruar nga abuzimi me substancat. Rehabilitimi ka një pishinë në kampus dhe akomodimi i rehatshëm siguron që koha juaj jashtë terapisë të jetë relaksuese.

 

Ju do të merrni detoksifikimin gjithëpërfshirës, ​​kujdes rezidencial për abuzimin me drogën dhe alkoolin dhe trajtim për gjendjet që ndodhin në të ardhmen në Kujdesin Shëndetësor të Rimëkëmbjes së Fushës. Ju gjithashtu mund të merrni kujdes rezidencial për çrregullime parësore të shëndetit mendor. Përveç kësaj, do të gjeni Orenda, një program specialiteti i disponueshëm në rehabilitimin. Ekzistojnë opsione të kujdesit të mëvonshëm pasi të keni përfunduar programin e Kujdesit Shëndetësor të Rimëkëmbjes së së Ardhmes.

 

Ka rrugë të shumta drejt rimëkëmbjes së plotë në Futures Recovery Healthcare. Me mjetet e ofruara nga Futures Recovery Healthcare, do t'ju jepet një platformë për të pasur sukses afatgjatë.

 

Si është në Futures Recovery Healthcare?

 

Cilësia e kujdesit dhe përvoja juaj në rehabilitim janë fokusi kryesor i Futures Recovery Healthcare. Ju do të punoni me mjekë të licencuar që kanë përvojë në trajtimin e individëve dhe familjeve që vuajnë nga abuzimi me substancat, çrregullimet që ndodhin bashkë dhe çrregullimet e shëndetit mendor. Rehabilitimi synon t'ju ofrojë një mjedis të fokusuar tek pacienti. Dinjiteti dhe vetëvlerësimi juaj do të kenë përparësi.

 

Do të përjetoni terapitë e bazuara në dëshmi gjatë një qëndrimi në Futures Recovery Healthcare. Këto terapi të bazuara në prova janë krijuar për t'ju dhënë shërim afatgjatë. Futures Recovery Healthcare i përdor këto terapi me qasje inovative. Terapia fizike është një nga praktikat e përdorura nga Futures. Rehabilitimi i kushton vëmendje terapisë fizike dhe ushtrimeve në betejën kundër varësisë dhe çështjeve të shëndetit mendor. Terapia fizike synon problemet themelore me të cilat përballeni.

 

Një nga faktorët që e veçon Futures Recovery Healthcare nga rehabilitimet e tjera me bazë në Florida, është kujdesi i tij i bazuar në matje. Kjo optimizon rezultatet individuale dhe operacionale për të ofruar kujdesin më të mirë për banorët në mënyrë të vazhdueshme.

 

Ofertat e Kujdesit Shëndetësor për Rimëkëmbjen e së Ardhmes detoksifikimi dhe stabilizimi, trajtim rezidencial, dhe programe intensive ambulatore. Kujdesi rezidencial mirëpret banorët në kampusin e madh të rehabilitimit. Në program, ju do të merrni kujdes intensiv me lehtësi dhe lehtësi për shkak të qëndrimit në vend.

 

Gjatë qëndrimit tuaj, ju mund të përjetoni mbikëqyrje mjekësore dhe testime, menaxhim medikamentesh, vlerësim psiko-social, psikiatri, psikoterapi, terapi fizike, trajnime fitnesi, këshillim ushqimor, hipnoterapi dhe terapi të tjera të mirëqenies.

 

Futures Recovery Healthcare ofron një spektër të plotë të programeve holistike për t'ju ndihmuar të shëroheni. Do t'i nënshtroheni terapisë individuale, terapisë familjare dhe do të përjetoni programe DBT në Futures.

 

Pajisjet e kujdesit shëndetësor për rimëkëmbjen e së ardhmes

 

Futures Recovery Healthcare ndodhet në Tequesta, Floria në një pronë të mrekullueshme prej nëntë hektarësh pak jashtë Palm Beach. Qendra është e mbyllur duke ju ofruar privatësi të plotë nga bota e jashtme. Brenda kampusit rezidencial do të gjeni zona të rehatshme të jetesës që ju japin një ndjenjë shtëpie nga shtëpia.

 

Banorëve u ofrohet ngrënie në stil kafeterie. Ushqimi përgatitet nga stafi i rehabilitimit në vend. Çdo vakt është krijuar për të qenë sa më i shëndetshëm për banorët. Në vend ka një strukturë detoksifikimi të monitoruar nga ana mjekësore më moderne. Nëse keni nevojë t'i nënshtroheni detoksifikimit, atëherë mund ta bëni atë në Futures Recovery Healthcare.

 

Do të gjeni gjithashtu zyra terapiste, dhoma takimesh në grup, një palestër, qendër terapi fizike, bibliotekë, dhoma lojërash, dhoma të specializuara të mirëqenies, pishinë, fusha basketbolli dhe tenisi dhe pajisje të tjera në kampus. Do të keni gjithçka që ju nevojitet për t'u rikuperuar nga abuzimi me substancat dhe problemet e shëndetit mendor. Një studio yoga dhe një dhomë meditimi janë gjithashtu në vend.

 

Dhomat e gjumit janë moderne dhe komode. Do të gjeni shtretër të mëdhenj, divane dhe pajisje të tjera në çdo dhomë. Aty zonat e përbashkëta janë vendi ideal për t'u çlodhur para ose pas seancave të terapisë. Do të keni mundësinë të njiheni me banorë të tjerë.

 

Rimëkëmbja e së ardhmes Privatësia e kujdesit shëndetësor

 

Futures Recovery Healthcare është një kampus i mbyllur, nëntë hektarë, që ju jep siguri të plotë nga bota e jashtme. Futures synon t'ju bëjë të qëndroni një përvojë të sigurt, të sigurt dhe shpërblyese. Futures përdor dhe zbulon informacionin shëndetësor të mbrojtur të klientëve për trajtimin, pagesën dhe operacionet e kujdesit shëndetësor.

 

Një nga rehabilitimet më të mira në botë

 

Një qëndrim në Futures është si të kalosh kohë në një kampus të madh resort. Rehabilitimi është në një pronë prej nëntë hektarësh dhe u ofron banorëve një sërë lehtësish. Ekziston një terapi fizike dhe një theks ushtrimesh nga rehabilitimi. Banorët fokusohen në përmirësimin e trupit të tyre për të bërë më të shëndetshëm, gjë që i mundëson mendjes të përmirësohet gjithashtu. Dhomat e gjumit janë moderne dhe komode. Do të gjeni shtretër të mëdhenj, divane dhe pajisje të tjera në çdo dhomë. Ushqimi është shërbim në një mjedis të stilit të kafenesë. Në kampus do të gjeni fusha tenisi dhe basketbolli, një pishinë, dhoma lojërash, studio yoga dhe meditimi, qendër fitnesi dhe shumë më tepër.

Metodat e trajtimit të rimëkëmbjes së së ardhmes

 

Futures përdor një mori terapish të bazuara në prova. Ka rrugë të shumta drejt rikuperimit në Futures duke përfshirë katër programe të veçanta: Abuzimi me substancat dhe Programi i Çrregullimeve që ndodhin bashkë, Programi Primar i Shëndetit Mendor, Program i bazuar në aventura dhe Programi i Portierit. Programet funksionojnë në mënyrë të pavarur për ta bërë përvojën e banorit krejtësisht unike dhe shpërblyese. Programimi DBT përdoret gjithashtu në Futures.

Rrethinat e kujdesit shëndetësor të rimëkëmbjes së së ardhmes

 

Ju do të gjeni Futures në Tequesta, Florida, një periferi e vogël e Palm Beach. Rehabilitimi është një pronë me porta private. Kjo siguron siguri për banorët.

 

Çmimi i kujdesit shëndetësor për rikuperimin e së ardhmes

 

Futures është e përkushtuar të ofrojë kujdes të nivelit të lartë për varësinë dhe çrregullimet e shëndetit mendor me një kosto të përballueshme. Rehabilitimi pranon një numër tek ofruesit e sigurimeve dhe ju mundeni verifikoni sigurimin tuaj përpara se të kontaktoni Futures. Në varësi të shërbimeve dhe trajtimit që dëshironi, kostoja e një qëndrimi 30-ditor mund të ndryshojë. Kostoja fillestare për Kujdesin Shëndetësor të Rimëkëmbjes së së Ardhmes është 29,500 dollarë.

Objektet e kampusit të kujdesit shëndetësor të rimëkëmbjes së së ardhmes
Kujdesi shëndetësor i rimëkëmbjes së së ardhmes
Pajisjet e kampusit të kujdesit shëndetësor të rimëkëmbjes së së ardhmes
Kampusi i Kujdesit Shëndetësor të Rimëkëmbjes së së Ardhmes
Suksesi i kampusit të kujdesit shëndetësor për rimëkëmbjen e së ardhmes
Pronarët e kampusit të kujdesit shëndetësor të rimëkëmbjes së së ardhmes
Çmimi i kampusit të kujdesit shëndetësor për rimëkëmbjen e së ardhmes
Rezervimi i kampusit të kujdesit shëndetësor për të ardhmen

Kujdesi shëndetësor i rimëkëmbjes së së ardhmes

 • Alkool
 • Ankth
 • Benzodiazepine
 • dypolar
 • Rikthim kronik
 • Çrregullime të përbashkëta
 • kokainë
 • Varësia e kodit
 • depresion
 • Ekstazi (MDMA)
 • heroinë
 • LSD, psikodelik
 • Opioids
 • Çrregullimet e personalitetit
 • Çrregullimi i stresit post traumatik
 • Droga me recetë
 • Droga sintetike
 • Traumë

Terapitë e rikuperimit të së ardhmes

 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia e artit
 • Terapia njohëse e sjelljes
 • Terapia e sjelljes dialektike (DBT)
 • Terapia me kuaj
 • Terapia e lëvizjes së syrit (EMDR)
 • Terapia familjare
 • Terapia në grup
 • Terapia e masazhit
 • Terapitë e asistuara me mjekim
 • Intervistë motivuese
 • Terapia Rekreative
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Terapia e relaksimit
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • Terapia zanore
 • Surf Terapi
 • Lehtësimi me dymbëdhjetë hapa
 • Yoga
 • Pilates
 • Terapia zanore

Pajisje

 • Durim
 • Transferet Aeroporti
 • Esencialet e banjës
 • Qasja në plazh
 • Qendër Biznesi, Kompjutera
 • Përgatitëse kafeje dhe çaji
 • Fitness Center
 • Qasja në natyrë
 • Yoga
 • Dalje aventureske
 • Shëtitjet në plazh
 • hiking
 • Xhennete
 • Lavanderi
 • hiking
 • Shiko Oqeanin
 • Lounge në natyrë
 • Shef
 • Shtigjet në këmbë
 • kinema
 • Programi Ekzekutiv

përkujdesje e mëtejshme

 • Mjekimi ambulator
 • Aftësia për të thirrur një këshilltar
 • Ngjarjet dhe mbledhjet e të diplomuarve
 • Kontrolli i barnave
 • Këshillim vijues familjar
 • Ditët përcjellëse
 • Seancat vijuese (personalisht)
 • Sesionet vijuese (online)
 • Kujdesi i mëtejshëm në internet
 • Mjekimi ambulator
 • Privat, Online Alumni Group
 • Mbështetje profesionale për rihyrje
 • Traineri i rikuperimit
 • Vizitat e kthimit
 • Jetesë esëll

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.