Këshillimi i krishterë

këshilla për martesën e krishterë

Këshillim për martesën e krishterë

Kur bëhet fjalë për varësinë dhe abuzimin me substancat, njerëzit shpesh dëshirojnë të ndihmojnë personin e prekur, veçanërisht ata që janë afër tyre. Megjithatë, mund të jetë një situatë e vështirë për t'u lundruar, veçanërisht me kompleksitetet dhe nuancat që vijnë nga abuzimi me substancat. Këtu janë...

Lexo më shumë
terapi këshillimore e krishterë

Këshillim i krishterë për varësinë

Kur bëhet fjalë për varësinë dhe abuzimin me substancat, njerëzit shpesh dëshirojnë të ndihmojnë personin e prekur, veçanërisht ata që janë afër tyre. Megjithatë, mund të jetë një situatë e vështirë për t'u lundruar, veçanërisht me kompleksitetet dhe nuancat që vijnë nga abuzimi me substancat. Këtu janë...

Lexo më shumë