Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Kapitujt Përmbledhje Capistrano

 

Chapters Capistrano është një qendër rehabilitimi për drogën dhe alkoolin e vendosur në Kaliforninë jugore. Rehabilitimi u ofron banorëve një përvojë rehabilitimi 30-ditore që synon të trajtojë të gjithë veten. Rehabilitimi luksoz me pesë yje përdor trajtim të bazuar në prova për të gjetur rrënjët e problemeve të një individi.

 

Trajtimi holistik i Chapters' Rehab funksionon me klientët që vuajnë nga abuzimi me substancat dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Rehabilitimi u ofron klientëve një përvojë të terapisë së varësisë në stilin butik, pasi banorët qëndrojnë në një shtëpi të çuditshme buzë plazhit gjatë kohës së tyre në Chapters.

 

Shtëpia ofron pamje nga plazhi për banorët. Banorët do të kenë akses në plazh dhe mundësinë për të kaluar kohën e pushimit duke u zhytur në diell dhe sërf. Kapitujt Capistrano ka një mjedis të sigurt, duke u dhënë klientëve mundësinë për t'u çlodhur dhe për t'u rikuperuar në paqe. Një ekip klinik do të monitorojë përparimin e secilit banor gjatë qëndrimit të tyre dhe të japë reagime të rregullta.

 

Kapitujt ofron terapi të varësisë dhe rehabilitim për një sërë çështjesh të abuzimit me substancat. Banorët mund të marrin ndihmë për varësinë ndaj alkoolit ose një mori çështjesh droge. Rehabilitimi punon me klientët që vuajnë nga varësia ndaj krakit, kokainës, heroinës, marihuanës, metamentit, pilulat me recetë dhe droga të tjera.

 

Qendra e trajtimit në Capistrano u hap në vitin 2012. Qëndrimi i saj në stilin e butikut siguron që një numër i vogël banorësh të jenë gati. Akomodimi luksoz në Chapters bën një qëndrim të jashtëzakonshëm. Rehab ofron kujdes me cilësi të lartë për abuzimin me substancat dhe varësinë.

Kapitujt Trajtimi me Rehab Capistrano

 

Banorët në Kapitujt Capistrano do të kenë një përvojë unike. Planet e trajtimit të kapitujve të rehabilitimit janë të personalizuara për çdo banor për t'u siguruar që ata marrin kujdesin më të mirë të mundshëm. Stafi i dhembshur i qendrës krijon një atmosferë shërimi.

 

Kapitujt Capistrano përdor metoda të shumta trajtimi. Çdo metodë trajtimi mbështetet nga prova dhe hulumtime. Vendndodhja buzë plazhit të Chapters përmirëson restaurimin, relaksimin dhe përmirësimin personal. Klientët mund t'i nënshtrohen metodave të shumta të trajtimit në Kapitujt. Disa individë mund të kenë nevojë vetëm për një lloj trajtimi, ndërsa klientët e tjerë do t'i nënshtrohen dy.

 

Pavarësisht nga numri i metodave të trajtimit që i nënshtrohet një banori, ai do të hartohet me profesionalizëm nga stafi i Kapitujve. Programi do t'u japë klientëve mundësinë më të mirë për t'u rikuperuar. Programet e trajtimit janë ndërtuar për çdo banor dhe nuk ka një qasje të vetme që i përshtatet të gjithëve.

 

Kapitujt Capistrano ofron shërbime detoksifikimi për banorët pas mbërritjes. Banorët do të kalojnë në programin e plotë rezidencial pas përfundimit të detoksifikimit. Ofrohet gjithashtu trajtimi me diagnozë të dyfishtë dhe trajtimi i çrregullimeve të sjelljes. Çdo program dhe trajtim u mundëson klientëve të ecin përgjatë rrugës së tyre drejt shërimit. Procesi nuk është një qasje e shpejtë dhe e shpejtë. Përkundrazi, Kapitujt Capistrano u jep banorëve mjetet për një rikuperim të plotë.

Kapitujt Trajtimi i varësisë nga Capistrano
Kapitujt Capistrano Rehab
Kapitujt Capistrano Rehab Vendndodhja
Kapitujt Pajisjet e trajtimit të Capistrano
Kapitujt Capistrano Dhomat
Kapitujt Capistrano Rehab Facilities

Kapitujt Trajtimi i varësisë nga Capistrano

 

Programet e trajtimit të ofruara në Kapitujt Capistrano janë të një lloji. Rehabilitimi u jep klientëve një menu të opsioneve të trajtimit që mund të bashkohen për të ndërtuar planin përfundimtar të kujdesit. Kapitujt përdorin opsione trajtimi të bazuara në prova si terapia konjitive e sjelljes (CBT), terapia e sjelljes dialektike (DBT) dhe 12-hapa.

 

Kapitujt përdorin gjithashtu programet SMART Recovery dhe jo-12 hapash. Programet e trajtimit holistik në Kapitujt sigurojnë që i gjithë personi të marrë ndihmën që i nevojitet. Kapitujt gjithashtu ofrojnë diagnozë të dyfishtë për të ndihmuar klientët të merren me abuzimin e substancave dhe çështjet e shëndetit mendor.

 

Profesionistët e certifikuar do të punojnë me çdo klient për t'i ndihmuar ata të shërohen nga abuzimi me substancat dhe varësia. Profesionisti i certifikuar i rehabilitimit mund të punojë me banorët që vuajnë nga probleme të ndryshme të abuzimit me substancat.

 

Chapters u ofron banorëve një program detoksifikimi prej shtatë deri në 14 ditë. Detox ofrohet në vend përpara se banorët të kalojnë në programin e plotë të banimit në rehabilitimin luksoz. Parandalimi i rikthimit ofrohet gjithashtu në kapitujt. Banorët do të mësojnë mjetet e nevojshme për të përballuar varësinë dhe shërimin.

Kapitujt Specializimet e Trajtimit Capistrano

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Abuzim me substanca

Trajtime nga Kapitujt Capistrano

 • Psikoedukimi
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia njohëse e sjelljes
 • Ushqim
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • fizioterapi
 • Terapia e fokusuar në zgjidhje
 • Terapia e sjelljes dialektike
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Unqiue Lehtësimi me 8 hapa
 • Terapia Rekreative
 • Terapia në grup
 • Kujdesi shpirtëror

Përmbledhja e kapitujve të rehabilitimit më të mirë në botë Capistrano, CA

 

Kapitujt ofron qasje me 12 hapa dhe jo 12 hapa për banorët. Të dy qasjet funksionojnë për banorët e ndryshëm që qëndrojnë në rehabilitim. Banorët mund të kombinojnë modalitete të shumta, gjë që ofron një strategji më të mirë për rikuperim.

 

Rehabilitimi mund t'i prezantojë banorët me alkoolistët anonimë dhe ofron takime opsionale të AA çdo javë. Anëtarët e stafit ekspertë janë gati shtatë ditë në javë për 24 orë në ditë. Banorët do të kenë mundësinë të punojnë ngushtë me stafin e Chapters gjatë gjithë qëndrimit të tyre.

 

Kapitujt mbështet trajtimin e varësisë që ndodh bashkë dhe programet trajtojnë çështjet themelore që kanë individët. Çdo banor do t'i jepet një vlerësim përpara se të fillojë detoksifikimin. Vlerësimi do të ndihmojë menaxherët e rasteve të identifikojnë fushat ku duhet të fokusohen. Ai gjithashtu do të ndihmojë Kapitujt të kuptojnë më mirë banorët dhe cilat opsione trajtimi do të funksionojnë më mirë.

 

Çështjet e përbashkëta të shëndetit mendor si PTSD, ankthi dhe depresioni trajtohen në Kapitujt. CBT është një nga trajtimet e bazuara në prova që përdoret për banorët që vuajnë nga probleme të përbashkëta. Sidoqoftë, CBT nuk është terapia e vetme e bazuar në dëshmi e përdorur. Stafi i Kapitujve përdor gjithashtu SMART Recovery dhe AA për të ndihmuar individët të marrin kontrollin e jetës së tyre. Banorët mund të zgjedhin midis SMART Recovery dhe AA.

 

Banorët do të kenë seanca terapie një-për-një me këshilltarët, terapistë dhe psikiatër të Kapitujve. Seancat një-për-një u ofrojnë klientëve mundësinë për të ndarë përvojat dhe jetën e tyre me stafin. Për më tepër, seancat individuale me një këshilltar, terapist ose psikiatër janë të personalizuara për t'iu përshtatur nevojave të çdo banori. Seancat e terapisë në grup mbahen gjithashtu, duke u dhënë klientëve mundësinë të mësojnë nga njëri-tjetri dhe të shërohen në një mjedis grupor. Kjo është një pjesë tepër shpërblyese e përvojës së rehabilitimit.

 

Trajtimi i klasit botëror

 

Programi i rehabilitimit në Kapitujt Capistrano është 30 ditë, por klientët mund ta zgjasin programin e tyre nëse është e nevojshme. Interesante, programet nuk janë të përshtatshme për të gjithë dhe një banor mund të ketë nevojë për më shumë kohë në rehabilitim për t'u shëruar plotësisht dhe për të mësuar mjetet e nevojshme për të qëndruar i matur.

 

Kapitujt Capistrano është një koleksion pronash në zonë që ofron vendndodhje të mrekullueshme plazhi. Shtëpitë u ofrojnë klientëve dhoma private për qëndrimin e tyre. Banorët do të kenë një qëndrim krejtësisht privat dhe të sigurt gjatë rehabilitimit të tyre, pasi çdo shtëpi e Kapitullit ka gjashtë dhoma. Mysafirët rezidentë do ta ndajnë shtëpinë me njerëz të tjerë, por secili klient do të ketë dhomën e tij për paqe dhe qetësi.

 

Mysafirët nuk janë të kufizuar në lehtësitë bazë në Kapitujt. Për më tepër, Chapters nuk mikromenaxhon mysafirët. Qasja në internet ofrohet duke i lejuar klientët të vazhdojnë të jetojnë jetën e tyre gjatë rikuperimit. Një dhomë fitnesi është në vend duke u dhënë klientëve mundësinë për të forcuar mendjen dhe trupin e tyre.

 

Trajnimi i fitnesit fizik është një pjesë kyçe e udhëtimit të rehabilitimit dhe klientët mund të përmirësohen shpejt me aktivitet fizik që stimulon mendjen dhe trupin. Për më tepër, Kapitujt do t'u shpjegojnë klientëve udhëtimin e rehabilitimit gjatë vlerësimit të tyre fillestar. Rehabilitimi beson në transparencë dhe dëshiron që të gjithë klientët e mundshëm të kuptojnë udhëtimin përpara.

 

Verifikimi i palës së tretë

 

Logoja e rehabilitimit më të mirë në botë

 

Revista Worlds Best Rehab ka intervistuar këtë qendër trajtimi dhe ka verifikuar që emri, vendndodhja, informacioni i kontaktit dhe leja për të vepruar për këtë ofrues trajtimi janë të përditësuara. Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të listuar.

 

 

logoja e komisionit të përbashkët

 

Chapters Capistrano ofron akomodime luksoze gjatë procesit të rikuperimit. Shtëpitë e tyre kanë 6 dhoma private për ata që duan privatësi të plotë. Për më tepër, qendra e fitnesit dhe aksesi në internet i lejojnë mysafirët të qëndrojnë të shëndetshëm dhe të lidhur. Kapitujt janë të përkushtuar ndaj transparencës, duke detajuar çdo aspekt të trajtimit, kujdesit pasues dhe çmimit. Rehabilitimi është i akredituar nga Komisioni i Përbashkët11.C. Capistrano, San Clemente Drug & Alcohol Rehab – Kapitujt Capistrano, Kapitujt Capistrano.; Marrë më 11 tetor 2022, nga https://chapterscapistrano.com/.

Kapitujt Capistrano

Kapitujt Capistrano është një koleksion pronash në zonë që ofron vendndodhje të mrekullueshme plazhi. Shtëpitë u ofrojnë klientëve dhoma private për qëndrimin e tyre. Mysafirët do të kenë një qëndrim krejtësisht privat dhe të sigurt gjatë rehabilitimit të tyre, pasi secila shtëpi e Chapters ka gjashtë dhoma. Banorët do ta ndajnë shtëpinë me njerëz të tjerë, por secili klient do të ketë dhomën e tij për paqe dhe qetësi.

Adresa: 1525 Buena Vista, San Clemente, CA 92672, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kontakt: Webfaqja

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
LGBTQIA +
Executives

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

 • 1
  1.C. Capistrano, San Clemente Drug & Alcohol Rehab – Kapitujt Capistrano, Kapitujt Capistrano.; Marrë më 11 tetor 2022, nga https://chapterscapistrano.com/

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.