Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Përmbledhje e Institutit Shëndetësor J Flowers

 

E themeluar në vitin 2019 në Houston, Teksas, Instituti Shëndetësor J Flowers ofron trajtim për klientët që vuajnë nga një sërë çështjesh shëndetësore, probleme të abuzimit me substancat dhe shumë më tepër. Instituti u themelua nga Dr. James Flowers për të ofruar diagnoza ekspertësh dhe të sakta për çështjet e shëndetit fizik dhe mendor që lejojnë trajtim efektiv.

 

Instituti i vogël privat është vendi i përsosur për individët që kërkojnë një arratisje. Instituti Shëndetësor J Flowers ofron plane trajtimi të personalizuara duke përdorur një qasje të portierit për shërimin. Qasja e tij e portierit e vendos klientin në radhë të parë dhe siguron që çdo nevojë të plotësohet.

 

Misioni i rehabilitimit luksoz me pesë yje është të transformojë jetën tuaj. Instituti Shëndetësor J Flowers synon t'i çojë klientët nga lufta me problemet e tyre në lulëzimin dhe aftësinë për të përballuar. Rehabilitimi ofron vlerësime gjithëpërfshirëse të shëndetit dhe mirëqenies për klientët që duan të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

 

Ajo që vërtet e dallon Institutin Shëndetësor J Flowers nga bashkëkohësit e tij është përkushtimi i tij për të punuar drejtpërdrejt me klientët. Ju do të përjetoni kujdes të personalizuar, një për një gjatë kohës që jeni në institutin e Wellness. Instituti Shëndetësor J Flowers punon me drejtues, persona të profilit të lartë dhe profesionistë. Programet e shëndetit të rehabilitimit janë krijuar posaçërisht për këta individë. Për më tepër, stafi është trajnuar për të punuar me individë të profilit të lartë dhe për të ofruar një prekje me doreza të bardha për rikuperimin e tyre.

 

Instituti Shëndetësor i Luleve mund të lidhë profesionistët dhe drejtuesit me kujdesin për shëndetin dhe mirëqenien që ata kanë dëshpërimisht nevojë. Organizata ofron vlerësime dhe u jep qartësi atyre që kërkojnë ndryshim.

 

Ditë tipike në J Flowers Health

 

Instituti Shëndetësor J Flowers punon me një sërë nevojash klientësh. Rehabilitimi fokusohet te profesionistët, njerëzit e profilit të lartë dhe drejtuesit që vuajnë nga problemet e shëndetit mendor, abuzimi me substancat, dhimbjet kronike dhe çështjet mjekësore të padiagnostikuara. Individët që vuajnë nga varësitë ndaj proceseve si seksi, bixhozi dhe teknologjia gjithashtu mund të gjejnë ndihmë.

 

Ka disa arsye pse klientët tërhiqen nga Instituti Shëndetësor J Flowers. Së pari, ajo u ofron klientëve kujdes të jashtëzakonshëm një-për-një. Përveç kësaj, ju ofrohet një plan trajtimi i personalizuar për t'u bërë më të mirë dhe më të shëndetshëm. Një tjetër arsye pse klientët tërhiqen nga Instituti Shëndetësor J Flowers është për shkak të përkushtimit të tij për të punuar me individë me probleme shëndetësore të vështira për t'u identifikuar. Këto çështje shëndetësore mund të lidhen me varësinë, abuzimin me substancat, dhimbjet kronike, problemet e shëndetit mendor dhe më shumë.

 

Përkushtimi gjithëpërfshirës i grupit ndaj shëndetit të klientit është shumë i ndryshëm nga shumë rehabilitime dhe objekte të tjera mjekësore. Instituti Shëndetësor J Flowers dëshiron të ndihmojë klientët dhe të arrijë tek shkaku kryesor i çdo problemi. Duke zgjidhur shkakun rrënjësor të një personi, Instituti Shëndetësor J Flowers mund të optimizojë jetën e një klienti.

 

Ju do t'i nënshtroheni një vlerësimi të plotë diagnostikues për të filluar udhëtimin tuaj të Institutit Shëndetësor J Flowers. Pasi kjo të përfundojë, do të administrohet një program detoksifikimi i portierit. Pas detoksifikimit, klientët mund t'i bashkohen Programit të Wellness dhe Restaurimit, Programit të Adoleshentëve dhe të Rriturve të Rinj, ose Programit të Profesionistëve të Dëmtuar. Të gjitha programet janë të kuruara sipas nevojave të klientit.

J Flowers Health Institute Akomodimi

 

Instituti Shëndetësor J Flowers është një strukturë e vogël private. Madhësia e vogël e institutit ofron një atmosferë të relaksuar. Shumë klientë nuk e shijojnë përvojën e madhe të rehabilitimit të stilit turistik që ofrojnë objektet e tjera. Instituti Shëndetësor J Flowers e bën të gjithë përvojën private, të sigurt dhe të qetë.

 

Ju do të kaloni rreth 30 ditë në Institutin J Flowers gjatë qëndrimit tuaj. Vlerësimet diagnostike të portierit janë të plota dhe duhen deri në 10 ditë pune për t'u përfunduar. Detoksi bëhet pas vlerësimit dhe mund të zgjasë deri në shtatë ditë. Në disa raste, mund të jetë më e gjatë. Pasi të përfundojë detoksikimi, do të filloni programin tuaj të mirëqenies, i cili zgjat 20 ditë pune.

 

Programi mirëpret deri në pesë klientë në të njëjtën kohë. Numri i ulët i klientëve bën të mundur që stafi i rehabilitimit të punojë një për një me individë në baza të rregullta. Ju do të keni shërbim portier 24-orësh. Pasi të jeni marrë në aeroport, do të mbërrini në akomodimin luksoz të Institutit Shëndetësor J Flowers në një hotel dhe/ose spa në Hjuston.

 

Do të keni akomodime ekzekutive private luksoze që janë miqësore me kafshët shtëpiake. Ekzistojnë shërbime biznesi në terren që ju lejojnë të punoni gjatë trajtimit. Një pishinë është gjithashtu në dispozicion. Nëse diçka nuk është e disponueshme, shërbimi juaj i portierit 24-orësh mund t'ju drejtojë në drejtimin e duhur për ta gjetur atë.

 

Privatësia në J Flowers

 

Numri i ulët i klientëve, vetëm pesë në të njëjtën kohë, e bën Institutin Shëndetësor J Flowers një nga më privatët dhe më të sigurtit përreth. Klientët do të kalojnë kohë me këshilltarët dhe mjekët e tyre për të fituar njohuri më të mëdha për nevojat e tyre të shëndetit fizik dhe mendor. Përveç kësaj, klientët do të kenë akomodim privat, luksoz të përshtatshëm për stilin e tyre të jetesës.

 

J. Modalitetet Terapeutike të Luleve

 

Ju do t'i nënshtroheni vlerësimeve diagnostikuese të portierit, detoksifikimit dhe një programi të personalizuar të mirëqenies gjatë qëndrimit tuaj në Institutin Shëndetësor J. Flowers. Ju do të përjetoni terapi një-për-një, aktivitete dhe trajtim holistik dhe të bazuar në dëshmi.

 

Cilësimet e luksit

 

Instituti Shëndetësor J. Flowers ndodhet në Hjuston, Teksas. Instituti u ofron klientëve një mjedis të relaksuar dhe një arratisje nga problemet e tyre shëndetësore. Akomodimi do të jetë në një hotel lokal dhe/ose spa duke ju dhënë vendin e përsosur për të qëndruar gjatë trajtimit.

 

Kosto

 

Një qëndrim në Institutin Shëndetësor J. Flowers mund të zgjasë për aq kohë sa të jetë e nevojshme. Kostoja e trajtimit fillon nga 44,500 dollarë dhe përfshin akomodimin dhe trajtimin mjekësor.

 

Komoditete dhe shërbime

 

Ju do të shijoni strehim luksoz privat ekzekutiv gjatë qëndrimit tuaj. Instituti bashkëpunon me disa hotele dhe spa në Houston për të ofruar akomodimin më të mirë në dispozicion. Houstonian Hotel, Club, and Spa është një nga grupet që punon me institutin dhe ofron një qëndrim të jashtëzakonshëm për klientët.

J Flowers Health Insitutite Therapy
Mirëqenia e Institutit Shëndetësor J Flowers
Kostoja e Institutit Shëndetësor J Flowers
Çmimi i kostos së Institutit Shëndetësor J Flowers

Worlds Best Rehab Përmbledhje e J Flowers Rehab

 

Instituti Shëndetësor J. Flowers u themelua nga Dr. James Flowers. Ai përdori më shumë se 30 vjet përvojë mjekësore për të vënë në funksion institutin dhe për t'u ofruar klientëve trajtim për çështje mjekësore të vështira për t'u diagnostikuar. Këto çështje mund të çojnë në abuzim të substancave, shëndet mendor dhe probleme të tjera. Është me të vërtetë një strukturë rehabilitimi dhe mirëqenieje e veçantë.

 

Vleresimi i Pales se Trete

 

Shëndeti dhe Shërbimet Njerëzore në Teksas

Shëndeti dhe Shërbimet Njerëzore në Teksas

Instituti Shëndetësor J. Flowers verifikoi se informacioni në profilin e tyre ishte i saktë dhe aktual. Worlds Best Rehab Magazine verifikoi gjithashtu se emri, vendndodhja, informacioni i kontaktit dhe licenca për të vepruar për këtë ofrues trajtimi janë të përditësuara. Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të listuar.

J Flowers Specializimet e Trajtimit Rehab

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Abuzim me substanca

Trajtimit

 • Psikoedukimi
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia njohëse e sjelljes
 • Ushqim
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • fizioterapi
 • Terapia e fokusuar në zgjidhje
 • Terapia e sjelljes dialektike
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Unqiue Lehtësimi me 8 hapa
 • Terapia Rekreative
 • Terapia në grup
 • Kujdesi shpirtëror
J objekti rehabilitues i luleve
J lule rehabilitimi shëndetësor

Instituti Shëndetësor J Flowers

Një qëndrim në Institutin Shëndetësor J. Flowers mund të zgjasë për aq kohë sa të jetë e nevojshme. Kostoja e trajtimit fillon nga 44,500 dollarë dhe përfshin akomodimin dhe trajtimin mjekësor.

Adresa: 109 N. Post Oak Lane Suite 500 Houston, TX 77024 Kontakt: Webfaqja

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
LGBTQIA +
Executives

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.