Rimëkëmbja e ishullit Hawaii

Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Opsionet për të lënë alkoolin dhe drogën në Hawaii

Hawaii Island Recovery ndodhet në distriktin Kona në ishullin Hawaii. Kona është një zonë e mahnitshme me bukuri natyrore që e rrethon. Vendndodhja e Rimëkëmbjes së Ishullit Hawaii është ideale për këdo që kërkon të shpëtojë nga varësitë e tyre. Hawaii Island Recovery është një strukturë rehabilitimi nga droga dhe alkooli në një parajsë ishull

 

Hawaii Island Recovery u themelua nga John Hibscher. Hibscher ka shumë përvojë në fushën e rehabilitimit të varësisë. Pasi fitoi një diplomë master dhe doktoraturë nga Universiteti Northwestern, ai punoi në praktikën e tij private në Milwaukee. Në vitin 1997, Hibscher u zhvendos në Hawaii për të punuar me individë që vuanin nga varësia.

 

Në më shumë se 35 vjet psikologji klinike, Hibscher ka punuar me një sërë pacientësh, duke përdorur terapi të bazuara në prova. Të njëjtat terapi të bazuara në prova përdoren nga Hawaii Island Recovery sot, duke u dhënë banorëve mundësinë për të fituar pavarësinë nga varësitë e tyre.

 

Rehabilitimi mirëpret maksimumi tetë banorë në një kohë në pronën e tij fantastike. Akredituar nga Komisioni i Përbashkët, Hawaii Island Recovery punon me burra dhe gra. Së bashku me terapitë e bazuara në prova, do të përjetoni detoksifikimin e mbikëqyrjes mjekësore pas mbërritjes. Terapitë holistike dhe eksperimentale janë në menunë e rehabilitimit luksoz.

 

Si është në Hawaii Island Recovery?

 

Hawaii Island Recovery ka terapistë të aftë për të punuar me banorët që vuajnë nga abuzimi me substancat, varësia dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Rehabilitimi ka tre zona kryesore që synon kur trajton banorët. Fushat kryesore janë kujdesi klinik, shëndeti holistik dhe aktivitetet rekreative.

 

Së bashku me abuzimin me substancat, varësinë nga droga dhe varësinë ndaj alkoolit, Hawaii Island Recovery punon me banorët që vuajnë nga varësitë ndaj proceseve si bixhozi, seksi, pornografia dhe ushqimi. Ju gjithashtu mund të merrni ndihmë për çrregullimin e stresit post-traumatik, depresionin dhe ankthin.

 

Ju mund të zgjidhni një program rehabilitimi për 30, 60 ose 90 ditë. Rimëkëmbja e ishullit Hawaii ofron një kornizë kohore që funksionon për çdo banor në vend që të sigurojë një program që i përshtatet të gjithëve.

 

Pas mbërritjes në Hawaii Island Recovery, do t'i nënshtroheni miratimit para-mjekësor dhe një vlerësimi për të përcaktuar terapitë që do të përjetoni. Nëse është e nevojshme, ofrohet detoksifikimi i mbikëqyrur nga mjekësia. Kjo ju jep mundësinë për të hequr toksinat nga trupi juaj përpara se të kaloni në programin e plotë rezidencial. Pasi të fillojë programi rezidencial, ju do të merrni pjesë në seancat e terapisë individuale dhe grupore shumë herë në javë. Mjekimi do të administrohet nëse është e nevojshme gjatë qëndrimit tuaj.

 

Një nga pikat më të mëdha plus për Rimëkëmbjen e Ishullit Hawaii është programi i psikoterapisë së qendrës me ndihmën e delfinëve. Programi i lejon banorët të notojnë me delfinët për të përmirësuar shëndetin e tyre mendor. Ekziston edhe një program terapie me kuaj. Terapitë dhe aktivitetet eksperimentale të tilla si snorkeling, shëtitje dhe udhëtime në plazh ofrojnë shërim shtesë për banorët.

Pajisjet e rimëkëmbjes së ishullit Hawaii

 

Ju do të gjeni Rimëkëmbjen e Ishullit Hawaii në pikën më perëndimore të ishullit të madh. Ju mund të shihni shtrirjen e vijës bregdetare për milje nga vendndodhja e rehabilitimit. Pamjet e oqeanit u ofrohen banorëve në rehabilitim. Plazhet rreth rehabilitimit janë të shkëlqyera dhe ofrojnë një arratisje të mrekullueshme pas një dite rehabilitimi grupor dhe individual.

 

Ka hapësirë ​​për deri në tetë banorë në të njëjtën kohë në rehabilitim. Akomodimi është i disponueshëm për banorët që kërkojnë dhoma gjumi private ose të përbashkëta. Akomodimi i përbashkët u ofron banorëve mundësinë për të punuar me të tjerët dhe për të qenë përgjegjës në rimëkëmbjen e shokëve të dhomës. Banorëve do t'u jepen disa punë gjatë qëndrimit të tyre, por nuk do të keni shumë punë kur jeni jashtë terapisë.

 

Një kuzhinier është në vend për të përgatitur ushqim për banorët. Ushqimet janë me burim në vend nga prodhimet në ishull. Kuzhinieri në vend ofron ushqime të përshtatshme për nevojat dietike të çdo banori. Vaktet e ofruara janë të shëndetshme dhe u japin banorëve lëndët ushqyese që mund t'u kenë munguar.

 

Rehabilitimi ka një ndjenjë shtëpiake. Ai u krijua për t'u dhënë klientëve një shtëpi larg shtëpisë dhe një atmosferë komode. Nga dhoma e tij komode e ndenjes deri te kuzhina e saj që është zemra e rehabilitimit, Hawaii Island Recovery ofron një vend të ngrohtë për rikuperimin e banorëve.

Privatësia në Rimëkëmbjen e Ishullit Hawaii

 

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii mund të përdorë informacionin shëndetësor të mbrojtur të një banori me qëllim të ofrimit të trajtimit, marrjen e pagesës për kujdesin dhe kryerjen e opsioneve të mëtejshme të kujdesit. Rehabilitimi i përmbahet ligjeve të HIPAA gjatë qëndrimit të çdo banori. Vendndodhja e Rimëkëmbjes së Ishullit Hawaii në distriktin Kona të ishullit të madh u lejon banorëve mundësinë për t'u arratisur për trajtim. Privatësia e ofruar për çdo banor është ideale për rikuperim.

 

Rehab në Rimëkëmbjen e ishullit Hawaii

 

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii u krijua me tre fusha kryesore për të adresuar nevojat e secilit banor. Këto fusha janë kujdesi klinik, shëndeti holistik dhe aktivitetet rekreative. Rehabilitimi përdor terapi të bazuara në prova për të adresuar nevojat për çdo banor. Ju gjithashtu do t'i nënshtroheni terapive dhe aktiviteteve eksperimentale. Terapia e delfinëve është një nga programet kryesore të ofruara nga Hawaii Island Recovery.

 

Vendndodhja e rikuperimit të ishullit Hawaii

 

Ju do të gjeni Rimëkëmbjen Hawaii në pikën më perëndimore të Big Island. Ju mund të shihni vijën bregdetare dhe malet lokale nga vendndodhja e rehabilitimit. Pamjet e oqeanit ofrohen për banorët, duke dhënë një ndjenjë hipnotike relaksuese. Plazhet rreth rehabilitimit janë të shkëlqyera dhe ofrojnë një arratisje të mrekullueshme pas një dite rehabilitimi grupor dhe individual.

 

Çmimi i rehabilitimit të ishullit Hawaii

 

Banorët mund të qëndrojnë në vend për 30, 60 ose 90 ditë në këtë Rehab Island Hawaii. Një qëndrim në rehabilitim fillon me 31,500 dollarë. Rehab pranon sigurimin duke ju dhënë mundësinë për të mbuluar disa ose të gjitha shpenzimet tuaja.

 

Një nga rehabilituesit më të mirë në botë?

 

Deri në tetë banorë pranohen në Rehab Island Hawaii në të njëjtën kohë. Banorëve u ofrohet mundësia të marrin trajtim në një nga lokacionet më të bukura në botë. Së bashku me përdorimin e cilësimeve lokale, Hawaii Island Recovery ofron terapi eksperimentale dhe aktiviteti ndryshe nga shumica e programeve të trajtimit. Ju mund të përjetoni terapinë e delfinëve në një mjedis të veçantë duke fituar mjetet për maturi afatgjatë.

 

Të mirat dhe të këqijat e Rimëkëmbjes së ishullit Hawaii

 

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii vlerësohet shumë nga ekipi ynë i kontribuesve ekspertë për metodat e tij të trajtimit dhe shkallën e përgjithshme të suksesit. Megjithatë, e keqja është padyshim se qendra e trajtimit është e bazuar në Hawaii, e cila mund të ndihet paksa e largët dhe e vetmuar gjatë dy javëve të para të kujdesit parësor.

Ka hapësirë ​​për deri në tetë banorë në të njëjtën kohë në rehabilitim. Akomodimi është i disponueshëm për banorët që kërkojnë dhoma gjumi private ose të përbashkëta. Rehabilitimi ka një ndjenjë shtëpiake. Ai u krijua për t'u dhënë klientëve një shtëpi larg shtëpisë dhe një atmosferë komode.
Rehab në Rimëkëmbjen e ishullit Hawaii
Rimëkëmbja e ishullit Hawaii
Hawaii-Island-Recovery-Center
Ankesat për Rimëkëmbjen e Ishullit Hawaii
Çmimi i rimëkëmbjes së ishullit Hawaii
Qendra e rehabilitimit të ishullit Hawaii

Shkuarja në Rehab në Hawaii

Rehabs në Hawaii

Rehabilituesit më të mirë në botë

https://www.worldsbest.rehab/

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii

Hawaii Island Recovery ka terapistë të aftë për të punuar me banorët që vuajnë nga abuzimi me substancat, varësia dhe çrregullimet që ndodhin bashkë. Rehabilitimi ka tre zona kryesore që synon kur trajton banorët. Fushat kryesore janë kujdesi klinik, shëndeti holistik dhe aktivitetet rekreative.

Adresa: 73-4697 Hina Lani St, Kailua-Kona, HI 96740, Shtetet e Bashkuara
Orari: Hapeni 24 orë
Telefon: + 1 866-390-5070
pranimet: https://hawaiianrecovery.com/

Qendra e rehabilitimit të ishullit Hawaii

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

krevat

Banimi: 8

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.