Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Robert Alexander Qendra për Rimëkëmbjen Përmbledhje

 

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen është një qendër rehabilitimi për drogën dhe alkoolin e vendosur në malin Uashington, Kentaki. Është një qendër rehabilitimi e dedikuar për të ndihmuar klientët të rindërtojnë jetën e tyre duke i dhënë fund ciklit të abuzimit me substancat.

 

Qendra e rikuperimit ofron programe unike trajtimi për klientët. Shkalla e rikuperimit të qendrës dhe platforma e trajtimit me vlerësim të lartë e bëjnë atë rehabilitimin nr. 1 në shtetin e Kentakit.

 

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen përdor një qasje holistike të bazuar në prova për trajtimin e banorëve. Rehabilitimi ofron detoksifikimin pas mbërritjes, duke i lejuar klientët që kanë nevojë për të të hequr qafe trupin e tyre nga droga dhe/ose alkooli për t'u përgatitur për udhëtimin përpara.

 

Kujdesi spitalor rezidencial pasohet me kujdesin e mëtejshëm duke u dhënë klientëve mundësinë për të mësuar aftësi të mëtejshme përballuese nga Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen për ndihmë të mëtejshme për të qëndruar të pastër dhe të matur.

 

Qendra Robert Alexander për Trajtimin e Rimëkëmbjes

 

Qendra për Rimëkëmbjen Robert Alexander është rehabilitimi më i vlerësuar në Kentaki. Shteti është si shumë në Amerikë, pasi vuan nga nivele të larta të problemeve të varësisë. Banorët në Qendrën për Rimëkëmbjen Robert Alexander vuajnë nga një sërë çështjesh të abuzimit me substanca, duke përfshirë alkoolin, pilula me recetë, opioidet dhe shumë më tepër.

 

Opioidet janë një nga fushat në të cilat fokusohet rehabilitimi. Klientët mund të rezervojnë një qëndrim 30-ditor, por disa banorë mbeten në kampus për më gjatë. Disa banorë do të qëndrojnë në RAC në Kentaki për rreth 90 ditë. Banorët shpesh mendojnë se qëndrimet më të gjata janë më të dobishme dhe qendra u mundëson klientëve të qëndrojnë në kampus për të forcuar maturinë e tyre.

 

Qendra është e vendosur në një ngastër 10 hektarësh në zonën rurale të malit Uashington. Vendndodhja e qendrës së rikuperimit u siguron banorëve një arratisje. Privatësia dhe izolimi janë dy aspekte të rëndësishme të qendrës. Banorët mund të kalojnë kohën e tyre duke u fokusuar në shërimin e tyre dhe jo në faktorët stresues që kontribuan në varësinë.

Qasja e Qendrës së Rimëkëmbjes Robert Alexander ndaj trajtimit të varësisë

 

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen përdor programe rimëkëmbjeje të bazuara në prova për të trajtuar të gjithë personin. Banorët do t'i nënshtrohen trajtimit për çrregullime që ndodhin bashkë, detoksifikimin mjekësor në vend dhe seancat terapeutike për të rigjallëruar mendjen dhe trupin. Përveç marrjes së terapisë së nivelit të lartë në një kampus luksoz, klientët do të kenë një kafene në vend, aktivitete rekreative, dhoma gjysmë private dhe pajisje të tjera për ta bërë qëndrimin e tyre të ndihet si një shtëpi larg shtëpisë.

 

Banorët që kanë nevojë për detoksifikimin mund t'i nënshtrohen programit të vëzhguar mjekësor të klinikës. Detox është në bazë të nevojës për t'u përdorur. Çdo klient që nuk ka nevojë t'i nënshtrohet detoksifikimit mjekësor do t'i bashkohet një prej programeve të rimëkëmbjes së rehabilitimit që në fillim.

 

Një plan trajtimi i personalizuar ofrohet për çdo banor. Për shkak të natyrës komplekse të abuzimit me substancat, qendra e rikuperimit i jep çdo banori një program unik për t'u fokusuar. Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen nuk ofron vetëm një plan rikuperimi dhe pret që banorët të përshtaten në të. Përkundrazi, qendra i përshtatet planeve të saj të rimëkëmbjes rreth nevojave të secilit klient.

 

Banorët ka të ngjarë t'i nënshtrohen qasjeve të bazuara në prova si terapia njohëse e sjelljes (CBT), terapia e artit dhe muzika, lehtësimi me 12 hapa, neurofeedback dhe këshillimi familjar. Objekti luksoz në RAC është sfondi i kujdesit të veçantë që u mundëson banorëve të përqëndrohen në procesin e shërimit. Programet e bazuara në prova janë mjeti që i çon banorët në maturi.

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen e Trajtimit të Varësisë
Qendra Robert Alexander për Qendrën e Rimëkëmbjes
Qendra Robert Alexander për Objektet e Rimëkëmbjes
Qendra Robert Alexander për Pajisjet e Rimëkëmbjes
Qendra Robert Alexander për Rehabimin e Rimëkëmbjes
Qendra Robert Alexander për Dhomat e Rimëkëmbjes

Programet e Trajtimit në Qendrën për Rimëkëmbje Robert Alexander

 

Kujdesi rezidencial i spitalit është programi i Qendrës Robert Alexander për Rimëkëmbjen që synon të ndihmojë klientët të arrijnë një rikuperim të qëndrueshëm dhe afatgjatë. Kujdesi spitalor është programi më intensiv që ofron qendra. Klientët do të jenë në vend 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Gjatë kësaj kohe çdo banor do të jetë 100% i fokusuar në fitimin e maturisë.

 

Sapo një banor të arrijë në Qendrën për Rimëkëmbjen Robert Alexander, ata do të punojnë me stafin për të krijuar një program rikuperimi që plotëson nevojat e tyre. Shumë rehabilitues ndërtojnë programe rikuperimi për klientët pa marrë kontributin e individit. Kjo mund të vendosë një banor për dështim. Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen merr përsipër nevojat dhe dëshirat e banorit për të ndihmuar në lehtësimin e një eksperience të vlefshme.

 

Programi i Spitalizimit Rezidencial dhe i Pjesshëm

 

Kujdesi rezidencial nuk është i vetmi program i ofruar nga Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen. Klientët mund të zgjedhin programe të tjera, duke përfshirë shtrimin e pjesshëm në spital, kujdesin intensiv ambulator dhe programin ambulator.

 

Programi i pjesshëm i shtrimit në spital i qendrës ofron deri në gjashtë orë seanca terapie në ditë për tre deri në pesë ditë në javë. Klientët mund të kthehen në shtëpi në mbrëmje pasi të kenë përfunduar seancat gjatë ditës. Programi intensiv ambulator zakonisht takohet në mëngjes ose në mbrëmje dhe u ofron klientëve seanca terapie.

 

Si programet e shtrimit të pjesshëm në spital ashtu edhe ato intensive ambulatore janë të strukturuara, por ofrojnë njëfarë fleksibiliteti që nuk e bën rehabilitimi rezidencial i spitalit. Së fundi, programi ambulator i rehabilitimit jep seanca një ose dy netë në javë për disa orë në një kohë. Është një lloj rehabilitimi edhe më fleksibël.

Qendra Robert Alexander për Specializimet e Trajtimit të Rimëkëmbjes

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Abuzim me substanca

Trajtimet e varësisë nga RCA

 • Psikoedukimi
 • Meditim & Vetëdije
 • Terapia e Aventurës
 • Këshillim 1-në-1
 • Terapia njohëse e sjelljes
 • Ushqim
 • Terapia e orientuar drejt qëllimit
 • fizioterapi
 • Terapia e fokusuar në zgjidhje
 • Terapia e sjelljes dialektike
 • Këshillim për parandalimin e rikthimit
 • Unqiue Lehtësimi me 8 hapa
 • Terapia Rekreative
 • Terapia në grup
 • Kujdesi shpirtëror

Përmbledhja e rehabilitimit më të mirë botëror të Qendrës Robert Alexander për Rimëkëmbjen, KY

 

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen ka programim shtesë së bashku me platformat bazë të trajtimit. Programi i terapisë familjare të organizatës do t'i ndihmojë klientët dhe anëtarët e familjes së tyre të pajtohen me abuzimin me substancat dhe pasojat e tij.

 

Seancat e terapisë familjare të qendrës drejtohen nga terapisti. Klientët do të identifikojnë anëtarët e familjes që ata besojnë se duhet të përfshihen në seancat e terapisë. Klientët mund të përfshijnë bashkëpunëtorë, miq dhe individë të tjerë të rëndësishëm. Rehabilitimi ofron seanca private familjare, seanca në grup, programim intensiv të edukimit familjar dhe takime me 12 hapa për të dashurit dhe miqtë që të marrin pjesë.

 

 

Trajtimi i klasit botëror

 

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen ofron afate të ndryshme kohore për klientët duke i lejuar ata të zgjedhin kohëzgjatjen e qëndrimit që u përshtatet më së miri atyre. Banorët mund të qëndrojnë në kampus për të paktën 30 ditë deri në maksimum 90 ditë. Klientëve do t'u mësohen aftësitë e përballimit dhe zakonet e reja të kohës së lirë, së bashku me ndjekjen e seancave dhe klasave të terapisë. Aftësitë dhe zakonet e reja do të përfitojnë klientët pasi të largohen nga rehabilitimi dhe të përballen me jetën pa drogë dhe/ose alkool.

 

Individët do të marrin gjithashtu ndihmë me çrregullime të përbashkëta në Qendrën për Rimëkëmbjen Robert Alexander. Shumë njerëz që vuajnë nga abuzimi me substancat gjithashtu do të përjetojnë çrregullime të përbashkëta. Stafi në RCA mund t'i ndihmojë klientët të kuptojnë problemet dhe si të përballen me to pa substanca.

 

Objekti modern ka pajisje luksoze, dhoma gjysmë private, aktivitete rekreative, terapi me vaskë bakri, një kafene në vend, TV me ekran të sheshtë dhe më shumë për të ofruar një përvojë të plotë trajtimi.

 

Verifikimi i palës së tretë

 

Logoja e rehabilitimit më të mirë në botë

 

Worlds Best Rehab Magazine ka intervistuar këtë qendër trajtimi dhe ka verifikuar që emri, vendndodhja, informacioni i kontaktit dhe leja për të vepruar për këtë ofrues trajtimi janë të përditësuara. Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.

 

 

logoja e komisionit të përbashkët

 

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen ka ambiente të cilësisë së lartë me staf me përvojë, të cilët janë të përkushtuar për të ndihmuar njerëzit me abuzim me substanca dhe sëmundje mendore. Me mbi 25 vjet përvojë të kombinuar midis anëtarëve të ekipit, klientët mund të besojnë se do të marrin kujdesin më të mirë të mundshëm në RAC, i cili është i akredituar nga Komisioni i Përbashkët11.RA Center, Home, Premier Addiction Rehab në Kentaki | Qendra për Rimëkëmbjen Robert Alexander; Marrë më 11 tetor 2022, nga https://robertalexandercenter.com/.

Robert Alexander Qendra për Rimëkëmbje

Qendra Robert Alexander për Rimëkëmbjen ofron afate të ndryshme kohore për klientët duke i lejuar ata të zgjedhin kohëzgjatjen e qëndrimit që u përshtatet më së miri atyre. Banorët mund të qëndrojnë në kampus për të paktën 30 ditë deri në maksimum 90 ditë.

Adresa: 130 Hope St, Mt Washington, KY 40047, Shtetet e Bashkuara

Kontakt: Webfaqja

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
LGBTQIA +
Executives

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

 • 1
  1.RA Center, Home, Premier Addiction Rehab në Kentaki | Qendra për Rimëkëmbjen Robert Alexander; Marrë më 11 tetor 2022, nga https://robertalexandercenter.com/

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.