Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera nga M deri në Z

Alkool

Alkool

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera nga M deri në Z

Hulumtoni efektet e alkoolit dhe mbi 4000 barnave të tjera kur merren së bashku. Ky indeks mbulon barnat nga M në Z. Për të gjetur efektet e alkoolit dhe drogave të tjera nga A në L përdorni Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera A deri në L.

Nëse dëshironi të hetoni efektet e barit ose mjekimit tuaj kur kombinohen me Weed ose MDMA, mund të përdorni Weed dhe MDMA dhe indeksin tonë të barnave të tjera.   Indeksi i barërave të këqija dhe drogave të tjera A deri në L , Indeksi i barërave të këqija dhe drogave të tjera nga M deri në Z , MDMA dhe Indeksi i Barnave të tjera A deri në L , MDMA dhe Indeksi i Barnave të tjera M deri në Z

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera M

MMR dhe alkooli

makrobidi dhe alkooli

makrodantina dhe alkooli

Macugen dhe alkool

Mafenid Acetat dhe alkool

Kërpudhat magjike dhe alkooli

magnezit dhe alkoolit

citrat magnezi dhe alkooli

Oksidi i magnezit dhe alkooli

Sulfati i magnezit dhe alkooli

Magnevisti dhe alkooli

malarone dhe alkool

Malathion dhe alkool

Mandol dhe alkool

Mangafodipir dhe alkool

Manitol dhe alkool

Maraviroc dhe alkool

Markaina dhe alkooli

marihuanë dhe alkool

përzierje marihuanë dhe alkool

Marinol dhe alkool

Marplan dhe alkool

Matulani dhe alkooli

Mavenclad dhe alkool

Mavik dhe alkool

mavyret dhe alkooli

Maxair dhe alkool

maxalt dhe alkool

Maxaquin dhe alkool

Maxipime dhe alkool

Maxitrol dhe alkool

maxzide dhe alkool

Mayzent dhe alkool

mcv dhe alkool

mdma dhe alkooli

Vaksina kundër fruthit dhe alkooli

Mebaral dhe alkool

Mebendazol dhe alkool

Mekamilamina dhe alkooli

Mekasermina dhe alkooli

Mekasermin Rinfabate dhe alkool

Meklorethaminë HCl dhe alkool

meklizina dhe alkooli

Meklofenamati dhe alkooli

mjekimi dhe alkooli

ilaçet dhe alkooli

medrol dhe alkool

Medroksiprogesteroni dhe alkooli

Medroksiprogesteroni Acetat dhe alkool

Medrizoni dhe alkooli

Acidi mefenamik dhe alkooli

Mefloquine dhe alkool

Mefoksina dhe alkooli

Megace dhe alkool

Megace ES dhe alkool

Megestrol Acetate dhe alkool

melanoma dhe alkooli

melatoninës dhe alkoolit

pilula melatonine dhe alkool

Melaril dhe alkool

meloxicam dhe alkool

meloxicam 15 mg dhe alkool

Melphalan dhe alkool

Memantina dhe alkooli

Memantine HCL dhe alkool

Menaktra dhe alkooli

Menest dhe alkool

Vaksina për meningokokal dhe alkool

Menomune dhe alkool

Pilulat e menopauzës dhe alkooli

Menopur dhe alkool

Menostar dhe alkool

Menotropina dhe alkooli

mendore dhe alkoolike

Mentaksa dhe alkooli

Mepenzolat bromidi dhe alkooli

Meperidina dhe alkooli

Mefobarbital dhe alkool

Mefitoni dhe alkooli

Mepivakainë dhe alkool

Meprobamate dhe alkool


https://www.worldsbest.rehab/Meprobamate-/-Aspirin-and-alcohol/

Mepron dhe alkool

Mequinol dhe Tretinoin dhe alkool

Merkaptopurina dhe alkooli

Meridia dhe alkooli

Meropenem dhe alkool

Merrem IV dhe alkool

mesalamina dhe alkooli

Meskal dhe alkool

Meskaline dhe alkool

mezenterike dhe alkoolit

Mesna dhe alkooli

Mesnex dhe alkool

mestinon dhe alkoolin

metabolizmin dhe alkoolin

Metadate CD dhe alkool

Metadate ER dhe alkool

Metaglip dhe alkool

metamucil dhe alkool

Sulfat metaproterenol dhe alkool

Metaraminol dhe alkool

Metastron dhe alkool

metaksaloni dhe alkooli

metformina dhe alkooli

Metformina Hcl dhe alkooli

meta dhe alkooli

Klorur metakolinë dhe alkool

Metadoni dhe alkooli

Metadon hidroklorur dhe alkool

Metadoza dhe alkooli

Koncentrat oral metadozë dhe alkool

Metamfetamina dhe alkooli

Hidrokloridi i metamfetaminës dhe alkooli

Metazolamid dhe alkool

metenamina dhe alkooli

Hipurat metenaminë dhe alkool

Methergina dhe alkooli

methimazol dhe alkool

metokarbamoli dhe alkooli

Methohexital Natriumi dhe alkooli

metotreksat dhe alkool

Metoksaleni dhe alkooli

Metsuksidi dhe alkooli

Metiklotiazidi dhe alkooli

Metildopa dhe alkooli

Metildopat Hcl dhe alkool

Blu metilen dhe alkool

Metilergonovina Maleate dhe alkooli

Metilina dhe alkooli

Bromidi metilnaltreksoni dhe alkooli

metilfenidati dhe alkooli

Metilfenidati Hcl dhe alkooli

metilprednizoloni dhe alkooli

metilprednizolon 4 mg dhe alkool

metilprednizolon 4mg dhe alkool

Methylprednisolone Sodium Succinate dhe alkool

Metiltestosteroni dhe alkooli

Methysergide maleate dhe alkool

Metipranololi dhe alkooli

metoklopramid dhe alkool

Metolazoni dhe alkooli

Metopirone dhe alkool

metoprololi dhe alkooli

metoprololi suksinat dhe alkooli

tartrati metoprolol dhe alkooli

metoprolol tartrate 25 dhe alkool

Metozolv ODT dhe alkool

MetroCream dhe alkool

Metrodina dhe alkooli

metrogel dhe alkool

MetroLotion dhe alkool

metronidazol dhe alkool

metronidi dhe alkooli

Metvixia dhe alkooli

Metyrapone dhe alkool

Metirozina dhe alkooli

Mevacor dhe alkool

Valium meksikan dhe alkool

Mexiletine HCl dhe alkool

Mexitil dhe alkool

Miakalcina dhe alkooli

Micafungin Sodium dhe alkool

Micardis dhe alkooli

Micardis HCT dhe alkool

mikonazoli dhe alkooli

Mikro-K dhe alkool

Mikronaza dhe alkooli

Glyburide dhe alkool i mikronizuar

Mikrozidi dhe alkooli

Midamor dhe alkool

Midazolam dhe alkool

Midodrina dhe alkooli

Hidrokloridi i Midodrinës dhe alkooli

midol dhe alkool

Midrin dhe alkoolin

mifepreksi dhe alkooli

mifepriston dhe alkool

Miglitol dhe alkool

Miglustat dhe alkool

Migranal dhe alkool

Milnacipran HCl dhe alkool

Milrinone dhe alkool

Minipres dhe alkool

Minocina dhe alkooli

minociklinën dhe alkoolin

Hidrokloridi i minociklinës dhe alkooli

minoxidil dhe alkool

Mintezol dhe alkool

Miochol-E dhe alkooli

Miostat dhe alkool

Miradon dhe alkool

miralax dhe alkool

Mirapex dhe alkool

Mirapex ER dhe alkool

Mircera dhe alkooli

Mircete dhe alkool

Mirena dhe alkooli

mirtazapine dhe alkool

misoprostol dhe alkool

Mitracina dhe alkooli

zbutës dhe alkool

Mitomicina dhe alkooli

Mitotan dhe alkool

Mitoxantrone dhe alkool

mitrale dhe alkooli

Moban dhe alkool

mobiku dhe alkooli

modafinil dhe alkool

moderna dhe alkooli

Moduretik dhe alkool

Moexipril dhe alkool

Moexipril HCl dhe alkool

Moggies dhe alkool

Hidrokloridi i molindonit dhe alkooli

molly dhe alkooli

Mometazone dhe alkool

Mometasone Furoate dhe alkool

monistati dhe alkooli

Monistat-Derm dhe alkool

mono dhe alkooli

Monoklate-P dhe alkool

Monodoks dhe alkool

Mononina dhe alkooli

Monopril dhe alkool

përbindësh dhe alkool

montelukast dhe alkool

Montelukast Natriumi dhe alkooli

Monurol dhe alkool

stabilizues të humorit dhe alkool

morel dhe alkool

mëngjes pas pilulë dhe alkool

morfinë dhe alkoolin

Sulfati i Morfinës dhe alkooli

Morrhuate Sodium dhe alkool

Motofen dhe alkool

motrin dhe alkoolin

Moxatag dhe alkool

moxifloxacin dhe alkool

Moxifloxacin HCL dhe alkool

Mozobil dhe alkool

MS Contin dhe alkool

ms droga dhe alkooli

ms intoleranca dhe alkooli

mucinex dhe alkool

mucinex 12 orë dhe alkool

mucinex d dhe alkool

mucinex dm dhe alkool

mugwort dhe alkool

multak dhe alkool

Multi Vitamina dhe alkooli

Multihance dhe alkool

multivitamina dhe alkooli

Vaksina kundër shytave dhe alkooli

Mupirocina dhe alkooli

Mupirocin topikale dhe alkool

Ndërtuesit e muskujve dhe alkooli

relaksues të muskujve dhe alkool

relaksuesit e muskujve dhe alkoolit

Mushies dhe alkoolit

kërpudha dhe alkooli

kërpudha dhe alkool

Mustargen dhe alkool

Mutamicina dhe alkooli

Myambutol dhe alkool

Mykamina dhe alkooli

Mycapsa dhe alkooli

Mycelex dhe alkool

Mykobutina dhe alkooli

mikofenolati dhe alkooli

Mycophenolate Mofetil dhe alkool

Acidi Mikofenolik dhe alkooli

Mikostatina dhe alkooli

Myfortic dhe alkool

Mykrox dhe alkool

mylanta dhe alkooli

Mylerani dhe alkooli

Mylotarg dhe alkool

Myoblock dhe alkooli

miokarditi dhe alkooli

Miokrizina dhe alkooli

Miozimi dhe alkooli

myrbetrik dhe alkool

Mysolina dhe alkooli

Mytelaza dhe alkooli

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera N

Nabi-HB dhe alkool

nabumeton dhe alkool

NAC dhe alkooli

nadolol dhe alkool

Nadolol dhe Bendroflumethiazide dhe alkool

Nafcilin Natriumi dhe alkooli

Naftifina dhe alkooli

Naftifina Hcl dhe alkooli

Naglazimi dhe alkooli

Nalbufin hidroklorur dhe alkool

Nalfon dhe alkool

Acidi Nalidiksik dhe alkooli

Nalmefen hidroklorur dhe alkool

nalokson dhe alkool

naltreksoni dhe alkooli

përdorimi i naltreksonit dhe alkoolit

Nanda dhe alkooli

Nandrolone dhe alkool

Naprelan dhe alkool

naprosin dhe alkoolin

naprokseni dhe alkooli

naproxen 500 dhe alkool

Naproksen Natriumi dhe alkooli

naratriptan dhe alkool

narcan dhe alkool

Pilulat e narkolepsisë dhe alkooli

narkotikëve dhe alkoolit

Nardil dhe alkool

Naropina dhe alkooli

nasacort dhe alkool

Nasacort AQ dhe alkool

sprej për hundë dhe alkool

Nasalcrom dhe alkool

Nasalide dhe alkool

Nascobal dhe alkool

Nasonex dhe alkool

Natacin dhe alkool

Natalizumab dhe alkool

Natamicina dhe alkooli

Natazia dhe alkooli

Nateglinidi dhe alkooli

Natrecor dhe alkool

Navane dhe alkooli

Kërthiza dhe alkooli

Nayzilam dhe alkool

Nebcin dhe alkool

Nebivolol dhe alkool

Nebivolol Tableta dhe alkool

Nebupent dhe alkool

Nekon dhe alkool

Nedocromil dhe alkool

Nedocromil Inhalation Aerosol dhe alkool

Nefazodoni dhe alkooli

NegGram dhe alkool

Nelarabina dhe alkooli

Nelfinavir Mesylate dhe alkool

Nembutal dhe alkool

Neo-Synephrine dhe alkool

Neodekadron dhe alkool

neomicina dhe alkooli

Sulfati i neomicinës dhe alkooli

Drekje neoni dhe alkool

NeoProfen dhe alkool

Neoral dhe alkool

Neosporina dhe alkooli

Neostigmina dhe alkooli

Neostigmine Metilsulfat dhe alkool

Neframina dhe alkooli

Nerlynx dhe alkool

Nesakainë dhe alkool

Nesiritide dhe alkool

Neulasta dhe alkooli

Neumega dhe alkooli

Neupogen dhe alkool

Neupro dhe alkool

neurontina dhe alkooli

Neutreksina dhe alkooli

Nevanac dhe alkool

Nevirapine dhe alkool

Nexavar dhe alkool

nexium dhe alkool

Nexletol dhe alkool

Nexlizet dhe alkooli

shpjegim dhe alkool

niacinës dhe alkoolit

Niacor dhe alkool

Niaspan dhe alkool

Hidrokloridi i nikardipinës dhe alkooli

nikotinë dhe alkool

Nikotrol dhe alkool

Nicotrol NS dhe alkool

Nifedipina dhe alkooli

Niferex-150 dhe alkool

Nilandron dhe alkool

Nilotinib Kapsula dhe alkool

Nilutamidi dhe alkooli

Nimbex dhe alkool

Nimodipina dhe alkooli

Nimotop dhe alkool

Niravam dhe alkool

Nisoldipinë dhe alkool

Nitazoksanidi dhe alkooli

Nitisinone dhe alkool

oksid nitrik dhe alkool

Nitro-Dur dhe alkool

nitrofurantoinë dhe alkool

nitrofurantoin mono mcr dhe alkool

nitroglicerina dhe alkooli

Nitrolingual Pumpspray dhe alkool

NitroMist dhe alkool

Nitropresi dhe alkooli

Nitroprusside Natriumi dhe alkooli

Nitrostat dhe alkool

azotuar dhe alkool

Oksidi i azotit dhe alkooli

Nivolumab dhe alkool

Nizatidina dhe alkooli

Nizoral dhe alkool

Noctec dhe alkool

Nolvadex dhe alkool

noopept dhe alkool

Nor-QD dhe alkooli

norco dhe alkooli

nordiazepam dhe alkool

Norditropina dhe alkooli

Norepinefrina dhe alkooli

Norepinephrine Bitartrate dhe alkool

norethindrone dhe alkool

Norethindrone dhe Etinyl Estradiol dhe alkool

Norflex dhe alkool

Norfloxacin dhe alkool

Norgjezik dhe alkool

Norgestimate dhe Etinil Estradiol dhe alkool

Noritati dhe alkooli

Salinë normale dhe alkool

Noroksinën dhe alkoolin

Norpace dhe alkool

Norplant dhe alkool

Norpramina dhe alkooli

nortriptilina dhe alkooli

Nortriptilina HCl dhe alkooli

Nortriptilin Hydrochloride dhe alkool

Norvasc dhe alkool

Norvir dhe alkool

Novantrone dhe alkool

novokaina dhe alkooli

Novolin R dhe alkool

NovoLog dhe alkool


https://www.worldsbest.rehab/NovoLog-Mix-70/30-and-alcohol/

Novoseven dhe alkool

Novothyrox dhe alkool

Noxafil dhe alkool

NP Tiroide dhe alkool

NPllakë dhe alkool

nsaid dhe alkooli

nsaids dhe alkoolit

Nubain dhe alkool

Nubeqa dhe alkooli

nucala dhe alkooli

nucynta dhe alkooli

Numorphan dhe alkool

Nuromax dhe alkool

nurtec dhe alkool

Nurtec ODT dhe alkool

Nutropina dhe alkooli

Nutropin AQ dhe alkool

Depo e Nutropinës dhe alkoolit

NuvaRing dhe alkool

nuvigil dhe alkool

Nydrazidi dhe alkooli

Nyquil dhe alkool

nistagmusi dhe alkooli

nistatin dhe alkool

Nistop dhe alkool

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera O

Ocrevus dhe alkool

Oktreotidi dhe alkooli

Ocufen dhe alkool

Ocuflox dhe alkool

Ofatumumab dhe alkool

Ofev dhe alkooli

ofloxacin dhe alkoolit

Ofloxacin okulistik dhe alkool

Oforta dhe alkooli

Ogjeni dhe alkooli

olanzapine dhe alkool

Olaparib dhe alkool

Oleptro dhe alkool

Olmesartan dhe alkool

Olmesartan Medoxomil dhe alkool

Olopatadina dhe alkooli

Olopatadine oftalmike dhe alkool

Olux dhe alkool

Olux-E dhe alkooli

Omalizumab dhe alkool

Acidet yndyrore të pangopura Omega-3 dhe alkooli

Omega-3-Acid Etil Estere dhe alkool

omeprazolit dhe alkoolit

Omnaris dhe alkooli

Omnicef ​​dhe alkool

Omnipred dhe alkool

Omniscan dhe alkooli

Omnitrope dhe alkool

Oncaspar dhe alkool

ondansetron dhe alkool

Ondansetron hidroklorur dhe alkool

Ongentys dhe alkool

Onglyza dhe alkooli

Onpattro dhe alkool

Onsolis dhe alkooli

Ontak dhe alkool

Onureg dhe alkool

opana dhe alkooli

Opana ER dhe alkooli

Opdivo dhe alkooli

opiumet dhe alkooli

opioidet dhe alkooli

opiumit dhe alkoolit

Oprelvekin dhe alkool

Opticrom dhe alkool

OptiMARK dhe alkool

Optipranololi dhe alkooli

Optiray Injection dhe alkool

Optison dhe alkooli

Optivar dhe alkool

oracea dhe alkooli

orajel dhe alkool

steroid oral dhe alkool

Orap dhe alkool

Orapred ODT dhe alkool

Oraqis dhe alkooli

Oravig dhe alkool

Orencia dhe alkooli

Orfadin dhe alkool

Organidina NR dhe alkooli

Orgovyx dhe alkool

Oriahnn dhe alkoolin

orilisa dhe alkooli

Orimune dhe alkooli

Orlaam dhe alkool

Orlistat dhe alkool

Orfenadrinë dhe alkool

Orfenadrinë Citrate dhe alkool

Orfengjezik dhe alkooli

Ortho Evra dhe alkooli

Ortho Tri-Cyclen dhe alkool

Ortho-Novum dhe alkooli

Orudis dhe alkooli

Oseltamivir dhe alkool

Oseltamivir Fosfat dhe alkool

Osimertinib dhe alkool

Osmitrol dhe alkool

OsmoPrep dhe alkool

osphena dhe alkooli

Osteo Bi-Flex dhe alkool

otezla dhe alkooli

Ovcon dhe alkooli

barna pa recetë dhe alkool

Ovide dhe alkool

Ovidrel dhe alkool

Oksacilina dhe alkooli

Oxaliplatin dhe alkool

Oksandrin dhe alkoolin

Oxandrolone dhe alkool

Oksaprozina dhe alkooli

Oxazepam dhe alkool

okskarbazepina dhe alkooli

Oksikonazoli dhe alkooli

Oxilan dhe alkool

oxiracetam dhe alkool

Oxistat dhe alkooli

Oxsoralen-Ultra dhe alkool

oksigjen dhe alkool

oksibutinina dhe alkooli

Oksibutininë klorur dhe alkool

oksikodoni dhe alkooli

Oksikodoni dhe acetaminofeni dhe alkooli

Oksikodoni HCl dhe alkooli

Oksikodoni i lartë dhe alkooli

Oksikodon hidroklorur dhe alkool

oksikontin dhe alkoolin

Oksigjeni dhe alkooli

Oksimetazolina dhe alkooli

Oxymetazoline hundës dhe alkoolit

Oksimetoloni dhe alkooli

Oksimorfoni dhe alkooli

Oksimorfon hidroklorur dhe alkool

Oksimorfon hidroklorur me çlirim të zgjatur dhe alkool

Oksitetraciklina dhe alkooli

Oksitocina dhe alkooli

Oksitrol dhe alkool

Ozanimod dhe alkool

ozemike dhe alkool

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera P

Paklitaksel dhe alkool

ilaçe kundër dhimbjeve dhe alkool

ilaçe kundër dhimbjeve dhe alkool

ilaçe kundër dhimbjeve dhe alkool

lehtësimin e dhimbjeve dhe alkoolin

Palifermin dhe alkool

Paliperidoni dhe alkooli

Palivizumab dhe alkool

Palonosetron dhe alkool

Hidrokloridi i Palonosetronit dhe alkooli

Pamelor dhe alkool

Pamidronate Disodium dhe alkool

Pankrekarb dhe alkool

Pankrelipaza dhe alkooli

Pandel dhe alkool

Panhematin dhe alkool

Panretin dhe alkool

pantoprazol dhe alkool

Pantoprazol Natriumi dhe alkooli

Papaina dhe alkooli

Papaverina dhe alkooli

paracetamolit dhe alkoolit

Parafon Forte dhe alkool

Paragard dhe alkool

Paraplatin dhe alkool

Paregorik dhe alkool

Paricalcitol dhe alkool

Parlodel dhe alkool

Parnate dhe alkool

Sulfat paromomycin dhe alkool

paroxetine dhe alkool

Paroxetine Hydrochloride dhe alkool

Paroxetine Mesylate dhe alkool

Paser dhe alkool

Pataday dhe alkool

Patanaza dhe alkooli

Patanol dhe alkool

paxil dhe alkool

ndërveprimi paxil dhe alkooli

Pazopanib dhe alkool

pbc dhe alkool

pbr3 dhe alkool

pcc dhe alkool

PCE dhe alkooli

pcos dhe alkool

PCP dhe alkool

Perlat dhe alkooli

pedialit dhe alkool

Pediapredi dhe alkooli

Pediarix dhe alkool

Pediazoli dhe alkooli

Pediotiku dhe alkooli

PEG dhe alkool

PEG 3350 dhe alkool

Peg-Intron dhe alkool

Pegademase Bovine dhe alkool

Peganoni dhe alkooli

Pegaptanib Natriumi dhe alkooli

Pegaspargaza dhe alkooli

Pegasys dhe alkool

Pegfilgrastim dhe alkool

Peginterferon alfa-2a dhe alkooli

Peginterferon alfa-2b dhe alkool

PegIntron dhe alkool

Pegvisomant dhe alkool

Pemetrexed dhe alkool

Pemirolast Kaliumi dhe alkooli

Pemoline dhe alkool

Penciclovir dhe alkool

Penetrex dhe alkool

penicilinën dhe alkoolin

Penicilaminë dhe alkool

penicilina dhe alkooli

Penicilina G Benzatinë dhe alkool

Penicilina G Kaliumi dhe alkooli

Penicilina V Kaliumi dhe alkooli

Penicilina VK dhe alkooli

Penlac dhe alkool

PENNSAID dhe alkool

Pentamidine Isethionate dhe alkool

Pentasa dhe alkooli

Supozitor Pentasa dhe alkool

Pentazocina dhe Acetaminophen dhe alkooli

Pentazocina dhe Aspirina dhe alkooli

Pentetate Zink Trisodium dhe alkool

Pentobarbital dhe alkool

Pentosan Polysulfate Natriumi dhe alkooli

Pentotal dhe alkool

Pentoksifilina dhe alkooli

piper dhe alkool

pepcid dhe alkool

pepto dhe alkool

pepto bismol dhe alkool

percocet dhe alkool

Percodan dhe alkool

percs dhe alkool

Perflutren dhe alkool

Performist dhe alkool

Pergolide Mesylate dhe alkool

Perindopril Erbumine dhe alkool

Perioçipi dhe alkooli

Periostat dhe alkool

Permax dhe alkool

Permetrina dhe alkooli

permian dhe alkoolit

leje dhe alkool

peroksid dhe alkool

Perfenazina dhe alkooli

Persantine dhe alkool

Persantine IV dhe alkool

Pexeva dhe alkooli

Peyote dhe alkool

Pfizerpen dhe alkool

fenazopiridina dhe alkooli

Fenciklidina dhe alkooli

fenimetrazina dhe alkooli

Fendimetrazina tartrate dhe alkooli

Fenelzina dhe alkooli

fenergan dhe alkool

phenibut dhe alkooli

fenobarbital dhe alkool

Fenoksibenzamina dhe alkooli

fentermina dhe alkooli

Phentermine Hydrochloride dhe alkool

Fentolaminë mezilate dhe alkool

fenilefrinë dhe alkool

Fenilefrinë HCl dhe alkool

Hidroklorur fenilefrinë dhe alkool

fenilpiracetam dhe alkool

fenitoinës dhe alkoolit

Phexxi dhe alkool

Phisohex dhe alkool

Foslo dhe alkool

Fosfat dhe alkool

Fosfokoli dhe alkooli

Jodidi i fosfolinës dhe alkooli

Fotofrina dhe alkooli

Physostigmine Salicilate dhe alkool

Fitonadion dhe alkool

pilula dhe alkooli

Pilokarpina dhe alkooli

Pilocarpine Hydrochloride dhe alkool

Pilopine HS dhe alkooli

Pimecrolimus dhe alkool

Pimozidi dhe alkooli

Pindolol dhe alkool

Pioglitazone dhe alkool

Pioglitazone Hcl dhe alkool


https://www.worldsbest.rehab/Piperacillin-/-Tazobactam-and-alcohol/

Pipracil dhe alkool

piracetam dhe alkool

Pirbuterol dhe alkool

Piroxicam dhe alkool

Pitavastatin dhe alkool

Pitocina dhe alkooli

Pitressina dhe alkooli

pkd dhe alkool

plani b dhe alkooli

pilula e planit b dhe alkooli

plaquenil dhe alkool

PlasmaLyt A dhe alkool

plavix dhe alkool

Plenaxis dhe alkool

Plendili dhe alkooli

Plerixafor dhe alkool

Pletale dhe alkooli

Pliaglis dhe alkool

Plicamicina dhe alkooli

pliva dhe alkooli

Vaksina 7 valente pneumokokale dhe alkooli

Vaksina pneumokokale polivalente dhe alkooli

Pneumovax dhe alkool

Podocon-25 dhe alkool

Podofilox dhe alkool

Podofilina dhe alkooli

Polidokanol dhe alkool

Polifeprosan 20 dhe alkool

Vaksina kundër poliovirusit dhe alkooli

Polietileni glikol 3350 dhe alkool

Polimiksina B dhe alkooli

Polimiksin B Sulfat dhe alkool

Polisakaridet dhe alkooli

Politiazidi dhe alkooli

Pondimin dhe alkoolin

Ponstel dhe alkool

poppers dhe alkoolit

Alfa poraktant dhe alkool

Porfimer Natriumi dhe alkooli

Posakonazol dhe alkool

tenxhere dhe alkool

kalium dhe alkool

Acetati i kaliumit dhe alkooli

Klorur kaliumi dhe alkool

Citrati i kaliumit dhe alkooli

pradaxa dhe alkooli

Pralatrexate dhe alkool

Pralidoxime klorur dhe alkool

praluent dhe alkool

pramipeksol dhe alkool

Pramlintide Acetate dhe alkool

Prandimet dhe alkooli

Prandin dhe alkool

Prasugrel dhe alkool

Pravachol dhe alkool

pravastatin dhe alkool

Pravastatin Natriumi dhe alkooli

Praziquantel dhe alkool

prazosin dhe alkoolin

Prazosin HCl dhe alkool

Precedex dhe alkool

Prekoza dhe alkooli

Pred Forte dhe alkool

Pred-G dhe alkool

Medikamente për paradiabetin dhe alkool

predisone dhe alkool

Prednikarbat dhe alkool

prednizoloni dhe alkooli

Prednisolone Acetate dhe alkool

Prednisolone Sodium Fosfat dhe alkool

prednisone dhe alkool

prednizoni dhe alkooli

Prefest dhe alkool

Pregabalin dhe alkool

Pregnyl dhe alkool

Prelone dhe alkool

Premarina dhe alkooli

Prempro Premphase dhe alkool

përgatitjen dhe alkoolin

Prepidil dhe alkool

prevacid dhe alkool

Prevnar dhe alkool

Prevpac dhe alkool

Prezista dhe alkooli

Prialt dhe alkool

Priftin dhe alkoolin

prilosec dhe alkool

Primacor dhe alkool

Primaquine dhe alkool

Mjegull primatene dhe alkool

Primaxin IV dhe alkool

primidoni dhe alkooli

Primo dhe alkool

Principen dhe alkooli

Prinivil dhe alkool

Prinzide dhe alkooli

pristiq dhe alkool

Privigen dhe alkool

ProAir HFA dhe alkool

Proamatine dhe alkool

Probenecid dhe Colchicine dhe alkool

probiotikët dhe alkooli

Probufina dhe alkooli

Prokainamidi dhe alkooli

Prokalamina dhe alkooli

Procan Sr dhe alkool

Prokarbazina dhe alkooli

prokardia dhe alkooli

Proklorperazinë dhe alkool

Prochlorperazine Maleate dhe alkool

Prokriti dhe alkooli

Proctofoam HC dhe alkool

progesteronit dhe alkoolit

Proglicemi dhe alkooli

Prograf dhe alkool

ProHance dhe alkooli

prohormoneve dhe alkoolit

Prolastina dhe alkooli

Proleukina dhe alkooli

Prolia dhe alkooli

Proliksina dhe alkooli

Promakta dhe alkooli

prometazinë dhe alkool

Prometazinë HCl dhe alkool

Prometazine hidroklorur dhe alkool

Prometrium dhe alkool

Pronestil dhe alkool

propafenon dhe alkool

propanol dhe alkool

Proparakainë hidroklorur dhe alkool

propecia dhe alkooli

Propina dhe alkooli

propofol dhe alkool

Propoksifen dhe alkool

Napsylate propoksifen dhe alkool

propranolol dhe alkool

Propranolol Hydrochloride dhe alkool

Propulsid dhe alkool

Propiltiouracil dhe alkool

Proquin XR dhe alkool

Proscar dhe alkool

Prosom dhe alkool

prostatiti dhe alkooli

Prostigmina dhe alkooli

Prostinën E2 dhe alkoolin

Prostin VR Pediatrike dhe alkooli

Protamina dhe alkooli

Protaminat dhe alkooli

Proteina C Koncentrat dhe alkool

dridhjet e proteinave dhe alkoolit

Protirelin dhe alkool

proton dhe alkool

protoniks dhe alkool

Protonix IV dhe alkooli

Protopic dhe alkool

Protriptilin Hydrochloride dhe alkool

Protropina dhe alkooli

Provenge dhe alkool

Proventil HFA dhe alkool

provera dhe alkooli

provigil dhe alkool

Provisc dhe alkool

Provokolina dhe alkooli

prozak dhe alkool

pseudoefedrinë dhe alkool


https://www.worldsbest.rehab/Pseudoephedrine-/-Guaifenesin-and-alcohol/

pseudoguti dhe alkooli

Psilocybin dhe alkool

Psorcon E dhe alkooli

Medikamente për psoriazën dhe alkool

psoriatik dhe alkool

Psikodelikët dhe alkooli

Medikamente për PTSD dhe alkool

Pulmicort Flexaler dhe alkool

barnat pulmonare dhe alkooli

Pulmozima dhe alkooli

Pompa dhe alkool

Purinetol dhe alkool

Purple Drink dhe alkool

Purple Haze dhe alkool

Pylera dhe alkooli

Pirazinamide dhe alkooli

piridium dhe alkool

Piridostigmina dhe alkooli

Pirimetamina dhe alkooli

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera Q

Qbrelis dhe alkool

Qbrexza dhe alkooli

Qelbree dhe alkool

Qinlock dhe alkooli

QNASL dhe alkooli

qsymia dhe alkooli

Qtern dhe alkool

Kuadramet dhe alkool

Qualaquin dhe alkool

Kuazia dhe alkooli

Kuazepam dhe alkool

Qudexy XR dhe alkool

Kuercetina dhe alkooli

Questran dhe alkool

Kuetiapina dhe alkooli

Quetiapine Fumarate dhe alkool

QuilliChew ER dhe alkool

Quillivant XR dhe alkool

Quinapril dhe alkool

Hidroklorur Quinapril dhe alkool

Quinidex dhe alkool

Quinidex Extentabs dhe alkool

Kinidina dhe alkooli

Glukonat kinidine dhe alkooli

Quinidine sulfate dhe alkool

Kinina dhe alkooli

Quinupristin dhe Dalfopristin dhe alkool

Quixin dhe alkool

Kutenza dhe alkooli

Quzyttir dhe alkool

Qvar dhe alkool

Qvar Redihaler dhe alkool

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera R

R-Gene 10 dhe alkool

Rabavert dhe alkool

rabeprazol dhe alkool

Rabeprazol Natriumi dhe alkooli

Imunoglobulina kundër tërbimit dhe alkooli

Vaksina kundër tërbimit dhe alkooli

Radiogardase dhe alkooli

Raloxifen dhe alkool

Raltegravir dhe alkool

Ramelteon dhe alkool

ramipril dhe alkool

Ranexa dhe alkooli

Ranibizumab dhe alkool

ranitidina dhe alkooli

Ranitidine Bismut Citrate dhe alkool

Ranitidina Hcl dhe alkooli

Hidroklorur ranitidine dhe alkool

Ranolazina dhe alkooli

rapaflo dhe alkool

Rapamune dhe alkool

Raplon dhe alkool

Raptiva dhe alkooli

Rasagiline dhe alkool

Rasburicase dhe alkooli

Gjarpër me zile Antivenin dhe alkool

Raxar dhe alkool

Razadyne ER dhe alkooli

Rebetol dhe alkool

Rebetron dhe alkool

Rebif dhe alkool

Reklast dhe alkool

Rekombinuar dhe alkool

Refacto dhe alkooli

Refludan dhe alkool

Regadenoson dhe alkool

reglan dhe alkool

Regranex dhe alkool

relafen dhe alkool

Relenza dhe alkooli

Relistor dhe alkool

Relpax dhe alkool

Relugolix dhe alkool

Remdesivir dhe alkool

remeron dhe alkooli

Remicade dhe alkool

Remifentanil dhe alkool

Remodulin dhe alkool

Renagel dhe alkool

Renese dhe alkool

Renova dhe alkooli

Renvela dhe alkooli

ReoPro dhe alkool

Repaglinidi dhe alkooli

repata dhe alkooli

Repronex dhe alkool

Requip dhe alkool

Regjistrues dhe alkool

Rescula dhe alkooli

rrëshirë dhe alkool

Restasis dhe alkooli

restoril dhe alkool

Retapamulina dhe alkooli

Retavaza dhe alkooli

Reteplase dhe alkool

Retevmo dhe alkool

Retin-A Micro dhe alkool

Retisert dhe alkool

Retrovir dhe alkool

Retrovirale dhe alkool

revatio dhe alkooli

Revex dhe alkool

Revia dhe alkooli

revlimid dhe alkooli

rexulti dhe alkooli

Reyataz dhe alkool

Reyvow dhe alkool

Rezulin dhe alkoolin

rabdomioliza dhe alkooli

barnat reumatoidale dhe alkooli

Reumatreksi dhe alkooli

Rhinocort Aqua dhe alkool

Rhogam dhe alkool

Rhogam Ultra-Filtered Plus dhe alkool

Rofilak dhe alkool

RiaSTAP dhe alkool

Ribavirina dhe alkooli

Rifabutin dhe alkool

Rifadin dhe alkool

Rifamat dhe alkool

rifampinë dhe alkool

Rifampin dhe Isoniazid dhe alkool

Rifapentinë dhe alkool

Rifater dhe alkool

rifaksimin dhe alkoolin

Rilonacept dhe alkool

Rilutek dhe alkool

Riluzoli dhe alkooli

Rimantadina dhe alkooli

Rimexolone dhe alkool

Rimso-50 dhe alkool

Ringers Solution dhe alkool

Rinvoq dhe alkool

Riomet dhe alkool

Risdiplam dhe alkool

Risedronate dhe alkool

Risedronat natriumi dhe alkooli

risperdal dhe alkool

Risperdal Consta dhe alkool

risperidoni dhe alkooli

ritalin dhe alkool

Ritonavir dhe alkool

rituksan dhe alkool

Rituximab dhe alkool

rivaroxaban dhe alkool

Rivastigmina dhe alkooli

Rivastigmine tartrate dhe alkool

rizatriptan dhe alkool

rizatriptan benzoat dhe alkool

rls dhe alkoolit

robaxin dhe alkool

Robaxisal dhe alkool

Robinul dhe alkool

robitussin dhe alkoolin

Robitussin Ac dhe alkool

Rocaltrol dhe alkool

rocefina dhe alkooli

Bromuri i rokuroniumit dhe alkooli

Rofecoxib dhe alkool

Roferon-A dhe alkooli

rogaine dhe alkool

Rohypnol dhe alkool

Roids dhe alkooli

Romazicon dhe alkool

Romidepsina dhe alkooli

Romiplostim dhe alkool

Rondec dhe alkool

Çatitë dhe alkooli

ropinirol dhe alkool

Ropinirol Hcl dhe alkool

Ropivakaina Hcl dhe alkooli

Rosanil dhe alkool

Rosiglitazone Maleate dhe alkool

rosuvastatin dhe alkool

Rosuvastatin Kalciumi dhe alkooli

Rotarix dhe alkool

RotaTeq dhe alkool

Vaksina Rotavirus Live Oral dhe alkool

Rotigotina dhe alkooli

Rowasa dhe alkooli

Roxanol dhe alkool

Roxicet dhe alkool

Roksikodoni dhe alkooli

Rozerem dhe alkool

Vaksina e rubeolës dhe alkooli

Ruconest dhe alkool

Rufinamide dhe alkooli

rybelsus dhe alkool

Rydapt dhe alkool

Ritary dhe alkool

Ritmoli dhe alkooli

Rythmol SR dhe alkool

Ryzolt dhe alkool

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera S

Sabril dhe alkool

Sakrosidaza dhe alkooli

Saizen dhe alkool

Salagen dhe alkool

Salbutamol dhe alkool

Salmeterol Xinafoate dhe alkool

Salofalk dhe alkool

Salofalk 500mg dhe alkool

Salsalate dhe alkool

Salvia Divinorum dhe alkooli

Samarium SM 153 Lexidronam dhe alkool

Samsca dhe alkooli

Sanctura dhe alkooli

Sanctura XR dhe alkool

Sancuso dhe alkooli

Sandimmune dhe alkool

Sandostatin dhe alkool

Sandostatin LAR dhe alkool

Sansert dhe alkool

Santyl dhe alkool

Saphris dhe alkooli

Saquinavir Mesylate dhe alkool

Sarafem dhe alkool

saratoga dhe alkooli

sarkoidoza dhe alkooli

Sargramostim dhe alkool

sarms dhe alkool

sativa dhe alkooli

Savella dhe alkooli

Saxagliptin dhe alkool

saksenda dhe alkooli

sb-27 dhe alkool

barnat e skizofrenisë dhe alkooli

skopolamina dhe alkooli

Skicë dhe alkool

Sezonale dhe alkool

Stina dhe alkooli

seborrheike dhe alkool

Secobarbital Natriumi dhe alkooli

Natriumi Sekonal dhe alkooli

SecreFlo dhe alkool

Sekretina dhe alkooli

Sektori dhe alkooli

ilaçe qetësuese dhe alkool

ilaçe kundër konfiskimeve dhe alkool

medikamente konfiskuese dhe alkool

Selegilina dhe alkooli

Selegilina Hcl dhe alkooli

Hidrokloridi i selegilinës dhe alkooli

Sistemi Transdermal Selegjiline dhe alkooli

Seleni dhe alkooli

Selsun dhe alkool

Selzenteri dhe alkooli

Semaglutide dhe alkool

Semprex D dhe alkool

Sena dhe alkooli

Senokot dhe alkool

Sensipar dhe alkool

Sensorkaina dhe alkooli

medikamente për sepsë dhe alkool

Septokaina dhe alkooli

septra dhe alkooli

seratonin dhe alkool

Serax dhe alkool

Serevent Diskus dhe alkool

Sermorelin dhe alkool

Sermorelin Acetate dhe alkool

Sernivo dhe alkooli

seroquel dhe alkool

Seroquel XR dhe alkool

Serostim dhe alkool

Serostim LQ dhe alkool

serotonin dhe alkool

serrapeptaza dhe alkooli

Nitrat sertakonazol dhe alkool

sertralinën dhe alkoolin

sertraline 50 mg dhe alkool

sertraline hcl dhe alkool

hidroklorur sertraline dhe alkool

Serzona dhe alkooli

Sevelamer dhe alkool

Karbonat Sevelamer dhe alkool

Sevelamer Hcl dhe alkool

Sevofluran dhe alkool

barnat për herpesin dhe alkoolin

shingrix dhe alkool

shrooms dhe alkoolit

sibo dhe alkooli

Sibutramine hidroklorur monohidrat dhe alkool

sildenafil dhe alkool

Sildenafil Citrate dhe alkool

silenori dhe alkooli

Silodozina dhe alkooli

Silvaden dhe alkool

Sulfadiazina e argjendtë dhe alkooli

Simcor dhe alkool

simetikoni dhe alkooli

Simponi dhe alkooli

Simulect dhe alkool

simvastatin dhe alkool

simvastatin 20 mg dhe alkool

Sincalide dhe alkool

sinemet dhe alkool

Sinemet CR dhe alkool

Sinequan dhe alkool

singulair dhe alkooli

sprej sinus dhe alkool

sinuseve dhe alkoolit

Sirolimus dhe alkool

Sitagliptin dhe alkool

Sitagliptin Metformin HCL dhe alkool

Sitagliptin fosfat dhe alkool

Sizzurp dhe alkool

Skag dhe alkool

skelaksinë dhe alkoolin

Skelid dhe alkool

Skunk dhe alkool

Skyrizi dhe alkooli

mjete për gjumë dhe alkool

barnat e gjumit dhe alkooli

mjete për gjumë dhe alkool

pilula gjumi dhe alkooli

Slo-phyllin dhe alkool

Slow-K dhe alkool

Smack dhe alkool

Bora dhe alkooli

snri dhe alkooli

snris dhe alkooli

Acetat natriumi dhe alkooli

Bikarbonat natriumi dhe alkooli

Klorur natriumi dhe alkool

Glukonat ferrik natriumi dhe alkooli

Fluori i natriumit dhe alkooli

Hialuronat natriumi dhe alkooli

Jodidi i natriumit I 131 dhe alkooli

Laktat natriumi dhe alkooli

Oksibat natriumi dhe alkooli

Phenilbutirat natriumi dhe alkooli

Fosfati i natriumit monobazik dhe alkooli

Sulfonat i polistirenit të natriumit dhe alkoolit

Sulfacetamidi i natriumit dhe alkooli

Sofosbuvir dhe alkool

Solage dhe alkool

Solaraze dhe alkool

Solifenacina dhe alkooli

Solifenacin Succinate dhe alkool

Soliqua dhe alkool

Soliris dhe alkooli

Solodin dhe alkool

Soltamox dhe alkool

Solu Cortef dhe alkool

Solu Medrol dhe alkool

SoluMEDROL dhe alkool

Soma dhe alkooli

Përbërja e somës dhe alkooli

Somatrem dhe alkool

Somatropina dhe alkooli

Depo e somatulinës dhe alkoolit

Somavert dhe alkool

sominex dhe alkool

sonata dhe alkooli

soolantra dhe alkooli

Sorafenib dhe alkool

Soriatane dhe alkool

sotalol dhe alkool

Sotalol Hcl dhe alkool

Sotradekol dhe alkool

Sovaldi dhe alkooli

Sparfloxacin dhe alkool

Spektazol dhe alkool

Spektinomicina dhe alkooli

Spectracef dhe alkool

Shpejtësia dhe alkooli

Speedball dhe alkool

Erëza dhe alkooli

Spinraza dhe alkooli

Spiriva dhe alkooli

spironolakton dhe alkool

Spironolactone dhe Hydrochlorothiazide dhe alkool

ilaçe për shpretkë dhe alkool

Sporanox dhe alkool

Solucioni oral i Sporanox dhe alkooli

Sprintec dhe alkool

Sprix dhe alkool

sprycel dhe alkool

ssri dhe alkooli

ssris dhe alkooli

St Johns Wort dhe alkool

st.johns dhe alkoolit

Stackers dhe alkool

Stadol dhe alkool

Stalevo dhe alkooli

Starlix dhe alkool

Staticina dhe alkooli

statinat dhe alkooli

Stavudina dhe alkooli

Stavzor dhe alkool

Staksina dhe alkooli

STD dhe alkooli

stelara dhe alkooli

Stelazina dhe alkooli

steroid dhe alkool

Stimat dhe alkooli

stimuluesve dhe alkoolit

Stiolto Respimat dhe alkool

barnat e stomakut dhe alkooli

Strattera dhe alkooli

Streptaza dhe alkooli

Streptokinaza dhe alkooli

Streptomicina dhe alkooli

Streptozocina dhe alkooli

Striant dhe alkool

stribild dhe alkool

ilaçe për goditje në tru dhe alkool

Stromectol dhe alkool

Strontium-89 dhe alkool

Sublimaze dhe alkool

Nënblokada dhe alkooli

suboksoni dhe alkooli

subutex dhe alkool

Suksimer dhe alkool

Klorur suksinilkolinë dhe alkool

Sukraid dhe alkool

sukralfate dhe alkool

sudafed dhe alkool

sudafed pe dhe alkool

Sufenta dhe alkooli

Sufentanil Citrate dhe alkool

Sular dhe alkool

Sulkonazoli dhe alkooli

sulfa dhe alkooli

Sulfacetamidi dhe alkooli


https://www.worldsbest.rehab/Sulfadoxine-/-Pyrimethamine-and-alcohol/

sulfameti dhe alkooli

sulfamet/trimetoprim dhe alkool


https://www.worldsbest.rehab/sulfameth/trimethoprim-and-alcohol/

sulfametoksazol dhe alkool

Sulfametoksazol dhe trimetoprim dhe alkool

sulfametoksazol-tmp dhe alkool

sulfametoksazol tmp ds dhe alkool

sulfametoksazol/trimetoprim dhe alkool

sulfametoksazol-tmp dhe alkool


https://www.worldsbest.rehab/sulfamethoxazole/trimethoprim-and-alcohol/
https://www.worldsbest.rehab/Sulfamylon-and-alcohol/

sulfasalazinë dhe alkool

sulfate dhe alkool

Sulfinpirazoni dhe alkooli

Sulindac dhe alkool

Sultrinë dhe alkool

sumatriptan dhe alkool

Sumavel DosePro dhe alkool

Sumycin dhe alkool

Sunitinib Malate dhe alkool

sunosi dhe alkooli

Super Valium dhe alkool

Suprelin LA dhe alkool

Suprane dhe alkool

Suprax dhe alkool

Surmontil dhe alkool

Survanta dhe alkooli

Sustiva dhe alkooli

Sutent dhe alkool

svt dhe alkoolit

symbicort dhe alkool

Symbyax dhe alkool

Symlin dhe alkool

Simetrel dhe alkool

Sympazan dhe alkool

Synagis dhe alkool

Synalar dhe alkool

Synarel dhe alkool

Synera dhe alkooli

Synercid dhe alkool

Katinone sintetike dhe alkool

Marihuana sintetike dhe alkooli

sinteroide dhe alkooli

Synvisc dhe alkool

Syprina dhe alkooli

Indeksi i alkoolit dhe drogave të tjera T

Tabloidi dhe alkooli

takikardi dhe alkool

Taclonex dhe alkool

Taclonex Lëkura e kokës dhe alkooli

Takrina dhe alkooli

tacrolimus dhe alkool

tadalafil dhe alkool

tagamet dhe alkool

Takhzyro dhe alkooli

duke marrë antibiotikë dhe alkool

Talaceni dhe alkooli

talci dhe alkooli

Talvin dhe alkool

Talwin Nx dhe alkooli

Tambokor dhe alkool

tamiflu dhe alkool

tamoxifen dhe alkool

Tamoxifen Citrate dhe alkool

tamsulosin dhe alkool

Tamsulosin Hydrochloride dhe alkool

Tao dhe alkooli

tapazolit dhe alkoolit

Tapentadol dhe alkool

Tarceva dhe alkooli

Targretin dhe alkool

Tarka dhe alkooli

Tasigna dhe alkool

Tasmar dhe alkool

taurina dhe alkooli

Taksol dhe alkool

Taxotere dhe alkool

Tazaroten dhe alkool

Tazorac dhe alkool

TCH dhe alkooli

Tecartus dhe alkool

Tecentriq dhe alkool

tecfidera dhe alkooli

Teknetium Tc 99m dhe alkool

ted dhe alkool

Tegaserod Maleate dhe alkool

tegretol dhe alkool

Tekturna dhe alkooli

Tekturna HCT dhe alkooli

Telavancina dhe alkooli

Telbivudina dhe alkooli

Telitromicina dhe alkooli

telmisartan dhe alkool

Telmisartan dhe Hydrochlorothiazide dhe alkool

temazepam dhe alkool

Temodar dhe alkool

Temovate dhe alkool

Temovate Skalp dhe alkool

Temozolomidi dhe alkooli

medikamente të përkohshme dhe alkool

Temsirolimus dhe alkool

Tenecteplase dhe alkool

tenex dhe alkool

Teniposide dhe alkool

Tenofovir Disoproxil Fumarate dhe alkool

Tenoretic dhe alkool

Tenormin dhe alkool

Tenuate dhe alkool

Tepeza dhe alkooli

Terazol 3 Terazol 7 dhe alkool

Terazosin dhe alkool

Terazosin Hcl dhe alkool

terbinafina dhe alkooli

terbinafine 250 mg dhe alkool

Terbinafine Hydrochloride dhe alkool

Sulfati i Terbutalinës dhe alkooli

Terkonazoli dhe alkooli

Teriparatidi dhe alkooli

Terra-Cortril dhe alkool

Terramicina dhe alkooli

Teslac dhe alkool

Teslaskan dhe alkool

tesallon dhe alkool

Tessalon Perles dhe alkool

Dëshmia dhe alkooli

Testoderm dhe alkool

Testolakton dhe alkool

testosterone dhe alkool

Testuar dhe alkool

tetanozit dhe alkoolit

Vaksina kundër tetanozit dhe alkooli

Tetrabenazina dhe alkooli

tetraciklina dhe alkooli

Tev-Tropin dhe alkool

Teveten dhe alkool

Teveten HCT dhe alkool

Çaji i Teksasit dhe alkooli

Talidomid dhe alkool

Thalitone dhe alkool

Talomidi dhe alkooli

thc dhe alkoolit

Molekula e shpirtit dhe alkooli

theanina dhe alkooli

Theo-24 dhe alkooli

Theolair dhe alkooli

Teofilina dhe alkooli

Teofilinë anhidrike dhe alkool

Terapia dhe alkooli

theraflu dhe alkooli

Tiabendazol dhe alkool

tiaminë dhe alkool

Tietilperazinë dhe alkool

Tioguaninë dhe alkool

Natriumi Tiopental dhe alkooli

Tioridazina dhe alkooli

Tioridazine HCl dhe alkool

Tiotepa dhe alkooli

Tiotikseni Hcl dhe alkooli

Thom dhe alkool

torazina dhe alkooli

Trombina dhe alkooli

Thymalfasin dhe alkool

Thyrel Trh dhe alkool

Thyro-Tabs dhe alkool

Tirogjeni dhe alkooli

mjekimi i tiroides dhe alkooli

barnat e tiroides dhe alkooli

Tabletat e tiroides dhe alkooli

tiroidizmin dhe alkoolin

Tirolar dhe alkool

Thyrotropin Alfa dhe alkool

Hidroklorur tiagabine dhe alkool

Tiazac dhe alkooli

Tibsovo dhe alkooli

Tikarcilina dhe alkooli

Tiklidi dhe alkooli

Ticlopidine Hcl dhe alkool

Tigan dhe alkool

Tigecycline dhe alkool

Tikosyn dhe alkooli

Tilade dhe alkool

Timentin dhe alkool

Timolidi dhe alkooli

Timolol dhe alkool

Timolol Maleate dhe alkool

Timoptiku dhe alkooli

tindamax dhe alkool

tinidazol dhe alkool

tringëllimë në veshët dhe alkoolit

ilaçe për tringëllimë në veshët dhe alkool

Tinzaparin dhe alkool

Tiokonazoli dhe alkooli

Tiotropium Bromide dhe alkooli

Tipranavir dhe alkool

Tirofiban dhe alkool

Tirosint dhe alkool

tizanidine dhe alkool

Tnkase dhe alkooli

Tobi dhe alkooli

Tobradex dhe alkool

Tobramicina dhe alkooli

Tobrex dhe alkool

Tokainid HCl dhe alkool

Tocilizumab dhe alkool

Tofranil dhe alkool

Tofranil-PM dhe alkooli

Tolazamidi dhe alkooli

Tolkapon dhe alkool

Tolektina dhe alkooli

Tolinaza dhe alkooli

Tolmetin Natriumi dhe alkooli

Tolterodina dhe alkooli

Tolterodine Tartrate dhe alkool

Tolvaptani dhe alkooli

Tonocard dhe alkool

topamaksi dhe alkooli

Topicort dhe alkool

topiramat dhe alkool

Topotekan dhe alkool

Hidrokloridi i topotekanit dhe alkooli

toprol dhe alkool

toprol xl dhe alkool

toradol dhe alkool

Torecan dhe alkool

Toremifen dhe alkool

Torisel dhe alkool