Me autor Pin Ng

Redaktuar prej Michael Por

Shqyrtuar nga Aleksandër Bentli

Dr Stephen H. Cohen ofron një program të personalizuar dhe të synuar për mirëqenien afatgjatë, rivendosjen e ekuilibrit dhe një ndjenjë të rinovuar të lirisë dhe qëllimit. Profesionisti dhe enigmatik Dr Stephen H. Cohen është një nga profesionistët më të mirë në botë të kujdestarit të kthjellët dhe të mbështetjes ekzekutive për rimëkëmbjen. Cohen është një nga pak drejtuesit e industrisë së rikuperimit të varësisë me një doktoraturë.

 

Dr Stephen dhe ekipi i tij punojnë me individë me vlerë të lartë neto dhe ata që i nënshtrohen një shqyrtimi intensiv mediatik për 'të rikuperuar në jetën reale'. Qasja unike Parallax punon me individë që duan të kenë një qasje të ndryshme ndaj rikuperimit afatgjatë dhe maturisë, të cilët thjesht nuk mund të 'shkojnë në rehabilitim'.

 

Dr Stephen dhe ekipi nuk janë vetëm mjekë specialistë, trajnerë dhe shoqërues. Ato janë kombinimet klinike eksperte të atyre komponentëve që ndihmojnë klientët të jenë të pastër, të shëndetshëm dhe të kthehen përgjithmonë në rrugën e duhur. Ata fokusohen në rikthimin e klientëve të tyre në rrugën e duhur dhe të mos mbërthyer.

 

Rimëkëmbja në jetën reale

 

Dr Stephen @ Home punon mbi parimin e 'rimëkëmbjes në jetën reale' me individë që e kuptojnë dhe përqafojnë idenë e maturisë afatgjatë, por nuk janë pajisur me mjetet për të integruar një jetë të suksesshme biznesi dhe personale me një rikuperim të suksesshëm.

 

Dr Stephen dhe ekipi i tij ofrojnë zgjidhje unike rikuperimi për individët me vlerë të lartë neto, në një qasje të balancuar në mënyrë harmonike për stërvitjen e rikuperimit që mund të përcaktohet sipas zgjedhjes së individit dhe çfarë do të jetë më efektive për ta.

 

Shumë qendra tradicionale të trajtimit të varësisë në Shtetet e Bashkuara, duke përfshirë 'rehabilitimet luksoze' duhet, sipas përkufizimit të tyre, të kujdesen për më shumë se një individ në të njëjtën kohë. Kjo do të thotë që klientët e tyre ndihen si 'kunja katrore në vrima të rrumbullakëta' që është e kundërta e asaj që synojnë të arrijnë këto institucione dhe objekte. Natyra korporative e rikuperimit do të thotë që edhe qendrat e trajtimit më të njohura dhe më të lavdëruara nuk krijojnë programe vërtet unike dhe shumë të individualizuara. Megjithatë, Dr. Stephen ofron më shumë terapi individuale në një javë sesa një institucion në 4 muaj.

 

Dr Stephen @ Home merr një qasje moderne, por pragmatike ndaj rimëkëmbjes, sepse kur bëni një jetë të ngarkuar, balancimi i përgjegjësive të rëndësishme në shtëpi dhe punë, duke marrë një ose dy muaj për të vizituar një program rezidencial është shpesh e pamundur.

 

Dr Stephen dhe ekipi i tij mbështetës integrohen pa probleme në jetën e një klienti kudo që të jetë klienti. Për shembull, ata mund të jetojnë në një shtëpi klientësh, t'i shoqërojnë në ngjarje sociale, të jenë në fushën e golfit, në vendin e punës ose të udhëtojnë jashtë vendit. Profesionistët shoqërojnë muzikantë dhe artistë në turne ndërkombëtarë dhe ata janë mësuar mirë të ofrojnë programin e tyre të klasit botëror në situatat më stresuese.

Qasja e Dr Stephen për kujdesin ndaj portierit

 

 • Zgjidhja është patentuar dhe provuar efektive për individët që kanë probleme komplekse të varësisë, duke i mbajtur ata jashtë vëmendjes.

 

 • Ata krijojnë programe intensive individuale fituese të çmimeve për ata që zgjedhin të mos ndjekin programet e rehabilitimit rezidencial

 

 • Dr Stephen na thotë, "kur të filloni të shihni ose ndjeni shenja që ne do t'ju ndihmojmë, ne ofrojmë zgjedhje dhe praktika realiste dhe të bazuara në prova, alternativa që bëhen memorie e re e muskujve, duke zëvendësuar ato të vjetra shkatërruese".

 

 • Ekipi @ Home integrohet pa probleme në jetën tuaj, duke u fshehur në pamje të qartë - takime konfidenciale në restorante, aeroplanë dhe në fushën e golfit. Dr Stephen dhe ekipi punojnë sipas orarit të klientëve, duke shpëtuar familjet nga shkatërrimi i plotë.

 

 • Ekipi është modern, progresiv dhe diskret me “pa orë, kolltukë as mjekër”.

 

Kë ndihmojnë ata

 

Dr Stephen dhe ekipi kanë përvojë të konsiderueshme në trajtimin e familjes mbretërore, politikanëve, muzikantëve, aktorëve, sportistëve të elitës dhe atyre në komunitetet ushtarake dhe të inteligjencës. Kërkesat psikologjike të vendosura ndaj këtyre individëve janë të pamasë dhe Dr Stephen përdor një qasje konfidenciale, diskrete dhe jo-gjykuese me synimin për të identifikuar shpejt çdo traumë themelore dhe shkaktar varësie. Ekipi shqyrton çdo element të sjelljes jofunksionale për të riorganizuar me sukses veten mendore, fizike dhe shpirtërore.

 

Ekipi është ekspert në punën me të ftuar të Profilit të Lartë në kohë krize, duke stabilizuar, mbështetur dhe ofruar mjetet e nevojshme për të dalë nga një krizë mendërisht të shëndoshë dhe në gjendjen më të mirë të performancës mendore, fizike dhe shpirtërore.

 

Në këtë botë të shkëputjes, rilidhja nuk ndodh vetë. Ju duhet të përcaktoni se si dëshironi të lidheni. Para së gjithash brenda vetes, por edhe jashtë, ndaj njerëzve dhe botës që të rrethon. Dr Stephen Cohen dhe ekipi Concierge Care ju ftojnë në një udhëtim zbulimi përmes trupit, mendjes dhe zemrës suaj për të rindezur marrëdhëniet tuaja me njëri-tjetrin dhe dashurinë për veten tuaj.

Rimëkëmbja e kujdesit pasues të portierit dhe trajnimi i jetës i personalizuar 24/7

 

Asnjë program trajtimi nga Dr Stephen nuk është i njëjtë. Çdo plan trajtimi është po aq unik sa klienti dhe i optimizuar për rrethanat e tyre individuale. Me rikuperimin afatgjatë, thjesht nuk mund të ketë qasje 'një madhësie' dhe i gjithë ekipi takohet rregullisht për të diskutuar dhe optimizuar më tej programin tuaj në përputhje me pritshmëritë, qëllimet, pikat kryesore dhe zhvillimet tuaja.

 

Strategjia juaj është pikërisht kjo. E juaja. Sa më shumë që Dr. Stephen dhe ekipi të mësojnë për të kaluarën tuaj, aq më shumë mund të identifikojnë dhe të punojnë përmes traumave historike dhe shkakut.

 

I gjithë ekipi i trajtimit ju takon aty ku jeni; do të thotë se kudo që të jeni emocionalisht në procesin e rimëkëmbjes dhe të maturisë, ata do t'ju takojnë në nivelin tuaj dhe do të punojnë intensivisht me ju për të stabilizuar rregullimin emocional dhe për të hedhur themelet për punën e vështirë që do të pasojë.

 

Ekipi punon drejtpërsëdrejti në të gjitha fazat e rimëkëmbjes nga ndërhyrja dhe detoksifikimi përmes riintegrimit dhe zhvillimit të mjeteve për sukses afatgjatë.

 

Portier Jugis Care

 

Fatkeqësisht, shumica e qendrave të trajtimit të varësisë (madje edhe ato që e promovojnë veten si rehabilitues luksoz) priren të shohin paskujdesi dhe si pasmendimi. Dr. Stephen dhe ekipi i tij besojnë se klientët nuk dështojnë në rikuperimin, më shumë se programet në qendrat e trajtimit dështojnë klientët.

 

Kur një individ largohet nga kujdesi parësor (Rehab), rreziku i rikthimit është më i madh në 90 ditët e para, dhe shpesh deri në një vit e më tej. Parallax e kapërcen këtë hendek me profesionalizëm dhe ekspertizë të pakrahasueshme duke ofruar stërvitje intensive rikuperimi për të riintegruar me sukses klientin përsëri në një jetë të suksesshme.

 

Qasja @Home është unike në atë që kombinon përvojat në kohë reale në aktivitetet e përditshme, si dhe Terapinë e Sjelljes Dialektike (DBT) dhe Terapinë e Pranimit dhe Përkushtimit (ACT) – të dyja janë efektive për rikuperimin nga çrregullimet e përdorimit të substancave, si dhe çështje të tjera të tilla si trauma, çrregullime të të ngrënit, lojërat e fatit, blerjet ose sjellje të tjera vetëshkatërruese që zhvillohen në varësi ose varësi.

 

Shumë rehabilitime luksoze kanë një proces të vazhdueshëm kujdesi që përbëhet nga vetëm disa telefonata dhe seanca vijuese, por klientët kanë mbetur duke kërkuar më shumë. Dr Stephen e kapërcen këtë boshllëk unik në kujdesin e vazhdueshëm me portierin privat të kujdesit të mëpasshëm.

 

Detox në shtëpi ose hotel

 

Detox është shkurtim për detoksifikimin dhe është procesi i largimit të toksinave nga trupi nga sistemi i tij. Ndërsa një proces krejtësisht i natyrshëm – trupi i njeriut po detoksifikohet vazhdimisht – kur toksina është një drogë që krijon varësi, ose një nënprodukt i metabolizuar i një droge, procesi mund të ketë efekte anësore të rëndësishme.

 

Detoksikimi, faza e parë e çlirimit nga varësia nga droga dhe alkooli, është si fizikisht ashtu edhe psikologjikisht e pakëndshme. Ekipi i Parallax Solution lehtëson këtë shqetësim duke u siguruar që ju të merrni kujdesin që ju nevojitet në komoditetin e shtëpisë ose hotelit tuaj.

 

Duke rivendosur trupin dhe mendjen në një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm, procesi i detoksifikimit do të përfundojë brenda shtatë deri në dhjetë ditë në të cilën pikë ekipi do të krijojë dhe do të japë një Plani i veprimit përpara i cili do të përfshijë parandalimin e rikthimit, futjen e një mentaliteti zgjedhjeje pozitive, vendosjen e qëllimeve të reja, kufijtë realistë, fletët e forta të mashtrimit dhe rregullime të tjera të stilit të jetesës për të pajisur klientët me një kuti të plotë mjetesh psikologjike për të ndihmuar në ruajtjen e lirisë së tyre të re.

 

Shumë të ashtuquajtur Rehabs Luksoze përfshijnë familjet në mënyrën e gabuar. Ata kërkojnë t'i 'mësojnë' familjes se çfarë të presë dhe si të mbështesë dikë që vuan nga çrregullimi i përdorimit të substancave. Familjet tashmë e dinë se si është të jetosh dhe të menaxhosh emocionet e dikujt të bllokuar në kaosin dhe paparashikueshmërinë e varësisë aktive dhe Dr Stephen u jep familjeve mjetet që u nevojiten në mënyrë që ato të mund të jenë pjesë përbërëse e suksesit të njësisë familjare në tërësi. se vetëm një person.

rikuperimi i zgjidhjes paralaks në jetën reale
rikuperimi i zgjidhjes paralaks i fshehur në pamje të qartë
zgjidhja paralaks në ndihmë të familjeve
trajtimi konfidencial i zgjidhjes paralaks

ndërhyrjet

 

Ekipi @ Home është i specializuar për të ndihmuar në gjetjen e trajtimit të duhur për ju dhe për të zbutur procesin e pranimit nga fillimi në fund, duke përfshirë planifikimin, menaxhimin dhe ofrimin e ndërhyrjeve të klasit botëror. Gjykimi i ekipit nuk është i turbullt nga stimujt financiarë dhe as nuk marrin kompensim nga kompanitë e sigurimit ose qendrat e trajtimit të varësisë.

 

Trajnimi i Rimëkëmbjes Ekzekutive

 

Dr Stephen dhe Drejtuesit e Rimëkëmbjes Ekzekutive ndihmojnë individët e rikuperuar të kapërcejnë sjelljet obsesive, kompulsive dhe destruktive duke hequr barrierat dhe duke ofruar mbështetje emocionale kritike. Ata zhvillojnë një marrëdhënie afatgjatë me klientët që janë në ose kërkojnë shërim nga çrregullimet e përdorimit të substancave. Trajnerët ndihmojnë klientët të bëjnë zgjedhje më të mira, të zhvillojnë aftësi të shëndetshme përballuese dhe të vendosin strategji për parandalimin e rikthimit.

 

Trajnerët e Rimëkëmbjes janë të njohur ndërkombëtarisht dhe kanë një grup aftësish të thella dhe të specializuara për të punuar me individë dhe familje me vlerë neto të lartë dhe me vlerë jashtëzakonisht të lartë neto. Thuhet shpesh se punësimi i Dr Stephen si trajner i rimëkëmbjes është si punësimi i një shpëtimtari për t'ju ndihmuar të lundroni në maturinë tuaj të sapogjetur.

 

Terapi

 

Dr. Stephen H Cohen është një trajner rikuperimi me doktoraturë, i specializuar në Terapinë e Sjelljes Dialektike (DBT) dhe Terapinë e Pranimit dhe Përkushtimit (ACT). Dr Stephen njihet gjerësisht si pionier i terapisë novatore, me në qendër klientin dhe qasja e tij gjithëpërfshirëse ndaj mbështetjes së klientit do të thotë se ai është i përfshirë në jetën e një klienti në baza ditore, duke i mundësuar ekipit të adresojë dhe zgjidhë në mënyrë terapeutike çështjet kur ato lindin, më tepër. sesa "të presim seancën 45-minutëshe të javës së ardhshme".

 

Nuk është e pazakontë që anëtarë të shumtë të së njëjtës familje të përfitojnë nga këshillimi dhe ekipi është në gjendje të koordinojë kujdesin familjar duke rezultuar në një plan trajtimi të thjeshtë dhe të unifikuar që përfiton jo vetëm individët e përfshirë, por edhe njësinë e familjes në tërësi.

 

Këshillimi privat përfshin (ende nuk kufizohet në) cilësimet e grupit mbështetës me 12 hapa. Ato përfshijnë mësimet Katër Marrëveshjet dhe Rrugën e 8-të të palosshme.

Specializimet e Trajtimit të Zgjidhjeve Parallax

 • Trajtimi i alkoolizmit
 • Zemërimi Menaxhimi
 • Traumë
 • Varësia e kodit
 • Sjellja e bashkëvarurit
 • Kriza e Jetës
 • Varësia nga kokaina
 • GBH / GHB
 • Varësia ndaj drogës
 • Kumar
 • shpenzimet
 • heroinë
 • Varësia nga OxyContin
 • Varësia nga tramadol
 • Varësia e aplikacioneve për takime
 • kumar
 • Chemsex
 • Ankth
 • PTSD
 • Burnout
 • Varësia nga fentanili
 • Abuzimi me Xanax
 • hydrocodone shërim
 • Varësia nga benzodiazepina
 • Oxycodone
 • oksimorfon
 • Çrregullimi i të ngrënit
 • Personaliteti Antisocial
 • Abuzim me substanca
programet individuale të rikuperimit të zgjidhjes paralaks
programi i patentuar me zgjidhje paralaks
zgjidhje paralakse
Dr Stephen Cohen Themeluesi i Zgjidhjes Parallax

Dr. Stephen H. Cohen është një këshilltar i certifikuar nga shteti i Nju Jorkut për abuzimin me alkoolin dhe substancat dhe një këshilltar IV i certifikuar nga shteti i Kalifornisë për drogë dhe alkool (CADAC IV). Ai gjithashtu ka një Master të Edukimit nga Kolegji Manhattanville dhe është një nga trajnerët e paktë të rikuperimit me doktoraturë. në Psikologji.

Adresa: 1630 Wicklow Ct, Thousand Oaks, CA 91361, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

flamur

Kë trajtojmë
Por
Gratë
LGBTQIA +
Executives
HNWI
UHNWI

flluskë e të folurit

Gjuhë
Albanian

Webfaqja

I telefonit: + 1 917-549-6976

Zgjidhja e paralaksit e fshehur në pamje të thjeshtë
Dr Stephen Cohen Themeluesi i Zgjidhjes Parallax
Qëllimi ynë është të ndihmojmë klientët në mënyrë të sigurt dhe me sukses të ndryshojnë modelet e tyre kudo që janë; fjalë për fjalë dhe figurative. Të qenit në telefonim të shpejtë për çdo situatë nuk është asgjë e re për ne. Depresioni, ankthi, keqpërdorimi i substancave, problemet e humorit dhe mendimit janë disa nga problemet që tani mund t'i ndryshoni. Krijimi i zgjedhjeve të shëndetshme dhe alternative, pavarësisht nëse jeni në vështirësi në shtëpi ose në punë, çdo person ka nevojë për udhëzime profesionale dhe të provuara.

Ne përpiqemi të ofrojmë informacionin më të përditësuar dhe të saktë në ueb, në mënyrë që lexuesit tanë të mund të marrin vendime të informuara për kujdesin e tyre shëndetësor. Jonë ekspertët e lëndës specializohen në trajtimin e varësisë dhe kujdesin shëndetësor të sjelljes. ne ndiqni udhëzimet strikte kur kontrolloni informacionin e fakteve dhe përdorni vetëm burime të besueshme kur citoni statistika dhe informacione mjekësore. Kërkoni distinktivin Rehab më të mirë në botë në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. në artikujt tanë për informacionin më të përditësuar dhe të saktë. Nëse mendoni se ndonjë nga përmbajtja jonë është e pasaktë ose e vjetëruar, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet Kontakt Faqe

Mohim përgjegjësie: Ne përdorim përmbajtje të bazuar në fakte dhe publikojmë materiale që hulumtohen, citohen, modifikohen dhe rishikohen nga profesionistë. Informacioni që publikojmë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillën, diagnozën ose trajtimin mjekësor profesional. Nuk duhet të përdoret në vend të këshillës së mjekut tuaj ose një ofruesi tjetër të kualifikuar të kujdesit shëndetësor. Në një urgjencë mjekësore, kontaktoni menjëherë shërbimet e urgjencës.

Worlds Best Rehab është një burim i pavarur, i palës së tretë. Ai nuk miraton asnjë ofrues të veçantë trajtimi dhe nuk garanton cilësinë e shërbimeve të trajtimit të ofruesve të paraqitur.