Trajtimi më i mirë në botë për rehabilitimin dhe varësinë

A jeni në një pikë ku e dini se jeta juaj duhet të ndryshojë? A po kërkoni për më shumë paqe, përmbushje dhe një ndjenjë qëllimi? Një zhytje e thellë pa stres dhe pa gjykim në trajtimin e mirëqenies emocionale, fizike dhe psikologjike duke përfshirë varësitë, keqpërdorimin e substancave, ankthin, pagjumësinë, depresionin, djegien dhe traumën. Revista Worlds Best Rehab shfaq trajtimin dhe shërbimet e shëndetit të sjelljes, të zgjedhura dhe të verifikuara për suksesin norma, modaliteti i trajtimit, mjedisi terapeutik, objektet, kostoja dhe vlera.

REMEDY® Wellbeing - Qendra më ekskluzive e trajtimit në botë.

MJEKËSIA Mirëqenia është rehabilitimi më ekskluziv në botë.

MJEKËSIA Mirëqenia ekziston për t'i ndihmuar mysafirët të gjejnë qetësi sipas vlerave tuaja më të larta, çfarëdo qofshin ato vlera. Trajtime pa stres, jo gjykues të mirëqenies emocionale, fizike dhe psikologjike. REMEDY mbështet një gamë të gjerë çështjesh të mirëqenies duke përfshirë varësitë, ankthin, pagjumësinë, depresionin, djegien, traumën, humbjen e peshës, përtëritjen dhe anti-plakjen, si dhe restaurimin biokimik dhe ekuilibrin ushqyes.

Programi i plotë online | REMEDY @ Home është një program mujor me një investim midis 45.000 dhe 75.000 USD në muaj

Programi i nënshkrimit të mirëqenies së ilaçit | Projektuar për fleksibilitet maksimal në internet rreth nevojave të klientëve të saj, nga 18.000 USD në muaj

Koncepti i plotë i banimit | REMEDY kushton nga 304,000 USD në javë

BetterHelp Terapia dhe Këshillimi Online

BetterHelp është shërbimi më i madh i terapisë në botë dhe është 100% në internet. Me BetterHelp, ju merrni të njëjtin profesionalizëm dhe cilësi që prisni nga terapia në zyrë, por me akses në një rrjet të madh terapistësh, më shumë fleksibilitet në planifikim dhe me një kosto më të përballueshme.

Në regjistrim, ju plotësoni një pyetësor të thjeshtë për t'ju ndihmuar të përshtateni me një terapist që i përshtatet objektivave, preferencave tuaja dhe llojit të çështjeve me të cilat po merreni. Nëse terapisti juaj nuk është i përshtatshëm për ndonjë arsye, ju mund të ndërroni terapistin në çdo kohë pa pagesë shtesë për t'ju ndihmuar të gjeni përputhjen tuaj të përsosur më shpejt se terapia tradicionale.

  • Përfitoni 20% ulje në muajin e parë
  • Abonime deri në 65 dollarë/javë, të faturuara çdo 4 javë
  • Anulo anëtarësimin në çdo kohë
Rehab Online

Rehab Online

Klinika Les Alpes

Klinika Les Alpes

Shëndeti Daraknot

Shëndeti Daraknot

Frymëzoni Malibu

Frymëzoni Malibu

Rimëkëmbja e rrjedhës

Rimëkëmbja e rrjedhës

Terapia e Wilderness WinGate

Terapia e Wilderness WinGate

Rimëkëmbja e Rosglas

Rimëkëmbja e Rosglas

Pika e Kthimit të Tampës

Pika e Kthimit të Tampës

Sierra Tucson

Sierra Tucson

lisat e holmës

lisat e holmës

Vizionet Teen Trajtimi

Vizionet Teen Trajtimi

Stinët Malibu

Stinët Malibu

Sivana Bali

Sivana Bali

Prive zvicerane

Prive zvicerane

Wired for Addiction™

Wired for Addiction™

Rehabimi i rimëkëmbjes së së ardhmes

Rehabimi i rimëkëmbjes së së ardhmes

Samiti i Malibu

Samiti i Malibu

Më ndihmo të ndaloj

Më ndihmo të ndaloj

Rikuperimi i gjatësive të valëve

Rikuperimi i gjatësive të valëve

Rimëkëmbja Crosspointe

Rimëkëmbja Crosspointe

Serenity Vista

Serenity Vista

Sierra buzë detit

Sierra buzë detit

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii

Rimëkëmbja e ishullit Hawaii

Dr Stephen @ Home

Dr Stephen @ Home

Rikuperimi i lëshimit

Rikuperimi i lëshimit

Tërheqja e rikuperimit të rrjedhës

Tërheqja e rikuperimit të rrjedhës

Rimëkëmbja e Casa

Rimëkëmbja e Casa

Rikuperimi i shkëputur

Rikuperimi i shkëputur

Opus Shëndeti

Opus Shëndeti

Sobermans Estate

Sobermans Estate

Kapitujt Capistrano

Kapitujt Capistrano

Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës

Qendrat e Rimëkëmbjes së Amerikës

Viza për trajtim në Kanada

Viza për trajtim në Kanada

Vilë plazhi @ stinët

Vilë plazhi @ stinët

Qendra e Trajtimit Hills

Qendra e Trajtimit Hills

Qendra Robert Alexander

Qendra Robert Alexander

Viza Mjekësore për Kanada

Viza Mjekësore për Kanada

Qendra aToN

Qendra aToN

Rimëkëmbja e kodrës

Rimëkëmbja e kodrës

Terapi dhe këshillim në internet për ndihmë të menjëhershme me kosto të ulët

Këshillim Betterhelp

Këshillim Betterhelp

Online Therapy.com

Online Therapy.com

Këshillim Besnik

Këshillim Besnik

Këshilltarët dhe Terapistët

Dr Howard Gluss

Dr Howard Gluss

Lee Fitzgerald

Lee Fitzgerald

Matthew Idle

Matthew Idle

Chris Ferry

Chris Ferry

James Cafferty

James Cafferty

John Derry

John Derry

Philippa Gold

Philippa Gold

Paula Shields

Paula Shields

Bob Forrest

Bob Forrest

Alastair Mordey

Alastair Mordey

Postimet dhe njohuritë e fundit në blog

SUD vs SID

SUD vs SID

Zakoni i keq vs varësia

Zakoni i keq vs varësia

Fitnes në shërimin e varësisë

Fitnes në shërimin e varësisë

A jam një alkoolik funksional?

A jam një alkoolik funksional?

A është rehabilitimi luksoz një humbje parash?

A është rehabilitimi luksoz një humbje parash?

Kuptimi i rehabilitimit luksoz

Kuptimi i rehabilitimit luksoz

Kuptimi i të jetuarit matur

Kuptimi i të jetuarit matur

Kuptimi i demencës së alkoolit

Kuptimi i demencës së alkoolit

Kalifornia Sober Shpjegohet

Kalifornia Sober Shpjegohet

A është varësia një sëmundje apo zgjedhje

A është varësia një sëmundje apo zgjedhje

Mindfulness në Rimëkëmbje

Mindfulness në Rimëkëmbje

Kuptimi i rehabilitimit emocional

Kuptimi i rehabilitimit emocional

Ludopathy
Testimi i ADN-së për varësinë

Testimi i ADN-së për varësinë

Çfarë është Trajnimi i Krizave të Jetës?

Çfarë është Trajnimi i Krizave të Jetës?

Rehabilitimi më i shtrenjtë

Rehabilitimi më i shtrenjtë

Sa kohë qëndrojnë drogat në sistemin tuaj

Sa kohë qëndrojnë drogat në sistemin tuaj

Meth Dhëmbët

Meth Dhëmbët

Si të ndaloni ruminimin?

Si të ndaloni ruminimin?

Canyon Ranch Tucson

Canyon Ranch Tucson

Qendrat e rehabilitimit LGBTQ

Qendrat e rehabilitimit LGBTQ

Trajtim Psikodelik për Shëndetin Mendor

Trajtim Psikodelik për Shëndetin Mendor

Si të ndaloni duhanin barërat e këqija

Si të ndaloni duhanin barërat e këqija

Janë çrregullime të të ngrënit Çrregullime të trurit

Janë çrregullime të të ngrënit Çrregullime të trurit

Kujdes nga Narcisti i Fshehtë

Kujdes nga Narcisti i Fshehtë

Bijat e baballarëve alkoolikë

Bijat e baballarëve alkoolikë

Efektet Emocionale të Stonewalling

Efektet Emocionale të Stonewalling

Si të rritet GABA në mënyrë natyrale

Si të rritet GABA në mënyrë natyrale

Sindroma e Alkoolit Fetal

Sindroma e Alkoolit Fetal

Whippits - Balona

Whippits - Balona

Ndriçimi i gazit

Ndriçimi i gazit

Barërat e këqija dhe Depresioni

Barërat e këqija dhe Depresioni

Scromiting

Scromiting

Cilat janë llojet e ndryshme të bashkëngjitjes

Cilat janë llojet e ndryshme të bashkëngjitjes

Lollipop Actiq Fentanyl

Lollipop Actiq Fentanyl

Si ka erë Meth

Si ka erë Meth

Trajtimi i Çrregullimeve të Ushqimit

Trajtimi i Çrregullimeve të Ushqimit

Efektet anësore të varësisë ndaj pornografisë

Efektet anësore të varësisë ndaj pornografisë

A janë ata një psikopat?

A janë ata një psikopat?

Përkufizimi i një alkoolisti

Përkufizimi i një alkoolisti

Droga K2 - Erëza

Droga K2 - Erëza

Rehabilitimi për Burnout

Rehabilitimi për Burnout

Efektet afatgjata të Adderall

Efektet afatgjata të Adderall

Ndaloni marrjen e avullit pa tërheqje

Ndaloni marrjen e avullit pa tërheqje

Viza udhëtimi për të marrë pjesë në rehabilitimin

Viza udhëtimi për të marrë pjesë në rehabilitimin

A e thonë të vërtetën njerëzit e dehur?

A e thonë të vërtetën njerëzit e dehur?

Trajtimi për Çrregullimin Bipolar

Trajtimi për Çrregullimin Bipolar

Viza për trajtim në Australi

Viza për trajtim në Australi

Viza Mjekësore në SHBA

Viza Mjekësore në SHBA

Shtypni për të lexuar më shumë...