Трипнотерапија™

Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

Tripnotherapy™, исклучиво од REMEDY Wellbeing™, најексклузивното велнес одморалиште во светот

Tripnotherapy™ е врвно луксузно одморалиште лоцирано во Португалија, Бахамите и Нов Зеланд. Повлекувањето има за цел да им помогне на поединците да заздрават со помош на психоделична терапија во медицински управувана средина. Tripnotherapy™ е едно од ретките, ако не и само, реномирани луксузни Psychedelic одморалишта во светот, привлекувајќи меѓународни гости, кои бараат многу поинакво психоделично искуство.

 

За време на престојот во Tripnotherapy™ retreat, ќе доживеете психолошко и физиолошко исцелување. Исклучителниот велнес центар обезбедува и услуги за детоксикација на ибогаин. Ibogaine Detox е толку ефикасен затоа што ја блокира вистинската физичка детоксикација, додека го чисти и усогласува свесниот ум со физичкиот и духовниот универзум.

 

На церемониите ќе бидете поддржани од тим медицински и угостителски експерти. Поединците ќе се погрижат вашето искуство во Tripnotherapy™ да биде безбедно, луксузно, удобно и пред сè, наградувачко. Tripnotherapy™ се доставува исклучиво од Лек благосостојба, најексклузивниот центар за благосостојба во светот.

Ексклузивно повлекување на трипнотерапија

Психоделичните одмори во Tripnotherapy™ се за приватност и луксузни искуства. Користејќи низа третмани и терапии во убава, спокојна средина, гостите ќе се фокусираат на проширување на нивниот психолошки ум во опуштена и негувачка атмосфера. Се разбира, дискрецијата, анонимноста и приватноста се главната основа на Tripnotherapy™.

 

Трипнотерапија™ и РЕМЕДИ благосостојба™

 

Tripnotherapy™ се испорачува исклучиво од Remedy Wellbeing, најексклузивниот велнес центар во светот. Remedy Wellbeing беше првото повлекување од 1 милион долари и првото што користеше психоделична асистирана терапија во луксузна средина за рехабилитација. Tripnotherapy™ е испорачана од РЕМЕДИ; осигурувајќи дека исклучително добро квалификуван и искусен персонал е при рака и да ве разгалува и да ве поддржи во вашето искуство што го менува животот.

 

Локации на Tripnotherapy™

 

Tripnotherapy™ Retreats се одржуваат редовно во текот на годината во јурисдикции кои се пријателски настроени кон психоделот, вклучувајќи ги Бахамите, Карибите, Португалија и Нов Зеланд.

 

 

Трошоци за трипнотерапија™

 

Tripnotherapy™ луксузните психоделични одморалишта се со цена од 10,000 УСД по лице, со попусти достапни за групи од 8+

 

Тимот на Tripnotherapy™ е мешавина од високо искусни практичари од низа здравствени средини. Сите провајдери носат целосни квалификации и/или сертификати и се сметаат за неверојатни професионалци во нивните области.

 

Комбинираната сила на нашиот интегриран мултидисциплинарен тим нè издвојува и гарантира дека го обезбедуваме најдобриот можен третман. Нашиот тим е составен од медицински и здравствени специјалисти поддржани од нашиот Центар за извонредност, кој е одговорен за надгледување на целото управување.

Ексклузивно повлекување на трипнотерапија
Tripnotherapy™ Психоделична асистирана терапија
Волшебното повлекување со печурки
Трипнотерапија Терапија со помош на кетамин
Трипнотерапија Александар Бентли
Трипнотерапија со луксузни ретрити

Tripnotherapy™ Сместување

 

 

 

Приватност на Tripnotherapy™

 

Повлекувањето работи со многу сеопфатна политика за приватност и ги задржува вашите лични информации само онолку долго колку што е потребно за целите на вашиот престој.

 

Модалитети на трипнотерапија™

 

 

 

Поставка за Tripnotherapy™

 

Tripnotherapy™ на најдобрата рехабилитација во светот

 

Исцелување на корените

Psychedelic Assisted Wellness има историја која се протега со милениуми, релативната новост во западниот свет го искористи движењето посветено на експанзивна мисла и егзистенцијална врска. Tripnotherapy™ е во првите редови на ова движење и е награден со Worlds Best Luxury Psychedelic Retreat од Worlds Best Rehab Magazine за 2022 година.

знаме

Кого го третираме
Но
Жени
ЛГБТК +

говор-балон

Јазици
англиски

кревет

Вработување 1-14

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.