Соработници

Метју Ајдл

Експерт за предметна материја @ Worlds Best Rehab

Водечки терапевт во Villa Paradiso Group

За Метју

 

Мајкл Пор

Медицински соработник @ Worlds Best Rehab

За Мајкл

Џејн Скваерс

За Џејн

Александар Бентли

Предмет материја експерт

Хју Соамс

За Хју

Хелен Парсон

За Хелен

д-р Рут Аренас Мата

Висок уредник

За д-р Рут

 

Филипа Голд

Експерт за предметна материја @ Worlds Best Rehab

Главен клинички директор

За Филипа

Пин Нг

Сениор соработник

За Pin Ng