Росглас закрепнување

Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

Росглас закрепнување

Росглас закрепнување

 

Од лансирањето во 2015 година, Rosglas Recovery цврсто се етаблира како пионер во вистински третман за закрепнување еден до еден. Под раководство на Ентони О'Брајан, тимот на Росглас продолжи да собира сила и темпо во ефикасното доставување на основните модалитети на третман со цел целосно закрепнување.

 

RosGlas Recovery е специјализиран за супстанција и истовремени нарушувања на менталното здравје со терапевтска програма дизајнирана од специјалисти од светска класа со беспрекорни ингеренции. Тимот на Росглас вклучува искусни клинички психолози од светска класа, психолози за советување, психијатри, експерти за КБТ, специјалисти за однесување, експерти за зависности, духовни советници, советници за уметност, музикотерапевти, ментори и експерти за исхрана

 

Дополнително, на клиентите им се обезбедува терапевт на лице место, менаџер на случаи, батлер, готвач, возач и слугинка.

 

Целиот тим на Rosglas верува во олеснување на долгорочно целосно закрепнување и со стапка на успех што одговара на нивната подеднакво ѕвездена репутација, клиентите можат да се уверат во најиновативната, пионерска, најподдржувачка и негувачка средина.

Трошоци за наплата на Rosglas

 

Rosglas Recovery обезбедува исклучителен третман, опфаќајќи низа клинички и терапевтски модалитети до вистинска меѓународна база на клиенти.
Целосно инклузивниот трошок за третман во домот започнува од 37,500 евра неделно на целосно вклучено 5* основа.

 

Третман за обновување Росглас

 

Програмата за третман за закрепнување на Rosglas е дизајнирана околу поединецот на навистина нарачана основа. Објектот е посветен на лекување на само еден клиент во исто време, а заедно со само неколку други ексклузивни рехабилитации, тоа е пристап кој постојано бил успешен, со крајна цел целосно закрепнување.

 

Третманот на само еден клиент во исто време овозможува програмата за третман да биде флексибилна, одговорна и приспособлива на индивидуалните потреби на клиентите. И пристапот гарантира дека експертизата од светска класа во објектот е 100% фокусирана на само еден клиент во секое време.

 

Rosglas Recovery наведува неделна цена, иако како и кај секоја програма за третман, таа ќе биде најефикасна за време на епизоди на третман од 28 до 120 дена.

 

Rosglas е основана во 2015 година и е пионер на третман 1:1 во Европа

Клучни клинички експерти во Rosglas Recovery

Pradeep Chada Rosglas Recovery

Д-р Прадип Чада
Психијатар
PGDip психијатрија

Тони О'Брајан Росглас Обнова

Ентони О'Брајан
Клинички психолог
Магистер (Псих на зависност)

Алистер Ричардсон Кент Росглас Обнова

Алистер Ричардсон
Терапевт
М-р (зависности)

Професионален преглед на Росглас Обнова

Сместен во област опкружена со огромна природна убавина, Rosglas Recovery обезбедува исклучителен третман во навистина нарачана поставка 1:1. Тимот од светска класа третира само еден клиент во исто време, и е пионер на овој пристап од 2015 година, предизвикувајќи ефект на бранување меѓу најексклузивните рехабилитации во светот што го следат примерот.

Како вистинска луксузна рехабилитација, RosGlas Recovery нуди исклучителни удобности среде област со извонредна природна убавина. Драматичната села на Киларни ја поставува прекрасната и восхитувачка позадина за подолг период на саморефлексија, личен раст и целосно закрепнување од зависноста.

 

Третман во Rosglas Recovery

 

Клиничката програма во Росглас беше замислена и развиена на принципот „еден клиент во исто време“. Клиентите на Rosglas се сместени во спокоен луксуз и обемни објекти од високата класа кои привлекуваат навистина меѓународна база на клиенти од целиот свет. Преведувачите се достапни на секој јазик, како и многу меѓународни терапевти, од кои сите се лидери во индустријата и мислите за зависности во нивните области.

 

Програмата за обновување во Rosglas е изградена околу клиентот, при што секоја индивидуализирана програма е прилагодена со цел целосно закрепнување. Многу често многу установи за рехабилитација го принудуваат клиентот на сопствена програма, наместо да ја приспособат програмата на клиентот. Со Rosglas Recovery, нивниот пристап „Еден клиент во исто време“ значи дека потребите на клиентите се ставени на чело на сè што прават, и клинички и професионално.

 

Од прием до отпуштање и последователна нега, клиничкиот тим користи низа модалитети на третман, дизајнирани за секој поединечен клиент, наместо да го усвојат пристапот „еден третман одговара на сите“ усвоен од установите за третман.

 

Клиентите добиваат интензивна 6-8 часа психолошка и комплементарна терапија на дневна основа, со 24/7 жив терапевт секогаш при рака за да обезбеди неподелена грижа и внимание.

 

Во неговото јадро, силата на Rosglas Recovery е во обемот и длабочината на неговата клиничка експертиза и додека Rosglas обезбедува вовед во моделот од 12 чекори, неговиот терапевтски пристап оди многу подлабоко, за да ги адресира и третира причините за траума, како и непосредните симптоми кои се манифестираат во деструктивно однесување.

 

За време на времето на клиентите со тимот на Росглас, тие исто така ќе се обидат да ги идентификуваат, откријат и лекуваат истовремените нарушувања на менталното здравје и двојната дијагноза.

 

Биохемиска реставрација

 

Со своето потекло во швајцарскиот третман на зависности, Биохемиската реставрација е клучна за пристапот 360 степени насочен кон клиентот во Росглас.

 

Биохемиската реставрација вклучува детална микро-анализа на поединци биохемија и ДНК. Преку опсежна крвна работа, плунка и многу други детални тестови, експертите во Росглас добиваат детално разбирање за причините кои влијаат на здравјето и емоционалната благосостојба на една личност.

 

Луксузна рехабилитација на Rosglas Recovery

 

Сите луксузни сместувања во Росглас се 100% приватни. Нема заеднички капацитети и клиентите нема да запознаат друг клиент на Rosglas за време на нивниот престој.

 

По пристигнувањето, клиентите се превезуваат во приватни и одлично назначени луксузни сместувања, каде што ќе се сретнат со нивниот личен терапевт и менаџер на случаи. Сите локации се од светска класа со луксузен декор, опремени со ТВ и супер брз интернет, како и пристап до базен, спа центар и теретана. Клиентите се охрабруваат да уживаат во широк спектар на извонредни активности, вклучувајќи јавање коњи, соколарство, екскурзии во природа, јахтирање, музика и уметност.

 

Приватност во Росглас

 

Клиентите може да се уверат во целосната доверливост во RosGlas, а клиентите од особено чувствително потекло може да усвојат псевдоним за времетраењето на нивниот третман.

Список на методи на лекување во Rosglas Recovery
Погледите кои пристигнуваат во Росглас рехабилитација со хеликоптер
Локација за обновување на Росглас
Поглед од Росглас Обнова
Примери за сместување за обновување на Росглас
Список на капацитети за обновување на Росглас
Росглас закрепнување приватен шофер
Надоместоци за наплата на Rosglas
Спална соба за обновување на Росглас

Специјализации за третман за обновување на Rosglas

 • коцкање цигара
 • Зависност од хероин
 • Нарушување во исхраната
 • Самоповредување
 • Зависност од марихуана
 • Зависност од МДМА
 • ПТСР

Објекти за обновување на RosGlas

 • салон
 • Тениско игралиште
 • Театар
 • Градини
 • Суд за одбојка
 • Трансфери
 • Пристап до природата
 • Отворено јадење
 • Спа
 • Пешачки патеки
 • Гурмански вечера
 • Интернет пристап
 • Луксузни капацитети
 • Базен
 • Приватен Батлер
 • Фитнес Центар
 • 24/7 терапевт
 • Градини

Опции за третман на Rosglas Rehab

 • Траума терапија
 • Медитација и смиреност
 • Авантуристичка терапија
 • Арт терапија
 • Музичка терапија
 • Терапија со животни
 • Советување за превенција од релапс
 • Олеснување на дванаесет чекори
 • Рекреативна терапија
 • Семејно советување
 • Звучна терапија
 • Масажа терапија

Понатамошна грижа за закрепнување на Rosglas

 • Амбулантски третман
 • Состаноци за поддршка
 • Тренер за наплата
 • Скрининг на лекови
 • Професионална поддршка за повторно влегување
 • Способност да повикате советник
 • Последователни сесии (онлајн)
 • Следни сесии (лично)
 • Семејно последователно советување
 • Трезен придружник
 • Закрепнување повлекува
 • Повратни посети

Вести за обновување на Росглас

Росглас закрепнување

Зазема неверојатна позиција во селата на Киларни опкружена со драматична ирска села, Rosglas Recovery е еден од најдобрите нарачани објекти за рехабилитација во светот

Округот Кери,
Ирска

Росглас Обнова, адреса

+ 353 1 458 3575

Росглас Обнова, Телефон

Отворете 24 часа

RosGlas Recovery, Работно време

Локално време за обновување на Роглас

Клучни факти за обновување на Роглас

знаме

Кого го третираме
Мажите и жените
бремените жени
HNW / UHNW
Лица со лесна физичка и или интелектуална попреченост
Извршен третман

говор-балон

Јазици
англиски
на меѓународно ниво

кревет

Вработување
Исполнување на ѓон

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.