Пин Нг

Најдобар уредник за рехабилитација на Pin Ng Worlds

Пин Нг

Висок уредник

Скопје

Пин Нг

Pin Ng е виш уредувач на веб-содржини во Најдобра рехабилитација во светот и експерт за содржина на зависност.

 

Таа има диплома по англиски јазик од Колумбија и има десетгодишно искуство во професионално уредување кое вклучува работа како веб-уредник за онлајн списанија и издавачи. Пин моментално го истражува својот докторат на Харвард за социјалното фискално влијание на рецептот за ублажување на болката на средината на западот.