Милиони патувања за прием на третман започнуваат на Worlds Best Rehab. Поединци доаѓаат кај нас 24/7 со силна намера да се подобрат. Без разлика дали сте центар за третман, бренд, лекар или фармацевтска материја, Worlds Best Rehab е алатката за стекнување што го развива вашиот бизнис.

Основана во 2019 година, Worlds Best Rehab прерасна во една од водечките веб-страници на центри за третман во светот и во однос на големината и сообраќајот. Ттој веб-сајтот Worlds Best Rehab е во првите 5% од веб-страниците за третман на зависност во светот. Со завршеното финансирање од Серија Б, локацијата ќе се развива уште повеќе и органски и преку стекнување во следните 12 месеци. 

За што зборуваме

Основана во 2019 година, Worlds Best Rehab прерасна во една од водечките веб-страници на центри за третман во светот и во однос на големината и сообраќајот. Ттој веб-сајтот Worlds Best Rehab е во првите 5% од веб-страниците за третман на зависност во светот. 

Би сакале да слушнеме од

Центри за лекување, советници за зависности, тренери, психијатри и терапевти кои би сакале да истражуваат користејќи ја нашата платформа за да го развијат својот бизнис локално, национално или меѓународно. Повлечете столче, земете кафе и дозволете да истражиме некои синергии.

Она што не нè интересира

Ние сме водечки ресурс за третман на зависност за поединци, парови и семејства на глобално ниво. Ние не сме трпеливи брокери, ниту агенти за упатување и во согласност со сегашното законодавство за етика, не сме заинтересирани за вакви можности за партнери.