Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

Преглед за обновување на издавање

 

Release Recovery се наоѓа во Њујорк Сити, Њујорк и на клиентот му обезбедува луксузно сместување заедно со врвен третман за нарушување на злоупотреба на супстанции. Release Recovery е различно од типичниот центар за рехабилитација и е познат како преоден центар за живеење. На клиентите им обезбедува дополнителна поддршка за одржување или враќање на трезвеноста.

 

Програмата за третман на рехабилитација е совршена за клиенти кои претходно завршиле резиденцијален третман и стекнале трезвеност, но повторно користеле дрога и/или алкохол. Програмата обезбедува поддршка за зависности на поединци на кои им е потребна дополнителна помош. Програмата што им се нуди на клиентите гарантира дека трезвеноста може повторно да се открие и одржи.

 

Рехабилитацијата им обезбедува на клиентите приспособлив план за закрепнување, кој вклучува обука за закрепнување, трезвени придружници, управување со случаи, интервенција и безбеден транспорт. Рехабилитацијата планира сè за да им помогне на клиентите да го направат својот престој успешен.

 

Release Recovery е основана во 2017 година од тимот на Зак Кларк и Џастин Гурланд. Дуото ги посвети своите животи и кариери за да им помогне на другите да ги прекинат проблемите со зависноста. Двојката потекнува од различно потекло, но двајцата пријатели се собраа за да воспостават Release Recovery. Кларк и Гурланд доживеаја свои проблеми со закрепнувањето, што им помогна да ја развијат програмата за рехабилитација11.H. Meaner, ОСЛОБОДУВАЊЕ | Трезвено живеење, преодно живеење во Њујорк и Вестчестер, ОБЈАВИ | Трезвено живеење, преодно живеење во Њујорк и Вестчестер.; Преземено на 2 октомври 2022 година, од https://releaserecovery.com/.

 

Release Recovery го доведува семејството на клиентот во процесот на обновување. Ова помага да се решат сите проблеми што клиентите може да ги имаат со членовите на нивното семејство. Исто така, гради мрежа за поддршка за поединци откако ќе го завршат планот за лекување за закрепнување. Release Recovery работи претежно со клиенти од североисточниот дел на Америка, но им помогна на поединци од целиот Соединетите држави да се здобијат со трезвеност. Release Recovery е во деловна активност само кратко време, но веќе стекна силна репутација како преоден животен центар кој се грижи.

 

Типично обновување на издавање на ден

 

Луксузната рехабилитација со седиште во Њујорк работи со клиенти кои неодамна повторно почнале да земаат дрога и/или алкохол. Програмата е наменета за лица кои претходно поминале низ рехабилитација, но им е потребна дополнителна помош за да останат трезни - или да си ја вратат трезвеноста.

 

Персоналот во Release Recovery гради приспособлив распоред за клиентите. Менаџерот на случаи ќе биде задолжен за целокупната изградба на план за опоравување за секој клиент. Распоредот ќе вклучува училиште, работа и волонтирање. Клиент на Release Recovery ќе се фокусира на опоравување од дрога и алкохол по пристигнувањето. Планот за закрепнување ќе се состои од првите 30 дена од третманот. Release Recovery ќе работи со клиенти кои треба да ги исполнат своите работни обврски со полно работно време доколку е потребно. Ќе се креира распоред за поддршка за да им се помогне на поединците по враќањето на работа.

 

Жителите ќе изградат основа за закрепнување во првите 30 дена од третманот. Оттаму, тимот за опоравување ќе им помогне на клиентите да се изградат врз нивната основа. Управувачот со случаи ќе им помогне на жителите да изберат патека за опоравување (работа или училиште).

 

Тренерот за обновување на Release Recovery им обезбедува на клиентите насоки за кариера, планирање на буџетот, академски совети и помош за воспоставување фитнес рутина. Покрај тоа, тренерот за опоравување ќе им помогне на клиентите да направат избор за исхрана, да им обезбеди духовно водство и да ги научи како да градат здрави пријателства и врски.

 

На жителите им е достапен трезен придружник. Клиентите ќе подлежат на детоксикација по пристигнувањето во Release Recovery. Откако ќе заврши фазата на детоксикација, клиничкиот тим ќе ја организира трезвената придружничка поддршка. Семејната терапија и активности често се користат во Release Recovery за да се изгради мрежа за поддршка за време и по напуштањето на рехабилитацијата.

Ослободете го сместувањето за обновување

 

Во рехабилитацијата со седиште во Њујорк се обезбедува домување специфични за полот за мажи и жени, а има дополнително сместување за машки клиенти во Вестчестер. Сите сместувачки капацитети се луксузни, луксузни објекти. Жителите ќе се чувствуваат како да се на одмор наместо да го поминуваат времето на рехабилитација. Одличната локација во Њујорк е идеална за клиенти кои сакаат да се извлечат од дрогата и алкохолот, но не и да се извлечат од животот.

 

Домовите обезбедени од Release Recovery се целосно опремени со модерни удобности. Дизајнот на секој дом има модерно чувство. Спалните соби се со сопствена бања. Клиентите ќе имаат пристап до локалните ресторани и кафулиња.

 

На клиентите им се дозволени мобилни телефони и лаптопи бидејќи програмата за обновување ги учи жителите како повторно да се интегрираат во реалниот свет. Рехабилитацијата ја следи трезвеноста на клиентот. Сите клиенти мора да направат ноќен алкотест. Покрај тоа, жителите се тестираат по случаен избор до четири пати неделно. Клиентите можат да аплицираат за ноќевање по нивниот прв еден до два месеци од животот во Release Recovery. Пропусниците за ноќевање се одобрени од раководителите на случаи.

 

Заштита на податоци

 

Release Recovery се придржува до сите закони на HIPAA и им обезбедува на клиентите безбеден и безбеден простор за понатамошно закрепнување од зависност. Сместувањето во рехабилитацијата обезбедува сите клиенти да се чувствуваат безбедно и удобно за време на нивниот престој.

 

Терапија

 

Release Recovery не е типичен центар за рехабилитација. Обезбедува грижа за клиентите по нивното првично искуство со рехабилитација. Ова значи дека клиентите може да имаат рецидив или да им треба дополнителна помош за да останат трезни. Клиентите ќе добијат обука за закрепнување, трезен придружник, управување со случаи, безбеден транспорт и помош за интервенција.

 

Поставување на

 

Release Recovery се наоѓа во Њујорк. Се наоѓа во многу атрактивна област на градот и на клиентите им обезбедува одлична локација за закрепнување. Release Recovery е повеќе од само трошење секој ден на часови и терапија. Клиентите ќе се реинтегрираат во општеството на рехабилитацијата и локацијата помага во процесот на реинтеграција.

 

цена

 

Клиентите обично учествуваат во 30-дневен престој во Release Recovery. Цената за престој во рехабилитација варира. Потенцијалните клиенти можат да контактираат со Release Rehab за повеќе информации за трошоците и осигурувањето.

 

Услуги

 

Домување специфично за пол е достапно за клиентите во рехабилитацијата со седиште во Њујорк. Високото сместување на клиентите им обезбедува модерен мебел и декор. Сместувањето е во близина на ресторани, кафулиња, шопинг и многу повеќе.

ослободување на закрепнување приеми
ослободување на трошоците за обновување
ослободување на обновување Њујорк рехабилитација
ослободете ги погодностите за обновување

Резиме на најдобрата рехабилитација во светот за обновување на издавањето

 

Искуството во Release Rehab е многу различно од она што клиентите го добиваат на друго место. Зголемениот центар за опоравување со седиште во Њујорк е наменет за клиенти кои претходно поминале низ рехабилитација, но повторно се појавиле со дрога и/или алкохол. Нејзината приспособлива програма за обновување е сосема уникатна и жителите ќе живеат во луксузно сместување. Постои дури и можност да продолжите да одите на училиште или да работите во текот на програмата.

 

Валидација од трета страна

 

Лого на најдобрата рехабилитација во светот

Worlds Best Rehab Magazine потврди дека името, локацијата, информациите за контакт и дозволата за работа за овој давател на третман се ажурирани. Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на наведените даватели на услуги.

Домовите обезбедени од Release Recovery се целосно опремени со модерни удобности. Дизајнот на секој дом има модерно чувство. Спалните соби се со сопствена бања. Клиентите ќе имаат пристап до локалните ресторани и кафулиња.

Специјализација за третман за обновување на ослободување

 • Третман на алкохолизам
 • Гнев за управување со
 • Траума
 • Зависност на законот
 • Ко-зависно однесување
 • Животна криза
 • Зависност од кокаин
 • ГБХ / ГХБ
 • Зависност од дрога
 • Коцкање
 • Трошење
 • хероин
 • Зависност од OxyContin
 • Зависност од трамадол
 • Зависност од апликација за запознавање
 • Игри
 • Чемсекс
 • Анксиозност
 • ПТСР
 • Burnout
 • Зависност од фентанил
 • Злоупотреба на Xanax
 • Хидрокодон Обнова
 • Зависност од бензодиазепин
 • Oxycodone
 • оксиморфон
 • Нарушување во исхраната
 • Антисоцијална личност
 • Злоупотреба на супстанции

Третмани

 • Психообразование
 • Медитација и смиреност
 • Авантуристичка терапија
 • Советување 1-на-1
 • Когнитивна бихевиорална терапија
 • Исхрана
 • Терапија ориентирана кон целта
 • физиотерапија
 • Терапија фокусирана на решенија
 • Дијалектичко бихејвиористичка терапија
 • Советување за превенција од релапс
 • Unqiue 8-чекор олеснување
 • Рекреативна терапија
 • Групна терапија
 • Духовна грижа
ослободување на трошоците за обновување
ослободете ги погодностите за обновување

Обнова за ослободување

Луксузната рехабилитација со седиште во Њујорк работи со клиенти кои неодамна повторно почнале да земаат дрога и/или алкохол. Програмата е наменета за лица кои претходно поминале низ рехабилитација, но им е потребна дополнителна помош за да останат трезни - или да си ја вратат трезвеноста.

Адреса: Њујорк и округот Вестчестер  контакт: Веб-страница

знаме

Кого го третираме
Но
Жени
ЛГБТКИА +
Директори

говор-балон

Јазици
англиски

 • 1
  1.H. Meaner, ОСЛОБОДУВАЊЕ | Трезвено живеење, преодно живеење во Њујорк и Вестчестер, ОБЈАВИ | Трезвено живеење, преодно живеење во Њујорк и Вестчестер.; Преземено на 2 октомври 2022 година, од https://releaserecovery.com/

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.