Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

Откријте Recovery Unplugged Rehab

 

Recovery Unplugged е уникатен објект за рехабилитација од злоупотреба на супстанции. Луксузната рехабилитација дозволува музиката да помогне во лекувањето, бидејќи клиентите се овластени да изградат посилно јас. Во Recovery Unplugged ќе најдете лекари, медицински сестри и помошен персонал од светска класа, а секое лице во установата е посветено да ви помогне да ставите крај на циклусот на злоупотреба.

 

Клучната разлика помеѓу Recovery Unplugged и другите луксузни објекти за рехабилитација се нејзините методи. Recovery Unplugged користи музика за да им помогне на поединците да се ослободат од зависности. Според Recovery Unplugged, без разлика со какви проблеми се соочувате со злоупотреба на супстанции, тие можат да ги подобрат.

 

Рехабилитацијата работеше со повеќе од 8,600 клиенти. Секој клиент имаше свои уникатни проблеми, а терапевтите во Recovery Unplugged можеа да им помогнат на тие лица. Recovery Unplugged има осум локации низ САД.

 

Recovery Unplugged има гранки во:

 

 • Остин, Тексас
 • Фт Лодердејл, Флорида
 • Нешвил, Тенеси
 • Лејк Ворт, Флорида
 • Анандејл, Вирџинија
 • Онлајн програма

 

Без разлика која локација на Unplugged ќе ја изберете, ќе најдете уникатно искуство и персонал посветен на своите клиенти. Recovery Unplugged е подготвен да се заниша ако сте подготвени за помош.

 

Како е Recovery Unplugged

 

Постојат осум различни Unplugged локации низ САД. Ќе ја најдете истата неверојатна поддршка и слични програми за обновување без разлика на која локација присуствувате. Рехабилитацијата е специјализирана за резиденцијален третман, што ви дава можност да поминете време оставајќи во исцелителна средина. Истражувањето наведува дека рехабилитацијата во домот овозможува закрепнување на клиентите многу подобро од програмите за делумен престој. Способноста да се навлезете во програмата му помага на целокупниот аспект на лекување.

 

Прашањата за супстанцијата Исклучените третирања се различни. Жителите кои страдаат од злоупотреба на алкохол, зависност од крек, хероин, кокаин, опиоиди, апчиња на рецепт, бензос, стимуланси и мет може да добијат третман на рехабилитација. Случајно, проблемите со зависноста што ги третира организацијата се исто така прашања со кои се борат многу музичари.

 

Иако музичкиот аспект на Unplugged ќе им се допадне на музичарите и љубителите на музиката, рехабилитацијата е за секој што бара помош11.Р. Исклучен, Дома, Обнова Исклучен.; Преземено на 9 октомври 2022 година, од https://www.recoveryunplugged.com/. Ќе поминете низ програма за закрепнување што се однесува на секое ниво на нега. Програмата започнува со детоксикација, а вие ќе се повлечете со медицинската програма за детоксикација на рехабилитација. Потоа ќе се приклучите на програмата за третман на станбени простории во средина без одвлекување.

 

Музички ориентиран третман за рехабилитација

 

Музиката се користи од страна на рехабилитацијата за различни здравствени проблеми. Депресијата, анксиозноста, хроничната болка и покачувањето на расположението се насочени кон музичката терапија. Музичкиот третман има за цел да им помогне на поединците да го прифатат целиот процес на лекување. Unplugged е единствената рехабилитација која ја интегрира музиката во процесот на лекување на злоупотреба на супстанции.

 

Ќе се вклучите во слушање персонализирани плејлисти за закрепнување, пишување песни и поезија, групна терапија фокусирана на музика, чести настапи од уметници, целосно опремени музички соби за пишување сопствена музика, сесии за отворен микрофон и настапи од поранешни жители на рехабилитација. Терапиите што ги користи Unplugged вклучуваат когнитивна бихејвиорална терапија, дијалектално бихејвиорална терапија и TMS терапија. Рехабилитацијата има за цел да дојде до суштината на злоупотребата на супстанции на секој клиент, а трите опции за терапија можат да ги решат тие проблеми.

 

Програмата за детоксикација ќе трае до седум дена, а откако ќе ја завршите, ќе се вклучите во резиденцијалната програма, која може да трае до 24 дена. Само три Unplugged рехабилитација нудат резиденцијална нега. Ќе ги најдете во Остин, Нешвил и езерото Ворт. Ќе најдете други опции за третман во Recover Unplugged, вклучувајќи интензивна амбулантска, амбулантска и делумна хоспитализација.

Враќање исклучени локации

 

Постојат осум локации за Recovery Unplugged низ САД. Само три од локациите имаат капацитети за престој. Овие локации нудат долгорочни станбени програми, давајќи ви најдобри шанси за целосно закрепнување од злоупотреба на супстанции. Локациите на рехабилитацијата во Лејк Ворт, Остин и Нешвил им нудат на клиентите можност да останат на лице место.

 

Сите три локации им обезбедуваат на клиентите капацитети од врвна класа. Секоја рехабилитација е затскриена и ви овозможува да избегате од средини што ја поттикнаа зависноста. Да се ​​одморите од околината што ја создаде вашата злоупотреба на супстанции може да биде идеален начин да се исчистите.

 

Локацијата Нешвил е затскриена во предградијата на градот. Нешвил е дом на кантри музиката, но нема да треба да сте љубител на жанрот за да присуствувате на локацијата на Unplugged. Домот во кој се наоѓа рехабилитацијата е идеален за релаксација и лекување.

 

Остин е еден од новите градови во Америка. Локацијата Остин е во едно од предградијата на градот со лиснати улици и чудни домови. Големата куќа има доволно отворен простор за поминување на слободното време. Рехабилитацијата на Лејк Ворт е исто така во предградијата на градот. На улиците во езерото Ворт има палми, а Зен градината надвор од резиденцијата е популарно место за обновување на умот и телото.

 

Погодности за обновување исклучени

 

Станбеното сместување во Unplugged обезбедува луксузен престој на жителите. Ќе најдете многу од истите погодности на трите станбени локации на Unplugged. Сепак, постојат некои суптилни разлики помеѓу трите својства.

 

Езеро Ворт

 

Прекрасната резиденција во езерото Ворт има прекрасна Зен градина, која им овозможува на жителите да размислуваат за своето патување под прекрасни палми. Достапна е просторија за игри на отворено за одмор со пинг-понг и маса за фудбал. Ќе имате пристап до свежо подготвени оброци.

 

Остин

 

Локацијата во Остин е безбедна и им нуди на клиентите дискретна локација за лекување. Фитнес и рекреативни објекти се достапни заедно со отворено игралиште за одбојка. Исто така, ќе добиете свежо приготвени оброци на лице место.

 

Нешвил

 

Во Нешвил, ќе имате оброци направени од домашен готвач. Диетата е важна за време на процесот на закрепнување и хранењето на вашето тело му помага на умот да се подобри. Достапни се тенис на маса, кошарка и фитнес сала. Исто така, ќе имате пристап до соба за игри за да уживате за време на застојот.

 

Сите три локации им обезбедуваат на жителите музички простори за создавање музика. Музичките простори се важни за процесот на закрепнување, бидејќи ја користите музиката за да го помогнете заздравувањето.

 

Должина на престој

 

Жителите можат да останат во Recovery Unplugged само седум дена. Многу клиенти остануваат на лице место до 24 дена. Сепак, треба да додадете детоксикација во процесот, што може да потрае и до седум дена пред да започне програмата за лекување. Вие не треба да ја изберете станбената опција на рехабилитација. Тој е најкорисен, но не е единствениот обезбеден третман. Можете да изберете програма за делумна хоспитализација до 15 дена или интензивно амбулантско лекување, кое трае до 30.

обновување исклучен третман центар
закрепнување исклучена рехабилитација
закрепнување исклучен третман центар зависност
закрепнување исклучен третман центар за рехабилитација

Резиме на најдобрата рехабилитација во светот за закрепнување Unplugged

 

Recovery Unplugged е уникатна рехабилитација базирана на музика за оние кои страдаат од зависност и истовремени нарушувања на менталното здравје. Тие нудат медицинска детоксикација, болничко лекување и амбулантски услуги за оние кои страдаат од зависност. Тие се специјализирани конкретно за ЛГБТК+ закрепнување, како и за третмани со помош на лекови со употреба на лекови како што се Субоксон или Бупренорфин кои можат да помогнат во ублажување на симптомите на повлекување додека одржуваат трезвеност; како што би очекувале тие се исто така еден од водечките центри за третман во употребата на терапија со помош на музика.

 

Валидација од трета страна

 

Лого на најдобрата рехабилитација во светот

 

Worlds Best Rehab Magazine потврди дека името, локацијата, информациите за контакт и дозволата за работа за овој давател на третман се ажурирани. Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на наведените даватели на услуги.

 

Recovery Unplugged е место каде што луѓето со проблеми со зависноста можат да одат за да добијат помош. Тие имаат приватни соби и заеднички бањи. Тие им нудат на своите клиенти музички простори, базени, оброци подготвени од готвачот, зен градини, книжарница и ВИП апартмани. Recovery Unplugged прифаќа осигурувања и се акредитирани од Заедничката комисија.

Враќањето е исклучено

 • Третман на алкохолизам
 • Гнев за управување со
 • Траума
 • Зависност на законот
 • Ко-зависно однесување
 • Животна криза
 • Зависност од кокаин
 • ГБХ / ГХБ
 • Зависност од дрога
 • Коцкање
 • Трошење
 • хероин
 • Зависност од OxyContin
 • Зависност од трамадол
 • Зависност од апликација за запознавање
 • Игри
 • Чемсекс
 • Анксиозност
 • ПТСР
 • Burnout
 • Зависност од фентанил
 • Злоупотреба на Xanax
 • Хидрокодон Обнова
 • Зависност од бензодиазепин
 • Oxycodone
 • оксиморфон
 • Нарушување во исхраната
 • Антисоцијална личност
 • Злоупотреба на супстанции

Третмани

 • Психообразование
 • Медитација и смиреност
 • Авантуристичка терапија
 • Советување 1-на-1
 • Когнитивна бихевиорална терапија
 • Исхрана
 • Терапија ориентирана кон целта
 • физиотерапија
 • Терапија фокусирана на решенија
 • Дијалектичко бихејвиористичка терапија
 • Советување за превенција од релапс
 • Unqiue 8-чекор олеснување
 • Рекреативна терапија
 • Групна терапија
 • Духовна грижа
закрепнување исклучен третман на зависност
закрепнување исклучена рехабилитација

Враќањето е исклучено

Recovery Unplugged Нешвил е место каде што луѓето со зависност од алкохол и дрога, како и со нарушувања на менталното здравје, можат да одат за да добијат помош. Нивниот главен метод на терапија е третман со помош на музика, кој ги комбинира традиционалните третмани за зависност како детоксикација и советување со техники на музичка терапија.

Адреса: 255 Wilson Pike Cir Brentwood, TN 37027
Контакт: Веб-страница

знаме

Кого го третираме
Но
Жени
ЛГБТКИА +
Директори

говор-балон

Јазици
англиски

 • 1
  1.Р. Исклучен, Дома, Обнова Исклучен.; Преземено на 9 октомври 2022 година, од https://www.recoveryunplugged.com/

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.