Најдобра рехабилитација

Најдобар светски третман за рехабилитација и зависност

REMEDY® Wellbeing - најексклузивен центар за третман во светот.

ЛЕК Wellbeing е најексклузивната рехабилитација во светот.

 

Дали сте во момент кога знаете дека вашиот живот мора да се промени? Дали барате повеќе мир, исполнетост и чувство за цел? ЛЕКОТ постои за да им помогне на гостите да најдат спокојство според вашите највисоки вредности, без оглед на тоа. Без стрес, третмани за емоционална, физичка и психолошка благосостојба без осудување. РЕМЕДИ поддржува широк спектар на здравствени проблеми, вклучувајќи зависности, анксиозност, несоница, депресија, исцрпеност, траума, губење на тежината, подмладување и анти-стареење, како и биохемиска реставрација и хранлива рамнотежа.

Целосна онлајн програма | The REMEDY @ Home е месечна програма со инвестиција помеѓу 45.000 и 75.000 американски долари месечно

 

Програмата за потпис за благосостојба на лекот | Дизајниран за максимална флексибилност на интернет околу потребите на своите клиенти, од 18.000 американски долари месечно

 

Целосен станбен концепт | РЕМЕДИТ чини од 304,000 УСД неделно

РЕМЕДИ

РЕМЕДИ

Трипнотерапија™

Трипнотерапија™

Клиниката Лес Алпи

Клиниката Лес Алпи

aToN центар

aToN центар

Инспирирајте го Малибу

Инспирирајте го Малибу

РЕМЕДИ

РЕМЕДИ

Клиниката Менингер

Клиниката Менингер

Оро куќа

Оро куќа

Авалон Малибу

Авалон Малибу

Центар за лекување Fairwinds

Центар за лекување Fairwinds

Исцелување на корените

Исцелување на корените

Вајсман метод за брза детоксикација

Вајсман метод за брза детоксикација

WinGate дивина терапија

WinGate дивина терапија

Центарот за лекување Хилс

Центарот за лекување Хилс

Пресвртна точка на Тампа

Пресвртна точка на Тампа

Сиера Тусон

Сиера Тусон

Лас Енсинас

Лас Енсинас

Визии Тинејџерски третман

Визии Тинејџерски третман

Мирните брегови

Мирните брегови

Рехабилитација на Камберленд Хајтс

Рехабилитација на Камберленд Хајтс

Хасиенда Парадизо

Хасиенда Парадизо

РЕМЕДИ

РЕМЕДИ

Serenity Vista

Serenity Vista

Вила Парадизо Тунис

Вила Парадизо Тунис

Парадигма на тинејџерски третман

Парадигма на тинејџерски третман

Алфа трезвено живеење

Алфа трезвено живеење

Cirque Lodge

Cirque Lodge

Бањаните

Бањаните

Куснахт пракса

Куснахт пракса

Дафис рехабилитација

Дафис рехабилитација

Центарот на Бети Форд

Центарот на Бети Форд

Клиниката Лес Алпи

Клиниката Лес Алпи

Cottonwood

Cottonwood

Сезони Малибу

Сезони Малибу

Росглас закрепнување

Росглас закрепнување

Приве Швајцарија

Приве Швајцарија

Академија Њупорт (Рехабилитација за тинејџери)

Академија Њупорт (Рехабилитација за тинејџери)

Светилиштето Бајрон залив

Светилиштето Бајрон залив

Куснахт пракса

Куснахт пракса

Бока Рековери Њу Џерси

Бока Рековери Њу Џерси

Бока Рекавери (Бока Ратон)

Бока Рекавери (Бока Ратон)

Noosa доверливо

Noosa доверливо

Бока Обнова Помпано плажа

Бока Обнова Помпано плажа

Да, ние можеме младински клиники

Да, ние можеме младински клиники

Медоус рехабилитација

Медоус рехабилитација

Обнова на планински извори

Обнова на планински извори

Клиниката Манор

Клиниката Манор

Дините Ист Хемптон

Дините Ист Хемптон

Колибата во животот работи

Колибата во животот работи

Раскрсница Антигва

Раскрсница Антигва

Карпа Малибу

Карпа Малибу

Замокот Крег

Замокот Крег

Обнова на парацелзус

Обнова на парацелзус

Прочистете ја детоксикацијата

Прочистете ја детоксикацијата

Додадете совет

Додадете совет

Вила Парадизо Шпанија

Вила Парадизо Шпанија

Замокот Смармор

Замокот Смармор

Внатрешна светлина Марбела

Внатрешна светлина Марбела

Ибица мирна

Ибица мирна

ПРОМИС Фарма за сено

ПРОМИС Фарма за сено

Истана Џива Ибица

Истана Џива Ибица

Подем во Малибу

Подем во Малибу

Сиера покрај морето

Сиера покрај морето

Океансајд Малибу

Океансајд Малибу

Монарх Шорс

Монарх Шорс

Центар за терапија на плажа

Центар за терапија на плажа

Светилникот Бали

Светилникот Бали

Обединет проект за обновување

Обединет проект за обновување

Мостот Марбела

Мостот Марбела

Нов живот Марбела

Нов живот Марбела

Camino Recovery

Camino Recovery

Солис Шпанија

Солис Шпанија

Програми на Феникс

Програми на Феникс

Рехабилитацијата PARC

Рехабилитацијата PARC

Зората

Зората

ПРОМИС Рехабилитација Лондон

ПРОМИС Рехабилитација Лондон

Хоуп куќа Скотсдејл

Хоуп куќа Скотсдејл

Детоксикација од западната долина

Детоксикација од западната долина

Ранч за обновување на изгрејсонце

Ранч за обновување на изгрејсонце

Центар за закрепнување на Спринг Хил

Центар за закрепнување на Спринг Хил

Либерти Домашна грижа за зависности

Либерти Домашна грижа за зависности

Ложата на езерата на кипариси

Ложата на езерата на кипариси

Чуда Азија

Чуда Азија

Лана Рехаб

Лана Рехаб

Рехабилитација на Твин Риверс

Рехабилитација на Твин Риверс

Фјучерс за обновување рехабилитација

Фјучерс за обновување рехабилитација

Самит во Малибу

Самит во Малибу

Спокојство Малибу

Спокојство Малибу

Hanley Center at Origins

Hanley Center at Origins

Сивана Бали

Сивана Бали

Утеха Азија

Утеха Азија

Белата Ривер Манор

Белата Ривер Манор

Lakeview Health

Lakeview Health

Headwaters at Origins

Headwaters at Origins

Центар за обновување оаза

Центар за обновување оаза

Клиника Хармонија

Клиника Хармонија

Велнес ресурсен центар

Велнес ресурсен центар

Врба Спрингс Обнова

Врба Спрингс Обнова

Кампусот за рехабилитација на Дана Поинт

Кампусот за рехабилитација на Дана Поинт

Капо покрај морето

Капо покрај морето

Обнова на бранови должини

Обнова на бранови должини

Врба куќа

Врба куќа

Нежна патека

Нежна патека

Центар за повлекување во Рио

Центар за повлекување во Рио

Центар за обновување на Serenity View

Центар за обновување на Serenity View

Ранчот Медоус

Ранчот Медоус

Хилс и опсег Приватен

Хилс и опсег Приватен

Хаутон Хаус

Хаутон Хаус

Центар за третман на Малибу Хилс

Центар за третман на Малибу Хилс

Обнова на островот Хаваи

Обнова на островот Хаваи

Помогни ми да престанам

Помогни ми да престанам

Овоштарник на Бразос

Овоштарник на Бразос

Брукдејл Премиер Закрепнување зависност

Брукдејл Премиер Закрепнување зависност

Сите точки на север

Сите точки на север