Обнова на искуство

Обнова на искуство

Обнова на искуство

[popup_anything id="29250"]

Рекламирање: добиваме такси за рекламирање од купувањата преку врските Betterhelp на оваа страница

Трипнотерапија™

Tripnotherapy™ беше награден со генерален победник: Luxury Psychedelic Retreat во 2020, 2021 и 2022 година од страна на Worlds Best Rehab Magazine. Исклучителни, експанзивни психоделични повлекувања. Терапевтски предводена и медицински управувана.

 

За разлика од традиционалните церемонијални повлекувања, терапијата со помош на психоделично вклучува интензивна терапија заедно со ингестија на класичен психоделик како што се псилоцибин, кетамин или ајахуаска.

 

Tripnotherapy™ од REMEDY е најдоброто луксузно психоделично одморалиште во светот. Гостите вклучуваат високо мотивирани поединци кои сакаат да искусат духовна врска и ментално исцелување.

Цена | Луксузните одмори за трипнотерапија чинат од 8000 УСД

Обнова на искуство

Име на рехабилитација: Обнова на искуство

Адреса за рехабилитација: 3919 W Hazard Ave, Санта Ана, Калифорнија 92703

Дали закрепнувањето на искуството е најдобрата рехабилитација во светот: Не

Искусете го лекувањето од зависности за закрепнување

Телефон за враќање на искуството: 800-970-3973

Е-пошта за враќање на искуство: [заштитена по е-пошта]

Установата за лекување Experience Recovery е основана во 2017 година и е објект на Центрите за исцелување Breathe Life.

Во Desert Rose ќе најдете нешто што е поголемо од третман базиран на докази и убав објект. Ние сме семејство и се грижиме за закрепнувањето на нашите клиенти. Знаеме дека зависноста може да уништи животи и се фокусираме на помагање на луѓето да ја најдат слободата еден по еден. Нашите клиенти живеат во добро управувани приватни домови во тивки, безбедни населби.. Experience Recovery е специјализирано за зависност од алкохол/дрога, програма Coed, двојна дијагноза/ко-настанување, нарушувања во исхраната, ЛГБТК, управување со лекови, детоксикација од опијати, професионалци, психијатриски услуги , Траума/ПТСН, Закрепнување на млади возрасни и грижа за третман на стационарна детоксикација, примарно живеалиште.

Должината на третманот во Experience Recovery е, во просек, 1-29 дена, 30-44 дена, а установата има 11-24 кревети.

Посетете ја веб-локацијата за обновување искуство: https://www.experiencerecovery.com/

За обновување на искуство: „Медицинска детоксикација

Прием во Обнова на искуство

Име на контакт: Тим за прием

Е-пошта за прием за обновување на искуство: [заштитена по е-пошта]

Искуство Обнова Примени Контакт број: 800-970-3973

Достапна е помош за плаќање: Не

Искуство за обновување рехабилитација Осврти: Дали функцијата во Список за најдобра рехабилитација?

Акредитации за обновување на искуство

Одделот за здравствени услуги

Мешовита комисија

Маркетинг Контакт за обновување на искуство

Маркетинг тим

[заштитена по е-пошта]

800-970-3973

Посетете се на нашиот поткаст - достигнете 198.000 слушатели

Најдобра рехабилитација во светот

[popup_anything id="29250"]

Потребни се само 5 минути за да ја побарате вашата БЕСПЛАТНА мини-функција

  • 100% бесплатен оглас (бесплатен)
  • Прикажи го твојот објект (бесплатно)
  • Предности на оптимизација (бесплатно)
  • Привилегии за објавување на гости (бесплатно при апликација)
  • Изборна опширна функција на цела страница (Функција што се плаќа)
  • Главна позиција на најдобрата рехабилитација во светот (платена функција)
  • Предности на оптимизација (проширено)
  • PDF брошура (платена функција)
  • Интервју со подкаст (по аплицирање)
[popup_anything id="29250"]

Избор на нашите PDF-датотеки

[popup_anything id="29250"]