Фјучерси Обнова здравствена заштита

Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

Фјучерси Обнова здравствена заштита

Фјучерси Обнова здравствена заштита

 

Futures Recovery Healthcare е прекрасен објект за рехабилитација во стил на одморалиште лоциран во Текеста, Флорида. Прекрасниот кампус ви овозможува релаксирачко бегство од дома додека ја добивате потребната помош за злоупотреба на алкохол и дрога. Рехабилитацијата е специјализирана за лекување на мажи и жени на возраст над 30 години кои се занимаваат со злоупотреба на супстанции и истовремени нарушувања.

 

Отворен во 2012 година, Futures Recovery Healthcare има долговечност во Пазар за рехабилитација на Флорида. Центарот може да прими до 50 жители истовремено благодарение на неговиот голем кампус. Futures Recovery Healthcare е акредитирана од Заедничката комисија.

 

Престојот во Futures Recovery Healthcare ви дава можност да живеете како да сте на одмор. Единствената разлика е во тоа што деновите ќе ги поминете посетувајќи групни и индивидуални тераписки сесии за да се излечите од злоупотреба на супстанции. Рехабилитацијата има базен на кампусот и удобното сместување гарантира дека вашето време надвор од терапијата е релаксирано.

 

Ќе добиете сеопфатна детоксикација, резиденцијална грижа за злоупотреба на дрога и алкохол и третман за истовремени состојби во Futures Recovery Healthcare. Вие исто така може да добиете резиденцијална нега за примарни нарушувања на менталното здравје. Дополнително, ќе најдете Orenda, специјализирана програма достапна на рехабилитација. Достапни се опции за последователна нега штом ќе ја завршите програмата Futures Recovery Healthcare.

 

Постојат повеќе патишта до целосно закрепнување во Futures Recovery Healthcare. Со алатките обезбедени од Futures Recovery Healthcare, ќе ви биде дадена платформа да успеете долгорочно.

 

Како е во Futures Recovery Healthcare?

 

Вашиот квалитет на нега и искуство во рехабилитација се главните фокуси на Futures Recovery Healthcare. Ќе работите со лиценцирани лекари кои се искусни во лекувањето на поединци и семејства кои страдаат од злоупотреба на супстанции, нарушувања кои исто така се појавуваат и нарушувања на менталното здравје. Рехабилитацијата има за цел да ви обезбеди средина фокусирана на пациентите. Вашето достоинство и самопочит ќе бидат приоритет.

 

Ќе доживеете терапии засновани на докази за време на престојот во Futures Recovery Healthcare. Овие терапии базирани на докази се дизајнирани да ви дадат долгорочно заздравување. Futures Recovery Healthcare ги користи овие терапии со иновативни пристапи. Физикалната терапија е една од практиките што ги користи Futures. Рехабилитацијата става фокус на физикална терапија и вежбање во битката против зависноста и проблемите со менталното здравје. Физичката терапија е насочена кон основните проблеми со кои се соочувате.

 

Еден од факторите што го издвојува Futures Recovery Healthcare од другите рехабилитации со седиште во Флорида, е неговата грижа заснована на мерење. Ова ги оптимизира индивидуалните и оперативните резултати за да обезбеди најдобра грижа за жителите на постојана основа.

 

Фјучерси Обнова здравствена заштита понуди детоксикација и стабилизација, станбен третман и интензивни амбулантски програми. Станбената нега ги пречекува жителите во големиот кампус на рехабилитацијата. Во програмата, ќе добиете интензивна нега погодно и лесно поради тоа што сте базирани на лице место.

 

За време на вашиот престој, може да доживеете медицински надзор и тестирање, управување со лекови, психо-социјална евалуација, психијатрија, психотерапија, физикална терапија, фитнес тренинг, советување за исхрана, хипнотерапија и други велнес терапии.

 

Futures Recovery Healthcare обезбедува целосен спектар на холистички програми кои ќе ви помогнат да заздравите. Ќе подлежите на индивидуална терапија, семејна терапија и ќе ги искусите програмите за DBT на Фјучерс.

 

Погодности за здравствена заштита за обновување на иднината

 

Futures Recovery Healthcare се наоѓа во Текеста, Флорија на прекрасен имот од девет хектари веднаш надвор од Palm Beach. Центарот е затворен што ви обезбедува целосна приватност од надворешниот свет. Внатре во станбениот кампус ќе најдете удобни места за живеење кои ви даваат чувство на дом од дома.

 

На жителите им се обезбедува јадење во стил на кафетерија. Оброците ги подготвува персоналот на рехабилитација на лице место. Секој оброк е дизајниран да биде што е можно поздрав за жителите. На лице место има најсовремена медицинска установа за детоксикација. Ако треба да се подложите на детоксикација, тогаш можете да го направите тоа во Futures Recovery Healthcare.

 

Исто така, ќе најдете терапевтски канцеларии, простории за групни состаноци, теретана, центар за физикална терапија, библиотека, соби за игри, специјализирани велнес соби, базен, игралишта за кошарка и тенис и други погодности на кампусот. Ќе имате се што ви треба за да се опоравите од злоупотреба на супстанции и проблеми со менталното здравје. На лице место има и јога студио и сала за медитација.

 

Спалните соби се модерни и удобни. Ќе најдете големи кревети, софи и други удобности во секоја соба. Таму заедничките места се идеално место за релаксација пред или по тераписките сесии. Ќе имате шанса да запознаете други жители.

 

Фјучерс Обнова здравствена заштита Приватност

 

Futures Recovery Healthcare е затворен кампус од девет хектари, кој ви дава целосна безбедност од надворешниот свет Фјучерс има за цел да ве натера да останете безбедно, сигурно и наградувачко искуство. Фјучерс користи и ги открива заштитените здравствени информации на клиентите за третман, плаќање и здравствени операции.

 

Еден од најдобрите светски рехабилитации

 

Престојот во Фјучерс е како трошење време во голем кампус во одморалиште. Рехабилитацијата е на имот од девет хектари и на жителите им обезбедува мноштво удобности. Има акцент на физикална терапија и вежбање од рехабилитацијата. Жителите се фокусираат на подобрување на нивните тела за да го направат поздравото, што му овозможува и на умот да се подобри. Спалните соби се модерни и удобни. Ќе најдете големи кревети, софи и други удобности во секоја соба. Оброците се услуга во амбиент во стил на кафетерија. На кампусот ќе најдете терени за тенис и кошарка, базен, соби за игри, студија за јога и медитација, фитнес центар и многу повеќе.

Фјучерси методи на лекување за обновување

 

Futures користи мноштво терапии засновани на докази. Постојат повеќе начини за закрепнување на фјучерси, вклучувајќи четири посебни програми: злоупотреба на супстанции и Програма за истовремени нарушувања, Програма за примарно ментално здравје, Програма заснована на авантура и Програмата за консиерж. Програмите функционираат независно за да го направат искуството на жителите целосно уникатно и наградувачко. DBT програмирањето се користи и на фјучерси.

Фјучерси Обнова Здравствена заштита опкружување

 

Фјучерсите ќе ги најдете во Текеста, Флорида, мало предградие на Палм Бич. Рехабилитацијата е приватен имот. Ова обезбедува безбедност на жителите.

 

Цена за здравствена заштита за наплата на иднината

 

Фјучерс е посветена на обезбедување грижа на високо ниво за зависности и нарушувања на менталното здравје по прифатлива цена. Рехабилитацијата прифаќа одреден број на даватели на осигурување и вие можете потврдете го вашето осигурување пред да контактирате со Фјучерс. Во зависност од услугите и третманот што ги посакувате, трошоците за 30-дневен престој може да се променат. Почетниот трошок за Futures Recovery Healthcare е 29,500 УСД.

Фјучерси Обнова здравствена заштита кампусот капацитети
Фјучерси Обнова здравствена заштита
Погодности во кампусот за здравствена заштита во иднина за наплата
Фјучерси Обнова здравствена заштита кампус
Успех на кампусот за здравствена заштита во иднина за наплата
Сопственици на кампусот за здравствена заштита во иднина за наплата
Цена на кампусот за здравствена заштита во иднина за наплата
Резервација на кампусот за здравствена заштита во иднина за наплата

Фјучерси Обнова здравствена заштита

 • Rượu
 • Анксиозност
 • бензодиазепини
 • биполарно
 • Хроничен релапс
 • Истовремени нарушувања
 • кокаин
 • Зависност на законот
 • Депресија
 • Екстази (MDMA)
 • хероин
 • ЛСД, психоделици
 • Опиоиди
 • Нарушувања на личноста
 • Пост трауматски стрес-нарушување
 • Лекови на рецепт
 • Синтетички дроги
 • Траума

Фјучерси терапии за обновување

 • Советување 1-на-1
 • Арт терапија
 • Когнитивна бихевиорална терапија
 • Дијалектичко бихејвиористичка терапија (ДБТ)
 • Терапија со коњи
 • Терапија со движење на очите (EMDR)
 • Семејна терапија
 • Групна терапија
 • Масажа терапија
 • Терапии со помош на лекови
 • Мотивациско интервјуирање
 • Рекреативна терапија
 • Советување за превенција од релапс
 • Терапија за релаксација
 • Терапија ориентирана кон целта
 • Звучна терапија
 • Терапија со сурфање
 • Олеснување на дванаесет чекори
 • Јога
 • Пилатес
 • Звучна терапија

Објекти

 • Фитнес
 • Трансфери
 • Потребни работи за бања
 • Пристап на плажа
 • Бизнис центар, компјутери
 • Кафе и чај
 • Фитнес Центар
 • Пристап до природата
 • Јога
 • Авантуристички излети
 • Прошетки на плажа
 • пешачење
 • Градини
 • Перална служба
 • пешачење
 • Океан Поглед
 • Отворен салон
 • готвач
 • Пешачки патеки
 • филмови
 • Извршна програма

Поправка

 • Амбулантски третман
 • Способност да повикате советник
 • Настани и собири на алумни
 • Скрининг на лекови
 • Семејно последователно советување
 • Денови за следење
 • Следни сесии (лично)
 • Последователни сесии (онлајн)
 • Онлајн понатамошна нега
 • Амбулантски третман
 • Приватен, онлајн Алумни група
 • Професионална поддршка за повторно влегување
 • Тренер за наплата
 • Повратни посети
 • Трезвено живеење

Фјучерси Обнова здравствена заштита

Адреса: 701 N Old Dixie Hwy, Tequesta, FL 33469, Соединети Американски Држави
Часови: Отворено 24 часа
Телефон: + 1 561-356-8856
Веб-страница: https://futuresrecoveryhealthcare.com/

знаме

Кого го третираме
Но
Жени
Млади возрасни
ЛГБТК +

говор-балон

Јазици
англиски

кревет

Вработување 50 +

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.