Награда за извонредно достигнување во здравството Даракнот

Напишано од Пин Нг

Изменето од Александар Бентли

Прегледано од д-р Хауард Глус

Daraknot Health слави награда за извонредно достигнување и признание како најдобар третман за зависност од дома во САД

 

Списанието Worlds Best Rehab, кое често се нарекува „Michelin водич“ за меѓународен третман, е посветено на препознавање на извонредната работа и достигнувањата на давателите на третмани и професионалците од индустријата на глобално ниво. Списанието често се нарекува непристрасен барометар и приказ на најдобрите во третманот на зависности.

 

Здравје Даракнот е награден со највисокото признание на списанијата со меѓународно признание како „Најдобар домашен третман за зависност во Соединетите држави 2023 година“. Daraknot Health се придружува на славната група на претходни победници, кои сите беа посветени на обезбедување трајно закрепнување за клиентите.

 

Третманот за зависности во домот е една од најбрзо растечките опции за третман на зависност во Соединетите Држави, пионер на д-р Хауард Глус, д-р за здравство на Даракнот. Добро познат медиумски лик сам по себе, д-р Глус (или д-р Г. како што е љубезно познат) е еден од најпочитуваните и најискусните специјалисти за зависности во светот.

 

Од локациите во Калифорнија и Ново Мексико, неговиот бренд за здравствена заштита во однесувањето, Даракнот Хелт успешно ги третира поединците и семејствата со поголема нето вредност, помагајќи им да најдат и одржат трајно закрепнување и ново чувство за цел.

 

Што е домашно лекување на зависност од Даракнот здравје?

 

Според Светски најдобар магазин за рехабилитација, „Секој пациент се третира уникатно и приватно во своите домови, луксузни хотели или други соодветни средини каде што му се обезбедени највисоките стандарди на професионализам, грижа и дискреција. Приватноста е апсолутна. Опоравувањето е најважно.

 

Кога водите зафатен живот, често е невозможно да се балансираат значајните обврски дома и на работа, одземајќи месец или два за да посетите центар за рехабилитација. Програмите на Daraknot Health се испорачани од д-р Хауард Глус и неговите искусни тимови кои создаваат револуционерни модели за третман едно лице-по-време користејќи го методот Глус.

 

Daraknot Health е насочена програма за долготрајна благосостојба, враќање на рамнотежата и обновено чувство за слобода и цел. Методот Глус ги охрабрува гостите да се вратат на животот воден според нивните највисоки вредности, без оглед на тоа.

 

Daraknot Health обезбедува целосен континуум на домашна нега за третман на зависност, вклучувајќи детоксикација во домот, индивидуална терапија, семејна терапија и координирана медицинска и бихејвиорална здравствена заштита. Daraknot Health е специјализиран за грижа за клиенти кои се борат со зависности, исцрпеност, анксиозност, депресија, нарушување на употребата на супстанции и траума.

 

Со трансформирање на домот во амбиент за третман, Daraknot Health ви помага да се опоравите во вашето познато опкружување. Даракнот е навистина нарачана и индивидуална програма, што значи дека го имате неподеленото внимание на вашиот тим за ментално здравје и слободата да учите, растете, приспособувате и еволуирате без страв од срам, осудување или грижа за психолошки развој во групно опкружување.

 

Д-р Хауард Глус д-р рече: „Во име на експертскиот тим овде во Daraknot Health, ние сме воодушевени и возбудени што ќе постигнеме меѓународно признание како најдобар третман за зависност од дома во Соединетите држави од Worlds Best Rehab Magazine. Публикацијата е врвното списание во индустријата за третмани и да се добие оваа награда покажува колку напорно работел целиот тим во име на клиентите за да обезбеди трајно долгорочно закрепнување“.

Име на компанија: Daraknot Health
Лице за контакт: д-р Хауард Глус
Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Телефон: 213-591-0665
Адреса: 6404 Wilshire Blvd, Suite 1220, Los Angeles, CA 90048
Земја: САД
Веб-страница: https://www.daraknothealth.com/

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.