Crosspointe Обнова

Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

Crosspointe Recovery Калифорнија

Crosspointe Recovery California се наоѓа во Лос Анџелес, сместена во ридовите што го опкружуваат градот на ангелите. Локацијата на луксузната рехабилитација им овозможува на клиентите да најдат изолација и приватност за да се извлечат од нивните проблеми со злоупотребата на супстанции и предизвикувачите што го овековечуваат. Локацијата на Crosspointe Recovery е совршена поставка за клиентите кои бараат анонимност и бегство.

 

Мирната, безбедна и релаксирачка атмосфера на рехабилитацијата ја прави идеална за долгорочен престој. Рехабилитацијата е затворена што ги спречува надворешните лица да пристапат до имотот. Безбедносните мерки спроведени од Crosspointe Recovery им овозможуваат на професионалците, познатите личности и другите поединци кои бараат изолација за време на рехабилитација да најдат мир.

 

Crosspointe Recovery California функционира повеќе од 20 години. Нејзината долговечност во индустријата за рехабилитација е доказ за висококвалитетните услуги што ги обезбедува. Основачите на Crosspointe Recovery ја основаа рехабилитацијата за да обезбеди позитивна промена во животот на луѓето кои страдаат од алкохолизам, зависност од дрога и сите други видови на злоупотреба на супстанции.

 

Crosspointe Recovery California е посветена на поддршка на жителите во текот на процесот на закрепнување од злоупотреба на супстанции. Рехабилитацијата обезбедува безбедна, грижлива атмосфера со високо искусен клинички и медицински персонал. Членовите на персоналот на Crosspointe Recovery се обучени советници за злоупотреба на супстанции способни да им помогнат на жителите да ги надминат нивните борби со злоупотреба на супстанции.

Жителите ќе најдат пространи комунални површини. На лице место има теретана која им овозможува на жителите да ја добијат потребната физичка активност за подобрување на нивната благосостојба. На лице место има и соба за игри со маса за билјард, пинг-понг и повеќе игри. Има медиумска просторија каде што жителите можат да гледаат филмови или телевизија. Целосно опремена кујна е на лице место за оброци и закуски. Сместувањето во спалната соба го делат клиентите.

Каков е денот во Crosspointe Recovery California?

 

Како луксузна рехабилитација со 5 ѕвезди, Crosspointe Recovery California препознава дека секој поединец е различен, а исто така и нивните проблеми со зависноста. Поради разликите во клиентите и сложеноста на злоупотребата на супстанции, Crosspointe Recovery ги прилагодува своите пакети за третман за секој клиент. Не постои метод кој одговара на сите во Crosspointe Recovery.

 

На клиентите им е пропишана програма за лекување базирана на докази. Crosspointe Recovery користи третмани базирани на докази поради нивната ефикасност во лекувањето на злоупотреба на супстанции. Покрај тоа, клиентите ќе добијат целосен континуитет на грижа за време на нивниот престој.

 

Рехабилитацијата има за цел да идентификува основните причини за зависност. Откако ќе се утврдат основните причини, стручниот штаб на Crosspointe Recovery им помага на клиентите со тоа што ги учи потребните алатки за долгорочна трезвеност. Клиентите секојдневно се едуцираат, информираат, лечат и поддржуваат од персоналот на рехабилитацијата. Традиционалните и холистички практики се користат за лекување на клиентите од нивното нарушување на употребата на супстанции.

 

На клиентите им се обезбедува управување со лекови, групно советување, терапија еден на еден, сесии за советување за ментално здравје, Состаноци во 12 чекори, и ангажирањето во рекреативни активности и активности за грижа за себе во текот на нивниот престој. Клиентите обично остануваат 28 дена, но може да останат на лице место за да добијат третман врз основа на нивните тековни потреби.

 

Crosspointe Recovery California им нуди на клиентите услуги за детоксикација по пристигнувањето. Откако клиентите ќе завршат со детоксикација, тие можат да напредуваат во програмата за обновување на жителите. Crosspointe Recovery, исто така, обезбедува амбулантски програми за клиентите. Клиентите се подложени на евалуација по приемот за да се одреди соодветната патека за нега. Когнитивно-бихејвиоралниот пристап се користи од страна на рехабилитацијата за да им помогне на клиентите.

Crosspointe Recovery Rehab
Crosspointe Recovery Калифорнија
Установи за обновување Crosspointe
Crosspointe Recovery Residence
Неуспех во враќањето на Crosspointe
Успешно закрепнување Crosspointe

Извршно резиме на Crosspointe Recovery California

Crosspointe Recovery Калифорнија сместување

 

Клиентите ќе пристигнат во Crosspointe Recovery California преку портите на рехабилитацијата. Возењето до спокојната локација ќе ги пренесе жителите од метежот и вревата на нивниот секојдневен живот и во безбеден простор за лекување. Рехабилитацијата се наоѓа во прекрасен, модерен дом.

 

Однадвор имотот е беспрекорен. Внатре клиентите ќе ги ценат дрвените подови и домашната атмосфера. Во моментов, рехабилитацијата се чувствува или изгледа како клиничка, медицинска установа. Наместо тоа, Crosspointe Recovery California обезбедува опуштена средина. Оваа атмосфера им овозможува на жителите целосно да се релаксираат.

 

Рехабилитацијата обезбедува пространи комунални површини. Клиентите имаат можност да се дружат со други жители кога не се на седница. На лице место има теретана која им овозможува на клиентите да ја добијат потребната физичка активност за подобрување на нивната благосостојба. Обезбедена е и соба за игри што им дава можност на клиентите да играат базен, пинг-понг и повеќе игри. Не само што ова е одличен начин за поминување време со други клиенти, туку им нуди на жителите можност да се релаксираат по групни и индивидуални сесии.

 

Има медиумска просторија каде што клиентите можат да гледаат филмови или телевизија. Клиентите исто така ќе најдат луксузен надворешен простор со столчиња за одмор, софи и перници. Целосно опремена кујна е на лице место за оброци и закуски. Клиентите споделуваат спални соби, но големината на собите во Crosspointe Recovery California значи дека нема да се борат за простор.

 

Приватност на Crosspointe Recovery

 

Crosspointe Recovery California се придржува до сите тековни здравствени и медицински закони на Калифорнија. Рехабилитацијата сериозно ја сфаќа приватноста на клиентите и осигурува дека сите жители ја добиваат грижата и вниманието потребни за да се здобијат со трезвеност.

 

Жителите ќе сметаат дека локацијата на Crosspointe Recovery Калифорнија во ридовите во Лос Анџелес е идеално место за бегство од притисоците на домот. Рехабилитацијата обезбедува безбедна, затворена заедница за да инспирира закрепнување.

 

Третман за обновување Crosspointe

 

Кородовата рехабилитација нуди широк спектар на опции за третман. Crosspointe Recovery обезбедува детоксикација на новите пристигнувања пред да се постави приспособен план за закрепнување. На рехабилитација се користи когнитивно-бихејвиорален пристап. Некои од методите што се користат во Crosspointe Recovery вклучуваат 12 чекори, советување поврзано со траума, мотивационо интервју, превенција од релапс и многу повеќе.

 

Crosspointe Recovery Калифорниска поставка

 

Клиентите ќе го најдат Crosspointe Recovery во Лос Анџелес Хилс со поглед на градот на ангелите. Рехабилитацијата се наоѓа на прекрасна парцела со бујна вегетација околу неа. Жителите можат да уживаат во надворешните простори и свеж воздух во експанзивните надворешни области на рехабилитацијата.

 

Трошоци за наплата на Crosspointe

 

Crosspointe Recovery прифаќа осигурување од провајдери, вклучувајќи ги Anthem Blue Cross, Cigna, AmeriHealth и многу други. 28-дневен престој во Crosspointe започнува од 56,000 долари. Жителите можат да останат за подолго од 28 дена доколку е потребно.

 

Еден од најдобрите рехабилитанти во светот?

 

Клиентите кои бараат приспособен центар за третман ќе го најдат во Crosspointe Recovery. Персоналот на рехабилитацијата е многу искусен и добро обучен за нарушување на употребата на супстанции. Обезбедени се третмани базирани на докази, давајќи им на жителите можност да заздрават. Објектите се врвни и клиентите ќе имаат свој простор во текот на денот за релаксација.

Crosspointe Обнова

Жителите ќе најдат пространи комунални површини. На лице место има теретана која им овозможува на жителите да ја добијат потребната физичка активност за подобрување на нивната благосостојба. На лице место има и соба за игри со маса за билјард, пинг-понг и повеќе игри.

 

Има медиумска просторија каде што жителите можат да гледаат филмови или телевизија. Целосно опремена кујна е на лице место за оброци и закуски. Сместувањето во спалната соба го делат клиентите.

14888 Valley Vista Blvd, Sherman Oaks, CA 91403, Соединети Американски Држави

Crosspointe Recovery, адреса

+ 1 888-615-7589

Crosspointe Recovery, телефон

Отворете 24 часа

Crosspointe Recovery, Работно време

Crosspointe Recovery Калифорнија

знаме

Кого го третираме
Но
Жени

говор-балон

Јазици
англиски

кревет

Вработување 1-12

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.