Белата Ривер Манор

Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

[popup_anything id="15369"]

Белата река Манор рехабилитација

Белата Ривер Манор

 

Од зачнувањето во 2015 година, Вајт Ривер Манор во Јужна Африка уживаше врвен статус како еден од водечките установи за рехабилитација и здравје во светот. Центарот за третман и здравје без никаков напор ги спојува луксузните објекти во прекрасен амбиент со една од водечките програми за третман во домот за мажи и жени на јужната хемисфера.

 

Белата река Манор е специјализирана за супстанција и истовремени нарушувања на менталното здравје со програма дизајнирана од специјалисти од светска класа, вклучувајќи искусни интервенционисти, клинички психолози, советодавни психолози, психијатри, експерти за КБТ, специјалисти за однесување, советници за уметност и музикотерапевти. Поважно, сите терапевтски модалитети се поткрепени со медицински персонал 24/7 на лице место.

 

Целиот тим на White Manor верува во создавање на трајно, одржливо закрепнување. Менаџерскиот тим има ѕвездена репутација во индустријата и се труди да биде 100% етички во сите стратешки и терапевтски одлуки, ставајќи го клиентот во срцето на нивната понуда за третмани од светска класа.

Трошоци за Манор на Белата Река

 

White River нуди исклучителна вредност за клиентите кои пристигнуваат од целиот свет. Трошоците за лекување во домот започнуваат од прекрасно достапни 7,550 американски долари месечно на целосно инклузивна основа 5*.

 

 • 25,950 долари | Приватен луксузен апартман
 • 15,950 долари | Стандардна приватна соба
 • 7,550 долари | Заедничка соба

 

Обнова на Белата Ривер Манор

 

Програмата за третман на White River Manor е дизајнирана да биде одговорна, флексибилна и на крајот прилагодлива на потребите нарачана на секој поединец. Оваа водечка програма е најефикасна кога е приспособена за потребите на клиентите, во времетраење од 28 до 120 дена, со уникатни програми кои се испорачуваат во лична заедница каде што поединците се грижат и негуваат додека ги започнуваат нивните индивидуални патишта до закрепнување.

Клучен персонал во Белата Ривер Манор

Краток преглед на White River Manor

White River Manor нуди удобност и луксуз на работ на огромната африканска дивина. Обезбедување на сопствените природи драматичен, но смирувачки контраст со индивидуалните терапевтски патувања на самооткривање до трајно закрепнување.

 

Редовните електрични бури помагаат да се смират непроспиените ноќи додека обилните дождови од саваните можат да го смират дури и најактивниот ум. За време на потоплите месеци, умерената клима, чистиот воздух и недостатокот на светлосно загадување го прават доцните ноќни гледања на ѕвездите задолжително.

 

Третман во Белата Ривер Манор

 

Терапевтски, тимот на White River Rehab е навистина понапред од кривата и во модалитет и во стил на третман.

 

Од приемот до отпуштањето и последователната нега, професионалниот тим претпочита да користи заеднички опсег на опции за третман, дизајнирани околу секој клиент, наместо да го усвои пристапот „еден третман одговара на сите“ усвоен од многу од неговите јужноафрикански конкуренти.

 

Во неговото јадро, силата на White River Manor е во неговата експертиза за зависност. Зависностите и истовремените нарушувања кои се лекуваат во Вајт Ривер Манор се движат од зависност од алкохол и дрога до коцкање, игри и зависност од секс.

 

Двојната дијагноза е критична компонента на патувањето за опоравување и дел од мисијата на тимот е да помогне во откривањето на коренот на инаку навидум необјаснетите состојби на зависност.

 

Еден од најдобрите светски рехабилитанти

 

Со нивната посветеност на закрепнувањето, исклучителната локација и луксузните објекти во кои тимот Најдобра рехабилитација во светот се горди што го прикажуваат White River Manor во Јужна Африка и му го доделуваат својот највисок дијамантски стандард за прекрасни долгорочни резултати и одлична вредност за парите.

Специјализации за третман на Белата Ривер Манор

 • Третман на алкохолизам
 • Гнев за управување со
 • Зависност од кокаин
 • Зависност од дрога
 • коцкање цигара
 • Зависност од хероин
 • Зависност од марихуана
 • Зависност од МДМА
 • Зависност од мет
 • Секс зависности
 • Злоупотреба на супстанции

Белата река Манор објекти

 • салон
 • Тениско игралиште
 • Театар
 • Градини
 • Суд за одбојка
 • Трансфери
 • Пристап до природата
 • Отворено јадење
 • Спа
 • Пешачки патеки
 • Гурмански вечера
 • Интернет пристап
 • Отворен салон
 • Базен
 • Фитнес Центар
 • Бизнис центар, компјутери
 • Градини

Опции за третман со рехабилитација на Белата Река

 • Психообразование
 • Медитација и смиреност
 • Авантуристичка терапија
 • Арт терапија
 • Музичка терапија
 • Терапија со животни
 • Психообразование
 • Советување 1-на-1
 • КБТ
 • Животни вештини
 • Исхрана
 • Терапија ориентирана кон целта
 • Терапии со помош на лекови
 • Третман со помош на лекови
 • физиотерапија
 • Дијалектичко бихејвиористичка терапија
 • Терапија со движење на очите (EMDR)
 • Наративна терапија
 • Советување за превенција од релапс
 • Олеснување на дванаесет чекори
 • Рекреативна терапија
 • Семејно советување
 • Групна терапија
 • Духовна грижа
 • СРЕТНА
 • Мотивациско интервјуирање

Понатамошна нега на Белата Ривер Манор

 • Амбулантски третман
 • Состаноци за поддршка
 • Тренер за наплата
 • Скрининг на лекови
 • Професионална поддршка за повторно влегување
 • Способност да повикате советник
 • Последователни сесии (онлајн)
 • Следни сесии (лично)
 • Семејно последователно советување
 • Фитнес сесии

Рехабилитации во Јужна Африка

Лек благосостојба

Центрите за рехабилитација во Јужна Африка

Алтернативни рехабилитации во Јужна Африка во близина на Белата Ривер Манор

Третман на зависност од Хотон Хаус

Либерти Домашна грижа за зависности

Рехабилитација на Твин Риверс

Центар за обновување оаза

Клиника Хармонија

Онлајн рехабилитација во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/online-rehab-in-south-africa/

Ментално здравје се повлекува во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/mental-health-retreat-in-south-africa/

Центрите за третман на депресија во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/depression-treatment-centers-in-south-africa/

Најдобрите психијатри во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/top-psychiatrists-in-south-africa/

Тинејџерски рехабилитанти во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/teen-rehab-in-south-africa/

Телездравство во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/south-africa-telehealth/

Центри за третман на нарушувања во исхраната во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/eating-disorder-treatment-centers-in-south-africa/

Suboxone клиники во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/suboxone-clinic-in-south-africa/

Клиники за терапија со неврофидбек во Јужна Африка

https://worldsbest.rehab/neurofeedback-therapy-south-africa/

Најдобрите рехабилити во светот

Најдобра рехабилитација во светот

Белата Ривер Манор

Сместен во шармантниот град Вајт Ривер, велнес центарот White River Manor се рангира меѓу најдобрите во однос на успехот на персонализираниот третман

Јатинга патот, Пластон, Белата Река, 1240, Јужна Африка

Белата Ривер Манор, адреса

+ 27 82 731 5939

Белата Ривер Манор, Телефон

Отворете 24 часа

Белата Ривер Манор, Работно време

Временска прогноза за Вајт Ривер Манор

Белата река Манор во печатот

Ѕирнете во тајната рехабилитација на славни личности во Канада со седиште во Африка
Изгорените канадски познати личности или оние кои се борат со зависности можат да најдат помош на едно од најубавите места на планетата. Белата река Манорис е ексклузивен центар за третман на зависност во североисточниот агол на Јужна Африка. Тој нуди луксузни третмани за зависност и велнес во… [Кликнете за да прочитате повеќе]

Велнес центарот на Вајт Ривер добива голем број на позитивни критики како рехабилитација
Центарот за рехабилитација со седиште во Мпумаланга, Вајт Ривер Манор, е еден од најпосетуваните центри од јужноафриканските жители за третман на зависност. Центарот за рехабилитација забележува голем број позитивни критики од своите клиенти кои успешно го ослободиле животот од неколку… [Кликнете за да прочитате повеќе]

Клучни факти за Манор на Белата Река

Кого го третираме
Мажите и жените
бремените жени
Само професионалци
Лица со лесна физичка и или интелектуална попреченост
Извршен третман
Возрасни од средна возраст

Јазици
англиски
африканс
холандскиот
германски

акредитација
КАРФ

Вработување
6-15