политики

Мисија

Изјавата за мисијата на Worlds Best Rehabs беше ажурирана во 2022 година и гордо е прикажана на влезот во нашите канцеларии.

Ние се стремиме да бидеме најдоброто и најдоверливо место за ресурси за третман и информации за рехабилитација. Worlds Best Rehab е создаден и куриран од луѓе кои доволно се грижат за да ги оспорат меѓународните стандарди за грижа во центарот за третман.

Нашите наградувани професионалци бараат јасност во просторот за рехабилитација, а нашите информации им овозможуваат на нашите читатели да дојдат до суштината на информациите што може да го обликуваат нивното закрепнување.

Ова се нашите основни вредности:

  • Ние сме храбри
  • Ние сме професионални
  • Имаме натпреварувачки дух кој не тера да бидеме прв и најдобар ресурс на планетата
  • Ја негуваме довербата работејќи со интегритет
  • Ние се залагаме за спасување животи кои инаку би можеле да бидат изгубени поради зависноста

Ние сериозно ги сфаќаме вестите за закрепнување и лекување, а нашата мрежа на дописници работи со највисоко ниво на интегритет од нашата база во Пукет, Тајланд. Област синоним за успешна рехабилитација.

Етичка политика

Ние веруваме дека нашата репутација како издавач е наше највредно богатство, па затоа е од витално значење нашето новинарство и прикажаната содржина да бидат секогаш со највисок квалитет.

Сметаме дека секој што ги консумира нашите медиуми треба да има доверба дека нивните вести се од веродостојни и доверливи извор.

Секој новинар и соработник кој работи за Worlds Best Rehab мора да ја разбере правната и регулаторната рамка во која работиме и нашите сопствени упатства и практики во куќата.

Знаеме дека социјалните медиуми играат сè поважна улога во нашиот секојдневен работен живот и важно е да ги применуваме истите стандарди за сите наши содржини на која било платформа што ја споделуваме.

За да ги поддржиме овие принципи, објавивме јасни уредувачки упатства овде.

Разновидност

Worlds Best Rehab е посветена на автентично претставување на секој од милионите корисници кои секојдневно ја консумираат нашата содржина, без оглед на нивната боја или вера. Ова го правиме со вклучување низа центри за третман, интервјуирани и пишувачи на мислења од прво лице. Ние, исто така, водиме евиденција за полот и различноста на соработниците и нашата амбиција е да бидеме лидер во индустријата за вклучување во индустријата за третмани.

Извештај за персоналот за различност

Нашите луѓе се тие што ги прават нашите платформи за објавување толку успешни, и затоа работиме напорно за да бидеме инклузивен работодавач. Знаеме дека прифаќањето различни перспективи и славењето на различноста нè прави одлично место за работа и за придонес. Тоа значи дека поттикнуваме иновации и донесуваме подобри одлуки како бизнис.

Worlds Best Rehab е посветен на еднаквите можности и ги поздравуваме апликантите и придонесите без разлика на етничката припадност, полот, расата, бојата на кожата, религиозните верувања, попреченоста, сексуалната ориентација или возраста.

Извештај за персоналот за различност

Пол:

Женски 60%

Машки 40%

Нашиот последен извештај за родовиот јаз во платите, забележа родова разлика во платите од само 0.9% во просек. Ќе постигнеме родова еднаквост до 2023 година.

Политика за корекции

Секогаш очекуваме нашите соработници да бидат точни, но тие се само човечки и понекогаш се прават грешки. Затоа имаме воспоставен процес за брзо и соодветно справување со фактичките грешки.

Нашите картички за податоци се засноваат на јавно достапни информации што се собираат и објавуваат само за информации. Ние ги собираме повеќето од нашите информации од веб-страницата на рехабилитација и други онлајн ресурси. Ние, исто така, може да се јавиме или е-пошта на претставник од објектот за да собереме дополнителни информации. Ако објавената картичка со податоци има неточни информации поради која било причина, ве молиме некој од објектот да не извести преку е-пошта на corrections @ worldsbest.rehab

Не преземаме корекции преку телефон.

Проектот за доверба

Worlds Best Rehab е горд што го поддржува The Trust Project - за да дознае повеќе Кликни тука.