Алкохол и други дроги Индекс А до Л

Rượu

Rượu

Алкохол и други дроги Индекс А до Л

Истражете ги ефектите на алкохолот и преку 4000 други лекови кога се земаат заедно. Овој индекс ги опфаќа лековите од А до Л. За да ги откриете ефектите на алкохолот и другите лекови од М до Ш, користете го нашиот Индекс на алкохол и други дроги од М до Ш.

Ако сакате да ги истражите ефектите на вашиот лек или лек кога се комбинираат со Weed или MDMA, можете да го користите нашиот индекс Weed и MDMA и други лекови.   Индекс на плевел и други лекови од А до Л , Индекс на плевел и други лекови од М до Ш , МДМА и други индекси на лекови од А до Л , МДМА и други индекси на лекови од М до Ш

 

 

Индекс на алкохол и други дроги А

Абакавир сулфат и алкохол

Абареликс и алкохол

Абатацепт и алкохол

Абциксимаб и алкохол

Абелсет и алкохол

Abilify и алкохол

Abilify Maintena и алкохол

лекови за абортус и алкохол

Абраксан и алкохол

Абисински чај и алкохол

Акампросат калциум и алкохол

Акарбоза и алкохол

Accolate и алкохол

Акретропин и алкохол

AccuNeb и алкохол

Акуприл и алкохол

акутан и алкохол

кец и алкохол

Ацебутолол и алкохол

Ацеон и алкохол

Ацетадот и алкохол

ацетаминофен и алкохол

ацетазоламид и алкохол

оцет и алкохол

Оцетна киселина и алкохол

ацетоминофен и алкохол

ацетон и алкохол

Ацетилцистеин и алкохол

Aci-Jel и алкохол

киселина и алкохол

ацифекс и алкохол

ацитретин и алкохол

Акловате и алкохолот

Акривастин и Псеудоефедрин и алкохол

актемра и алкохол

Атрел и алкохол

Актицин и алкохол

Активни и алкохол

Актик и алкохол

Actiq Lollipop и алкохол

Актизит и алкохол

Активаза и алкохол

Активела и алкохол

Актонел и алкохол

актос и алкохол

Акуларна и алкохол

Акуларна ЛС и алкохол

Acuvail и алкохол

ацикловир и алкохол

ацил и алкохол

Адацел и алкохол

Адаген и алкохол

Adalat CC и алкохол

Адалимумаб и алкохол

Адапален и алкохол

Ацирка и алкохол

Адерал и алкохол

Adderall XR и алкохол

Додатоци и алкохол

ади и алкохол

Адефовир Дипивоксил и алкохол

Аденоскан и алкохол

Аденозин и алкохол

адерал и алкохол

адхд лекови и алкохол

адипекс и алкохол

Адипекс-П и алкохол

Адокса и алкохол

адрафинил и алкохол

Адреналин и алкохол

AdreView и алкохол

Адриамицин PFS и алкохол

advair и алкохол

Advair Diskus и алкохол

Advair HFA и алкохол

Советник и алкохол

advil и алкохол

Aerospan HFA и алкохол

афиб и алкохол

Афинитор и алкохол

Афлурија и алкохол

Африканска салата и алкохол

африн и алкохол

Агалсидаза Бета и алкохол

Аграстат и алкохол

Агренокс и алкохол

Агрилин и алкохол

аимовиг и алкохол

Ајови и алкохол

Ак-флуор и алкохол

Акинетон и алкохол

Аламаст и алкохол

алан и алкохол

Албендазол и алкохол

Албенза и алкохол

Албумин човек и алкохол

Албуминар и алкохол

албутерол и алкохол

инхалатор за албутерол и алкохол

Албутерол сулфат и алкохол

Албутерол сулфат за инхалација Аеросол и алкохол

Алкаин и алкохол

Алклометазон и алкохол

алкохол и алкохол

Алдактазид и алкохол

Алдактон и алкохол

Алдара и алкохол

алдехид и алкохол

Алдеслеукин и алкохол

Алдомет и алкохол

Алдорил и алкохол

Алдуразим и алкохол

Alecensa и алкохол

Алефацепт и алкохол

Алемтузумаб и алкохол

Алендронат и алкохол

Алендронат натриум и алкохол

Алесе и алкохол

алев и алкохол

Алфента и алкохол

Алфентанил и алкохол

алфузосин и алкохол

Алфузосин HCl и алкохол

Алглукозидаза Алфа и алкохол

Алис и алкохол

Алимта и алкохол

Алинија и алкохол

Алитретиноин и алкохол

алка и алкохол

Алкеран и алкохол

Алегра и алкохол

Алегра Д 24 часа и алкохол

Алегра-Д и алкохол

алергии и алкохол

алергија и алкохол

лекови за алергија и алкохол

лекови за алергија и алкохол

апчиња за алергија и алкохол

Алерназе и алкохол

али и алкохол

алопуринол и алкохол

Алмотриптан Малат и алкохол

Алокрил и алкохол

алое и алкохол

Аломид и алкохол

Алоприм и алкохол

Алора и алкохол

Алосетрон хидрохлорид и алкохол

Алокси и алкохол

алфа и алкохол

алфа-гал и алкохол

Алфанат и алкохол

алпразолам и алкохол

Алпростадил и алкохол

Алрекс и алкохол

алс и алкохол

Алсума и алкохол

алт и алкохол

Алтабакс и алкохол

Алтаса и алкохол

Алтеплаза и алкохол

надморска височина и алкохол

Алтокор и алкохол

Алтопрев и алкохол

Алтретамин и алкохол

Алунбриг и алкохол

Алупент и алкохол

Алвеско и алкохол

Алцхајмер и алкохол

амантадин и алкохол

Амантадин хидрохлорид и алкохол

Амарил и алкохол

амбиен и алкохол

Ambien CR и алкохол

Амбисом и алкохол

Спој и алкохол

Американка и алкохол

американски и алкохол

Ејмс и алкохол

Амевив и алкохол

Амикар и алкохол

Амидон и алкохол

Ејми и алкохол

Амифостин и алкохол

Амикацин и алкохол

Амикин и алкохол

Амилорид и алкохол

Амилорид и хидрохлоротиазид и алкохол

Амилорид хидрохлорид и алкохол

Амино киселини и алкохол

Аминокапроична киселина и алкохол

Аминоглутетимид и алкохол

Аминохипурат натриум и алкохол

Аминолевулинска киселина и алкохол

Аминосалицилна киселина и алкохол

Аминосин II 8.5 и алкохол

Аминосин II во Декстроза и алкохол

амиодарон и алкохол

амиш и алкохол

амитиза и алкохол

амитриптилин и алкохол

амитриптилин 10 mg и алкохол

Амлексанокс и алкохол

амлодипин и алкохол

амлодипин беназеприл и алкохол

амлодипин безилат и алкохол

амлодипин безилат 5 mg и алкохол

амонијак и алкохол

амокс и алкохол

amox clav и алкохол

Амоксапин и алкохол

амоксицилин и алкохол

амоксицилин 500 mg и алкохол

амоксицилин 875 и алкохол

Амоксицилин и клавуланат и алкохол

амоксицилин-клавуланат и алкохол

амоксицилин клавуланат калиум и алкохол

амоксицилин-клавуланат и алкохол

амоксицилин-тенџере и алкохол

амоксиклав и алкохол

Амоксил и алкохол

амоксицилин и алкохол

Амфадаза и алкохол

амфетамини и алкохол

Амфотерицин Б и алкохол

ампицилин и алкохол

Ампира и алкохол

Амрикс и алкохол

Амил нитрат и алкохол

Ејми и алкохол

Амитал и алкохол

Амитал натриум и алкохол

Анаболни стероиди и алкохол

Анадрол-50 и алкохол

анафранил и алкохол

Анагрелид и алкохол

Анакинра и алкохол

анастрозол и алкохол

анавар и алкохол

Анкобон и алкохол

Андродерм и алкохол

Андрогел и алкохол

Анектин и алкохол

анемија и алкохол

анестезија и алкохол

аневризма и алкохол

Ангел прашина и алкохол

Ангелик и алкохол

ангели и алкохол

лекови за ангина и алкохол

Ангиомакс и алкохол

Анидулафунгин и алкохол

анирацетам и алкохол

Анисиндион и алкохол

лекови против гадење и алкохол

анкилозант и алкохол

Annovera и алкохол

аноро и алкохол

Ансаид и алкохол

антабус и алкохол

антацид и алкохол

Антара и алкохол

Антралин и алкохол

лекови против анксиозност и алкохол

лекови против напади и алкохол

антибиотици и алкохол

антидепресиви и алкохол

антидиуретик и алкохол

Антихемофилен фактор и алкохол

антихистаминици и алкохол

антипсихотици и алкохол

Антитромбин и алкохол

Антивенин и алкохол

Антиверт и алкохол

антивирусни и алкохол

Антизол и алкохол

антронекс и алкохол

Антуран и алкохол

Anusol Hc и алкохол

лекови за анксиозност и алкохол

лекови за анксиозност и алкохол

апчиња за анксиозност и алкохол

анза и алкохол

аортна и алкохол

Афтазол и алкохол

Апидра и алкохол

апиксабан и алкохол

Аплензин и алкохол

апое и алкохол

Апокин и алкохол

Апоморфин и алкохол

Апраклонидин и алкохол

Апресазид и алкохол

Апресолин и алкохол

Апри и алкохол

Апризо и алкохол

Апротинин и алкохол

Аптивус и алкохол

Аквасол А и алкохол

Арален и алкохол

Арамин и алкохол

Аранесп и алкохол

арава и алкохол

Аркалист и алкохол

Аредија и алкохол

арестин и алкохол

Аргатробан и алкохол

аргинин и алкохол

арицепт и алкохол

аримидекс и алкохол

арипипразол и алкохол

Аристада и алкохол

Аристокорт и алкохол

Арикстра и алкохол

армодафинил и алкохол

оклоп и алкохол

Аромасин и алкохол

Аранон и алкохол

Артан и алкохол

Артротек и алкохол

Арцера и алкохол

Асакол и алкохол

Asacol HD и алкохол

Асклера и алкохол

Аскорбинска киселина и алкохол

ашваганда и алкохол

Asmanex Twisthaler и алкохол

Аспарагиназа и алкохол

аспартам и алкохол

аспергерс лекови и алкохол

Аспирин и алкохол

Астелин и алкохол

Астемизол и алкохол

Астепро и алкохол

Атаканд и алкохол

Atacand HCT и алкохол

атаракс и алкохол

атаван и алкохол

Атазанавир сулфат и алкохол

атенолол и алкохол

Атенолол и Хлорталидон и алкохол

Атгам и алкохол

Ативан® и алкохол

Ативан® и алкохол

аткинс и алкохол

атомоксетин и алкохол

Атомоксетин HCl и алкохол

аторвастатин и алкохол

Аторвастатин Калциум и алкохол

Атоваквон и алкохол

Атракуриум безилат и алкохол

Атралин и алкохол

атријална и алкохол

Атридокс и алкохол

атрипла и алкохол

Атромид-С и алкохол

Атропен и алкохол

Атропин и алкохол

Atrovent HFA и алкохол

Атрин и алкохол

Атиши и алкохол

Аубаџо и алкохол

аугментин и алкохол

аугментин 875 и алкохол

Augmentin XR и алкохол

Тетка Мери и алкохол

Auralgan и алкохол

Аустедо и алкохол

автоимуни и алкохол

Аваж и алкохол

Авалид и алкохол

авалокс и алкохол

Авандамет и алкохол

Авандарил и алкохол

Авандија и алкохол

Авапро и алкохол

Авастин и алкохол

авелокс и алкохол

Авинза и алкохол

Аводарт и алкохол

Авонекс и алкохол

Аксерт и алкохол

Аксид и алкохол

Axtiq Lozenge и алкохол

Аја и алкохол

Ајахуаска и алкохол

ајгестин и алкохол

Азацитидин и алкохол

Азасан и алкохол

Азазит и алкохол

азатиоприн и алкохол

Азелаична киселина и алкохол

азеластин и алкохол

Азеластин хидрохлорид и алкохол

Азелекс и алкохол

Азилект и алкохол

азитромицин и алкохол

азитромицин 250 и алкохол

азитромицин 250 mg и алкохол

азитромицин 500 mg и алкохол

азитромицин 500 mg и алкохол

Азмакорт и алкохол

азо и алкохол

Азопт и алкохол

Азор и алкохол

Azulfidine EN-Tabs и алкохол

Индекс на алкохол и други дроги Б

Б12 и алкохол

Бацитрацин и алкохол

баклофен и алкохол

бактрим и алкохол

Bactrim DS и алкохол

Бактробан и алкохол

Бактробан Назален и алкохол

Балсалазид и алкохол

Банзел и алкохол

Бараклус и алкохол

барбитурати и алкохол

баријатриски и алкохол

Барицитиниб и алкохол

Басаглар и алкохол

Базиликсимаб и алкохол

Бавенсио и алкохол

Бејкол и алкохол

Баер и алкохол

bcaa и алкохол

Бекаплермин и алкохол

Беконаза и алкохол

бехентримониум и алкохол

Белбука и алкохол

белсомра и алкохол

белвик и алкохол

бенадрил и алкохол

Беназеприл и алкохол

Бендека и алкохол

бендрил и алкохол

Бенефикс и алкохол

беникар и алкохол

Benicar HCT и алкохол

Бени и алкохол

бентил и алкохол

БензаКлин и алкохол

Бензагел и алкохол

Бензамицин и алкохол

бензо и алкохол

бензокаин и алкохол

бензодиазепин и алкохол

бензодиазепини и алкохол

бензонат и алкохол

бензос и алкохол

Гел со бензоил пероксид и алкохол

Бензфетамин и алкохол

бензтропин и алкохол

Бензтропин месилат и алкохол

бензил и алкохол

Bepreve и алкохол

Бепридил и алкохол

Берактант и алкохол

Беринерт и алкохол

Бесивација и алкохол

бета блокатор и алкохол

бета-блокатори и алкохол

бета-блокатори и алкохол

Бетаган и алкохол

Бетаметазон и алкохол

Бетаметазон дипропионат и алкохол

Бетапејс и алкохол

Betapace AF и алкохол

Бетасерон и алкохол

Бетаксолол хидрохлорид и алкохол

Бетаксон и алкохол

Бетанехол и алкохол

Бетанехол хлорид и алкохол

бетезда и алкохол

Бетимол и алкохол

Betoptic S и алкохол

Бевацизумаб и алкохол

Бексаротин и алкохол

Бекстра и алкохол

Bexxar и алкохол

Биак-биак и алкохол

биаксин и алкохол

бикалутамид и алкохол


https://www.worldsbest.rehab/Bicillin-C-R-900/300-and-alcohol/

BiCNU и алкохол

БиДил и алкохол

биктарви и алкохол

Биластен и алкохол

билирубин и алкохол

Билтрицид и алкохол

Биокат и алкохол

BioThrax и алкохол

Биотин и алкохол

Бипериден и алкохол

апчиња за контрацепција и алкохол

Бисакодил и алкохол

Бизмут субцитрат Калиум и алкохол

Бизмут субсалицилат и алкохол

бисопролол и алкохол

Бисопролол фумарат и алкохол

Бивалирудин и алкохол

Бленоксан и алкохол

Блеф 10 и алкохол

Блинцито и алкохол

Блокадрен и алкохол

лекови за крвен притисок и алкохол

апчиња за крвен притисок и алкохол

разредувачи на крв и алкохол

блуџу и алкохол

Бонива и алкохол

Бонтрил и алкохол

Бустрикс и алкохол

боракс и алкохол

Бортезомиб и алкохол

Босентан и алкохол

ботокс и алкохол

Ботокс Козметика и алкохол

Ботулински токсин тип А и алкохол

Ботулински токсин тип Б и алкохол

bpd и алкохол

Бравел и алкохол

бразос и алкохол

Брео Елипта и алкохол

Бретилиум и алкохол

Бревиблок и алкохол

Бревикон и алкохол

Бревитал Натриум и алкохол

Брезтри Аеросфера и алкохол

брилинта и алкохолот

Бримонидин и алкохол

Бримонидин тартарат и алкохол

бринтеликс и алкохол

брисдел и алкохол

бривијат и алкохол

Офталмолошки раствор Бромфенак и алкохол

Бромокриптин мезилат и алкохол

Брована и алкохол

Браун и алкохол

Брукинса и алкохол

Брихали и алкохол

будесонид и алкохол

Будесонид и Формотерол и алкохол

Буметанид и алкохол

Бумекс и алкохол

Буфенил и алкохол

Бупренекс и алкохол

бупренорфин и алкохол


https://www.worldsbest.rehab/Buprenorphine-&-Naloxone-and-alcohol/

Бупренорфин и Налоксон и алкохол

бупропион и алкохол

бупропион hcl и алкохол

бупропион xl и алкохол

бупроприон и алкохол

Buscopan и алкохол

буспар и алкохол

буспирон и алкохол

Бусулфан и алкохол

Бусулфекс и алкохол

буталбитал и алкохол

Буталбитал Соединение и алкохол

Бутенафин и алкохол

Бутизол и алкохол

Бутоконазол и алкохол

Буторфанол тартарат и алкохол

Бутранс и алкохол

Buzz Bomb и алкохол

бидуреон и алкохол

Бајта и алкохол

бистолен и алкохол

Индекс на алкохол и други дроги В

Каберголин и алкохол

Кабометикс и алкохол

Кадует и алкохол

Кафицит и алкохол

Кафергот и алкохол

кофеин и алкохол

Кофеин цитрат и алкохол

апчиња за кофеин и алкохол

кофеин и алкохол

Калан и алкохол

Калциферол и алкохол

Калцитонин-лосос и алкохол

Калцитриол и алкохол

калциум и алкохол

Калциум карбонат и алкохол

Калциум хлорид и алкохол

Калциум динатриум версенат и алкохол

Калциум глуконат и алкохол

Калфактант и алкохол

калквенција и алкохол

Камбија и алкохол

камбрија и алкохол

Кампат и алкохол

Кампрал и алкохол

Каназа и алкохол

Cancidas и алкохол

кандесартан и алкохол

Кандесартан Цилексетил и алкохол

кандида и алкохол

Кантил и алкохол

Капастат сулфат и алкохол

капецитабин и алкохол

Caplyta и алкохол

Капотен и алкохол

Капозитид и алкохол

Каптоприл и алкохол

Каптоприл и хидрохлоротиазид и алкохол

Карак и алкохол

карафат и алкохол

Карбаглу и алкохол

карбамазепин и алкохол

Карбатрол и алкохол

Карбеницилин Инданил Натриум и алкохол

карбидопа и алкохол

Карбокаин и алкохол

Карбоплатин и алкохол

Карбопрост трометамин и алкохол

карбоксилен и алкохол

Cardene SR и алкохол

Кардиолит и алкохол

кардиомиопатија и алкохол

кардизем и алкохол

Кардизем ЛА и алкохол

Кардура и алкохол

Cardura XL и алкохол

карисопродол и алкохол

Карисопродол и Аспирин и алкохол

Кармустин и алкохол

Карнитор и алкохол

Картеолол и алкохол

Картеолол хидрохлорид и алкохол

картерсвил и алкохол

Cartia XT и алкохол

карведилол и алкохол

казодекс и алкохол

Каспофунгин ацетат и алкохол

Катафлам и алкохол

Катапрес и алкохол

Катапрес-ТТС и алкохол

катаракта и алкохолот

Каверект и алкохол

Caverject Impulse и алкохол

Кејстон и алкохол

Цеклор и алкохол

Цедакс и алкохол

CeeNU и алкохол

Цефаклор и алкохол

цефадроксил и алкохол

Цефадроксил хемихидрат и алкохол

цефалексин и алкохол

Цефамандол и алкохол

цефдинир и алкохол

цефдинир 300 mg и алкохол

Cefditoren Pivoxil и алкохол

Цефиксим и алкохол

Цефизокс и алкохол

Цефобид и алкохол

Цефотан и алкохол

Цефотаксим и алкохол

Цефотетан и алкохол

Цефокситин и алкохол

цефподоксим и алкохол

цефпрозил и алкохол

Цефтазидим и алкохол

Цефтибутен и алкохол

цефтин и алкохол

Цефтизоксим и алкохол

цефтриаксон и алкохол

цефуроксим и алкохол

цефуроксим аксетил и алкохол

Цефзил и алкохол

селебрекс и алкохол

celebrex 200mg и алкохол

целекоксиб и алкохол

Celestone Soluspan и алкохол

селекса и алкохол

cellcept и алкохол

Целулоза и алкохол

Селонтин и алкохол

Ценестин и алкохол

центар и алкохол

цефалексин и алкохол

цефалексин 500 mg и алкохол

цефалоспорини и алкохол

Цепротин и алкохол

Цептаз и алкохол

Цеква и алкохол

малиот мозок и алкохолот

Церебикс и алкохол

Цередаза и алкохол

Церетек и алкохол

Церезим и алкохол

Церивастатин и алкохол

сертификација и алкохол

сертифициран и алкохол

Certolizumab Pegol и алкохол

Церубидин и алкохол

Церуменекс и алкохол

Церварикс и алкохол

Цервидил и алкохол

Цезамет и алкохол

цетеарил и алкохол

цетиризин и алкохол

цетиризин хидрохлорид и алкохол

Цетраксал и алкохол

Цетрореликс и алкохол

Цетротид и алкохол

Цетуксимаб и алкохол

цетил и алкохол

Цевимелин HCL и алкохол

Чанг и алкохол

шантикс и алкохол

поглавје и алкохол

Чарли и алкохол

Хеми и алкохол

хемо и алкохол

хемотерапија и алкохол

чератусин и алкохол

Чиброксин и алкохол

Кина бела и алкохол

ChiRhoStim и алкохол

Хлор-Триметон и алкохол

Хлорал хидрат и алкохол

Хлорамбуцил и алкохол

Хлорамфеникол и алкохол

Хлорамфеникол натриум сукцинат и алкохол

хлордиазепоксид и алкохол

Хлорхексидин и алкохол

Хлоропрокаин и алкохол

Хлороптик и алкохол

Хлорокин и алкохол

Хлоротиазид и алкохол

хлорфенирамин и алкохол

Хлорфенирамин Малеат и алкохол

хлорпромазин и алкохол

Хлорпропамид и алкохол

хлорталидон и алкохол

Хлорзоксазон и алкохол

Холекалциферол и алкохол

Вакцина против колера и алкохол

лекови за холестерол и алкохол

холестирамин и алкохол

Холин магнезиум трисалицилат и алкохол

Хорионски гонадотропин и алкохол

цијалис и алкохол

Циклопирокс гел и алкохол

Цидофовир и алкохол

цидп и алкохол

цигара и алкохол

цигари и алкохол

Цилостазол и алкохол

циметидин и алкохол

цимзија и алкохол

Цинакалцет и алкохол

Цинобак и алкохол

Циноксацин и алкохол

Cinryze и алкохол

ципралекс и алкохол

ципро и алкохол

Cipro XR и алкохол

Ципродекс и алкохол

ципрофлоксацин и алкохол

ципрофлоксацин 500 mg и алкохол

ципрофлоксацин 500 mg и алкохол

Ципрофлоксацин и Дексаметазон и алкохол

ципрофлоксацин hcl и алкохол

Цисаприд и алкохол

Цисатракуриум безилат и алкохол

Цисплатин и алкохол

циталопрам и алкохол

Циталопрам хидробромид и алкохол

ккд и алкохол

Кладрибин и алкохол

Клафоран и алкохол

Кларинекс и алкохол

Clarinex-D 12 Hour и алкохол

Clarinex-D 24 Hour и алкохол

кларитромицин и алкохол

Кларитин и алкохол

кларитин д и алкохол

кленбутерол и алкохол

клеоцин и алкохол

Клеоцин Т и алкохол

Клевидипин Бутират и алкохол

Клевипрекс и алкохол

Климара и алкохол

Climara Pro и алкохол

клиндамицин и алкохол

клиндамицин 300 mg и алкохол

клиндамицин hcl и алкохол

Клиндамицин фосфат и алкохол

Клиндети и алкохол

Клинорил и алкохол

Клобетазол и алкохол

Клобетазол пропионат и алкохол

Клобетазол пропионат гел и алкохол

Клобекс и алкохол

Клокортолон и алкохол

Клодан и алкохол

Клодерм и алкохол

Клофарабин и алкохол

Клофазимин и алкохол

Клофибрат и алкохол

Клолар и алкохол

кломид и алкохол

Кломифен и алкохол

кломипрамин и алкохол

Кломипрамин Hcl и алкохол

клоназепам и алкохол

клонидин и алкохол

клопидогрел и алкохол

клопидогрел 75 mg и алкохол

Клопидогрел бисулфат и алкохол

Клоразепат Дикалиум и алкохол

Клорпрес и алкохол

клотримазол и алкохол

клотримазол троше и алкохол

клозапин и алкохол

Клозарил и алкохол

Коартем и алкохол

кокаин и алкохол

кодеин и алкохол

кодеин сируп за кашлица и алкохол

Кодеин фосфат и алкохол

Кодеин сулфат и алкохол

Кодеин сируп и алкохол

Кодеин со прометазин и алкохол

кодин и алкохол

Когентин и алкохол

Когнекс и алкохол

кока-кола и алкохол

колачи и алкохол

Колазал и алкохол

колхицин и алкохол

колкри и алкохол

лек за настинка и алкохол

Colesevelam Hcl и алкохол

Колестид и алкохол

колестипол и алкохол

колитис и алкохол

Колагеназа и алкохол

Коли-Мицин М и алкохол

Coly-Mycin S Otic и алкохол

Комбиган и алкохол

CombiPatch и алкохол

Комбиент и алкохол

Комбивир и алкохол

Комбунокс и алкохол

Компазин и алкохол

Компро и алкохол

Комтан и алкохол

Комвакс и алкохол

Концерт и алкохол

Конјугирани естрогени и алкохол

Продолжи и алкохол

контра и алкохол

Копаксон и алкохол

copd и алкохол

Копегус и алкохол

coq10 и алкохол

Кордарон и алкохол

корег и алкохол

Корег ЦР и алкохол

Коргард и алкохол

корицидин и алкохол

Корлопам и алкохол

Кортаид и алкохол

Кортеф и алкохол

Кортенема и алкохол

кортикостероиди и алкохол

кортизол и алкохол

кортизон и алкохол

Кортизон ацетат и алкохол

шут за кортизон и алкохол

Кортон и алкохол

Кортрозин и алкохол

Корверт и алкохол

Корзид и алкохол

козентикс и алкохол

Козмеген и алкохол

Косопт и алкохол

костохондритис и алкохол

Косинтропин и алкохол

капки за кашлица и алкохол

лекови против кашлица и алкохол

сируп за кашлица и алкохол

кумадин и алкохол

Ковера-ХС и алкохол

Козар и алкохол

крек и алкохол

Крекирај кокаин и алкохол

креатин и алкохол

креон и алкохол

крестор и алкохол

Криксиван и алкохол

Крофаб и алкохол

Кролом и алкохол

Кромолин натриум и алкохол

кристал мет и алкохол

Кубицин и алкохол

Купримин и алкохол

куркумин и алкохол

Курсурф и алкохол

Cuvposa и алкохол

Цијанокобаламин и алкохол

Цијанокит и алкохол

Циклеса и алкохол

циклобензаприн и алкохол

циклобензаприн 10 mg и алкохол

Циклобензаприн Hcl и алкохол

Циклофосфамид и алкохол

Циклосет и алкохол

циклоспорин и алкохол

Циклокапрон и алкохол

Цилерт и алкохол

цимбалта и алкохол

Ципрохептадин и алкохол

Ципрохептадин хидрохлорид и алкохол

Цистадан и алкохол

Цистагон и алкохол

Цистеамин битартрат и алкохол

Cysview и алкохол

Cytadren и алкохол

Цитарабин и алкохол

Цитогам и алкохол

Цитомел и алкохол

Цитотек и алкохол

Цитовен и алкохол

Цитоксан и алкохол

Индекс на алкохол и други дроги Д

Д-лизергична киселина Диетиламид и алкохол

точка дрога и алкохол

Даклизумаб и алкохол

Дакоген и алкохол

Дактиномицин и алкохол

Далман и алкохол

Далтепарин и алкохол

Даназол и алкохол

Дапаглифлозин и алкохол

Дапсон и алкохол

Даптацел и алкохол

даптомицин и алкохол

Дараприм и алкохол

Дарбепоетин Алфа и алкохол

Дарунавир и алкохол

Дарвоцет и алкохол

Darvocet-N и алкохол

Дарвон и алкохол

Дарвон соединение и алкохол

Дасатиниб и алкохол

Даунорубицин и алкохол

дофин и алкохол

Дејпро и алкохол

Daypro Alta и алкохол

дневна и алкохол

Дејтрана и алкохол

ДДАВП и алкохол

DDAVP Спреј за нос и алкохол

DDAVP Rhinal Tube и алкохол

декадрон и алкохол

Декломицин и алкохол

се распаѓаат и алкохол

деконгестив и алкохол

Деферасирокс и алкохол

Дефероксамин и алкохол

Дефиниција и алкохол

Дехидриран алкохол и алкохол

дехидрооцет и алкохол

Делатестрил и алкохол

Делавирдин мезилат и алкохол

Делестроген и алкохол

Делтазон и алкохол

Демадекс и алкохол

Демеклоциклин HCl и алкохол

Демерол и алкохол

Демсер и алкохол

Демулен и алкохол

Денавир и алкохол

Denileukin Diftitox и алкохол

Депакон и алкохол

Депакен и алкохол

Депакот и алкохол

Депакоте ЕР и алкохол

Депо-Естрадиол и алкохол

Депо-Провера и алкохол

Depo-SubQ Provera и алкохол

Депо-тестостерон и алкохол

DepoCyt и алкохол

DepoDur и алкохол

лекови за депресија и алкохол


https://www.worldsbest.rehab/Derma-Smoothe/FS-and-alcohol/

дескови и алкохол

Десферал и алкохол

Десфлуран и алкохол

Дезипрамин хидрохлорид и алкохол

Деслоратадин и алкохол

Деслоратадин и псеудоефедрин сулфат и алкохол

дезмопресин и алкохол

Дезмопресин ацетат и алкохол

Дезоген и алкохол

Дезогестрел и етинил естрадиол и алкохол

Дезонтен и алкохол

Дезовен и алкохол

Дезоксиметазон и алкохол

Дезоксин и алкохол

Десвенлафаксин и алкохол

Дезирел и алкохол

Детрол и алкохол

Детрол ЛА и алкохол

ѓаволски здив и алкохол

дексаметазон и алкохол

Дексаметазон Intensol и алкохол

дексамфетамин и алкохол

декседрин и алкохол

Дексфенфлурамин и алкохол

дексилант и алкохол

дексилант 60 mg и алкохол

Дексланзопразол и алкохол

Дексмедетомидин хидрохлорид и алкохол

дексметилфенидат и алкохол

Дексметилфенидат хидрохлорид и алкохол

Дексразоксан и алкохол

декстроамфетамин и алкохол

декстрометорфан и алкохол

Дхт и алкохол

Дијабета и алкохол

Дијабинез и алкохол

Дијакомит и алкохол

дијамокс и алкохол

Diamox Sequels и алкохол

Дијастат и алкохол

дијазапам и алкохол

дијазепам и алкохол

Дибензилин и алкохол

диклофенак и алкохол

диклофенак натриум и алкохол

диклоксацилин и алкохол

дицикломин и алкохол

Диданозин и алкохол

Дидрекс и алкохол

Дидронел и алкохол

Диенстрол и алкохол

апчиња за слабеење и алкохол

диетилпропион и алкохол

Дифеноксин и алкохол

разлика и алкохол

Диферин и алкохол

Дифлукан и алкохол

Дифлунисал и алкохол

Дигибинд и алкохол

Дигитек и алкохол

дигоксин и алкохол

Дигоксин Immune Fab и алкохол

Дихидроерготамин и алкохол

Дихидротахистерол и алкохол

Dilacor XR и алкохол

дилантин и алкохол

Dilantin Infatabs и алкохол

дилаудид и алкохол

Дилаудид-ХП и алкохол

разредување и алкохол

dilt-xr и алкохол

дилтиазем и алкохол

Дилтиазем Hcl и алкохол

Дименхидринат и алкохол

Диметан и алкохол

Диметилтриптамин и алкохол

Динопростон и алкохол

диован и алкохол

Diovan HCT и алкохол

Дипентум и алкохол

дифенхидрамин и алкохол

дифенхидрамин hcl и алкохол

Вакцина против дифтерија-тетанус и алкохол

Дипивефрин и алкохол

Диприван и алкохол

Дипролен и алкохол

Дипролен АФ и алкохол

Дипиридамол и алкохол

дируетици и алкохол

Дисалцид и алкохол

диско бисквити и алкохол

Дисопирамид фосфат и алкохол

дисоцијативна и алкохол

дисулфирам и алкохол

Дитропан и алкохол

Дитропан XL и алкохол

Диукардин и алкохол

диуретик и алкохол

диуретици и алкохол

Диурил и алкохол

дивалпроекс и алкохол

Дивалпроекс натриум и алкохол

дивертикулитис и алкохол

дивертикулоза и алкохол

поделба и алкохол

ДМСО и алкохол

dmt и алкохол

dmv и алкохол

Добутамин и алкохол

Docusate и алкохол

Документирајте натриум и алкохол

Дофетилид и алкохол

Доласетрон и алкохол

Долобид и алкохол

Долофин и алкохол

донепезил и алкохол

Донепезил хидрохлорид и алкохол

допамин и алкохол

Допамин хидрохлорид и алкохол

Допар и алкохол

Доп и алкохол

Допрам и алкохол

Дорал и алкохол

Дорибакс и алкохол

Дорназа алфа и алкохол

Дорикс и алкохол

Дорзоламид и алкохол

Достинекс и алкохол

точка и алкохол

Довонекс и алкохол

Даунери и алкохол

Доксакуриум хлорид и алкохол

Доксапрам и алкохол

доксазосин и алкохол

Доксазосин мезилат и алкохол

доксепин и алкохол

Доксеркалциферол и алкохол

Доксил и алкохол

Доксорубицин хидрохлорид и алкохол

доксициклин и алкохол

Доксициклин Хиклат и алкохол

доксициклин хиклат 100 mg и алкохол

доксициклин моно и алкохол

доксициклин монохидрат и алкохол

доксиламин и алкохол

доксиламин сукцинат и алкохол

dph и алкохол

змеј рок и алкохол

драмамин и алкохол

пиење и алкохол

Дрисдол и алкохол

Дронабинол и алкохол

Дронедарон и алкохол

Дроперидол и алкохол

Дроспиренон и естрадиол и алкохол

Дротрекогин алфа и алкохол

Дроксија и алкохол

дрога и алкохол

Dtic-Dome и алкохол

ДТП и алкохол

Дует и алкохол

дуекси и алкохол

дулколакс и алкохол

Дулера и алкохол

дулоксетин и алкохол

Дулоксетин Hcl и алкохол

Duoneb и алкохол

Дуопа и алкохол

дупиксент и алкохол

Дураклон и алкохол

Duragesic и алкохол

Дураморф и алкохол

Дуранест и алкохол

Дурезол и алкохол

Дурицеф и алкохол

за време и алкохол

дутастерид и алкохол

ДВТ и алкохол

dxm и алкохол

диазид и алкохол

боење и алкохол

Dynacirc и алкохол

Dynacirc CR и алкохол

Динапен и алкохол

Дифилин и алкохол

Дирениум и алкохол

дисавтономија и алкохол

Диспорт и алкохол

Индекс на алкохол и други дроги Е

е и алкохол

јадење и алкохол

ехинацеа и алкохол

Еконазол нитрат и алкохол

Екотрин и алкохол

екстаза и алкохол

екстази и алкохол

Екулизумаб и алкохол

едарби и алкохол

едарбиклор и алкохол

Едекрин и алкохол

Edetate калциум и алкохол

Едекс и алкохол

јадења и алкохол

Едлуар и алкохол

Едрофониум и алкохол

eds и алкохол

Ефализумаб и алкохол

Ефавиренц и алкохол

Ефексор и алкохол

Effexor XR и алкохол

Ефикасно и алкохол

Ефлорнитин и алкохол

Ефудекс и алкохол

Ел дијабло и алкохол

Елаголикс и алкохол

Елапраза и алкохол

елавил и алкохол

Елдеприл и алкохол

Electric Kool Aid и алкохол

електролити и алкохол

Елестат и алкохол

Елетриптан хидробромид и алкохол

Елидел и алкохол

елигард и алкохол

Елимит и алкохол

eliquis и алкохол

Елитек и алкохол

Еленце и алкохол

Елмирон и алкохол

Елокон и алкохол

Елоксатин и алкохол

Елспар и алкохол

Елтромбопаг и алкохол

Емадин и алкохол

Ембеда и алкохол

Емцит и алкохол

Емедастин и алкохол

Еменд и алкохол

се појавија и алкохол

емгалност и алкохол

Емгел и алкохол

Емла и алкохол

Емпаглифлозин и алкохол

Емпирин и алкохол

Емсам и алкохол

Емтрицитабин и алкохол

Емтрива и алкохол

Enablex и алкохол

Еналаприл и алкохол

енбрел и алкохол

Ендоцит и алкохол

Ендометрин и алкохол

ендометриоза и алкохол

Ендрат и алкохол

Енфлуран и алкохол

Енфувиртид и алкохол

Engerix-B и алкохол

Енџувија и алкохол

Енлон и алкохол

Еноксацин и алкохол

Еноксапарин и алкохол

Ентакапон и алкохол

Ентекавир и алкохол

Ентерег и алкохол

Ентекс и алкохол

ентокорт и алкохол

Ентокорт ЕК и алкохол

ентресто и алкохол

ентивио и алкохол

Ензалутамид и алкохол

Еовист и алкохол

Епклуза и алкохол

Ефедрин и алкохол

епи и алкохол

Епидиолекс и алкохол

Епидуо и алкохол

епилепсија и алкохол

Епинастин HCl и алкохол

епинефрин и алкохол

ЕпиПен и алкохол

Епирубицин хидрохлорид и алкохол

Епивир и алкохол

Еплеренон и алкохол

Епоетин Алфа и алкохол

Епоген и алкохол

Епопростенол натриум и алкохол

Епросартан месилат и алкохол

Ептифибатид и алкохол

Епзиком и алкохол

Equagesic и алкохол

Екетро и алкохол

Ераксис и алкохол

Ербитукс и алкохол

лекови за ерекција и алкохол

Ергокалциферол и алкохол

Ергомар и алкохол

Ерготамин тартарат и кофеин и алкохол

ерлеада и алкохол

Ерлотиниб и алкохол

Ертакзо и алкохол

Ертапенем и алкохол

Ери-Таб и алкохол

Ерик и алкохол

Еригел и алкохол

EryPed и алкохол

Еритроцин стеарат и алкохол

еритромицин и алкохол

Еритромицин Етилсукцинат и алкохол

Еритромицин Лактобионат и алкохол

есбит и алкохол

есбриет и алкохол

есциталопрам и алкохол

есциталопрам и алкохол

есциталопрам 10 mg и алкохол

Ециталопрам оксалат и алкохол

Есклим и алкохол

Ескалит и алкохол

Есмолол и алкохол

есомепразол и алкохол

Есомепразол Магнезиум и алкохол

Есомепразол Натриум и алкохол

езофагитис и алкохол

есенцијални и алкохол

Есенцијални амино киселини и алкохол

Естазолам и алкохол

естер и алкохол

Естерифицирани естрогени и алкохол

Естрас и алкохол

Естрадерм и алкохол

естрадиол и алкохол

Естрадиол ацетат и алкохол

Естрадиол валерат и алкохол

Естрамустин и алкохол

Естратест и алкохол