Александар Бентли

Александар Бентли

 

Број 1 на листата за најдобри 50 клучни луѓе за рехабилитација во светот

 

Секоја година Најдобра рехабилитација во светот ги слави клучните луѓе со влијание што предизвикуваат бранови во Меѓународното закрепнување. 50-те поединци на оваа листа создаваат нови патишта во закрепнување, спасување и обновување на животи преку иновативен, посветен и клиент-центричен третман. Списокот на Recovery Rockstar нема географска или старосна пристрасност и не фаворизира ниту еден метод или модалитет на третман. Овие се оние што треба да ги гледате во Глобалниот третман.

 

Во текот на изминатата година, индустријата за третмани мораше брзо да се прилагоди бидејќи состојбата на глобалното ментално здравје се влоши, а ние имавме за цел да ги препознаеме оние кои водат на патот со насока и цел. Професионалците за третман на нашата листа повторно се највлијателни во светот. Многу од нив претставуваат значителен пазарен удел на брендовите за третман. Но, тие се повеќе од само успешни сопственици на клиники и професионалци за третман.

 

Тие бараат да комуницираат и да ги ангажираат заедниците со значајна работа и акција што може да направи разлика. Како високи лидери во индустријата, половина од професионалците на оваа листа повторно се појавуваат, откако ги заработија своите ленти во една предизвикувачка година.

 

Иако списокот повторно беше предмет на многу дебати и многу рунди на интензивна дискусија меѓу уредниците на Worlds Best Rehab, ние сме убедени дека листата ги претставува најдобрите од најдобрите. Честитки до Александар Бентли и сите членови на Списокот за најдобра рехабилитација во светот: Клучни луѓе со влијание: Највлијателните и наменски професионалци за третман.

За Александар Бентли

Александар Бентли е Претседател и извршен директор на Remedy Wellbeing™, како и креаторот и пионер зад себе Трипнотерапија™, прифаќајќи ги „NextGen“ психоделични био-фармацевтски препарати за лекување на исцрпеност, зависност, депресија, анксиозност и психолошка нелагодност.

 

Под негово водство како извршен директор, Remedy Wellbeing™ го доби признанието за генерален победник: Worlds Best Rehab 2022 од Worlds Best Rehab Magazine. Поради неговата неверојатна работа, клиниката е првиот светски ексклузивен центар за рехабилитација вреден 1 милион долари и обезбедува бегство за поединци и семејства на кои им е потребна апсолутна дискреција, како што се познати личности, спортисти, директори, членови на кралското семејство, претприемачи и оние кои се предмет на интензивен медиумски надзор.

Лого за благосостојба на лекот

Александар Бентли во печатот

Џон Дери Serenity Vista