Напишано од Пин Нг

Изменето од Мајкл Пор

разгледани од страна на Александар Бентли

J Flowers Health Institute Преглед

 

Основан во 2019 година во Хјустон, Тексас, здравствениот институт J Flowers обезбедува третман на клиенти кои страдаат од низа здравствени проблеми, проблеми со злоупотреба на супстанции и многу повеќе. Институтот е основан од д-р Џејмс Флауерс за да обезбеди стручни, точни дијагнози на проблеми со физичкото и менталното здравје кои овозможуваат ефикасен третман.

 

Малиот приватен институт е совршено место за поединци кои бараат бегство. Здравствениот институт J Flowers обезбедува приспособени планови за лекување додека користи консиержски пристап за лекување. Неговиот консиержски пристап го става клиентот на прво место и гарантира дека секоја потреба е задоволена.

 

Мисијата на луксузната рехабилитација со пет ѕвезди е да го трансформира вашиот живот. Здравствениот институт J Flowers има за цел да ги одведе клиентите од борбата со нивните проблеми до просперитетни и способни да се справат. Рехабилитацијата обезбедува сеопфатни проценки за здравјето и благосостојбата за клиентите кои сакаат да го подобрат квалитетот на нивниот живот.

 

Она што навистина го издвојува здравствениот институт J Flowers од неговите современици е неговата посветеност да работи директно со клиентите. Ќе доживеете персонализирана грижа еден на еден за време на вашето време во велнес институтот. Здравствениот институт J Flowers работи со директори, лица од висок профил и професионалци. Велнес програмите на рехабилитација се дизајнирани специјално за овие лица. Покрај тоа, персоналот е обучен да работи со поединци од висок профил и да обезбеди допир со бела ракавица за нивното закрепнување.

 

Здравствениот институт „Цвеќе“ може да ги поврзе професионалците и директорите со грижата за здравјето и благосостојбата што им е очајно потребна. Организацијата обезбедува проценки и дава јасност на оние кои бараат промена.

 

Типичен ден во J Flowers Health

 

Здравствениот институт J Flowers работи со низа потреби на клиентите. Рехабилитацијата се фокусира на професионалци, луѓе од висок профил и директори кои страдаат од проблеми со менталното здравје, злоупотреба на супстанции, хронична болка и недијагностицирани медицински проблеми. Поединци кои страдаат од зависности од процеси како што се секс, коцкање и технологија, исто така, можат да најдат помош.

 

Постојат неколку причини зошто клиентите се привлечени од здравствениот институт J Flowers. Како прво, на клиентите им нуди неверојатна грижа еден-на-еден. Дополнително, ви е даден приспособен план за третман за да бидете подобри и поздрави. Друга причина зошто клиентите се привлечени кон здравствениот институт J Flowers е поради неговата посветеност да работи со поединци со тешко прецизно да се утврдат здравствени проблеми. Овие здравствени проблеми може да се поврзани со зависност, злоупотреба на супстанции, хронична болка, проблеми со менталното здравје и многу повеќе.

 

Сеопфатната посветеност на групата кон здравјето на клиентите е многу различна од многу други рехабилитации и медицински установи. Здравствениот институт J Flowers сака да им помогне на клиентите и да дојде до основната причина за секој проблем. Со решавање на основната причина за една личност, здравствениот институт J Flowers може да го оптимизира животот на клиентот.

 

Ќе подлежите на сеопфатна дијагностичка евалуација за да го започнете патувањето со здравствениот институт J Flowers. Откако ова ќе заврши, ќе се спроведе програма за детоксикација на консиерж. По детоксикацијата, клиентите можат да се приклучат на Програмата за здравје и реставрација, Програмата за адолесценти и млади возрасни или програма за професионалци со оштетен степен. Сите програми се курирани според потребите на клиентот.

J Flowers Health Institute Сместување

 

Здравствениот институт J Flowers е мал, приватен објект. Малата големина на институтот обезбедува опуштена атмосфера. Многу клиенти не уживаат во големото искуство за рехабилитација во стилот на одморалиште кое го нудат другите објекти. Здравствениот институт J Flowers го прави целото искуство приватно, безбедно и решено.

 

За време на вашиот престој ќе поминете околу 30 дена во Институтот J Flowers. Дијагностичките евалуации на консиерж се темелни и потребни се до 10 работни дена за да се завршат. Детоксикацијата се одвива по евалуацијата и може да трае до седум дена. Во некои случаи, може да биде подолго. Откако ќе заврши детоксикацијата, ќе ја започнете вашата велнес програма која трае 20 работни дена.

 

Програмата поздравува до пет клиенти истовремено. Малиот број клиенти му овозможува на персоналот на рехабилитацијата да работи еден-на-еден со поединци на редовна основа. Ќе имате 24-часовна консиерж услуга. По преземањето на аеродромот, ќе пристигнете во луксузното сместување на здравствениот институт J Flowers во хотел и/или спа центар во Хјустон.

 

Ќе имате приватно луксузно сместување кое е погодно за миленичиња. Постојат достапни деловни услуги на лице место кои ви овозможуваат да работите за време на третманот. Достапен е и базен. Ако нешто не е достапно, вашата 24-часовна служба за консиерж може да ве упати во вистинската насока за да го најдете.

 

Приватност во J Flowers

 

Малиот број клиенти, само пет одеднаш, го прави здравствениот институт J Flowers еден од најприватните и најбезбедните наоколу. Клиентите ќе поминуваат време со своите советници и лекари за да стекнат поголемо знаење за нивните потреби за физичко и ментално здравје. Покрај тоа, клиентите ќе имаат приватно, луксузно сместување соодветно за нивниот животен стил.

 

J. Цвеќе терапевтски модалитети

 

За време на вашиот престој во здравствениот институт J. Flowers, ќе бидете подложени на дијагностички евалуации на консиерж, детоксикација и приспособена велнес програма. Ќе доживеете терапија еден-на-еден, активности и холистички третман базиран на докази.

 

Луксузни поставки

 

Здравствениот институт J. Flowers се наоѓа во Хјустон, Тексас. Институтот им овозможува на клиентите релаксиран амбиент и бегство од нивните здравствени проблеми. Сместувањето ќе биде во локален хотел и/или спа што ви дава совршено место за престој за време на третманот.

 

цена

 

Престојот во здравствениот институт J. Flowers може да трае онолку долго колку што е потребно. Цената на лекувањето започнува од 44,500 долари и вклучува сместување и медицински третман.

 

Услуги

 

За време на вашиот престој ќе уживате во луксузно приватно сместување. Институтот соработува со неколку хотели и бањи во Хјустон за да обезбеди најдобро сместување на располагање. Houstonian Hotel, Club, and Spa е една од групите што работи со институтот и нуди неверојатен престој за клиентите.

J Flowers Health Insitutite Therapy
Благосостојба на здравствениот институт на Ј Цвеќиња
J Flowers Health Institute Цена
Ј Цвеќе здравствен институт Цена на трошоците

Резиме за најдобра рехабилитација во светот на J Flowers Rehab

 

Здравствениот институт J. Flowers е основан од д-р Џејмс Флауерс. Тој искористи повеќе од 30-годишно медицинско искуство за да го стави институтот во функција и да им обезбеди на клиентите третман за тешко дијагностицирани медицински проблеми. Овие прашања може да доведат до злоупотреба на супстанции, ментално здравје и други проблеми. Тоа е навистина единствена установа за рехабилитација и велнес.

 

Валидација од трета страна

 

Тексас здравје и човечки услуги

Тексас здравје и човечки услуги

J. Flowers Health Institute потврди дека информациите на нивниот профил се точни и актуелни. Списанието Worlds Best Rehab исто така потврди дека името, локацијата, информациите за контакт и лиценцата за работа за овој давател на третман се ажурирани. Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на наведените даватели на услуги.

Специјализации за третман на J Flowers Rehab

 • Третман на алкохолизам
 • Гнев за управување со
 • Траума
 • Зависност на законот
 • Ко-зависно однесување
 • Животна криза
 • Зависност од кокаин
 • ГБХ / ГХБ
 • Зависност од дрога
 • Коцкање
 • Трошење
 • хероин
 • Зависност од OxyContin
 • Зависност од трамадол
 • Зависност од апликација за запознавање
 • Игри
 • Чемсекс
 • Анксиозност
 • ПТСР
 • Burnout
 • Зависност од фентанил
 • Злоупотреба на Xanax
 • Хидрокодон Обнова
 • Зависност од бензодиазепин
 • Oxycodone
 • оксиморфон
 • Нарушување во исхраната
 • Антисоцијална личност
 • Злоупотреба на супстанции

Третмани

 • Психообразование
 • Медитација и смиреност
 • Авантуристичка терапија
 • Советување 1-на-1
 • Когнитивна бихевиорална терапија
 • Исхрана
 • Терапија ориентирана кон целта
 • физиотерапија
 • Терапија фокусирана на решенија
 • Дијалектичко бихејвиористичка терапија
 • Советување за превенција од релапс
 • Unqiue 8-чекор олеснување
 • Рекреативна терапија
 • Групна терапија
 • Духовна грижа
Ј цветови здравствена рехабилитација објект
Ј цветови здравствена рехабилитација

J Flowers Health Institute

Престојот во здравствениот институт J. Flowers може да трае онолку долго колку што е потребно. Цената на лекувањето започнува од 44,500 долари и вклучува сместување и медицински третман.

Адреса: 109 N. Post Oak Lane Suite 500 Houston, TX 77024 контакт: Веб-страница

знаме

Кого го третираме
Но
Жени
ЛГБТКИА +
Директори

говор-балон

Јазици
англиски

Ние се стремиме да обезбедиме најсовремени и точни информации на интернет за нашите читатели да можат да донесат информирани одлуки за нивната здравствена заштита. Нашиот експерти за предметни прашања специјализираат за третман на зависност и здравствена заштита во однесувањето. Ние следете строги упатства кога ги проверувате информациите и користете само веродостојни извори кога наведувате статистика и медицински информации. Побарајте ја значката Најдобра рехабилитација во светот на нашите статии за најсовремени и точни информации. на нашите статии за најсовремени и точни информации. Ако сметате дека некоја од нашите содржини е неточна или застарена, ве молиме известете ни преку нашите контакт страница

Одрекување: Ние користиме содржина заснована на факти и објавуваме материјали што се истражувани, цитирани, уредени и прегледани од професионалци. Информациите што ги објавуваме не се наменети да бидат замена за професионални медицински совети, дијагноза или третман. Не треба да се користи наместо совет од вашиот лекар или друг квалификуван давател на здравствена заштита. Во случај на итна медицинска помош, веднаш контактирајте со службите за итни случаи.

Worlds Best Rehab е независен ресурс од трета страна. Не поддржува ниту еден конкретен давател на третмани и не го гарантира квалитетот на услугите за третман на истакнатите даватели на услуги.